Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

Citata iš: SPACE  lapkričio 21, 2017, 19:25:03Kad tu Creatuk tuoj pamatysi tokius dalykus, kurių neturėtum pamatyti. Ar pasitiki tuo vadovu?

Pvz apie kokius dalykus šneki? neturėčiau ar nenorėčiau pamatyti?

Kokį vadovą turi omeny?

SPACE

Na tu matai, kur tik specialūs gali matyti. Tai didelė privilegija. Pati žinai, apie ką šneku. Na būtybė, kur būna šalia, kai ką pasako, parodo.

Creative

Taip ir supratau, galvojau kažką kitką turėjai omeny. O dėl "vadovo" tai pasitikiu, bet dažniausiai jis būna kaip draugas, geras pažįstamas kuris keliauja kartu, retai kada išminčiumi su barzda, gali būti net keli "draugai" būti, ir tai kad galiu juos ir nematyti bet kaip sakant nugara jausti jų buvimą.

Čia labiau gal kita tema būtų apie vienišumą ir vienatvę, bet esmė tokia kad dėl to kad sapnuose aš beveik visada būnu su "kažkuo" tai nei ten nei prabudus nesijaučiu viena, nejaučiu vienatvės, kaip gali jausti kai kurie žmonės atsitvėrę nuo pasaulio, arba atvirškčiai kai būna daugiau su žmonėmis tuo labiau jaučia vienatvę. Mano atveju tai aš to nejaučiu.

tadas13

#588
lapkričio 23, 2017, 13:49:34 Redagavimas: lapkričio 23, 2017, 14:36:46 by .L.U.T.H.O.R.
pastaruoju metu toks vaizdas, kad nebesapnuoju.... zinoma zmogus negali nieko nesapnuoti, tiesiog neprisimenu sapnu, o dazniausiai zmogus prisimena du arba viena paskutini sapna, o as nej to neatsimenu. kame beda ?


einu sau ramiai sapne, uzsimanau begti, staigiai soku i virsu ir kylu aukstai aukstai, tada ilgai leidziuosi, va koks sapnas istriges nuo vaikystes.

Creative

#589
gruodžio 01, 2017, 18:10:14 Redagavimas: gruodžio 01, 2017, 18:17:09 by Creative
Greičiausiai tai buvo paprastas sapnas nors kad su samoningumo protarpiais, todėl rašau čia.

Stoviu dviaukščio namo vidiniame kieme. Aplink vien sienos ir daug durų. Ateina pastato šeimininkas, kažką pasako ir nueina į vienas duris, po sekundės išeina pro visai kitas, vėl kažką pasako ir nueina dar į kitas, paskui vėl grįžta, pasak kažką kažkam kuris irgi "užėjo" į kiemą ir vėl dingsta. Aš labai greitai susidariau pastato planą, kažkaip supratau kur kas randasi. Labai buvo panašu į sapno labirintus, judėjimo kilpas, na akligatvius. Ir nusprendžiau nueiti į "susirinkimo salę".

Nueinu, o ten vėl namo šeimininkas prabėga pro šalį, prižiūrėdamas "savą bandą" ir vėl dingsta kažkuriuose duryse. Kažkas bandė pabėgti per vienas durys bet jam nepavyko, vėl atsidurė salėje. "Šeimininkas" grįžęs tik nusijuokė ir vėl savo keliais. Paskui grįžo iš lauko kažkoks jaunuolis, "šeiminikas" jam įteikė "žalgirio fanų kepurę", kuri atrodė kaip trispalvė lietuvos gaidžio skiauterė, pasakė kad tai naujam tikram "stalkeriui", prisiminiau kad anksčiau sapne mačiiau vieną žmogų su tokia kepurę, o stalkeriu pavadino dėl to kad sugebėjo išeiti iš pastato, kažką padaryti ir vėl grįžti.

Paskui "vadovas" klausė visų susirinkusiu kaip jis skraido. Visi tylėjo. Aš prisiminiau, kad tikrai jis prabėgdamas pro šalį kartais nuskirsdavo, ir aš prisiminiau kaip ir sakau tyliai lyg niekur nieko: "Vandeniu", nes prisiminiau kad kiekvieną sykį jis prisiliesdavo į bet kokį vendens lašelį ir pakildavo. Tas kažko baisiausiai supyko ir per akimirka, nes kitaip to greičio nepavadinsi, atsidurė šalia ir paėmė man už megztinio ir prikėlė kad žiūrėčiau tiesiai į jį. Jo pyktis pavirto pašaipa : "O man patinka šita", kažkokiem savo draugeliam pasakė ir paleido mane, o aš taip ir atsiribojus žiūrėjau į jį, kaip pripratau stebėt ir veikti neįsijautus sapne.

