Ka manote?

Pradėjo Tomas, gruodžio 05, 2011, 21:42:03

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

Citata iš: elteide  birželio 11, 2017, 12:51:12tai yra tokia teorija, kad bus ateivių religija ,kai  pasirodys tikri bet blogi, kurie nori išstumpti dievą  arba a la fake ateiviai ir taps jie mesiju , bus naujas testamentas ir religija ...ir visi įtikės , nes matys :)
Taip pat yra hipotezė jog pažengusios civiliacijos , kurios sugeba keliauti šviesos greičiu ar dar greičiau , bus išgyvenusios reigijas bei karus . Bet vat staiga atsiranda dar kitas teoretikas kokios nors mokslos ir teigia kad mums kontaktas su jais nieko gero neatneštų . Šioje neturiu pozicijos , ką jūs renkatės iš visų teorijų , kurias skaitėtė ?

elteide

#16
birželio 11, 2017, 13:14:27 Redagavimas: birželio 11, 2017, 13:16:24 by elteide
žinau tikrai kad ilgai būsiu skeptikė, jei tokie pasirodys ir siūlys visokį gėrį  , išgelbėjimą, problemų spendimus, savo tiesą tt...man reikės laiko , kad suprast kas yra kas :)

av88p

Norėčiau, kad jie (ateiviai) pasirodytų  :) Asmeniškai, esu įtikėjęs į aukštesnių žmonijos tipo atstovų egzistavimą. Tas labai rišasi su Vedomis, kuomet kalbama apie "aukštąsias" ir "aukštąsias vidurines" planetas.

Linas Esu

Citata iš: elteide  birželio 11, 2017, 13:14:27žinau tikrai kad ilgai būsiu skeptikė, jei tokie pasirodys ir siūlys visokį gėrį  , išgelbėjimą, problemų spendimus, savo tiesą tt...man reikės laiko , kad suprast kas yra kas :)
Nieko tokios , apsiprastum , gal net vyrą susirastum kitoje planetoje :D

Citata iš: av88p  birželio 11, 2017, 14:15:32Norėčiau, kad jie (ateiviai) pasirodytų  :) Asmeniškai, esu įtikėjęs į aukštesnių žmonijos tipo atstovų egzistavimą. Tas labai rišasi su Vedomis, kuomet kalbama apie "aukštąsias" ir "aukštąsias vidurines" planetas.
Kas nenorėtų ? :D ką tos vedos pasakoja ?

av88p

Detalių apsakymų nežinau, neteko girdėti ar skaityti. Tik tiek, kad pagal Vedas planetos (pasauliai) yra skirstomos į kategorijas. Aukščiausios yra virš materijos egzistuojantys dieviški pasauliai, o žemiau yra viduriniųjų planetų pasauliai, kurie skirstomi į aukštuosius vidurinius ir žemuosius vidurinius.
Žemė, deja, priklauso žemutiniams viduriniams pasauliams.
O tie ateiviai, kur į mus panašūs, jei ištikrųjų egzistuoja, turėtų būti bent jau iš aukštųjų vidurinių planetų.  :)

elteide

Citata iš: Linas Esu  birželio 11, 2017, 14:20:52Nieko tokios , apsiprastum , gal net vyrą susirastum kitoje planetoje :D

Kas nenorėtų ? :D ką tos vedos pasakoja ?
gal greičiau, tu žmoną :)
...
at sielis galėtų išsamiau papasakot. ką Vedos apie tai kalba..

Aukštyn