Apie demonus ir loterijas

Pradėjo TinSoldier, gruodžio 04, 2017, 10:10:00

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

idenmeyou

Citata iš: Linas Esu  gruodžio 31, 2017, 14:52:16Hipotetiškai kalbant su velniu sutartis niekada neįsigalios....jis visada apgauna ir pasiima tavo sielą :D tą momentą , kai pasirašai " sutartį " , loteriją galima pamiršti :D
Sutinku, jei velnias kaip sakoma yra gudrus, melagystės Dievas. Žmogus neturi jokių galimybių derėtis su Velniu. Pats sielos pardavimas prilygsta tuomet kas savižudybei.

Supernatural

oi galima galima visko padaryti, turėjau tokią istoriją vieną: vienas mano draugas sako - nu labai norim tą konkursą laimėt, bet sako - žvėrišką kainą idėjom, kai pamatėm, kad danai dalyvauja, o jei gamintojai plius dar, mes iš jų perkam dalis - sako jie visada mažesnę kainą siūlo, sako šakės mums, sakau ar labai nori laimėti, sako labai reikia. sakau ok, ir ką manot - vokų su pasiūlymais plėšimo dieną - konkursą atidėjo dėl neva kažkokių nesklandumų ir paskelbė kitą datą konkursui - ir laimėjo jie tą savo kaina viską :) daug abra kadabru kartais nereikia - kartais netyčia užtenka užsiminti :) o kaip gi draugams nepadėt? :) :)

Supernatural

arba va su futbolo čempionatu kaip šiemet buvo :D sakau matau, kad prancūzai taurę kelia, sako ne ne, ne jie - , tai žmogus susilažino su mano vaiku iš 2000 pinigų ant lego, kad ne prancūzai laimės, vaikas klausia - mama kas laimės? o dar jie su belgais žaidė tik pusfinalius - sakau prancūzai laimės, nes logiška, kad jie jie medalį gauną aukso - tai laimės viską pakeliui. ir sekančią dieną 2000 eurų buvo ištaškyti ant lego :D nu bet kaip vaikui nepadėt? :) be mums pažįstamų šviesių ir tamsių jėgų yra dar kitokios - yra stichijos dar ;) nenuvertinkit ir jų :) vat skaičių nežiūrėjau, koks skirtumas bus, sakaiu 2:3 gal bus, suminį skaičių tematau, draugė sako - čia gi futbolas, tokių skaičių nebūna :D sakau nžn, matau bendrą suminį skaičių berods 4:1 laimėjo - nebepamenu jau, bet suminis tai tas pats :) nes ginčijomės dėl rezultatyvumo, viski rezultatyvu buvo ;) ir nereikėjo nei demonų nei angelų - nieko - yra dar kiti būdai, bet čia pramatymas, ne keitimas, nors va pramatymas pakeitė vaiko kelias savaitės - nes darbelio turėjo viską surinkt už tokias sumas :D vėlgi - kaip pažiūrėsi jau žmogus.

Aukštyn