Ką iš tiesų slepia Baltieji rūmai?

Pradėjo Benamis, sausio 25, 2013, 11:51:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Baltųjų rūmų pareigūnas žengė netikėtą žingsnį ir paneigė tvirtinimus, kad valdžia slepia tiesą apie nežemišką gyvybę.

Philas Larsonas, aukštesnysis prezidento Baracko Obamos administracijos pareigūnas taip pat teigia, kad nėra jokių įrodymų, jog nežemiškos būtybės kada nors bandė užmegzti kontaktą su žmonėmis, rašo telegraph.co.uk.

Šis P. Larsono, aukštesniojo kosmoso politikos ir komunikacijų pareigūno, komentaras paskelbtas Baltųjų rūmų interneto svetainėje, reaguojant į keletą tinklalapyje pateiktų peticijų.

„JAV vyriausybė neturi jokių įrodymų, kad už mūsų planetos ribų egzistuoja kokia nors gyvybė ar kad nežemiškos būtybės susisiekė ar kontaktavo su kokiu nors žmonijos atstovu", - rašė P. Larsonas.

„Be to, nėra jokios patikimos informacijos, leidžiančios manyti, kad kokie nors įrodymai slepiami nuo visuomenės", - pridūrė jis.

Tačiau P. Larsonas pažymėjo, kad nežemiškos gyvybės egzistavimo galimybė aptariama ir tiriama, tam skirta keletas NASA projektų.

Pareigūnas, nors ir paneigė, kad yra įrodymų apie ateivių egzistavimą, neatmetė minties, kad jie galėtų egzistuoti.

„Daug mokslininkų ir matematikų padarė išvadą, kad tikimybė, jog kažkur tarp trilijonų trilijonų visatos žvaigždžių yra planeta, kurioje taip pat klesti gyvybė, yra gana didelė", - tvirtino pareigūnas.

„Tačiau dauguma jų taip pat pažymėjo, kad tikimybė, jog su kuriais nors iš jų, o ypač protingais, bus užmegztas kontaktas, yra labai maža, turint omenyje didelius atstumus. Tačiau visa tai - statistika ir spekuliacijos. Iš tiesų mes neturime patikimų įrodymų apie nežemiškų būtybių buvimą čia, Žemėje", - pridūrė jis.

Baltieji rūmai pradėjo naują iniciatyvą, pavadintą „Mes, žmonės", leidžiančią žmonėms savo valdžiai teikti peticijas, kuri į kai kurias, sulaukusias didžiausio palaikymo, pasižada atsakyti.

Vieną peticiją pateikė Paradigmos tyrimų grupė, kuri paragino prezidentą B. Obamą „formaliai pripažinti nežemiškų būtybių kontaktą su žmonija ir nedelsiant paviešinti visų agentūrų ir karinių tarnybų duomenis, susijusius su šiuo reiškiniu".

Peticijos autoriai tvirtina, kad šimtai kariuomenės ir vyriausybės agentūrų liudijo apie nežemiškų būtybių egzistavimą, o apklausos rodo, kad dauguma amerikiečių netiki, kad šiuo klausimu vyriausybė sako tiesą.

Paradigmos tyrimų grupės tikslas, kaip teigia ji pati, - atskleisti vyriausybės „tiesos embargą", kalbant apie nežemišką gyvybę.

LRT.lt

bs2000

vienintelis teisingas sakinys : Peticijos autoriai tvirtina, kad šimtai kariuomenės ir vyriausybės agentūrų liudijo apie nežemiškų būtybių egzistavimą, o apklausos rodo, kad dauguma amerikiečių netiki, kad šiuo klausimu vyriausybė sako tiesą.

la.benas

Duodu galvą nukirst, kad NASA ir visi kiti jau senai rado nežemiškų civilizacijų buvimo vietas, gal net ir bendravo. Bet jūs įsivaizduokite, kokia panika kiltų, kokios kalbos ir gandai pasklistų, jei tik jie tai pasakytų garsiai. Žmonėms tokių dalykų negalima žinoti :)

TinSoldier

Tai, jei jau toks įsitikinęs ateiviškų civilizacijų buvimu, - kodėl nepanikuoji?
Aš tai nemanau, kad sužinojęs pradėčiau panikuoti. Kuris iš jūsų mano, kad jums geriau tokio dalyko būtų geriau nežinoti? m?

Tikinčių ateiviais (ar net tokių įsitikinusių kaip tu) yra žymiai daugiau, nei netikinčių. Tai, kodėl masinė psichozė neprasideda?
Kodėl vanduo(ledas) marse nesukėlė masinės psichozės, nors tai labai rimtas pareiškimas dėl galimos gyvybės kitoje planetoje?

