Prasau pagalbos mokanciu

Pradėjo juozas, lapkričio 30, 2017, 23:18:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

juozas

Sveiki. ieskojau informacijos apie visokius burtus ir pan. Radau jus. Gal galesite man padeti.
Myliu begalo mergina. Kuriai irgi patinku, tik ji turi drauga su kuriuo jos santykiai labai prasti.  As esu U.K siuo metu ji irgi, o jos draugas liko Lietuvoje. Mes bendravome ir sekmingai. Ir kazkas ivyko ir nebebendraujam.  As to niekada nebuciau dares ar prases, bet klaipedoje turiu labai gera bureja kuri ne karta padejo man, as jos atsiklausiau. Ar ta mergina tinka man, ar as jai patinku, ar nesutrugdysiu jai ir jos draugui. Ji sake ten senai nieko nebera tarp ju, tiek kad jie kartu bando but.
O as ja isimylejas belekaip, ir zinau, kad ji irgi tai jaucia tik ji bijo, nes ji zymiai jaunesne yra, ji bijo ka pasakys kiti. As labai pasibaiges psichologiskai, ir tik ji man galvoja. Ir maciau uzsiemate magija, ar galite kazka padaryti, kad ja pritraukti man. Begalo ja myliu, noriu rupintis tik ja, ji man visas pasaulis, ir jeigu neteksiu jos as duodu 100% nepasiliksiu sitame pasaulyje. Verkiu kasdiena, tik pagalvojus asaros pacios byra, einant i darba neina susikaupti. Gryzes pradejau kartaas nuo karto ir isgerti, nors niekada gyvenime beveik nevartojau alkoholio, visa gyvenima sportavau. Ir subliusko visas pasaulys.  Ir as nebenoriu gyvent, ir su kekviena diena tai arteja vis labiau. Ar galite mums padeti, nes mes abu patinkam vienas kitam ir tinkam, tik kazkas atsitiko, ir ji nera laiminga su draugu, ne karta sake bet ji bijo. Kaip ir sakiau as vyresnis man 27 jai 19, nors ji gyvena ne su tevais, bet pergyvena ka jie pasakys. Ir prarasime vienas kita del baimes, neteksime laimes del seimos. Prasau ar yra koks burtas, per atstuma, nes mes nebesusitinkam. Maldauju jusu pagalbos.. As suprantu dvasine kaina esu labai religingas, dievas man atleis. Maldauju padeti daugiau nebeturiu kur kreiptis.  Kokiu jums duomenu reiktu apie mus, galiu suteikti, tik padekite man rimtai, jus paskutine viltis mano islikti laimingam, ir gyvam. Jeigu galite kuo greiciau atrasyti buciau dekingas jums, nes myliu ja visa sirdimi, ji vienintele kuria taip mylesiu ir tai zinau jau dabar. Eidamas miegoti verkiu kaip vaikas. Prasau padekit man

Zinau, kad esu naujokas. Kad negaliu matyti tam tikru forumo aspektu kol neparasiau 10 zinuciu, bet maldauju padekite, kas tikrai zinote kaip.

Creative

#1
lapkričio 30, 2017, 23:41:12 Redagavimas: lapkričio 30, 2017, 23:52:16 by Creative
Paverkti irgi kartais naudinga (pas mane tai tokia tuštuma širdyje užplaukia po to, na  tai ne į temą nes tai nelaimingos meilės padarinys, tikriausiai, o poto aiškesnis mastymas ir ramybė užplaukia). Kai nera merginos salia supranti kaip iš tikruju ją myli.

O šiaip siulau tau ją susirasti ir pirmą susitvardžius ir išsiaiškinus sau savo jausmus ir ketinimus (ar tikrai rimti?) pasikalbėti su ja.

Jei tikslas yra - nukeliausi net ir į pasaulio kraštą, jei ketinimai tavo tikri ir rimti.


