Inkognito implantas

Pradėjo inkognito, lapkričio 29, 2013, 21:33:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

nepaliestas

Paprasčiausiai nenoriu bereikalingo dėmesio sau,kaip jau ne kartą minėjau mano tikslas paskleisti informaciją,- kad yra kitaip, nei teigia daugelis iš jūsų,o įtikinti ne tokio lygio žmonės bandė ir tai skeptikai ir Afrikoje liks skeptikais. netgi kai pirmosios invazinės pajėgos nusileis ant žemės jie vis vien tvirtins kad tai helovino kostiumais apsivilkę jukdariai...O išvadas darykitė gali placiau kas musu laukia?:) aciu :)

nepaliestas

#61
birželio 12, 2014, 22:27:24 Redagavimas: birželio 12, 2014, 22:47:00 by nepaliestas
atblokuokit inkognito jaigu uzblokuotas :)

paragraf 78

#62
birželio 13, 2014, 08:00:20 Redagavimas: birželio 13, 2014, 08:02:19 by paragraf 78
@nepaliestas prašau nerašyti dviejų pranešimų vienas pakui kitą, jei nori kažką papildyti naudokis funkcija "keisti", taip pat prašau persiskaityti forumo taisykles
Inkognito buvo jau kelis kart užblokuotas dėl nemandagaus elgesio, dabar berods nėra užblokuotas, bet po to kai forumiečiai jį pričiupo meluojant, jis nebesirodo

nepaliestas

Del flood sory per tel lagina taip ir gaunas o ka melavo?

Linas Esu

Citata iš: paragraf 78  birželio 13, 2014, 08:00:20
@nepaliestas prašau nerašyti dviejų pranešimų vienas pakui kitą, jei nori kažką papildyti naudokis funkcija "keisti", taip pat prašau persiskaityti forumo taisykles
Inkognito buvo jau kelis kart užblokuotas dėl nemandagaus elgesio, dabar berods nėra užblokuotas, bet po to kai forumiečiai jį pričiupo meluojant, jis nebesirodo

Ką jis melavo , ar  galite numesti linką ?

paragraf 78

Citata iš: Inkognito apgavikas  rugpjūčio 26, 2015, 18:38:20
Ką jis melavo , ar  galite numesti linką ?


Čia matomai kalbėjau apie šitą temą http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1904.0
Čia kai buvo pasiūlyta suorganizuoti rentgeną ir t.t. inkognito pradėjo išsisukinėti.
Po to jis ir dingo iš forumo ir dabar skleidžia visokį šmeižtą kaip jis čia buvo persekiotas ir engiamas. Nors realiai tai nuo jo tekdavo saugoti kitus forumo narius

Linas Esu

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=3889.msg68698#msg68698
Čia yra linkas kur renku jo neargumentuotus ir jokiais pagrįstais įrodymais nesiremiančius interviu , istorijas . Jeigu turite dar ką įdomaus , prašau jūsų numeskite linkų . Aš jį radau kitame forume ir neapsikentęs jo kitų forumiečių adresu užgauliojimų ir jokių logiškų paaiškinimų istorijos tikrumu nusprendžiau užsiregistruoti ir duoti garo . Niekada gyvenime neesu buvęs tokiose forumuose tik skaitydavau apiemistika.lt naujienas , bet ten pastebėjau po naujienomis besireiškiantį Inkognito ir jaunus vaikėzus kurie tiki viskuo ką perskaito , nenoriu jog būtų apgaudinėjimas jaunimas ar naivaus būdo žmonės , todėl noriu išsiaiškinti tiesą ir padėti istorijoje tašką .

paragraf 78

Tu pasiskaityk nso.lt ką jis rašinėja, dar po nemenka dalimi mano straipsnių su visais pykstasi, tai gal rasi ką nors įdomaus :)

