Pabudimo ženklai

Pradėjo astropasaulis, spalio 25, 2012, 21:28:02

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Žodžiu krūva nepatikrinamų teiginių lengvatikiams :)

astropasaulis

Žmogus savaip supranta, interpretuoja informaciją. Mano paminėta - neišimtis. Galbūt tai padės kaikuriems asmenims atsakyti į jiems rūpimus klausimus, o kitiems paprasčiausiai tai bus lyg kokia atrakcija. :)
Nereikia visko per daug sureikšminti, o paprasčiausiai reikia gyventi toliau, kurti įdomesnį pasaulį. Galbūt bus banalu, tačiau gyvenimas yra iliuzija, kurią mes patys kuriame.

time

#167
kovo 13, 2016, 16:07:49 Redagavimas: kovo 13, 2016, 16:33:36 by time
Citata iš: astropasaulis  spalio 25, 2012, 21:28:021. Kūno skausmai, ypač kaklo, nugaros, pečių vietoje. Tai reiškia, kad bunda jūsų DNA.
2. Gilus liūdesio jausmas be aiškios priežasties. Vadinasi, kad jūs šalinate iš save liūdnus prisiminimus ir ruošiatės priimti kosminę informaciją.
3. Verkimas be priežasties. Jūs pašalinate iš savęs neigiamą energiją.
4. Staigiai keičiate savo darbą ar karjerą. Taip yra dėl to, kad dabar yra toks laikotarpis, kuriame bus daug pasikeitimų ir jums sunku suprasti ko jūs norite. Kai visiškai prabusite - atsiminsite savo gyvenimo tikslą.
5. Neįprastas, sutrikęs miegas. Dažnai atsikeliate 2-4h nakties arba visai negalite užmigti.
6. Intensyvūs sapnai. Sapnuojate karus, monstrus, apokalipses, nes jūs ir vėl kaip jau buvo paminėta valotės nuo neigiamos energijos.
7. Fizinė dezorientaciaja. Jūs tarsi nejaučiate žemės po kojos. Atrodo, kad jūs būtumėte tarp dviejų pasaulių. Vyksta jūsų sąmonės perėjimas į naują energiją, todėl jūsų fizinis kūnas kartais atsilieka. Buvimas gamtoje turėtų padėti.
8. Pradedate daugiau kalbėtės su savimi. Jūs tiesiog pradedate labiau pažinti save, savo sielą.
9. Jaučiatės vienišas. Netgi būnant su draugais, šeima jūs nebejaučiate ryšio. Jums atrodo, kad jūsų niekas nesupranta.
10. Aistros praradimas. Jūs tiesiog nieko nebenorite daryti. Tai tarsi laikinas etapas, kol išsivalis jūsų vidus.
11. Begalinis noras sugrįžti į namus. Jūs jaučiate, kad jūsų namai yra ne čia žemėje, o kažkur kosmose.
12. Jūsų narciziškumas blėsta. Jums pradeda rūpėti ir kiti žmonės nors iki tol buvote savimyla.
13. Televizoriaus žiūrėjimas, gurkšnojimas alaus bare daugiau nebesuteikia jums malonumo. Vietoj to jūs renkatės naudingesnę veiklą jūsų asmeniniam tobulėjimui.
14. Keičiasi jūsų skonis. Maistą, kurį anksčiau dievinote, dabar tarsi ne betokio skonio, kaip anksčiau. Taip pat keičiasi jūsų skonis: muzikos, dailės, architektūros ir kiti.
15. Keičiasi jūsų matymas, regėjimas. Aplink žmonės, daiktus matote blizgius, šviesias daleles. Kai būnate užsimerkę, pradedate matyti geometrines figūras, dar nematytas spalvas (savaime negalvojant specialiai pamatyti jų).
16. Klausos pokyčiai. Jūsų ausis prisitaiko prie naujų dažnių, todėl galite išgirsti specifinius garsus: zvimbimą, riaumojimą...
17. Keičiasi jūsų svoris.
18. Padidėjęs jautrumas viskam.
19. Atrodote jauniau. Kai šalinate iš savęs neigiamą energiją, keičiasi ne tik jūsų sąmonė, bet ir fizinis kūnas.
20. Jus užplūsta be galo daug idėjų. Jūs niekada nesijautėte tiek įkvėpti kūrybai.
Tokie reiškiniai yra tik pradžia. Tai yra požymiai, kad veikla susijusi su gyvenimo tikslu yra sužlugdyta.

Tai lėtinis sindromas ateinantis iš sąmonės sujauktų kanalų transgeneravimo ir neabeatnaujinimo kanalų vietinės kaltės. Atvėjai iš pažiūros susiję su depresija. Vienas daiktas skiriantis šiuos reiškinius nuo depresijos yra noras/pasišventimas vienai veiklai taip sufokusuojant visą įmanomą dėmesį ties labai patinkančia veikla. Jaučiamasi gerai, jeigu veikla atitinka lūkesčius. Dažniausios veiklos būna: programavimas, informacijos kaupimas/rinkimas, meno kūryba, pagalba, sąmokslų kūrimas, pasipriešinimas prieš sistemą, religijos ieškojimas.

Neatsižvelgiant į požymius veikiant betkokią veiklą, kuri suteikia vilčių pateisinti neišpildytus norus - atrasti gyvenimo prasmę atrodo, kad suteikia malonę. Neretais atvėjais klystama, ypač pirmose stadijose, kai tik jaučiamas entuziazmo ir atsidavimo trūkumas senesnei veiklai.

Šis reiškinys užsitęsęs per ilgai gali sužaloti sąmonę ir ji tolimesnėje ateityje galima nebesuvokti paprastų, kasdieniškų dalykų. Viso šio reiškinio pagrindas yra fokusuotis ties rūpimais klausimais, kurie neduoda ramybės. Dėl to kartais negalima užmigti, veikti kitas veiklas, dirbti, būti atsakingu už visus likusius pasaulio gyventojus/darbovietėje už darbininkus.

Šio reiškinio atsiradimo priežastis gali būti veikla, kuri patraukė jūsų dėmesį labiausiai. Kaltininkas yra veikla, kuri atliekama per dažnai/per daug. Norint pasitaisyti ir nebejausti šių reiškinių/kentėjimo galima tik metus šią veiklą. Reikia suvokti, kad yra daugiau veiklų nei viena veikla, kuri atliekama visada.

O kas mano kad tai klinikinė priežastis, gali pasidomėti savo ligos simptomatika. Man visgi atrodo, kad tai neliga, o kažkoks įsitikinimas ir sąmonės sujaukimas.

http://ligos.sveikas.lt/lt/ligos/nervu_sistemos_ligos/miastenija
http://ligos.sveikas.lt/lt/ligos/psichikos_ligos/sizofrenija
http://www.agora-fobija.lt/default.asp?DL=l&TopicID=152&Code=
http://www.manosveikata.lt/lt/ligos/psichikos-ligos/sizoidinis-asmenybes-sutrikimas
http://www.manosveikata.lt/lt/ligos/psichikos-ligos/sizoafektiniai-sutrikimai
http://www.manosveikata.lt/lt/ligos/psichikos-ligos/neurastenija
http://www.manosveikata.lt/lt/ligos/psichikos-ligos/asmenybes-sutrikimas

Aukštyn