Ieškau pagalbos meilės klausimais

Pradėjo Joli, birželio 18, 2017, 11:47:50

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

#15
birželio 19, 2017, 12:15:34 Redagavimas: birželio 19, 2017, 12:17:34 by TinSoldier
Suteiksiu geriausią patarimą, kokį galėtum čia gauti: bėk iš šito forumo.

Užkeikimų ar pan. čia nesulauksi, tik daugybė "santykių ekspertų" klišėmis ir nuvalkiotomis frazėmis mokys kaip gyventi, kadangi kažkodėl įsivaizduos, kad iš 5 sakinių pažino tiek tavo, tiek tavo draugo gyvenimus, perprato visas jūsų abiejų asmenines patirtis, baimes, problemas, minčių pasaulius ir t.t.

elteide

#16
birželio 19, 2017, 12:18:32 Redagavimas: birželio 19, 2017, 16:21:31 by elteide
Citata iš: a.t.sielis  birželio 18, 2017, 23:13:50kam taip žiauriai? :) ne visi yra herojai, ne visi ir turi būti :)
gyvenimas ziaurus :) ...autorei nenoriu teikti bereikalines vilties ..
...autore, jis nenori jusu vesti , taip ?

Teroras

Vel pseudo-psichologai patarimus cia savo dalina. Klausimas buvo uzduotas magijos kategorijoje, tad savo davatkiskus komentarus apie tai, kaip nereikia naudoti magijos, pasilaikykite sau. Administracijos vietoje is viso uzdrausciau rasyti magijos temose jeigu patarimai nesusije su pagrindiniu posto prasymais.

Autorei: tam tikrus meiles magijos kerus rasi cia: http://anomalija.lt/forum/index.php?board=87.0 (bet reikia is pradziu parasyti 10 pranesimu forume, kad matytum kategorija. Nespamink, nes gausi bana).

Skeletonas

Na va keli būdai kaip i amžina meilę. Nors jie truputi juokingi, bet gal tikrai pades tau? ;)

Tai labai paprastas meilės norų pildymo būdas, nereikalaujantis daug laiko ir pastangų. Reikia nusipirkti helio dujomis užpildytą balioną - geriausia raudonos, rausvos spalvos. Ant baliono arba popierėlio (kurį vėliau pritvirtinti prie baliono virvelės) rašikliu užrašyti savo norą ir balioną paleisti į dangų. Patogiausia tai daryti pievoje, kad aiškiai matytųsi baliono kelionė ir nebūtų pavojaus susprogti. Leidžiant balioną reikia įsivaizduoti, kaip svajonė pamažu pildosi. Meilės norų maišelis Tikėtina, kad meilės norai išsipildys, jeigu tai, ko trokštama, bus surašyta ant lapelių ir sudėta į nedidelį užrišamą maišelį. Į jį galima dėti ir džiovintų rožių žiedlapių, jazminų žiedų, meilę simbolizuojančių akmenukų, su mylimuoju susijusių daiktų (nuotraukų, papuošalų, plaukų sruogų ir pan.). Norų maišelį reikia nešioti su savimi arba laikyti niekam neprieinamoje vietoje. Meilės norui išsipildžius, maišelį su visu turiniu užkasti po žeme. Žiloje senovėje buvo tikima, kad ant popieriaus surašyti norai išsipildo greičiau, jeigu lapas įtrinamas kvepiančiomis levandomis, o rašoma raudonu rašalu. Svajonių princas Norint sutikti svajonių princą, pirmiausia mintyse reikia susidaryti trokštamų jo charakterio savybių sąrašą, įsivaizduoti, koks tai turėtų būti žmogus ir kokie jūsų tarpusavio santykiai. Tuomet paimti tiek perlų, kiek jums metų, ir juos sudėti į nedidelį raudoną surišamą aksominį maišelį. Ritualą pradėti per jaunatį nuolat galvojant apie siekiamą tikslą: kiekvieną naktį ant virvelės verti po vieną perlą, o naktį prieš pilnatį padaryti pertrauką. Ritualą vėl kartoti nuo kitos jaunaties iki pilnaties, veriant po vieną perlą kasnakt, kol bus suvertas vėrinys iš tiek karoliukų, kiek jums metų. Perlų vėrinį surišti, laukti kitos jaunaties ir 14 naktų nešioti ant kaklo. Baigus ritualą, liks tik sulaukti partnerio, apie kurį svajojote. Sudaužytą širdį išgydyti Išblėsus meilei, širdyje lieka skausmas, užplūsta vienatvė, kartais apima nevisavertiškumo ir nepasitikėjimo jausmas. Meilės žaizdas gydyti padeda diopsidas. Tai akmuo, suteikiantis energijos, kantrybės, padedantis atgauti jėgas, skatinantis ląstelių atsinaujinimą. Pamiršti mylimąjį ir sumažinti širdies skausmą galima atliekant ritualą su jo dovanotomis gėlėmis (tinka ir džiovintos). Į tekančio vandens srovę reikia mesti po žiedlapį ir galvoti, kad taip nuplaunamas skausmas, prisiminimai ir netrukus viskas pasikeis į gera. Panašus ritualas gali būti atliekamas ir su žvakėmis. Raudonos arba baltos žvakės liepsnoje reikia sudeginti lapelius, ant kurių surašyta tai, kas tuo metu slegia. Skyrybų ritualai veiksmingiausi per mėnulio delčią.

