Ateiviu grobimai

Pradėjo Ieva, sausio 08, 2012, 12:43:58

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Ieva

Ateivių grobimai yra „subjektyviai realūs žmonių atsiminimai, kaip jie buvo slaptai ir/arba prieš savo valią pagrobti nežemiškų būtybių, kurios jiems atliko sudėtingas fizines ir psichologines procedūras." Tariamai pagrobtieji dažnai teigia, kad jiems buvo atliekami medicininiai tyrimai, dažniausiai susiję su reprodukcine sistema. Taip pat kartais pranešama, kad ateiviai perspėjo dėl piktnaudžiavimo gamta ir branduolinių ginklų pavojaus. Nors daugelis pagrobimus apibūdina kaip keliančius siaubą, kai kuriems jie būna malonūs. Ka jus apie tai manot?

paragraf 78

Pilnai tikiu jog žmonės gali būti grobiami.
Man tik įtarimą kelia tie pranešimai apie niokojamą gamtą. Paprastai tie pranešimai kalba apie tas aktualijas kurios ir taip visiems žinomos ir taip sakant yra tuo metu ant bangos. Tie pranešimai paprastai keičiasi nuo laikmečio aktualijų. Anksčiau perspėdavo dėl branduolinio karo grėsmės, dabar dėl atšilimo ir t.t.

Linas

Įdomu kokiu tikslu ateiviai grobia ir tiria mūsų organizmą? Ką jie nori išsiaiškinti?

Daividas

Manau, kad jie su mumis daro bandymus, kaip žmonės daro su žiurkėmis, ir kitais gyvūnais. Tad mes nežemiškai civilizacijai esame tik bandymų žiurkės.

astropasaulis

Tai kodėl visi žmonės, kurie ,,aceit" kontaktavo su ateiviais, daug maž vienodai apibūdina jų išvaizdą? Juk tokių kontaktų būdavo ir anksčiau, kai dar nebūdavo interneto, televizorių.

Linas Esu

Citata iš: astropasaulis  rugsėjo 13, 2012, 18:08:03Tai kodėl visi žmonės, kurie ,,aceit" kontaktavo su ateiviais, daug maž vienodai apibūdina jų išvaizdą? Juk tokių kontaktų būdavo ir anksčiau, kai dar nebūdavo interneto, televizorių.
Iš kur tokios žinios ?

Aukštyn