Anomalija.lt forumo parduotuvė

Pradėjo Anomalija, lapkričio 28, 2014, 14:15:42

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Anomalija

lapkričio 28, 2014, 14:15:42 Redagavimas: gruodžio 01, 2014, 13:25:52 by Anomalija
Nuo šiandien pradeda veikti Anomalija.lt forumo parduotuvė kurioje už sukauptus virtualius anomalijos kreditus bus galima įsigyti įvairių prekių. Nevyniosime žodžių į vatą ir atsakome į pagrindinius klausimus.

Pagrindinė informacija

Anomalijos kreditai gaunami rašant žinutes, kuriant temas, publikuojant straipsnius ar naujienas, bei dalyvaujant debatuose.

Žinutės ir temos

Už kiekvieną parašytą žinutę forume, narys gauna 1 kreditą (už sukurtą temą 3 kreditus). Už rašomas žinutes pinigai priskiriami visur išskyrus šias lentas:

- Religija ir filosofija
- Off-Topic
- Filmoteka
- Kita
- Forumo ir portalo informacija
- Forumo pagalba
- Debatai
- Skelbimai
- Prisistatymai ir pasveikinimai

Jeigu administracija pastebi, kad žinutės (arba temos) rašomos (kuriamos) tik tam, kad surinktu kuo daugiau kreditų (pvz. dažnos žinutės su turiniu: OK, man patiko, sutinku, puikus straipsnis ir pan.), toks narys be žodinio ispėjimo gauna nuobaudos taškus už floodinimą, o sukauptų kreditų kiekis mažinamas 50%.

Straipsniai ir naujienos

Už kiekvieną unikalų straipsnį forume (straipsnio pavyzdys) narys savo forumo sąsk. per artimiausias 24 val. pasipildo nuo 100 iki 300 forumo kreditų. Straipsniai rašomi lentoje "Jūsų straipsniai" (vėliau jie perkeliami į atitinkamą kategoriją). Kreditų kiekis priklauso nuo straipsnio ilgio, tematikos, unikalumo. Už "šveplus", kopijuotus straipsnius kreditai nėra skiriami.

Už kiekvieną naujieną forume (naujienos pavyzdys) narys savo forumo sąsk. per artimiausias 24 val. pasipildo nuo 50 iki 150 forumo kreditų. Naujienos gali būti rašomos visame forume išskyrus šias kategorijas:

- Religija ir filosofija
- Off-Topic
- Kita

Kreditų kiekis priklauso nuo naujienos ilgio, tematikos, unikalumo. Už "šveplas", kopijuotas naujienas kreditai nėra skiriami.

Dalyvavimas debatuose

Debatų dalyviams skiriamos šios kreditų sumos:

- Laimėtojai gauna +250 forumo kreditų.
- Pralaimėtojai gauna +80 forumo kreditų.

Bonusai

Už įdomias žinutes (žinutės pavyzdys) arba temas (temos pavyzdys) forume, administracija gali savo nuožiūra pridėti nariui papildomų kreditų (nuo 30 iki 100).

Kiti klausimai ir atsakymai

Kodėl taip mažai prekių?

Laikui bėgant prekių daugės, tačiau prekių asortimentas niekuomet nebus labai didelis. Parduotuvė yra tiesiog kaip mažas priedas prie forumo :)

Man to nereikia!

Forumo parduotuvės atidarymas nieko nekeičia. Jus ir toliau galite diskutuoti savo malonumui, o į surinktus kreditus tiesiog nekreipti dėmesio.

Kaip viskas vyksta?

Jeigu turite užtektinai kreditų, pasirenkate norimą prekę iš parduotuvės asortimento ir ją nuperkate. Keliaujate į savo inventoriu, "aktyvuojate" prekę ir sekate tolimesnius nurodymus. Po ~3 dienų prekė bus jau Jūsų rankose (prekes siunčiame registruotais laiškais/siuntiniais per Lietuvos Paštą tik Lietuvos teritorijoje).

Ar skaičiuojamos iki šiandien parašytos žinutės, parengti straipsniai ir t.t.?

Ne, visi dalyviai nuo šios dienos pradeda diskusijas su 0 kreditų jų sąskaitoje.

Kodėl taip brangu?