Kas iš vis sugalvojo, kad pranešimas apie kitas civilizacijas sukeltų paniką? Kuo remiamasi? Dėl galimo pavojaus? Tai kodėl neslepiama apie praskriejančius asteroidus? Juk irgi kelia pavojų. Kodėl nepanikuoja žmonija dėl to?

inkognito

O blyn,tai ką mano patirtis didesnė nei Amerika gali įsivaizduoti? :o O aš tada kontaktą prie Nevėžio palaikiau kažkuo vos ne savaime suprantamo... ;D Aš tai žinau, kad nemeluoju,tai tada reiškia baltieji rūmai meluoja, net  išsijuosę... ??? Juk negali būti kad kažkokioje nusmurgusioje rusų okupuotoje Lietuvoje 1982 m. NSO ramiausiai kontaktuoja su atsitiktiniais žmonėmis ,o Amerikoje tai ne.. :-[. Surenkite kuo greičiau man susitikimą su Obama,pasistengsiu jį apšviesti ;D

la.benas

Tin, sakai, kodėl nekila pshichozė? Nes oficialiai tai dar įrodyta, ir visi abejoja.
Na o aš tai nematau reikalo dėl to jaudintis :) Nebijau nieko :)

snofru

CitataKas iš vis sugalvojo, kad pranešimas apie kitas civilizacijas sukeltų paniką? Kuo remiamasi? Dėl galimo pavojaus?
dažniausiai rašoma, kad remiantis  šituo http://en.wikipedia.org/wiki/Brookings_Report

la.benas

Na aš būdamas tuo paprastu, nenusimanančiu žmogum pirmiausiai nepatikėčiau, o vėliau įsitikinęs jų egzistavimu bijočiau sunaikinimo, arba vedžiočiau klaidingas teorijas, kurios sukels paniką, apkalbas, ir apskritai chaosa. Aš bent jau taip įsivaizduoju. Be šiaip abejoju ar išvis tos civilizacijos kreiptų į mus dėmesį. Jos mano apie mus tą patį, ką mes manome apie srkuzdeles. Kvaili, išgyventi bandantys padarėliai, besivadovaujantys instinktų. Juk nemeginsi skruzdelei pasirodyti, meginti paaiškinti kas tu, iš kur tu, kokia tavo kultūra, pomegiai, tikslai.

Asasinas

Baltieji rūmai slepia sniego žmogų.  :D Taigi pavadinimas viską pasako.

O jei rimtai, tai visi žinom kas ką slepia. Visos valdžios kažką slepia. Visos valdžios iš tolo smirda ir yra susitepusios ateivių lėkštės varomojo variklio tepalu...

Ignas1992

Citata iš: TinSoldier  sausio 25, 2013, 15:15:43
Tai, jei jau toks įsitikinęs ateiviškų civilizacijų buvimu, - kodėl nepanikuoji?
Aš tai nemanau, kad sužinojęs pradėčiau panikuoti. Kuris iš jūsų mano, kad jums geriau tokio dalyko būtų geriau nežinoti? m?

Tikinčių ateiviais (ar net tokių įsitikinusių kaip tu) yra žymiai daugiau, nei netikinčių. Tai, kodėl masinė psichozė neprasideda?
Kodėl vanduo(ledas) marse nesukėlė masinės psichozės, nors tai labai rimtas pareiškimas dėl galimos gyvybės kitoje planetoje?

Kas iš vis sugalvojo, kad pranešimas apie kitas civilizacijas sukeltų paniką? Kuo remiamasi? Dėl galimo pavojaus? Tai kodėl neslepiama apie praskriejančius asteroidus? Juk irgi kelia pavojų. Kodėl nepanikuoja žmonija dėl to?


Yra variantas, jog tarkim Amerikos valžia gavo kažkokia grasinančią žinutę ar kažkas panašaus, dėl to ir galėtų kilt panika. Juk gali būt, jog ateiviai pairodys esantys blogi :) Na bet čia tik prielaida

eurocool


asesutikzmogus

nevisi zmones priimtu tokia informacija normaliai.

exopolitics.lt

CitataParadigmos tyrimų grupės tikslas, kaip teigia ji pati, - atskleisti vyriausybės „tiesos embargą", kalbant apie nežemišką gyvybę


Pff...lrt bent isverst taisyklingai galetu...tikslas nutraukti, o ne atskleisti tiesos embarga.

