Inkognito , UPDATE .

Pradėjo Linas Esu, liepos 04, 2017, 23:40:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

Mano slaptais šaltiniais vyksta Inkognito tyrimas . Tiriami implantai . Vienas ufologas-tyrėjas , pseudonimu , San IL . Gali turėti naujausios informacijos . Sukuriu temą , atvirą visiems , kurie ką nors naujo žino šioje beprotiškai , fantastiškoje pagrobimo istorijoje . Galbūt bėgant laikui , apsireikš ir pats tyrėjas , o gal net ir tiriamasis . Asmeniškai pasidalins naujausia info  .



Linas Esu

#1
liepos 04, 2017, 23:45:19 Redagavimas: liepos 05, 2017, 00:00:31 by Linas Esu
Tai kad inkognito istorija dar nebaigta 2017 m. birželio 3 d., šeštadienis, 19:43:37
Ufologai Iš Vilniaus dar vis randa naujų niuansų. Šią savaitę buvo atlikti rentgeno tyrimai kuriais buvo bandoma nustatyti ar dar yra inkognito galvoje tie implantai, kurie atsitiktinai buvo ten surasti 1989 metais. Kai šitai ėmėsi daryti medikai, implantai kažkur jau buvo dingę, gali būti kad jie per tiek metų arba ištirpo savaime ten arba ateiviai juos ir vėl išsiėmė, bet šios savaitės nuotraukos rodo kad jų ten jau nebėra. Galimai susidarė klasikinė ufologinė situacija, atsitiktinai darant tyrimus svetimkūnei žmoguje aptinkami, bet darant specialius tyrimus jų jau nebūna toje vietoje, kaip koks žaidimas katės ir pelės. Tų jau nebėra, bet atsirado kitas ir jis jau pas ufologus.

Radau šį pranešimą NSO.lt , tikrai nežinau kas jį rašė , bet kas bet kuo gali pasivadinti tame forume.

Linas Esu

2017 m. birželio 5 d., pirmadienis, 13:10:36
Kaip tik vienas iš inplantų jau yra Vilniuje atiduotas tyrimui pas San il o kitas kur buvo pakaušio srityje, jo ten nėra tik toje lokalizacijoje o jis pasislinkęs gerokai kairiau,ir vos įžiurimas per smulkių kalcinatų debesėlį. Viskas su juo yra tvarkoje neeikvokite tuščiai energijos. San Il jau atsiuntė eksperimentų su implantu strypelio iš nežinomo metalo,nupoliruoto iki veidrodinio blizgesio kai kuriuos bandymų rezultatus. Jis kaip tik ieško patikimos fizikų laboratorijos kad padaryti jo mikrošlifus ir ištirti atominę struktųra, tyrimų rezultatai nedings bet bus perduoti Tarptautinei Mufon organizacijai. Gražiai pasimovėte ant dezinfo

Radau šį pranešimą NSO.lt , tikrai nežinau kas jį rašė , bet kas bet kuo gali pasivadinti tame forume.

Linas Esu

#3
liepos 05, 2017, 00:04:26 Redagavimas: liepos 05, 2017, 00:12:22 by Linas Esu
San IL 2017 m. birželio 9 d., penktadienis, 16:01:25
Gerbiamas Mindaugai, suprantu Jūsų norą (ir galų gale teisę) žinoti, patikėkite, ne taip paprasta ir man šioje situacijoje teisingai nutarti, kaip pasielgti, nes pats matote, kiek nepatenkintų žmonių, NETGI, kai nebesidalinu informacija. Yra ir daugiau stabdžių, apie kuriuos nenoriu garsiai kalbėti.
Mano tyrimas nėra baigtas. Surinkti duomenys bus paskelbti atėjus laikui. Galite su manimi susisiekti, jeigu turite kokių nors konkrečių klausimų.