Paskui visi pasiėmė po antklodę ir miegmaišį sugulė (buvo apie 20 žmoniu patalpoje). Ir kažko kaip visada man teko tik didelė antklodė. Nei pasitiest po savimi kaip kiti padarė, nieko, susisukau į antlklodę atsiguliau ant grindų ir neužmigau.

Aš pagalvojau kad reikia ir man neždintis iš čia, nes kaip ir jei būtų sužinojęs kad aš žinau pastato labirintą, ir žinau kaip pabėgti būtų sulaikęs ar dar kažkaip dėmesį kitaip bandytų patraukti, kad ir padovanotu tą stalkerio kepurę. Ir aš pašokau staiga, nežiūrėdama į viršu, kad neišsiduočiau iš anksto ką ketinau daryti, ir pakilau virš pastato ir nulekiau prie artimiausio pastato stogo, paskui atšokau nuo jo ir nušokau ant kito 4-aukščio pastato stogo, bet kol nušokau jis susimažino ir virto trijuaukščiu pastatu, paskui vėl atsispiriau no jo nulėkiau ant kito ir tas virto iš penkiu aukštu daugiabučiu  į trijų. Pajutau kad mane seka "vadovas" ir pasižiūrėjau į horizontą, kuris po dar dvieju daugiabučiu buvo visiškai baltas, kitaip sakant ten nieko nebuvo. Tada atsispiriau paskutinį sykį nuo stogo ir galvojau kad nebėra reikalo toliau bėgti, nes sapnas jutau kad neišleidžia, laiko, todėl ir daugiabučiai su sumažėdavo ir horizonto nematyti, Nušokau ant žemės ir nubėgau į pastato vidų ir pasilėpiau už sienos. Į ją atsirėmus, nušliaužiau ant grindų. Staiga pasirodo "vadovas" ir klausia: "Susilaužei koją?", aš prisiminiau kad kažkas tokio ar tai skausmo buvo kai šokinėjau per pastatus, tas sako: "Idomu ar klinikose gydo pėdas?" ir paėmė man už pėdos pasižiūrėjo, paspaudė ar aš jaučiu kokį tai skausmą, aš tik patraukiau pečiais ir sakau:"Nežinau" ir išsitraukiau iš jo raku savo koja ir bandžiau atsistot. Atrodo kad koja išties kažkas ten skaudėtų, bet kaip gali sapne kažką skaudėt? galvoju, tai ir nustojau iškart jausti.

Paskui išeinu į lauką ir matau "vadovą" prie upės, kurį pasirodo teka palei pat duris. Ir jis atsistojęs ant akmens pasilenkė į vandienį, tam bangai atsitrenkus į akmenį, visur pasklido purslai ir "vadovas" jose dingo.



Vėl atsiduriu tame pačiame name ir tame pačiame kambaryje-salėje ir matau vėl mūsų "vadovą", bet šį kartą jis judėjo vėl "ultra greičiu", kad tik matai išsiliejusias linijas. Staiga supratau kad galiu sulaikyti laiką ir taip pamatyti, kaip iš tikrųjų jis juda tokiu greičiui. Ir sulaikau laiką, "Vadovas" kaip tik atsirado prie mano kaimyno, nusišypsojo jam, akys nušvyto skaisčiai žydra spalva ir  po akimirkos užgeso, paskui atsisuko į mane ri tik norėjo irgi nusišypsot ir blykstelt akim, kai staiga suprato kas prieš jį stovi ir tik spėjo lupos vos krustelt iš įpročio ir staiga nusisuko, akys irgi iš įpročio spėjo vos blikstelėt bet jis jau buvo nusukęs galvą, kažko susimastęs ir šiek tiek nusiminęs, bet stengėsi to neparodyt. Galvoju gal nusivylęs manim? bet ne, tik nusiminė, tarsi jam kažkas nepavyko. Ir nuėjo toliau.

