Velnio ar demono iskvietimas

Pradėjo Naujoka2, gruodžio 04, 2017, 03:21:40

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Naujoka2

Sveiki, kaip galvojate ar imanoma iskviesti velnia ar koki kita demona su kuriuo butu galima sudaryti sutarti? Pvz sumokant siela ar gyvybe,o gal kazkam jau buvo pavyke? Jei taip tai i kuri demona tureciau kreiptis ir ar isvis tai gali buti realu? Zinau esu paciuozes bet manau ne as vienas ;]

.L.U.T.H.O.R.

Labas,

Citata iš: Naujoka2  gruodžio 04, 2017, 03:21:40kaip galvojate ar imanoma iskviesti velnia ar koki kita demona
Žinoma.


Citatasu kuriuo butu galima sudaryti sutarti?
Su dauguma laisvai.

CitataPvz sumokant siela ar gyvybe
Siela nesumokėsi, gyvybe žiūrint kieno. 99,99proc to nereikia, per daug filmų prisižiūrėta :)

CitataJei taip tai i kuri demona tureciau kreiptis ir ar isvis tai gali buti realu?
Žinoma realu ir priklausomai nuo to ko nori, į atitinkamą demoną kreipiesi.

unikali

@.L.U.T.H.O.R.
Matau nemažai žinote,  gal galėčiau paklausti iš kur?  Galbūt turite su tuo patirties?

eternal.bliss

unikali- puikus klausimas  :)

Pradėkim nuo to, kad tokius dalykus darant pastoviai daromi apsivalymai LBRP. 
Po to, matosi iš žmogaus rašymo, kad nesupranta ko nori ir ką rašo. Kviestis gali netik demonus, tiesiog matomai (kietai skamba?).

elteide

Citata iš: eternal.bliss  gruodžio 05, 2017, 20:09:11Pradėkim nuo to, kad tokius dalykus darant pastoviai daromi apsivalymai LBRP. 

o kaip padaroma tai? sud4tinga?

eternal.bliss

Nesu aš okultistas, teko susidurti nekart, bet visi kurie praktikuoja naudoja apsaugas, be išimčių. Nebent va tokie vaikai norintys pasirodyti. Dėl pačio ritualo, nėra ten kažkas sudėtingo, gali pasiskaityti belenkur. Tiesiog pats okultizmas niekur neveda, dažnas nudegraduoja. Ir tai net ne paslaptis, daugiau taisyklė.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: unikali  gruodžio 05, 2017, 17:15:20@.L.U.T.H.O.R.
Matau nemažai žinote,  gal galėčiau paklausti iš kur?  Galbūt turite su tuo patirties?
Čia tiek, bet kas pasakytų bent kiek susipažinęs su tema :) 

vytra

Citata iš: Naujoka2  gruodžio 04, 2017, 03:21:40Sveiki, kaip galvojate, ar įmanoma iškviesti Velnią ar kokį kitą Demoną?
- žinok, kad ne jie tau tarnaus, o tu jiems iki visiško sunykimo!

:(

Tomulis

Reikia turėti apsaugą nuo neigiamų esybių. Ir iš viso kam jas kviestis, kaip tik reikia vyti šalin. Į savo gyvenimą reikia šauktis šviesą, o ne tamsą.

juodai balta

Siela nesumokėsi, gyvybe žiūrint kieno. 99,99proc to nereikia, per daug filmų prisižiūrėta :)


Klausimas kokios mazdaug aukos turi buti duodamos demonams, materealines ar dvasines? suprantu priklauso nuo demono rusies lygio ir t.t, bet as galite duot pavyzdziu? ir keleta demonu vardu su kuriai nepatartina prasidet.

aciu is anksto.

juodai balta

Citata iš: Tomulis  gruodžio 06, 2017, 20:59:03Reikia turėti apsaugą nuo neigiamų esybių. Ir iš viso kam jas kviestis, kaip tik reikia vyti šalin. Į savo gyvenimą reikia šauktis šviesą, o ne tamsą.
demonolatrijoje minima, kad demonai yra dievybes, ir jie nera tamsus, apie juos tiesiog yra susidaryta klaidinga nuomone

Supernatural

Bet tai kiek prisiskaityti nesąmonių galima :D nereikia įpinti katalikiškos visuomenės požiūrių į elementarų tikėjimą, reikia visgi išmokti skirti, kas yra religija ir kas yra tikėjimas - dažnas komentatorius kiek pastebėjau per tiek metų - maišo šiuos nesusijusius dalykus. Vieni "dirba" su šviesiomis jėgomis - kiti su  tamsiomis - ir viskas ok. Šviesieji "tingi" kištis ir dirbti, tamsieji "reikalauja" darbo :) bet sakyti, kad blogi vieni, o kiti geri - nederėtų.

Aukštyn