"Augantis" prakeiksmas

Pradėjo Vendigo, lapkričio 27, 2017, 17:46:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vendigo

 Daugybė rimtų ligų prasideda nuo prakeikimo. Todėl kiekvieną kartą aš būtinai pasakoju žmonėms apie gydymą ar apsisaugojimą nuo prakeiksmo. Šiandien aš papasakosiu jums apie vieną iš pačių pavojingiausių prakeiksmų. Pirma, jį labai sunku nuimti, o antra, jis turi velnišką savybę vėl atsinaujinti po nuėmimo. Žinodami tai, kai kurie meistrai jokiu būdu nesiima šio darbo. Ir tai suprantama, juk juos gali apšaukti šarlatanais, nežiūrint į tai, kad jie viską padarė taip, kaip reikia!

 Taigi, kas tai per prakeiksmas, su kuriuo negali susitvarkyti net gi žinomi meistrai? Teisingas tokio prakeiksmo pavadinimas - "augantis", bet kartais jį dar vadina "piktžole". Prakeiksmas uždedamas, naudojant piktžolės sėklas, ir nuimamas taip pat su jų pagalba. Kaip jūs žinote, piktžolės auga visur. Niekas jų sąmoningai nesėja, tačiau kiekvienais metais jos išauga iš žemės ir atsikratyti jų yra labai sunku, galima sakyti, neįmanoma.

Taigi, piktžolių sėklas ima tam, kad uždėtų žmogui "augantį" prakeiksmą. Savo pavadinimą jis pateisina pilnai. Juk tik vieną vienintelį kartą raganos ranka per pilnatį pasėja lauke piktžolių sėklas ir jau viskas žmogaus gyvenime persiverčia į bloga.

 Jei jis buvo turtingas - tampa vargšu, jei protingas - tampa kvailu, jei sveikas - nuolat kenčia nuo visokių negalavimų. Vėliau šis prakeiksmas išplinta per visą žmogaus kraujo giminę, kadangi juos sieja ypatingi energetiniai ryšiai. Ir kaip metų metais laukuose auga piktžolės, taip ir nuo "augančio" prakeiksmo kenčia anūkai ir proanūkiai tų žmonių, kuriems jis buvo uždėtas.

Ligoniai paprastai skundžiasi meistrais sakydami: "Iš pradžių man lyg ir palengvėjo, bet po trijų mėnesių pasidarė dar blogiau". Bet burtininkai čia visai nekalti, savo darbą jie padarė iš visos širdies. Šiuo atveju pasireiškė "augančio" prakeiksmo ypatumai, jis yra kaip piktžolė, kurią tik išnaikina, bet staiga ji pradeda leisti naujus ūglius.

Apie klastingą "augantį" prakeiksmą rimti meistrai žino ir bijodami dėl savo autoriteto, nenori imtis darbo. Be to, jei "augantį" prakeiksmą uždėjo kompetetingas žmogus ir iš anksto nustatė grįžtamąjį ryšį, tai burtininkas, kuris imasi gydyti ligonį, rizikuoja užsitraukti "augantį" prakeiksmą sau ir visai savo giminei. Noriu iškart pasakyti: jeigu meistras nėra tikras, kad sugebės save apsaugoti nuo prakeiksmo užsitraukimo, geriau nesiimti šio darbo!

Tačiau į pagalbą jūs visada galite pasiimti du stiprius ir kompetetingus meistrus, o jei dirba trys, tada galima nugalėti bet kokį išpuolį. Apskritai, visi ritualai, kuriuos atlieka trys meistrai yra ypač efektingi ir veikia greičiau, negu tie ritualai, kuriuos atlieka vienas meistras.

elteide

o kaip atskirti, sužinoti ...ir, aišku, apsisaugoti? dėkoju

Aukštyn