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/gyvenimas/archive/burtai-priviliosiantys-amzina-meile.d?id=59597685

elteide

Citata iš: Teroras  birželio 19, 2017, 12:35:08Vel pseudo-psichologai patarimus cia savo dalina. Klausimas buvo uzduotas magijos kategorijoje, tad savo davatkiskus komentarus apie tai, kaip nereikia naudoti magijos, pasilaikykite sau.
davatka tu davatka :)...tai jei parasys kas komentara is savo patirties , kad magija nepades, tai ne patarimas ?

Linas Esu

Citata iš: Joli  birželio 19, 2017, 11:55:44Juk maniau, kad tai jis , toks subrendęs, protingas, rūpestingas, bet staiga suabejojo, kad negalės išpildyti mano lūkesčių, aš pasiruošusi viską dėl jo padaryti, nes neįsivaizduoju savo gyvenimo be jo, o apie kitą vyrą man niekaip nei kūnas, nei protas neleidžia galvoti, regis tų kitų net nėra....😞
ką padarysi... suveikė burtai ? :D

tadasas99

Tik patariu, pabandyk isivaizduot kad sitas reikalas nuo taves nepriklauso, tu sitos situacijos nekontroliuoji, t.y. I susiklosciusia situacijos tekme tu gali isilieti arba praplaukti pro sali, bet nebandyk pakeisti tekmes, garantuota nesekme.

Teroras

Citata iš: elteide  birželio 19, 2017, 16:27:13tai jei parasys kas komentara is savo patirties , kad magija nepades, tai ne patarimas ?
Ne, tai ne patarimas. Tai viso labo bus tik nuomone, kuri nieko nereiskia ir nieko verta. Maza to, tai butu nuomone ne i tema. Nes buvo klausiama kokie yra burtai ar kerai, o ne ar veikia kerai ir burtai. Ar jie veikia ar ne, temos autorius gales isitikinti pats kai jam atsakys i jo klausima, o neprades cia visokios elteides vaikiskas savo nuomones kist.

Stai patarimas, kuris yra I TEMA ir atsako i autores klausima:

CitataTokios magijos poveikis labai ilgalaikis, kaip ir slavų kapinių magija, praktiškai nepanaikinamas, todėl klaidų padaryti negalima jokių, kad nesusigadinti visko, taip pat stipri magija turi stiprų šalutinį poveikį, kaip jau supratot - pati įkrisit į tą patį dalyką, kokio linkite tam žmogui. tad laikykitės sveiko proto balso ir ritualą atlikite tik tuomet, kai būsite pasirengusi kentėti lygiai taip pat kaip ir jis ar ji.

Užkeikimas meilei pagal Vudu

Vudu užkeimas paprastai galioja visą gyvenimą, skirtingai nuo kitų užkeikimų, kurie uždedami metams, trims metams, 7niems metams, 12kai ar 20čiai metų. Išskirtiniais laikomi užkeikimai, kurie, kaip ir vudu, veikai žmogų iki jo mirties. Šis užkeikimas atliekamas per liūtį (audrą). Svarbu, kad žmogus, kurį norite prisirišti prie savęs visam gyvenimui, - tuo metu miegotų.
Kągi, lietinga naktis. Atidarykite langą ir žiūrėkite į dangų, kurį apšviečia žaibai. Neasigręžkite: jei netyčia pamatysite dvasią - išsigąsite.
Perskaitė užkeikimą, apsisukite prieš laikrodžio rodyklę ir eikite miegoti nepakeldami akių, nes užkeimas jau pradėjo veikti. Aplink jus susirinks dvasios, kurioms Jūs sudrumstėt ramybę savo iššaukimu ir kreipimusi.
Jeigu Jūs nekalbėsite iki ryto ir nepakelsite žvilgsnio nuo grindų, viskas bus gerai. Ir širdis to, kurį jūs mylite, bus iki gyvenimo galo užpildyta jumis. Kur jūs bebūtumėte, jūsų nepamirš, jūsų neišduos ir neapgaus niekada.

