Žmogaus kalba

Pradėjo cs, balandžio 24, 2017, 17:05:02

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

Citata iš: cs  rugsėjo 12, 2017, 20:27:58P.S. Būk mandagesnis ir profesionalesnis, reklamuotis turi savo skyrių ir tai žinai pats.
Jeigu pritrauksi daug dėmesio, galiu sumokėti už reklamą.  :D

Tema yra Žmogaus kalba, mano variantas viena iš žmogaus kalbų rūšių. Kalbą sukurti - labai paprasta, tame nėra jokios paslapties.

cs

#31
rugsėjo 12, 2017, 20:54:46 Redagavimas: rugsėjo 12, 2017, 21:06:55 by cs
Citata iš: klajunas  rugsėjo 12, 2017, 20:47:38Tema yra Žmogaus kalba, mano variantas viena iš žmogaus kalbų rūšių. Kalbą sukurti - labai paprasta, tame nėra jokios paslapties.
Man pasirodė, kad tu rodai, kaip sukurti kalbos vertimą. ;) Bet bendru atžvilgiu tai yra kalbos kūryba ir plėtojimas, naujų funkcijų ir poveikių atradimas. Tau atrodo, kad nėra paslapties, bet ištikro, kalbos kūrimas yra slepiamas ir nerodomas eiliniui. Kaip pavyzdžiui mokymo kalba turi savo specifiškumą, o ji neišduodama kiekvienam ir kiekvienas neina mokydamas... Kiekviena kalba kažkuo išsiskiria ir traukia savo poveikiu. Nors vienos nebūtų, neįsivaizduoju, kaip funkcionuotų bendrame pasaulyje įprastos struktūros ir kaip aprūpintų viena kitas... Tu turi variantą, kaip viską apeiti?

Ką tu gali pasakyti?

klajunas

Jeigu taip supratai, tai labai susiaurinai tai, ką norėjau pasakyti. Bet kokią kalbą galima versti trimis kryptimis:

a) į pasaulį,
b) į kitos kalbos ženklus,
c) į mintį.

Pasaulį visą surodinėti vaizdiškai - per daug sudėtinga. Ištraukti pačią mintį ir parodyti kaip vaizdą - neturi technologijos. Vadinasi lieka vienus ženklus versti į kitus. Jeigu šis variantas neįmanomas, tai komunikacija užsklendžiama, neužsimezga ryšys. Nenaudojant nei vieno iš variantų dirbamas darbas tampa beprasmybe. Galimi įvairūs atsikalbinėjimai, kad nenori užsiteršti įprastinės kalbos kystkeliais ir banalybėmis. Tačiau pradžioje kitaip neįmanoma. Gaunasi ateini į forumą (pažiūrėk ką reiškia šis žodis), o kalbiesi su savimi. Tokiu atveju bendrauti galima ir savo mintyse, jeigu kiti nedomina.

Užlipai taip aukštai, kad esantys apačioje negirdi ką rėkauji. Nuleisk kopėčias, kad ir kiti galėtų užlipti, tada turėsi daug pašnekovų.

cs

#33
rugsėjo 12, 2017, 22:44:32 Redagavimas: rugsėjo 12, 2017, 22:46:11 by cs
@klajunas Kitoje grupėje, kaip pavyzdžiui kalbos pasiskirstymas, kanors kalboje įvardyti ar padaryti kryptimis yra begalo sunku. Todėl turi būti atrasta balansuota kalba, kuri visais atvėjais gali aprūpinti ir derinti visas sferas. Jeigu matei, pateikiau shemą, kaip atrodo ribota kišmo valdysena, joje yra dekryptinė ir kryptinė sfera, ir sferos, kurios nepridėjau yra akryptinė(priešinga visai krypčių rūšiai, nekryptis). Visas šis balansas yra pasiekiamas kai sužinoma skirianti riba. Tačiau prie tokios nueiti tenka labai ilgai, kryptys veda įvariais pasirinkimais, kurie jungiami arba beveik nepastebimi savo skirtumu.

Kišmo ateities produkavimo sata pažymi įsivaizduojamą ribą, kurioje kryptinis procesas nutraukia seką. Todėl, gaunasi visų kalbos pavidalų ir formų aplenkimas ir sužinojimas. Taip pat ši funkcija prikoleruoja naujų formų, pavidalų, kurie yra kišmo išvestys iš visų formų, virtusių etapų ir lygių.

Kišmo palenga turinti a ir b kryptis, nurodo, kad procesas matuojamas kryptimis, pažyminčiomis jungimo kelio ilgius ir trasas. Sfera, kuri turi ir a ir b kryptis yra kryptinė ir kalbos formos ir pavidalai turi kryptinį pasiskirstymą į 2 puses.




cs

Niekada nėra produkuojama ir kiekvienam balansui nėra atitikmens, kuriuo būtų galima sekti. Mintis arba ženklas yra pagrindiniai atitikmens rodmenys, bet jeigu balanso metu jie konfiguruoja, pagrinde ir sudaro 'mintančias grupes', kuriomis minta vartotojai ir persmelkia žinojimo lygį. Pats savo gaminys - visoje kalboje yra susidedantis iš MMS"minčių mitybos sąlygos", kuriai tenka tresa ir povieną atskirą trasą.

