akmenys turintys galios

Pradėjo modziukas, balandžio 14, 2017, 16:14:27

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

modziukas

Sveiki,

Kokia nuomone apie akmenis, turincius tam tikros galios? ar tikrai tai padeda, veikia ir pan.
Toks nutikimas buvo, kad gavau dovanu apyvanke su akmenimis, kurie turetu reiksti praeities pamirsima (konkreciai oniksas), bet pries dovanojant tam zmogui kur dare net 5 kartus sutruko, tai vis gi perdare su kitais akmenimis. Ar tai gali buti susije, kad man tas akmuo netinka, per silpnas ir panasiai? Kai gavau su kitais akmenimis, tai kaip ir viskas gerai.

Mc

Tikrai tikiu akmenu galia, tik reikia moketi jos pakrauti uz kalbeti, su roziniu kvarcu buvo neitiketinu daliku,sakyciau man netiko jis buvau per dauk sumoteriskejas ir pns per ilgai nesiojau bet energetiskai lbj stiprus, akmenys reikia derint pagal savo planetas as esu dvyniai merkirijaus dekana,

Supernatural

dar ir kaip veikia, turėjau atvejį objekte - nu vaikštau po objektą ir viskas laaaabai negerai - nu tiek negerai, kad kai bylą suruošiau - pasisodinau moteriškę ir akau - sakau nežinau, kas ten pas jus vyksta - bet duokit žmogui šitą apyrankę, nusiėmiau savo apyrankę ir įbrukau į rankas - sakau padėkit netoli jo ar turėkit su savim, kai lankot ligoninėje, o vyras jaunas buvo - jaunesnis nei aš - o tiek pamačiau blogio - kad vaje vaje, negalėjau nieko nesiimti - sakau padės max per tris mėnesius ir jį saugos. Atrašė man po nepilnai dviejų, kad iš ligoninės vyras išėjo, namus susitvarkė teisiškai, viską susitvarkė, o jo buvusią žmoną (nes ji ten per bobutes vaikščiojo kiek mačiau), rado kieme parkritusią ir išvežė ją į ligoninę. Aš tik sakiau - kai apyrankė padarys savo darbą - man grąžinkite arba užkaskite - nes ji grynas blogis bebus jau sugėrusi viską, panašu, kad užkasė, nes man tuo metu sugrąžinti nebuvo galimybių. taip kad akmenys laaabai veikia . Šia vasarą per vieną parą netekau 4 apyrankių - suveikė jų apsaugos - matyt kažkas kažką man linkėjo ir gan smarkiai - suveikė kaip šviesoforai - įvykdė apsaugos skirtą funkciją. Net agatas nutrūko - kuris skirtas apsaugai, ir granato išvis tik vienas karoliukas liko, perlai subyrėjo. dabar nešioju selenitą su saulės akmeniu ir kartais agatą su lava - pakeitė drąstiškai spalvą :) valo panašu. Kai norisi žavumo - visada mėnulio akmenį užsidedu. kiekvienas akmuo turi savo poveikį, bet jis turi būti įkrautas ir užkalbėtas.

Slapuke

Citata iš: Supernatural  rugsėjo 10, 2018, 22:32:26dar ir kaip veikia, turėjau atvejį objekte - nu vaikštau po objektą ir viskas laaaabai negerai - nu tiek negerai, kad kai bylą suruošiau - pasisodinau moteriškę ir akau - sakau nežinau, kas ten pas jus vyksta - bet duokit žmogui šitą apyrankę, nusiėmiau savo apyrankę ir įbrukau į rankas - sakau padėkit netoli jo ar turėkit su savim, kai lankot ligoninėje, o vyras jaunas buvo - jaunesnis nei aš - o tiek pamačiau blogio - kad vaje vaje, negalėjau nieko nesiimti - sakau padės max per tris mėnesius ir jį saugos. Atrašė man po nepilnai dviejų, kad iš ligoninės vyras išėjo, namus susitvarkė teisiškai, viską susitvarkė, o jo buvusią žmoną (nes ji ten per bobutes vaikščiojo kiek mačiau), rado kieme parkritusią ir išvežė ją į ligoninę. Aš tik sakiau - kai apyrankė padarys savo darbą - man grąžinkite arba užkaskite - nes ji grynas blogis bebus jau sugėrusi viską, panašu, kad užkasė, nes man tuo metu sugrąžinti nebuvo galimybių. taip kad akmenys laaabai veikia . Šia vasarą per vieną parą netekau 4 apyrankių - suveikė jų apsaugos - matyt kažkas kažką man linkėjo ir gan smarkiai - suveikė kaip šviesoforai - įvykdė apsaugos skirtą funkciją. Net agatas nutrūko - kuris skirtas apsaugai, ir granato išvis tik vienas karoliukas liko, perlai subyrėjo. dabar nešioju selenitą su saulės akmeniu ir kartais agatą su lava - pakeitė drąstiškai spalvą :) valo panašu. Kai norisi žavumo - visada mėnulio akmenį užsidedu. kiekvienas akmuo turi savo poveikį, bet jis turi būti įkrautas ir užkalbėtas.
Supernatural gal tokius akmenis už kalbi? Aš svarstau įsigyti bet ne šiaip kad nusipirkti o kad ir už kalbėti būtų. Ir bėda kad nežinau kokio man reikėtų. Gal pats užkalbi ar žinai kas tai daro? Būčiau labai dėkinga.

rmantas21

Kokius akmenis omti kad sektusi piniginiuose reikaluose

Supernatural

vytai naudoja dalį agato, dalį lavos ir dalį opalo vienoje apyrankėje. Tai stiprūs akmenys, kurie padės išsaugoti turimus pinigus. Grynas agatas saugos per daug, įsitikinau "ant dienų", tada nesupratau, ko taip gyniausi nuo žmogaus, vėliau paaiškejo, kad kortos gerai rodė, tik tikėti nenorėjau, kad žmogus teistas ir kad nulis pinigų pas jį, nors stengėsi atrodyti solidžiai. Akmuo gynė mane nuo nuostolių, kuriuos galiu patirti ir tai išaiškejo po dienos.Tad agatas gins viską, kas jūsų, net jei atrodys, kad asmuo nesikėsina į nieką, bet pamaišykit su kitais..kad kiek apmažint agresiją ir savigynos instinktus.

Aukštyn