Užkeikimas:

Заклинаю вас, огненные стрелы,
заклинаю вас я твореньем неба,
звездами, планетами, светилами,
часами, получасами, минутами, мгновениями,
началом и концом,
кровью девственницы и кровью роженицы,
первым дыханьем и последним выдохом,
первым ударом сердца и последним его ударом.
Пусть демон ярости, демон любви,
демон ревности, демон терпения,
демон прощения поставят на колени (имя).
Лихорадка, страх да прибудет в теле (имя),
если я не буду стоять рядом,
оделять (имя) взглядом,
не стану шутить, говорить, любить.
Как ангелы плачут по грешной душе,
так пусть (имя) плачет обо мне.
И я буду с ним, только с ним,
Везде и всегда!
Аминь.

(„Zaklejanu vas, ognennije streli,
zaklinaju vas ja tvorenijem neba,
zviozdami, planetami, svetilami,
čiasami, polučiasami, minutami, mgnovenijami,
načialom i koncom,
krovju devstvennici i krovju roženici,
pervim udarom serdca i poslednim evo udarom.
Pust demon jarosti, demon liubvi,
Demon revnosti, demon terpenija,
Demon prošenija postaviat na koleni (vardas).
Lichoradka, strach da pribudet v tele (Vardas),
Jesli ja ne budu stojat riadom,
Otdeliat (vardas) vzgliadom,
Ne stanu šutit, govotiy, liubit.
Kak angeli plačiut po grešnoi duše,
Tak pust (vardas) plačet obo mne.
I ja budu snim, tolko s nim,
Vezde i vsegda!
Amin."
O ne jusu niekam nereikalingi ir foruma tersiantys davatkiski moralizavimai. Nepatinka ko zmones klausia ir ko iesko, tuomet jums cia: http://jezus.lt

Neterskit anomalija.lt eterio savo pseudo-ekspertiniais one.lt lygio poru sanktykiu patarimais. O jeigu jau tersiat tai von i off-topo skyreli, kur jums ir vieta.

elteide

ok, jei tau bus nuo to lengviau ...

Joli

Citata iš: Teroras  birželio 19, 2017, 12:35:08Vel pseudo-psichologai patarimus cia savo dalina. Klausimas buvo uzduotas magijos kategorijoje, tad savo davatkiskus komentarus apie tai, kaip nereikia naudoti magijos, pasilaikykite sau. Administracijos vietoje is viso uzdrausciau rasyti magijos temose jeigu patarimai nesusije su pagrindiniu posto prasymais.

Autorei: tam tikrus meiles magijos kerus rasi cia: http://anomalija.lt/forum/index.php?board=87.0 (bet reikia is pradziu parasyti 10 pranesimu forume, kad matytum kategorija. Nespamink, nes gausi bana).
Dėkui, bandysiu gilintis, ačiū už patarimus labai !

Joli

Citata iš: Joli  birželio 19, 2017, 21:25:35Dėkui, bandysiu gilintis, ačiū už patarimus labai !
Deja magijos kerų nuorodos neatidaro, meta kaip klaidą...😞

Benamis

Meta klaida, nes nesi parasiusi 10 pranesimu forume. Kai parasysi 10 pranesimu, klaidos nematysi.

Teroras

Nera uz ka. Jeigu magija nepades, bent jau zinosi kur galesi rasti daug "santykiu-ekspertu".

eternal.bliss

#28
birželio 19, 2017, 23:19:41 Redagavimas: birželio 19, 2017, 23:34:33 by eternal.bliss
Didieji magai :D garantuoju, kad neveiks. Ps kita tema bus padėkite nes prisidirbau, vaidenasi ar miego paralyžiai puola.

Kas yra materialu gali gauti, bet yra kaina(nes būdas primityvus pasenes), o tokiu dalykų kaip meilė, laimė, magija negali suteikti nes ji veikia primityviai, jai būtinas objektas, sąlyga, primitivus gavimas materialių objektų. Todėl negausi to ko nori, net je galvoji kad žinai ko nori :D Sekmės!

Skeletonas

Citata iš: eternal.bliss  birželio 19, 2017, 23:19:41Didieji magai :D garantuoju, kad neveiks. Ps kita tema bus padėkite nes prisidirbau, vaidenasi ar miego paralyžiai puola. :D
Tegul pabando, ne mūsų bėdos :)

Aukštyn