Taigi, grandinė sudaro visų pirma sąlygos, kurios arba balanso būsenoje arba matujama jutimine sąmone,(kuriai priklauso atsakyti už balanso būsenoje kuriamas sąlygas).Yra nevienas susijęs dalykas į kurį reikia atkreipti dėmesį:

1. Nežinoma, kas persmelkia žinojimo lygį.
2. Neaiškios pradinės minčių mitybos sąlygos.
3. Kokią būseną jutiminė sąmonė laiko balansine?


Automatinės sąlygos, vienas iš gerai žinomų būdų suvokti kalbos panaudojimo prasmę žinojimo lygyje. Visi pastebėjimai įrodo, kad tresa yra vis kitokios kalbos rūšys, o ten trasa tenkina žinojimo lygį iš kryptinių/dekryptinių sferų.

Kadangi, neįvardyjamas tikras balansas visoje kalboje, nėra bendro ryšio ir būsenos, kuri arti kalbos kūrimo pagrindo.

elteide

pirmą sykį girdžiu tokią sąvoką kaip kišmas ...čia naujadaras? :)

cs

#36
rugsėjo 13, 2017, 17:25:31 Redagavimas: rugsėjo 13, 2017, 17:27:04 by cs
@elteide taip naujadaras, gaila neįtrauktas į žodyną. :(

Apžvelgiamas sukuvarinis nešėjas, kuris minčių pavidale išdalo skladas į palenga operuojamas dekas. Bejo, paėmus, kad ir tikrosios kalbos procedūrinę shemą, matyti, kad projektas ir grupavimas yra išdalytas į mažas semifunkcijas ir jų skala yra nevisų įrodoma. Bet, remiantis pavidalų nustatytu kintamumu, galima atpažinti tokias sąvybes, kaip būsenos ir kitimo, laikinumo.

Taškas, kuriame išdalymas yra priskiriamas sferų pavidalams, yra neribotoje kalboje ir šiek tiek laikinojoje kalboje. Norint numatyti, bendrus jų nešėjus, tenka susidurti su shemaformato tresa, kurioje pažymėti pradiniai skaldos bruožai.Simplektai, kurie konfiguruoja kišmo ir kismo valdiniuose:

1. Shemaformato tresa

2. Tikrosios kalbos procedūrinė shema



elteide

#37
rugsėjo 13, 2017, 17:27:05 Redagavimas: rugsėjo 13, 2017, 17:29:35 by elteide
dievaž, man atrodo kaip absurdas, srr neįžeidžiant čia mano nuomonė..ir panašu į klajuno brėžinius  :D 
gerai suklysta vienoj vt , tikrai kaip apie skaldą ...

cs

@elteide turbūt gerai išstudijavai ir žinai tikrai sąvokas. Sklada tai- bendri nešėjai shemoformatinėje tresos sudėtyje. O sąvokos, nėra žodynuose, nes šiuometinis žodynas daugiau kreipia į supaprastintą žmogaus požiūrį. Tam ir atrandama žmogaus kalba, ir plėtojama dalimis... Tai yra rezultatas, ką ir pateikiu. ;)

klajunas

@elteide niekas nekaltas kad tavo galvoje nebūna minčių žiūrint į schemą.  :D Gal dėl galvos traumos.  ;)

elteide

Citata iš: klajunas  rugsėjo 13, 2017, 18:18:45@elteide niekas nekaltas kad tavo galvoje nebūna minčių žiūrint į schemą.  :D Gal dėl galvos traumos.  ;)
aš ne vyras , kad schemas žiūrėt ir suprast ...galvos trauma buvo tik viena vaikystėj ir be pasekmių ateity man , tik rogutėm buvo ragai, ačiū Dievui :D

elteide

Citata iš: cs  rugsėjo 13, 2017, 17:25:312. Tikrosios kalbos procedūrinė shema



ir kaip tai suprast ?..nu sorry ...:D

cs

@elteide patikrink #11 pranešime esančią informaciją, kuri yra šios shemos duplikacija. Bet geriau, kad sietum tu pagrindine shema su visomis kalbomis #9 pranešime.

klajunas

Citata iš: elteide  rugsėjo 13, 2017, 18:42:29ir kaip tai suprast ?..nu sorry ...:D
Pirmiausiai iš galvos pašalink  patarlę "žiūriu į knygą, o matau špygą". Tada paskaityk ne vien tai kas čia parašyta. @cs ir @time forume daugiau pridiskutavęs. Jeigu vis tiek nieko nesuprasi, parašyk asmeniškai. Nes kas čia pateikta tik aisbergo viršūnėlė, nenuostabu, kad sunku suprasti.

Ir apskritai pastebėjau kad mėgsti eiti lengviausiu keliu, esi pastangų ir sunkumų nemėgėja.  ;D

elteide

Citata iš: klajunas  rugsėjo 13, 2017, 18:54:05Pirmiausiai iš galvos pašalink  patarlę "žiūriu į knygą, o matau špygą". Tada paskaityk ne vien tai kas čia parašyta. @cs ir @time forume daugiau pridiskutavęs. Jeigu vis tiek nieko nesuprasi, parašyk asmeniškai. Nes kas čia pateikta tik aisbergo viršūnėlė, nenuostabu, kad sunku suprasti.

Ir apskritai pastebėjau kad mėgsti eiti lengviausiu keliu, esi pastangų ir sunkumų nemėgėja.  ;D
beviltiška, aš jau dabar matau, kad čia šnekat paukščiu kalba :)
...
o kas mėgsta eit sunkiu keliu, nebent raganosis ..
nors man tenka eit , bet tik per prievartą :)

Aukštyn