Linas Esu

#68
rugpjūčio 26, 2015, 22:22:20 Redagavimas: rugpjūčio 26, 2015, 22:25:25 by Inkognito apgavikas
Paskaitysiu .
vis dar ką atkapstau ką įdomaus , pavyzdžiui šitą

pasiūlymas Inkognito vykti į klinikas nuo Vilničio Gintaro
http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1904.0
Inkognito pasiaiškinimas kodėl jis atsisakė vykti kartu su Gintaru ir atlikti rentgeno tyrimą įrodant ar jo ateivių implantai egzituoja , Inkognito girdi galvoje balsus . Apiemistika.lt trumpa diskusija
http://apiemistika.lt/diskusijos/dvasios/po-mirtinis-gyvenimas-178/60/


Vytautas : Inkognito smalsu ar girdėjai balsą dar kada nuo praeitų metų rugpjūčio iki dabar?

Inkognito : Taip, nelabai senai,bet labai trumpai be paaiškinimo. Liepė atsisakyti bet kokio pasiūlymo iš diskusijų forumo. Bet nepaaiškino iiš kokio nes tu metu aš praktiškai buvau tik Anomalijoje bet ir taip labai retai ir NSO.LT. Po kurio laiko atėjo pasiūlymas-reikalavimas, iš Anomalijos nuo pono Gintaro, kad padaryčiau rentgeno nuotrauką inplanto kur yra galvoje ir įrodymui,- kad nemeluoju ir patalpinčiau jį forume. Aš atsisakiau, bet ne todėl, kad tai rekomendavo balsas ir man pačiam buvo nepriimtinas toks  ultimatyvus pasiūlymo tonas ,be to nenorėjau rizikuoti savo saugumu ir laisve,kad netektų nušauti kokio nors maniako besikėsinančio į mane dėl to inplanto.O paskui tektų teismui įrodinėti, kad neviršijau būtinosios ginties ribų.Žinant kokie teismai yra Lietuvoje tai turėtų būti suprantama bet kuriam sveikai protauti galinčiam individui.Bet anomalijoje matyt tokių nėra likę.[/b]


Kas skaičiau viską iš eilės bet tik kitame forume radau jog jam balsai liepė atsisakyti pasiūlymo, absurdas . Balsai žino apie šį forumą .

paragraf 78

Balsų girdėjimas, visokie kontaktai su ateiviais ir perdėta paranoja yra šizofrenijos simptomai

Linas Esu

#70
rugpjūčio 27, 2015, 14:42:29 Redagavimas: rugpjūčio 27, 2015, 17:06:17 by Linas Esu
Citata iš: Linas Esu  rugpjūčio 27, 2015, 14:38:48
http://www.pasveik.lt/lt/ligos-ir-sindromai/sizofrenija/4466

Ligos apibūdinimas , paryškinau juodai į ką reiktų atkreipti dėmesį .
Gal kai kuriem padės atsirinkti kurios istorijos yra tikros . PVZ: Istorijos kurias pasakoja žmonės realiai konktatuojantys su ateiviais savo namuose , girdinčius balsus galvose , keliaujančius po kosmosą mėnulis - marsas , girdintiems dvasias ir pan .


Tai lėtinė dažnai sukelianti negalią psichinė liga. Šizofrenija sutrikdo asmens gebėjimą aiškiai mąstyti, atskirti realybę nuo fantazijos, išreikšti emocijas, priimti sprendimus ir bendrauti su aplinkiniais. Liga gali lemti tai, kad pacientas ima šalintis aplinkinių žmonių, įprastinės veiklos ir pasineria į haliucinacijų pasaulį, kitokią realybę.

