Astralines keliones

Pradėjo Robertas, sausio 07, 2012, 09:02:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Andreliooo

Sveiki, dėl tokio menko klausimo nekursiu naujos temos. Klausimas būtu toks: kada geriau bandyti patekt į Astralą ar 1-2h prieš prabudimą ar iš vakaro?

arbuzupapai

Niekad nebandžiau nes tiesiog bijau,jau su meditacija jauciu kaip greitai mano kunas pradeda kilti,baisu kad atsikelsiu nebe as o koks demonas :D lol

mcgyver

Citata iš: Andreliooo  lapkričio 05, 2017, 10:03:53Sveiki, dėl tokio menko klausimo nekursiu naujos temos. Klausimas būtu toks: kada geriau bandyti patekt į Astralą ar 1-2h prieš prabudimą ar iš vakaro?
Pries einant miegoti, atsigulk lovoje tamsoje, ziurek kad niekas nesutrukdytu, atpalaidok kuna, pajausk vibracijas. Ir tada vizualiuok kad tavo energija yra dujos ir jos nori pakilti.

.L.U.T.H.O.R.

Jei užsiimt praktika, tai geriausia ryte. Nes vakare pavargęs atsigulsi atsipalaiduosi ir užmigsi :)

mcgyver

Citata iš: .L.U.T.H.O.R.  lapkričio 05, 2017, 13:10:42Jei užsiimt praktika, tai geriausia ryte. Nes vakare pavargęs atsigulsi atsipalaiduosi ir užmigsi :)
Neuzmigsi jei bus tikslas astralas, tam ir yra kad turi kunas uzmigti, o samone ne.
Kai praktikuosi astrala, sapnuosi samoningus sapnus daznai, bet jie trunka tik apie 1 minute, nieko idomaus. :)

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: mcgyver  lapkričio 05, 2017, 13:27:19Neuzmigsi jei bus tikslas astralas, tam ir yra kad turi kunas uzmigti, o samone ne.
Kai praktikuosi astrala, sapnuosi samoningus sapnus daznai, bet jie trunka tik apie 1 minute, nieko idomaus. :)
Tai kai jau papraktikavęs tai gerai naktį, nes jau moki pasiekt tą būseną, bet jei pradedantis, tai tas būsenas manau lengviau pasiekti kai nesi pavargęs ir nori miego. Tai paryčiais pats tas :)

mcgyver

Nu pvz jei nesi daug praktikaves galima skaiciuoti iki 50. 1 mano kunas uzmiega, bet samone budri, 2 mano kunas uzmiega, bet samone budri ir tt iki 50, naujokams tas turetu suveikti, o veliau jau nebeveiks.

Andreliooo

tai vat, kad as naujokas su Astralinem kelionem, Geguzes men susipazinau su situo reikalu

mcgyver

Nu tai bandyk nakti, jei uzmiegi daryk kaip legionas sako.
Ir beto nenuryk seiliu, nes jos vel atsiras ir sugandins visa praktika.
Kvepok normaliai pro nosi, jei neuzsikimsus.

Andreliooo

Citata iš: mcgyver  lapkričio 05, 2017, 13:55:44Nu tai bandyk nakti, jei uzmiegi daryk kaip legionas sako.
Ir beto nenuryk seiliu, nes jos vel atsiras ir sugandins visa praktika.
Kvepok normaliai pro nosi, jei neuzsikimsus.
Neuzmiegu is vakaro. :) O skaiciuot iskvepimus?

mcgyver

ne kvepok normaliai, kad jis butu automatiskas, atpalaiduok kiekviena kuno dali ir tada skaiciuok kaip sakiau, ir nebijok nes as pabijojau pirma karta kai tai atlikau ir neisejau, visa informacija suzinojau gyvassapnas forume kurio jau nebera yra daug budu gali pagooglinti.

.L.U.T.H.O.R.

#461
lapkričio 05, 2017, 15:41:17 Redagavimas: lapkričio 05, 2017, 15:44:50 by .L.U.T.H.O.R.
Šiaip per Wayback Machine galima nemažai visko pasiekti gyvam sapne, kaip kad pavyzdys

mcgyver

@.L.U.T.H.O.R. jo as ta ir turejau omeny tik perteikiau netaip.
"Patogiai atsigulkite arba atsisėskite, kad jums niekas netrukdytų. Būtų gerai, jei esate pavargę. Tada pradėkit skaičiuot mintyse: "vienas, kai suskaičiuosiu iki 25, aš išliksiu sąmoningas, o kūnas užmigs... du, kai suskaičiuosiu iki 25, aš išliksiu sąmoningas, o kūnas užmigs, trys....". Stenkitės kvėpuoti giliai ir lėtai, skaičiuokite taip pat lėtai - ne greičiau kaip padarot iškvėpimą-įkvėpimą. Skaičių galite pasirinkti bet kokį kitą, priklausomai nuo to, kiek greitai užmiegat."
Bet manau kad reikia iki daugiau skaiciuoti, as tada kai tai praktikavau buvo pirmas kartas ir patekau beveik i astrala bet labai didele baime buvo, poto jau nebepadejo sita praktika, bet dar buvau keliolika kartu iki patekimo jau meditacijos budu.

copymors

Sveiki :) Kiek esu bandęs, niekados nepavyko astralinė projekcija :) Gal kas galite patarti, kokius realiai veikiančius metodus taikyti?

unikali

@copymors  Na užsienyje yra vienas iš populiarių būdų ,,Binaural beats'', bet man nelabai padėjo..Na gal  truputį labiau padėjo atsipalaiduoti..  Suvesk į youtube ir ant galo pridėk ,,for astral projection'' rezultatų- pilną..

Aukštyn