Rusijos ufologai tvirtina radę milijonų metų senumo erdvėlaivį

Pradėjo Linas Esu, birželio 30, 2017, 15:04:36

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

Rimti mokslininkai nežemiškos gyvybės pėdsakų paprastai ieško galingais teleskopais „gaudydami" radijo signalus ar bandydami analizuoti egzoplanetų atmosferų cheminę sudėtį. Bet netrūksta tokių sensacijų medžiotojų, kurie laikas nuo laiko „ateivių" pėdsakų randa ir čia, Žemėje arba NASA nuotraukose, atsiųstose iš Marso. Pakanka vos kokio nors įtartino brūkšnelio ar šešėlio ir to pakanka - tokiems žmonėms tai yra įrodymas, kad egzistuoja ateiviai ir jų slėpimo nuo žmonių sąmokslas.



Todėl visai nestebina tai, kad Rusijos NSO medžiotojai, Žemėje aptikę ir nuodugniai apžiūrėję, tenka pripažinti, iš tiesų įdomios formos akmenį, beveik neabejodami paskelbė: radome milijonų metų senumo NSO. Rusijos NSOlogų ir kriptoozoologų grupės „Kosmopoisk" vadovas Vadimas Černobrovas su bendraminčiais Volgogrado srityje, ties skardžiu ant Medvedicos upės kranto, aptiko keletą skirtingų dydžių disko (arba panašios į diską) formos akmenų ir pareiškė: tai - ateivių kosminiai laivai, rašo svetainė ibtimes.com.

Didžiausio iš šių akmenų skersmuo yra 4 metrai, jis iš tiesų primena populiarų NSO konspirologų skleidžiamą ateivių transporto - skraidančios lėkštės - formą. V. Černobrovas tvirtina, kad akmenys buvo aptikti rugsėjo pradžioje ir jie skiriasi nuo dešimčių kitų keistos formos akmenų, matytų toje pačioje teritorijoje.

„Aptikome daugiau nei dešimtį tokių akmenų, bet šitas yra unikalus. Kiti mūsų rasti akmenys yra ne didesnio nei 1 metro skersmens. Tokių nežemiškų akmenų buvome radę ir anksčiau, bet iki šiol didžiausias buvo rastas Kuzbase - jo skersmuo buvo 2 metrai", - vietiniam naujienų šaltiniui „bloknot-volgograd.ru" aiškino V. Černobrovas.

Rodydamas akmenį televizijos operatoriams jis pasakojo, kad šiaip jau beveik idealioje disko formoje yra lanko formos „išėmimas". „Šio disko uodega - kaip kometos. Arba kaip žvaigždėlaivio", - rimtu veidu pasakojo ufologas. Ir nors mokslininkai tvirtina, kad tai yra paprasčiausia uoliena, tik per daugybę metų nušlifuota jūros, V. Černobrovas laikosi savo. Rodydamas į ilgą, vamzdelio formos, šio akmens fragmentą, ufologas aiškino: „Tai jūrinės lelijos stiebas. Bent jau į tai panašu išoriškai. Bet lygiai taip pat sėkmingai galėčiau sakyti, kad tai yra panašu į kokį nors mechanizmą - na, valdymo svirtelę".

Tokį V. Černobrovo pasakojimą tučtuojau pasigavo svetainės „UFO Sightings Daily" autorius Scottas Waringas, pareiškęs, kad diskas yra iš volframo, kuris naudojamas tam tikrų karinių technologijų gamyboje.

„Man panašu į akmeninius diskus, kuriuos mačiau NASA platintose Marso nuotraukose. Padariau išvadą, kad šis diskas yra karinis zondas, kuris veikiausiai buvo pažeistas atakuojant Marsą, nukrypo nuo kurso ir nukrito Žemėje", - savo fantazijomis dalijosi S. Waringas.

http://www.technologijos.lt/n/pasaulio_paslaptys/S-50277/straipsnis/Rusijos-ufologai-tvirtina-rade-milijonu-metu-senumo-erdvelaivi

vytra

Sveiki,

1. UFO'logai trenkti maišu per galvą visose šalyse, UFO'logas nėra tautybė, kaip nėra tautybė musulmonas, krikščionis, ateistas ar žydas. Tai tikėjimai.

2. Žurnalistai paprastai praleidžia, kad mes iškome ne bendrai gyvybės, o būtent humanoidų.

3. Fizikai dažnai praleidžia, kad UFO nebūtinai turi būti iš detalių surinktas (kaip Zaporožietis). Tai gali būti "vienalytė monolitinė struktūra", veiksmams naudojanti vidines branduolines sąveikas.

Ačiū.

Linas Esu

Temos klausimai :

1. Ką manote apie šių žmonių ufologų teiginius ?

2. Kaip manote , ko reikia norint tapti uoflogu ? ar reikia baigti kokias nors mokslo studijas ar užtenka tik entziazmo ? kokia jūsų formulė būtų norint tapti ufologu ?