Sorry, čia jokie burtai, prisipažįstu  :o

elteide

#2
gruodžio 01, 2017, 12:06:41 Redagavimas: gruodžio 01, 2017, 14:44:42 by elteide
omg..kaip gaila tai skaityt :( na pirmiausia, nedramatizuok savo pasaulio, emocijų...paverk ir neverk ...
jokių savižudybių ...jokių , supratai...nes nusižudyt visad spėsi ..taškas.
Tu palauk kokį pusmetį pasižiūrėk, aišku ta kryptim kažką daryk, nors visai mažiukus dalykus- mylėk save suteik sau kokį malonumą, padėk šalia žmogui , padaryk daugiau gerų darbų - peremk našlaičius, našles, senus, ligotus ( tai bus super magija ), dar  parašyk laišką kur išlieji pyktį , baimes ir sudegink , poto parašyk jai laišką , žinutę ..
...patikek, jei tikesi optimistiškai tavęs laukia dar nuostabių galybė  dalykų ir ypač kai kreipi dėmesį ir į dievą..
o šiaip 19 metų tai dar visai pacankė vaikas , jos nuomomė apie vyrus  apie viską keisis :)
6 metai skirtumas tai juokų juokai...
ką kiti pasakys :) ... tai, iš savo patirties  galiu pasakyt,ir aš kaip zuikis karpiau ausim , kreipiau dėmesį kas ką giminėj ar pan. sakys, pagalvos  ir ką,kai man reikėjo pagalbos realios baisioj situacijoj, visi dingo , o dabar man 0 sveikų jų nuomonė ....jokios reakcijos.
  ;)
ps..
jei nori žudytis dvi taisyklės -1.atidėk vėlesniam, nes tai visada spėsi , nes gali rytoj ar kitą mėnesį pajudės ledai ar išjudinsi  pats... 2. kam pačiam žudytis, tegu tos nepalankios, baisios aplinkybės nužudo - pvz. bijai ugnies , tai ne dėl baimės ir iš desperatiškumo pats nusižudai, o šoki į tą ugnį...tai metafora...tavo atveju, tai jei negali be jos, nuvažiuoji pas ją , pasakai viską, pasikvieti ar pasiimi ir tegu ten tau grasina, tave muša ar užmuša net jos tėvai ar pan. koks tau skirtumas...bet padarai ko trokšti :)

kiskis

#3
gruodžio 01, 2017, 14:39:46 Redagavimas: gruodžio 01, 2017, 22:00:29 by kiskis
Citata iš: elteide  gruodžio 01, 2017, 12:06:41o šiaip 19 metų tai dar visai pacankė vaikas , jos nuomomė apie vyrus  apie viską keisis :)
6 metai skirtumas tai juokų juokai...
8 , ne 6, bet Macrono Prancuzijos prezidento ir jo zmonos skirtumas 24 metai ir tai nieko (be to zmona vyresne).
https://en.wikipedia.org/wiki/Emmanuel_Macron
https://en.wikipedia.org/wiki/Brigitte_Macron
ps Juozai,ziurek is optmistines puses , kai tau bus 100, jai 92, ir skirtumo beveik nebesijaus. :)

elteide

#4
gruodžio 01, 2017, 14:45:58 Redagavimas: gruodžio 01, 2017, 14:53:10 by elteide
Citata iš: kiskis  gruodžio 01, 2017, 14:39:468 , ne 6, bet Macrono Prancuzijos prezidento ir jo zmonos skirtumas 24 metai ir tai nieko (be to zmona vyresne).
https://en.wikipedia.org/wiki/Emmanuel_Macron
https://en.wikipedia.org/wiki/Brigitte_Macron
ps Juozai,ziurek is optmistines puses , kai tau bus 100 jei 92, ir skirtumo beveik nebesijaus. :)

idomu, čia kas ..soulmate santuoka?
...
hehe
apsiskaičiavau...šakės ir dar tiksliukė :))
laimingi metų neskaičiuoja..nu įsimylėję :)

TinSoldier

Čia irgi tikrai ne burtas, bet man šita mintis iš "Louie" labai patiko. Ir čia, manau, šiek tiek į temą :)


elteide

geras video, paguodžiantis, bet ...:)
štai istorija, kur matom, kad gyvenimas netik laužo , bet ir siunčia šviesias akimirkas ir galimybes, žmones...
http://kauno.diena.lt/naujienos/lietuva/emigrantai/lietuve-apie-emigracija-amerika-tapo-juodu-asaromis-aplaistytu-isbandymu-839466

Creative

#7
gruodžio 01, 2017, 21:11:27 Redagavimas: gruodžio 01, 2017, 21:33:06 by Creative
Norėjau patikslint savo postą.

Esmė tokia kad tai šiek tiek kitokie burtai nei pripratę matyt žmonės.

O burtai tokie:
1. Tiksla labiau aiškesnį padarai, nors ir taip beveik aiškus. tur buti konkretesnis į vieną sakinį tilpęs
2. Pasibraižai Veiksmų planą. Ką darysi?
3. Iškeli užduotis. Pvz:
a)  Turi padaryt taip kad jai baimė dėl tevų praeitu, kitaip sakant tu turi būti rimta atsvara tėvams, kad jį atssiskirus nuo šeimos, jei atsiskirs, kad nesijaustu pamesta, tu turi būti dideliu dideliu ir stipriu stipriu, kad ji niekada nesigailėtu kad tave atrado.
b)  Kita užduotis būtų padovanot jai geliu ir šokolado, pakviesti pasivaikščioti ir pnš.
c)  Paskui kai teks su tevais susitikt čia dar viena užduotis sugalvot kaip turi atrodyti jiems (pasitikintis, apsisprendęs, atsakingas, atidus ir begalo mylintis ją, o taip pat išmokti pamatyti visas smulkmenas jos veido išraiškoje ir elgesyje,jausmuose, kad sudarytum supratingo vyro įvaizdį, o taip dėl rupesčio tai tu teisus matau kad nori ja rupintis), Susirašyk kaip ir apie ką kalbėtum su jos tėvais, buk pasiruošęs visokiom situacijom, prasuk jas savo galvoje, gali net užsirašyti.
d)  Kita užduotis tai jos vaikinas lietuvoje, turėtum ir jį atsverti, kad ji neabejotu ji palikus niekada. Jei reikės teks ją gynti nuo jo.

