Conspira-Sea Cruize: slepiamos kolonijos Marse

Pradėjo Linas Esu, birželio 28, 2017, 11:25:53

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

"Marsas jau seniai kolonizuotas - aš pati kurį laiką gyvenau Marse", - kalbėjo viena iš plaukusiųjų. "Valdžia nenori, kad sužinotume apie antigravitacinius variklius, apie žmonijos kolonijas Mėnulyje ir Marse, apie netikėtiną erdvėlaivių flotilę", - tikino kitas. "Beje, nebalsuokite už Hillary Clinton. Ji - ne iš Žemės". Ir panašiai. Žodžiu, susidaro įspūdis, kad liūdna ir nuobodu tame kruize būti neturėjo...



Štai toks net ir Ryčio Cicino neapdainuotas "meilės laivas" savaitę plaukiojo netoli Meksikos krantų. Conspira-Sea Cruize vadinosi jis. Tiksliau, ji - sąmokslo teoretikų konferencija, kurios tikslas - "atskleisti tikrąją tiesą" apie visus ir viską: apie klimato pokyčius, apie Pasaulio Banką, apie NASA, apie rugsėjo 11-osios terorą ir Johno F. Kennedy nužudymą.

Šiame laive apsilankiusi korespondentė nufilmavo keletą interviu su veikėjais, rietusiais tokias istorijas, kad jų klausantis sunku išlikti abejingu.

Kruizo metu vyko ne tik seminarai, kuriuose pranešimus pristatė dalyviai, bet ir "naktinis NSO stebėjimas". Tačiau bene daugiausiai dėmesio sulaukė kai kurie kraštutiniai entuziastų pasisakymai.

Štai globaliąja alchemike ir kosmoso mitologe prisistatanti Laura Eisenhower dievagojosi, jog buvo užverbuota gyvenimui Marse. Tai įvyko 2006 m. Tada ji ir suprato, kiek daug visko slepiama nuo žmonių.

"Taip, Marse jau seniai yra žmonių kolonijos, - tikino ji. - Taip, jau seniai vykdoma slapta kosminė programa - tik jie nenori, kad mes apie tai žinotume."

Moteris prisiekinėjo pati kelerius metus pragyvenusi Marse. Maža to, rekomendavo nebalsuoti už H. Clinton, nes ji - ne žmogus.

"Patikėkite, geriau nė nenorėkite sužinoti, kas ji tokia", - sakė Conspira-Sea Cruize dalyvė.

Įspūdingais purslais taškėsi ir kitas konspiracijų teoretikas Seanas Davidas Mortonas, vadinantis save "teisės ir konstitucijos ekspertu". Beje, jis su žmona Melissa Ann Morton kadaise buvo sulaikytas už sukčiavimus siekiant išvengti mokesčių.

"Jie nenori, kad mes žinotume apie 51-ąją zoną. Jie nenori, kad sužinotume apie 750 žmonių kliką, kuri valdo viską", - vardijo vyriškis. Pasiteiravus, kas tie "jie", pašnekovas nesutriko ir rėžė, kad jie - tai "nežemiškos civilizacijos atstovai nefilimai (Nephilim) - Dievo sūnūs".

"Jie kažkaip įsigudrina susiporuoti su žmonėmis, jų palikuonys tampa karaliais ir karalienėmis, aristokratais, valdžios grietinėle.

Žodžiu, savotiškas fantastikos (kurią vargiai pavadinsi moksline) konventas. Pasirodo, vyksta pasaulyje ir tokie. Daugiau "įžvalgų" - šiame vaizdo reportaže:


.L.U.T.H.O.R.

Wow



Kaip tie visi konspiracistai sutaria? Tikriausiai nelabai, net tarp savęs :D

Linas Esu

Galiausi visi yra Open minded :D
Citata iš: Legionas  birželio 28, 2017, 12:08:01Wow



Kaip tie visi konspiracistai sutaria? Tikriausiai nelabai, net tarp savęs :D
Galiausi visi yra "Open mind" :D

.L.U.T.H.O.R.

Na iš to kiek laive žmonių ir kiek ten klausosi paskaitų tų, tai iš pirmo žvilgsnio sakyčiau tik dalis pritaria vienai ar kitai teorijai :D Bet gali būt dauguma susipažinę su visom teorijom ir nebeįdomu jiems, svarbu kruizas su bendraminčiais + alkoholis :D

Linas Esu

#4
birželio 28, 2017, 14:17:01 Redagavimas: birželio 28, 2017, 14:20:46 by Linas Esu
Citata iš: Legionas  birželio 28, 2017, 13:29:11Na iš to kiek laive žmonių ir kiek ten klausosi paskaitų tų, tai iš pirmo žvilgsnio sakyčiau tik dalis pritaria vienai ar kitai teorijai :D Bet gali būt dauguma susipažinę su visom teorijom ir nebeįdomu jiems, svarbu kruizas su bendraminčiais + alkoholis :D
Man tai panašiau į plaukiojantį vandenyje beprotnamį su VIP sąlygomis . Paskaičius pranešimus , atrodytų , vienas kitą bando peršokti originalumu . Pasidomėsiu kokios bilietų kainos šiame kruize :D

Mekabciel

education about the true... :D

Bet ištikro kai išgirsti visas galimybės kokios tik gali būt, sužinai tiesą... - kad gali būt kaip tik nori... :D


Linas Esu

Neradau kainų, tačiau ganėtinai išsami informacija anglų kalba . Kita kelionė 2018m, kas kartu ? :D
http://www.divinetravels.com/ConspiraSeaCruise.html

Mekabciel

Aš, aš, aš... :D

 Bus galima aptarti ar vienas kitą matome... :D

Linas Esu

#8
birželio 28, 2017, 16:05:14 Redagavimas: birželio 28, 2017, 16:37:26 by Linas Esu
Citata iš: Mekabciel  birželio 28, 2017, 16:02:27Aš, aš, aš... :D

 Bus galima aptarti ar vienas kitą matome... :D
Jeigu bilietas iki 500 eu , pasirašau , vien skrydis kiek atseitų.. :D

Mekabciel

#9
birželio 28, 2017, 16:35:26 Redagavimas: birželio 28, 2017, 16:40:39 by Mekabciel
Tripas į nežinią... :D

Linas Esu

Citata iš: Mekabciel  birželio 28, 2017, 16:35:26Tiesiai iš proto... :D
Baido kitų pasaulėžiūrų žmonės ? :D

Mekabciel

#11
birželio 28, 2017, 16:41:02 Redagavimas: birželio 28, 2017, 16:43:21 by Mekabciel
Ne kaip tik domina... :)
Portalai į kitus išmatavimus... :D

klajunas

Būtų labai geros atostogos, geriau negu visą vasarą prasėdėti internete

stumiant propagandą.

Mekabciel

Tai pradžioje reik bent į netą įsijungti, o poto bus galima ir keliauti! :)

elteide

o jūros liga kruizuose nekamuoja?

Aukštyn