San IL

Rusijoje pseudomokslas yra labai giliai įleidęs šaknis. Manęs neįtikina straipsniai kur parašyta "rusijos mokslininkai teigia", jau nekalbant apie rusijos ufologus. Nuotraukoje aš matau paprasčiausią akmenį, nugludintą vandens srovių ir ten kaip nors atgabentą, pvz. ledynmečio. Kažkas neturi ką veikti ir skaldo bajerius, o kitas kažkas iš to padaro sensaciją.
 

Skeletonas

Citata iš: Linas Esu  liepos 15, 2017, 13:12:34Temos klausimai :

1. Ką manote apie šių žmonių ufologų teiginius ?

2. Kaip manote , ko reikia norint tapti uoflogu ? ar reikia baigti kokias nors mokslo studijas ar užtenka tik entziazmo ? kokia jūsų formulė būtų norint tapti ufologu ?


Čia jau reikia pačiu ufologu klaust manau :)

Linas Esu

Citata iš: Skeletonas  liepos 16, 2017, 01:14:21Čia jau reikia pačiu ufologu klaust manau :)
tokių ufologų kaip šiam straipsny klausti ? :D
kaip pačiam atrodo , kaip įsivaizduojat ufologo paveikslą?

Skeletonas

#6
liepos 16, 2017, 01:48:23 Redagavimas: liepos 16, 2017, 11:34:09 by Skeletonas
Citata iš: Linas Esu  liepos 16, 2017, 01:35:29tokių ufologų kaip šiam straipsny klausti ? :D
kaip pačiam atrodo , kaip įsivaizduojat ufologo paveikslą?
Nesu tikras. Gal turetu but specialus mokslai, tarp ju ir astronomija kiti mokslai. Ufologas turi but daug ka išmanatis, bent jau keleta metu studijot turejas. Nemanau kad koks megejas fantastiniu filmu ar seip susigalvojas tapti ufolgogu gali juo buti. Mano nuomone.
O jūsu?

kiskis

Citata iš: Skeletonas  liepos 16, 2017, 01:48:23Mano nuomone.
O jūsu?
Kaip valdzia gali steigt tokias mokymo istaigas, kai ji tuos visus dalykus slepia ir is ju juokiasi, kazkaip per daug durnai atrodys...Taigi lieka entuziastai.
Citata iš: Skeletonas  liepos 16, 2017, 01:48:23Nemanau kad koks megejas fantastiniu filmu ar seip susigalvojas tapti ufolgogu gali juo buti.
Gali pradeti ir is draugu(tarp kuriu taip pat turetu buti slaptu valdzios atstovu), knygu kazko ismokti, kito kelio neisivaizduoju.


Skeletonas

Citata iš: kiskis  liepos 16, 2017, 14:06:42Kaip valdzia gali steigt tokias mokymo istaigas, kai ji tuos visus dalykus slepia ir is ju juokiasi, kazkaip per daug durnai atrodys...Taigi lieka entuziastai.Gali pradeti ir is draugu(tarp kuriu taip pat turetu buti slaptu valdzios atstovu), knygu kazko ismokti, kito kelio neisivaizduoju.


Na gal ir taip. Bet be žiniu tikrai negaletu juo tapti manu arba tikrai visi galvotu gad glušas :D

kiskis

Citata iš: Skeletonas  liepos 16, 2017, 15:12:01Na gal ir taip. Bet be žiniu tikrai negaletu juo tapti manu arba tikrai visi galvotu gad glušas :D
Na ir teisingai galvotu is savo poziurio tasko, visiem negali patikt niekad.

Linas Esu

#10
liepos 16, 2017, 15:54:54 Redagavimas: liepos 16, 2017, 16:36:01 by Linas Esu
Citata iš: Skeletonas  liepos 16, 2017, 01:48:23Nesu tikras. Gal turetu but specialus mokslai, tarp ju ir astronomija kiti mokslai. Ufologas turi but daug ka išmanatis, bent jau keleta metu studijot turejas. Nemanau kad koks megejas fantastiniu filmu ar seip susigalvojas tapti ufolgogu gali juo buti. Mano nuomone.
O jūsu?
Priklausomai ką tiria . Jeigu renka NSO nuotrauka , manau turėtų būti susipažinęs su gamtos reiškiniais , bei puikiai mokėti atskirti tikrą foto , video nuo fake . Jeigu tiria pagrobimo atvejį , mažų maiausiai būtu susipažinus su psicihinėm ligom . Jeigu nėra baigęs jokio aukštojo mokslo , kuris gelbėtų įvairiose tyrimose . Manau būtinybė bendradarbiauti , bent jau su atitinkamos srities specialistais . Kitu atveju nelaikau to net rimta ufologija . Žodžiai , neprofesionalus hobis , geriausiai tai apibūdina .

Duomenų rinkimas yra viena , o atitinkamas jų tyrimas visa kas kita .

Aukštyn