Mantas Jacikas

Pradėjo mcgyver, spalio 22, 2016, 15:06:31

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

mcgyver

Idomus zmogus.

Benamis

Gal galima placiau butu?

mcgyver

Jo istorija prasidejo nuo to, kad priklause religineje sektoje, buvo apsiestas demonu, tuomet apsigyveno lietuvos miske, ir apie 4 metus vien meditavo. Jis nusprende tapti Hermitu ir gyventi kaip atsiskyrelis visa gyvenima paskirti jogai ir meditacijai. Poto keliavo i nepala, indija, ten meditavo oluose ir panasiai. Poto keliavo i sveicarija ir galiausiai atsidure pietu amerikoje. Dabar jis moko joga, turi vaika, uzsima kovos menais, kulturizmu.
Jam pinigai visiskai nerupi. Jis savo klipuose pasakoja apie obe, kad prisimine praitus gyvenimus, filosofoja apie gyvenimo prasme ir panasiai. Tiesiog dalinasi savo patirtimi apie savo gyvenima, ka jam teko istverti ir kaip gyvena dabar.
As jo video radau apie 2010 metais, man jis labai patinka visada ikvepenciai pakalba jo visi klipai anglu kalba pagrinde bet ir turi lietuviska kanala (dolama mantas jacikas) ten yra pora video lietuviu kalba, taip turi    kanala ispanu kalba ten irgi keli video. Nu man asmeniskai jis idomi asmenybe norejau pasidalinti, kad jis daugiau perziuru tureti. Jei norit klauskite dar papasakosiu placiau jau daug jo video maciau, bet geriausia butu, kad patys pasiziuretumet jo video. :)

Benamis

Dekui. Is karto idomiau :)

Marius

Daug meditacijos...mjooo...manau dar daugiau narkotiku ir skuskistejusiu smegeneliu..Na ir aisku kaip sau ir kitiem pripazinsi jog esi tiesiog valkata besibastantis po pasauli, tada uzsidedi nusvitusio aureole ir sukurpi pasakas kad esi krisnos, budos ar dar ko reinkarnacija...man negaila, tegu, tik zavetis tokiu yra mazu maziausiai kvaila..tokiu nusviteliu pilna prie konteineriu medituojanciu...

mcgyver

Prie ko cia narkotikai, jis jokiu narkotiku nevartoja ir prie konteineriu nestovi, as ji jau nuo 2010 metu seku. Jis moko joga Peru Limoje.
Daugiau nerasyk cia, esi is tu zmoniu kuriems niekas netinka.

Marius

Jis ta video dare totaliai apsineses..bet matyt esi vienas tu bilyyyveriu, kuriems reiks sekt kazkoki pranasa, nes pats esi per menkas savo galva mastyt, todel lengviau susirast guru...Kaip ir minejau, man negaila..

illuminati

Tikrai šneka lyg apsinešęs, žinau ką sakau  :D

Creative

O aš neskubu teigti kad apsinešęs, nes pačiai teko susidurt kai irgi man sakė ar tik nebusiu ko pavartojus kai reikalas eina apie vidinę būti, kai nieko nevartojau.

mcgyver

Jis tame video gal nemieguojas kelias paras.
Ar narkomanas galetu per trumpa laika ismokti ispaniskai ir kilnoti svorius. As jau mates apie 400 jo video.
Stai kiti jo video:
https://www.youtube.com/watch?v=ecZyq_MDZfI
https://www.youtube.com/watch?v=jrcJKe9qkpg
https://www.youtube.com/watch?v=XOZNA_aTBKQ
Kalbat nesamones net nepasidomeja daugiau.

Benamis

Tame pirmame video siaip gali susidaryti klaidingas ispudis: kapisonas, i aki uznesta infekcija ir netipine kalbos maniera.

I narkomana sis zmogus tikrai nepanasus:


mcgyver

Taip jis sake vienam video kad turejo akies infekcija.

Vitus

Citata iš: mcgyver  spalio 22, 2016, 19:36:45Jo istorija prasidejo nuo to, kad priklause religineje sektoje, buvo apsiestas demonu, tuomet apsigyveno lietuvos miske, ir apie 4 metus vien meditavo. Jis nusprende tapti Hermitu ir gyventi kaip atsiskyrelis visa gyvenima paskirti jogai ir meditacijai. Poto keliavo i nepala, indija, ten meditavo oluose ir panasiai. Poto keliavo i sveicarija ir galiausiai atsidure pietu amerikoje. Dabar jis moko joga, turi vaika, uzsima kovos menais, kulturizmu.
Jam pinigai visiskai nerupi.
Šaunu, kai pinigai nerūpi. Įtariu, kad dauguma šio forumo dalyvių norėtų pasiekti tokį lygį.
Tad jei galima, prašome parašyti plačiau: kaip gyventi be pinigų? Ką valgyti, kuom apsirengti, kaip nukeliauti į Indiją ir Pietų Ameriką?

mcgyver

Jeigu pinigai nerupi, nereiskia, kad jis ju neturi. Jis turi pinigu, kad jam pakaktu isgyventi. Jis pries keliaujant i pietu amerika dirbo Sveicarijoje.

Vitus

Tai vis dėl to rūpi, nes dirbo Šveicarijoje tam, kad užsidirbtų pinigų kelionei į Pietų Ameriką.
Už dyką niekas neskraidina, net dvasiškai tobulėjančių :)
Beje, ko ten trenktis į Peru ir Ekvadorą? Juk tabakas ir Lietuvoje auga. Ir visai neblogas.
Gal kartais jo sode auga šis tas daugiau? :)

Aukštyn