Manau visai geras buvo Bill Clinton administracijos vadovo John Podesta pasisakymas apie informacijos apie nezemiskus skraidancius aparatus musu planetoje isviesinima. Beje John Podesta dirba ir Barack Obama administracijoje.


ddr

#13
vasario 14, 2015, 19:26:03 Redagavimas: vasario 14, 2015, 21:40:07 by ddr
Russian alien UFO disclosure policy target of media deception

Michael Salla




Here is the headline today from the popular media site Disclose.TV: "Russia Orders Obama: TELL THE WORLD ABOUT ALIENS, Or We Will." Carrying a time stamp of Feb 11, the story appears to be breaking news, but in fact refers to events that occurred two years earlier at the 2013 World Economic Forum meeting at Davos, Switzerland. Even worse, the Disclose.TV story is a verbatim repost of an article posted two years ago on the Sorcha Faal website. Widely regarded as a disinformation site, Sorcha Faal had claimed Russian Prime Minister Dmitry Medvedev was to make an extraterrestrial disclosure ultimatum at the 2013 Davos meeting. The obvious conclusion is that Disclose.TV is posting old disinformation concerning Russian policy on extraterrestrial life. Why, and more importantly, is a rumored Russian alien disclosure policy merely disinformation?

First of all, here is the opening paragraph from the Disclose.TV story:

"
February 11, 2015 - A stunning Ministry of Foreign Affairs (MFA) report on Prime Minister Medvedev's agenda at the World Economic Forum (WEF) this week states that Russia will warn President Obama that the "time has come" for the world to know the truth about aliens, and if the United States won't participate in the announcement, the Kremlin will do so on its own."

Disclose.TV's future tense reference to events that happened two years ago, has the overall effect of casting ridicule on the whole idea of a Russian alien disclosure policy.

There are, however, a number of examples of Russia releasing information on extraterrestrial life that is very suggestive that a secret disclosure policy does indeed exist. The most startling example was a December 2012 revelation by Medvedev that Russian presidents are briefed about extraterrestrials living on Earth. He said in off-air comments captured on video:

"
Along with the briefcase with nuclear codes, the president of the country is given a special 'top secret' folder. This folder in its entirety contains information about aliens who visited our planet… Along with this, you are given a report of the absolutely secret special service that exercises control over aliens on the territory of our country… I will not tell you how many of them are among us because it may cause panic...

More recently, Russian scientists announced that a form of sea plankton was growing on the windows of the International Space Station, a striking development given NASA's position that life cannot exist in the vacuum of space. The Russian announcement appeared to support the theory of panspermia that microbial life can exist in the vacuum of deep space, and was a source of life beginning on Earth.

Past statements by Russian leaders, scientists and even senior military officers on extraterrestrial life does lead to speculation that an alien disclosure policy does exist. This has led to speculation that recent events in Ukraine have been influenced by covert forces wanting to discourage the Russian policy. Embroiling Russia in a contrived war in a major border state is one way of deterring Russia from releasing more information that threatens a decades-long cover up of evidence that we are not alone.

In addition to past Russian activities concerning extraterrestrial life, we have this interesting tidbit of information from the popular 'Cobra' website posted on Feb 9:

"
There are operations underway to arrange Disclosure leaks through mainstream media by high levels sources in India and Russia. Those leaks are expected to occur when the Chimera group will lose enough power over the military in the aforementioned countries.

According to Cobra, the "Chimera group" refers to a shadowy elite group that has infiltrated major militaries in order to foment world conflict. The situation is Ukraine, as Oliver Stone and others have pointed out, was contrived by a covert group with deep connections within the CIA:

"
It seems clear that the so-called 'shooters' who killed 14 policemen, wounded some 85 and killed 45 protesting civilians, were outside, third-party agitators. Many witnesses, including Yanukovich and police officials, believe these foreign elements were introduced by pro-Western factions - with CIA fingerprints on it.

Cobra has chosen to remain anonymous and uses voice distortion technologies to hide his voice in regular interviews he gives to alternative media sites. He allegedly works with "White Hats" from various military organizations as well as different extraterrestrials groups that are working to emancipate humanity from global tyranny. At least according to Cobra's sources, that so far appear to have been reliable, a Russian disclosure policy is very real.

It's clear that on Feb 9, Disclosure.TV regurgitated old information from a disinformation site in a manner that appears to discredit the idea that a Russian extraterrestrial disclosure policy exists. Yet past actions by Russian leaders, scientists and military officers does point to the existence of such a policy. Disclose.TV appears to be part of a media effort to discredit the idea that Russia is going to reveal the truth about an extraterrestrial cover up. As events in Ukraine heat up, we look forward to learning whether Russia backs off or moves forward in releasing what it knows about the extraterrestrial cover-

Cobra Interview 20 Jan 2015 

http://thepromiserevealed.com/2015-jan-20-q-a-with-rob-potter-and-cobra/

By meditating regularly, we are creating a planetary network of Light on the non-physical planes that will help transmuting all the darkness. We need to have 144,000 people doing this visualization with focus to achieve the desired effect. If the critical mass of people on this planet makes an unconditional decision for the Light, the Light will come. Most likely the group of dedicated meditators for World Liberation Movement will grow week after week until the critical mass is reached and the breakthrough occurs.

http://prepareforchange.net/weekly-meditation-instructions/

Aukštyn