Inkognito 2017 m. birželio 9 d., penktadienis, 18:37:58
Kad San Il neskelbia viešai tyrimų pageidauju aš nes tai liečia mano asmenį, Man jau nusibodo kai pastoviai forumuose visokie psichopatai pradeda stumti ant manęs būk tai aš pageidauju ir man reikia kažkokio tai jūsų dėmesio, todėl tai ka perdaviau jam tai yra konfidencialu ir nepulkite jo jei jis laikosi mūsų susitarimo. Kai bus laikas viską sužinosite.Be to Lietuvoje čia nėra tokio lygio specialistų kuriems būtų galima patikėti tirti implantus ar dar kažką tai tokio.

Radau šiuos pranešimus NSO.lt , tikrai nežinau kas juos rašė , bet kas bet kuo gali pasivadinti tame forume.

Linas Esu

#4
liepos 05, 2017, 00:05:29 Redagavimas: liepos 05, 2017, 00:11:50 by Linas Esu
Inkognito 2017 m. birželio 10 d., šeštadienis, 19:46:53
Aš irgi per 12 metų internete, bandydamas išnarplioti tą savo pagrobimo istoriją, kaip tas deimantų ieškotojas perfiltravau šimtus tonų skaldos ir smirdančio žvyro, kol radau keletą nuostabių deimantų-tikrų draugų. Rezultate kuo toliau tuo labiau matau, kad mano ieškojimai ir bandymas prisikasti prie tikros tiesos kažkam labai nepatinka ir dedamos milžiniškos pastangos, kad man tai sutrukdyti bet kokia kaina. Kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad AIDS problema žemėje - tai Rusijos kgb ir nežemiečių sąmokslas prieš laisvojo pasaulio tautas. Bet po 1990 metų ši problema tapo ir pačios rusijos bei mūsų pabaltijo problema. Lietuvoje ji jau dauginasi pagal geometrinę progresiją. O apie Rusija tai net nekalbu, greitai taps epidemijos lygiu. Net Lietuvoje nuo jos miršta žymūs žmonės.

Radau šį pranešimą NSO.lt , tikrai nežinau kas jį rašė , bet kas bet kuo gali pasivadinti tame forume.

Benamis

@San IL tai gal ir apsireiks anomalijoje, is zinuciu susidare idomaus zmogaus portretas. Bet, kad @inkognito kazka parasys labai abejoju. Kiek pastebejau jis anomalijos pagrindiniame puslapyje daugiau reiskiasi.

Skeletonas

Labai ačiū,kad dometės šia istorija man labai idomu paskaityti kas joja naujo išaiškejo. Idomu kodel jau kelis metus iki galo neisiaiškinta ir vel pilsto iš tuščio i kiaura ;)

Linas Esu

#7
liepos 05, 2017, 21:42:54 Redagavimas: liepos 05, 2017, 23:33:16 by Linas Esu
Šiandienos naujienos :D :D

Du Baltarusijos šnipai iš KGB 2017 m. liepos 5 d., trečiadienis, 18:24:05
Nerimauja, kad pasibaigė Lietuvoje juos labai dominusi info.Gali netekti finansavimo.


Mano galva , tai parašė ispanijoje ant sprando žentui sėdintis žmogus . Taip pat pirmasis mėnulye pabuvojęs lietuvis . Bei tas pat žmogus turintis žinių - lietuviai , atlantų palikuonys .

Radau šį pranešimą NSO.lt , tikrai nežinau kas jį rašė , bet kas bet kuo gali pasivadinti tame forume.

Linas Esu

#8
liepos 06, 2017, 21:20:02 Redagavimas: liepos 06, 2017, 21:25:44 by Linas Esu
Evaldas 66 , pasiūlymas . http://www.ufologija.lt/index.php/forumasufologija/pokalbiai-apie-viska/107-issukis#547