Vat pasakysiu dar blogiausia varianta:
Jei ji kategoriškai tau sakys Ne, Ne, Ne, ir dar karta Ne. Tu galiausiai gali jai pasakyti kad lauksi jos tiek kiek reikės (pasiruošk iš tikrujų laukti)
Ir jei ji vistiek sakys : "Ne geriau nelauk"
Tada vistiek pasakyk kad: "Mano pasiulymas visada galioja. Aš lauksiu tiek kiek reikės"
Čia dėl to kad jį dar jauna ir gali pasikeisti nuomonę. Bet jei parodysi kad ji tau rupi ne šiaip sau, ir kad dėl jos pasiruošęs laukti kiek reikės (gal net metų metus), jei ji tikrai tavo antra pusė, be kurios galvoji nebegyventi.
Per tą laiką gali siusti jai geliu per gimtadienį, tik nepadaugink neperdažnai jei norėsi dar per kitas progas atsiusti jai kažką panašaus nes gali būti per daug nesveika. Ji gali pagalvoti kad tu išprotėjęs persekiotojas, o tu daryk tik taip kad tik ji retkarčiais prisimintu tave ir suprastu kad vis dar lauki.

O galiausiai jei ji ir po keliu dešimtmečiu nepavyks arba sužinosi kad ji ištekėjo už kito ir jį mylį teks skaityti kitą temą:
http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4448.msg77648#msg77648


O burtai čia tai tavo stiprus ketinimai kažką padaryti, kažką pakeisti ir veiksmai tai irgi burtai, kiekvienas veiksmas duoda kažkokį rezultatą, stebėk ir analizuok, gal ką pakeisti teks veiksmuose gal ir planuose.  Ir dar sakant kad lauksi sakyk tvirtai, kad ir kiek skaudu būtų, bet ji turi tavim patikėt, Tik niekada nesakyk to per ašaras akyse ar net nebandyk žemintis, turi stovėti tvirtai.

San IL

Praeis nedaugiau 5 metai ir galvosi "koks durnas tada buvau".

Ta mergaitė dar gerokai per jauna suprasti tavo ketinimus ar jausmus. Ir jeigu paklausysi šitų patarimų ji greičiausiai išsigąs ir pabėgs nuo tavęs.

 O ir sąntykiai tarp 19-kmečių nėra linkę ilgai užsitęsti, ypač jeigu jau dabar juose yra daug problemų.

 Mano patarimas - ramiai sau laukti. Belaukiant pasikeis arba tavo arba jos požiūris ir viskas susitvarkys kaip turi būti, vienaip ar kitaip. Kol lauki, nuveik ką nors naudinga. Įstok kur nors pasimokyti arba susirask įtraukiantį hobį.

 Jeigu jau nori žudytis, žudykis pačiu skausmingiausiu ir lėčiausiu būdu, kokį gali sugalvoti. Ar ryšies tam? Ar pagalvojus apie tai vis dėl to pasikeis tavo nuomonė?

Creative

#9
gruodžio 01, 2017, 22:06:03 Redagavimas: gruodžio 01, 2017, 22:10:11 by Creative
Aš norėčiau kad tu sukurtum stebuklą  :)

Nesakyk San IL man kai buvo 16 metu man sakė kad mastau kaip 24 metu. Kai sukako 18 jau 28 metu, todėl 19metės manau pakankamai protingos.

elteide

Juozai, kokios naujienos, nuotaikos?:)

Creative

Aukščiausias pilotažas būna tada kai tu duodi kokia nors užuomina ir žmogus pats atranda sprendimą. Kitaip sakant patarimai ne tiek veiksmingi kiek pačio įžvalgos kad ir kažkieno pasufleruotos beveik nepastebimai. Čia aukščiausias pilotažas, žmogus tada labiau pradeda pasitikėti savimi, nes jam visdelto pačiam dašuto sprendimas ir sužiba tada jo akys.

Man iki tokio lygio dar toli, o tiksliau visgi vistiek patarimus iki šiol kartais dalinu, bet stengiuosi mažinti nes patarimus ne visi megsta ir tai gali sugriauti pasitikejima savimi.

Aukštyn