Simptomai ir požymiai
Neretai sergant šizofrenija ryškiai pakinta paciento vidinis pasaulis ir elgesys. Šizofrenijos simptomai gali būti šie:
- kliedesiai. Tai klaidingi sprendimai ir samprotavimai, kuriais ligonis absoliučiai tiki ir kurie nepasiduoda ištaisomi, nors visiškai neatitinka tikrovės faktų, įrodančių jų klaidingumą.
- haliucinacijos. Tai tariamas nesamų dalykų jutimas. Suvokimas be jokio išorinio dirgiklio ir realaus objekto. Pavyzdžiui, įsivaizduojamų balsų girdėjimas.
- minčių nenuoseklumas, padrikumas
- emocijų stoka ar neadekvačios emocijos
- nuolatinis jausmas, kad kažkas stebi
- sunkumai dirbant, bendraujant

- socialinė izoliacija
- asmeninės higienos stoka
- nerangūs, nekoordinuoti judesiai
Bendrai paėmus, šizofrenija lemia gebėjimo funkcionuoti įvairiuose vaidmenyse ypač darbe, asmeniniame gyvenime progresuojantį blogėjimą. Šizofrenijos simptomai ir požymiai gali labai varijuoti. Žmogus gali skirtingai elgtis įvairiais atvejais.
Pacientas gali būti labai neramus, sujaudintas, pereiti į savotišką sustingimo, stuporo būklę, kuomet jis nejuda, neatsako į dirgiklius ar didžiąją laiko dalį elgtis normaliai.
Šizofrenijos simptomai grupuojami į keletą kategorijų:
- teigiami simptomai. Jie apima haliucinacijas ir kliedesius. Simptomai vadinami teigiamais todėl, kad jų anksčiau nebuvo ir atsirado papildomai. Pavyzdžiui, balsų girdėjimas, įtarumas, pojūtis, kad kažkas nuolat stebi, naujos prasmės suteikimas žodžiams (neologizmai) ir tt.
- neigiami simptomai. Tai reiškia, jog kažkoks elgesys ar asmenybės bruožas yra prarastas. Jiems priklauso socialinis atsiribojimas, sunkumas išreikšti emocijas, sunkumas pasirūpinti savimi, negebėjimas jausti malonumo. Šie simptomai labai sutrikdo žmogaus funkcionavimą ir kartais klaidingai palaikomi tiesiog tingumu.
- pažintiniai simptomai. Sunkumas priimti, apdoroti naują informaciją ir atlikti sprendimus, remiantis ja. Sutrikusi dėmesio koncentracija. Apsunkintas naujos informacijos įsiminimas ir panaudojimas.
- nuotaikos (afektiniai) simptomai. Gali pasireikšti depresija. Sergantiesiems šizofrenija padidėja savižudybių rizika. Ji didžiausia pirmuosius 6 metus po diagnozės nustatymo.
Sergantis šizofrenija žmogus paprastai pats savanoriškai nesikreipia pagalbos į gydytojus. Sergančiajam jo kliedesiai ir haliucinacijos yra realūs ir neretai jie nemano, kad jie serga ir jiems reikalinga medicininė pagalba. Todėl jei artimam žmogui išryškėja galimi šizofrenijos ar kitos psichikos ligos simptomai, šeimos nariai turi imtis iniciatyvos nuvesti artimąjį pas gydytoją.

Linas Esu

Šiandien perskačiau apie Inkognito implantą . Atrodo kažkas jį išoperavo ( spėju ) dabar jis yra pas jo draugą San Il . Žada jį nešti į fizikos laboratoriją .

Be reikalo stumiate ant inkognito 2017 m. birželio 5 d., pirmadienis, 13:10:36
Kaip tik vienas iš implantų jau yra Vilniuje atiduotas tyrimui pas San Il o kitas kur buvo pakaušio srityje ,jo ten nėra tik toje lokalizacijoje o jis pasislinkęs gerokai kairiau,ir vos įžiurimas per smulkių kalcinatų debesėlį. Viskas su juo yra tvarkoje neeikvokite tuščiai energijos. San Il jau atsiuntė eksperimentų su implantu strypelio iš nežinomo metalo,nupoliruoto iki veidrodinio blizgesio kai kuriuos bandymų rezultatus.Jis kaip tik ieško patikimos fizikų laboratorijos kad padaryti jo mikrošlifus ir ištirti atominę struktųra,tyrimų rezultatai nedings bet bus perduoti Tarptautinei Mufon organizacijai.Gražiai pasimovėte ant dezinfo
Tomuliukai

http://nso.lt/

Aukštyn