Metu iššūkį San iL ir jo komandai. Manau mane palaikys Linas ir Stalker.
Jai sutinkat su iššūkiu smulkmenas aptarsime šitoje temoje.
Noriu padėt tašką visiems laikams su senio istorija ir jos spekuliacijom.
Iššūkis toks :
Visi bendrai šitoje temoje surandam psichoterapeutą ar psichologą kuris gali užhipnotizuot žmogų.
San iL,u pasitiki senis, jis jį prikalbiną užsihipnotizuot. Nes senis pagal jį nori sužinot tiesą.
Su San iL aišku dalyvaus jo komanda, o iš mūsų turėtu irgi kažkas būt, kad vėliau niekas nesakytu, kad buvo susitarta su hipnotizuotojų. Aš siūlyčiau stalker, nes Linas tikrai nevažiuos o aš .......... .
Seansas turi būt filmuojamas.
Klausymai turi būt irgi suderinti čia kiek galima tiksliau ir pasitarta su hipnotizuotoju ar panašiai.
Jai senis užhipnotizuotas papasakoja, kad tikrai buvo pagrotas, mes viešai atsiprašome tiek senio tiek San iL ir jo komandos ir jai jie panorės galės viešinti video.
Bet jai senis paneigia pagrobimo istoriją, mes viešiname video ir viešai visiems tai paskelbiam.
Jai sutinkat smulkmenas apie hipnotizuotojo atlygo finansavimą su San iL apspręstumėm asmeniškai susitikę.
Ar sutinkat ?

Skeletonas

O čia man patinka, Gal isiaiškinsit kažka, labai idomu pažiuret kaip ten kas bus tikrai neeilinis ivikis, lauksiu ;)

elteide

kartu imkit ir egzorcistą  :D

Skeletonas

Citata iš: elteide  liepos 06, 2017, 21:51:37kartu imkit ir egzorcistą  :D
..juk visko gali but :D

San IL

Veltui čia tas Linas taip putojasi, anoks čia iššūkis, aš sutikau iškart pamatęs. Tik dar vienas bandymas kaip nors man įkasti.

 Jis tiesiog puola tą istorija į nieką nežiūrėdamas. Evaldas gal ir turi pagrindo  dėl asmeninių priežaščių, o Linas tiesiog įsismaginęs varo.

 Bet staiga jiedu sugalvojo, kad melo detektorius ir hipnozė jiems bus patikimi įrodymai, tiek patikimi, kad jie net "atsiprašytų" inkognito. Argi ne juokinga?

 Mano galva - tai visiškai nesąmonė. Aš manau, kad man pavyktų įkalbėti inkognito atlikti šitus tyrimus, dar su juo nekalbėjau, tačiau mano akimis jie neturėtų jokio svorio - nei hipnozė, nei poligrafas nėra moksliniai tyrimai ir net nepripažystami, kaip teismo parodymai.Tai pseudomokslas.

 Poligrafas net jeigu ir parodytų kad nemeluoja - nebūtų joks įrodymas. Hipnozė irgi niekaip neatskleistų melo, o galbūt atskleistų neteisingus prisiminimus, kurie tik dar labiau apsunkintų tyrimą. Aš ieškau patikimų įrodymų, tai labai sunkus ir ilgas kelias, o štai Evaldui su Linu užtektų ir pseudomokslinių. Tegul, aš nieko prieš, galiu sugaišti dar laiko, bet mano nuomonę supratote.

 Jūs pamatytumėte, kaip Linas Esu bendrauja ufologijos forume. Jeigu taip bendrautų čia, jau seniai būtų išmestas administracijos. Jam visiškai nerūpi jokie tyrimai. Jam rūpi tik viską diskredituoti, jis turbūt jaučia kažkokią nuoskaudą man ar inkognito, nežinau. Nueikite į ufologijos forumą ir paskaitykite patys.

 Siūlau moderatoriams iš anksto užrakinti šią temą, nes joje nieko daugiau apart diskreditacijos nebus.
 Linas Esu neturi jokios informacijos ir jokiu "update" parašyti negali.

 Aš kai pabaigsiu savo paieškas, pasidalinsiu rezultatais čia ir kitur. Be manęs šios istorijos daugiau niekas netiria.
 Kol kas negaišiu nei savo nei jūsų laiko, nes atskirų detalių atskleidimas sukelia tik interpretacijas, su kuriomis kovoti aš neturiu laiko ir noro.

TinSoldier

Tikrai keista, kad hipnozė ir poligrafas kažkam galėjo pasirodyti patikimi tyrimo metodai.
Kažkas pernelyg daug filmų prisižiūrėjo :D

elteide

kodėl gi, poligrafas visai gera priemonė...

Aukštyn