Anksčiau už dalyvavimą niekas kreditų nemokėjo, prekių nedalino ir vis vien visi
buvo laimingi. Neburbėkite :)

Trumpai drūtai

Niekas forume nesikeičia išskyrus tai, kad nuo šiol norėdami ar nenorėdami renkate forumo kreditus už kuriuos vėliau galima (jeigu tik yra noras) gauti tam tikras prekės ;)

Teroras

Tikrai pagirtina, kad nestovit vietoje ir visuomet judat i prieki, bet uzkliuvo sapnazoles parduotuveje. Man rodos buvo diskusija forume del sapnazoliu, kad tai draudziamas dalykas Lietuvoje? Ar cia as klystu? :-\

TinSoldier

Čia kažkas klausė apie legalumą:

http://www.vvkt.lt/popup2.php?ru=OCVR47HYip&tmpl_name=m_faq_print&m_faq_id=3435

Bent jau tuomet, kai atsakinėjo (2013m.), buvo legalu :)

Anomalija

Kaip TinSoldieris minėjo, Lietuvoje sapnažolė nėra uždrausta :)
Anomalijoje draudžiamų dalykų tikrai nebus :)

czech-kuolis

nežinau, ar aš čia interneto ryškiai per daug naudoju ar jau nebesiorientuoju realybėj, bet dabar sutrikau - buvo atidaryta įprasta anomalijos.lt e-parduotuvė ar nebuvo? Galiu prisiekt, kad kažkokiam lietuviškam magiškų briedų e-shope lankiausi.

illuminati

gali but, kad lankeisi apiemistika.lt shope. tikiuosi nenubaus uz konkurentu reklama... :D

PusiauŽmogus

O negalima tų sapnažolių už tikrus pinigus nusipirkt? Neturiu aš tų kreditų ir vargu ar surinksiu tinkamą kiekį greitai. Bet man jų reikia.. :)

Benamis

Bandyk per koki eBay :)

PusiauŽmogus

#8
sausio 07, 2015, 00:21:15 Redagavimas: sausio 07, 2015, 00:26:26 by PusiauŽmogus
Nepatinka man iš užsienio siųstis. Labai ilgai ten viskas vyksta, o dar ir negaut gali Ir už pristatymą sumoki kone daugiau negu už pačią prekę. Juolab to e-bay išvis nemėgstu..

paragraf 78

Citata iš: PusiauŽmogus  sausio 07, 2015, 00:12:54
Neturiu aš tų kreditų ir vargu ar surinksiu tinkamą kiekį greitai.


Prisėdi, parašai keturis gerus straispnelius ir jau turi pakankamą kiekį kreditų :)
Kodėl žmonės viską nori gauti lengvai ir mano kad viską galima tiesiog imti ir nusipirkti? Kažkas su sistema negerai arba su mūsų mąstymu

snofru

@paragraf 78, taigi jis nori už realius pinigus pirkt, tas visai nereiškia, kad tai lengvas kelias, gal jis tuos pinigus labai sunkiai uždirbo. o kas liečia straipsnių rašymus - ne kiekvienas gi šiam forume yra plunksnos virtuozas.  :)

Ezekiel

O kur rasti pačia parduoduvę, prekių asortimentą ir vartotojai gali siūlyti jų idėjas?


paragraf 78

Citata iš: snofru  sausio 07, 2015, 14:19:08
@paragraf 78, taigi jis nori už realius pinigus pirkt, tas visai nereiškia, kad tai lengvas kelias, gal jis tuos pinigus labai sunkiai uždirbo. o kas liečia straipsnių rašymus - ne kiekvienas gi šiam forume yra plunksnos virtuozas.  :)


Tai apie tai ir kalbu, kad žmonės galvoja jog viską galima už pinigus nusipirkti :)
O kas dėl rašymo, tai manau, kad rašyti gali kiekvienas, tereikia pradėti ir išmoksi. Žinoma, tam reikia skirti laiko, o visi tingi ir nori viską gauti lengvai :)

Strategas

  Sveiki. Turiu aš įsigijęs Sapnažolės - Calea Zacatechichi. Reikia pasakyti, kad ženklaus pokyčio sapnų reikaluose tikrai nėra, o jei atvirai - visiškas š... Taip pat šis itin kartus augaliukas geriasi ypač šlykščiai. Jei yra galimybė geriau išmėginkit kitus augaliukus, šis nevertas Jūsų dėmesio.... Aš taip manau. :)

Aukštyn