Aš klausiu savo kaimyno ką jis daro. Mano kaimynas sako kad atrodo neteko energijos. Aš sakau gal matėm kątik energinį vaampyrą darbo metu. Tas nutylėjo, na tikrai, jis gi nemokėjo laiko sulėtint kad pamatyt kas kaip vėjas prasisuko pro mus. Nors kažko aš abejojau kad tai tikrai buvo vampyras.

P.s. kažkur gale dar apizodas vienas buvo kad stoviu aš tojė "salėje" ir ten ant sienos kabėjo kaip didelė sapnų gaudyklė, bet kad vietoje voratinklio buvo ant medžio išdrožinėta didėlė pelėda su iš jos einančiomis grandinėmis. Ir "vadovas" kažką sako ar tai tuoj pažiūrėsim koks dabar sapnas toliau bus, ar ką sapnas praneša. Ir pradėjo veikti kažkoks tai mehanizmas ir kilo kelios grandinės, kol dvi neatsidurė horizontaliai ir atrodė kad užstrigo, tarsi neturėjo dvi būti o tik viena, tik vienai vieta. "Vadovas" staiga pribėga kažką patampo o aš iš komiškumo situacijos nusišysojau ir sakau lyg niekur nieko tarsi tai jis sako peledai, užstrigusiom grandinėm:"Mano! Atiduok!". Vadovas akimirkai sustojo ir toliau kažką pradėjo ten daryt, o aš tą pačią akimirką supratau kad vėl "pričiudinau" ir sakau:"Atsiprašau. Aš vėl ne į temą".

elteide

kas tas vadovas visgi buvo? ir kaip jud4jo vandeniu?

Creative

#591
gruodžio 01, 2017, 18:35:39 Redagavimas: gruodžio 01, 2017, 18:43:29 by Creative
Citata iš: elteide  gruodžio 01, 2017, 18:28:49kas tas vadovas visgi buvo? ir kaip jud4jo vandeniu?
Vadovas buvo namo šeimininkas, kiek supratau jis tame name mokė "stalkingu", sapnavimu, samoningumu ir dar gali būti dar kažko kaip magija susiburusi jaunimą. O kaip judėjo atsimenu kad jis prisilietė koja pire kieme esančios balos ir ta bala tik šiek tiek pliukštelėjo ir tarsi jį išmetė į orą.

Creative

#592
gruodžio 22, 2017, 20:35:36 Redagavimas: gruodžio 22, 2017, 20:41:31 by Creative
Sapnavau savo namus ir kad namie buvo teta, tame pačiame kambaryje. Staiga pasikeitė pojučiai ir aš supratau kad kažkas lenda į mūsų "samone"(kitaip to nepavadinsi) ir bando davesti iki blyksnio nepakeliamo skausmo, Aš puoliau prie spinteles, išsiemiau du vaistu buteliukus, padaviau tetai sakau:"gerk dabar", ir mes vienu mauku iki dugno ir išgerėm, tada nurimo tas kelimo jausmas, nors po minutės vėl bandyti užpulti.

Paskui kažkaip taip atsirado kad pamatėm magą kuris ir sukėlė tuos pojučius. Aš kažkaip paėmiau jo ranką ir žiūriu kad ten vienas pirštas kreivokas ir mežesnis nei turėtų būti, norėjau pagydyti bet jis patraukė ranką ir sakė:"Mes mokomes iš skausmo šoko (болевой шок)", tada sakau jam kad mes kitaip mokomes nesukeliant tiek skausmo. Tas tik pasižiūrėjo ir išėjo.

Susigriebiau kad jis išeina visam laikui taip nieko ir nepasakęs. Išlekiau į gatvę ir pamačiau berniuka 10 metu, kuris ejo link manęs ir kartojo sau kaip mantra kad prisiminti:"Laišką atiduoti merginai, kuria sutiksiu dabar gatvėje". Aš supratau kad apie mane kalba nes niekas kitas tokiais triukais nesiimtu nei tas magas. Aš priėjau prie berniuko pasiemiau laišką kurį jis dėkingai man ištiesė ir beeinant toliau pradejau jį skaityti o ten parašyta kažkas panašaus į "Jei nori mokytis sek paskui mane jei ne grįžk atgal. Košmariškų tau.". o aš vis ėjau į priekį ir staiga pamačiau jį iš šono.

Nežinau kaip taip gavosi bet aš grįžinėjau namo ir man jis pradejo skambinti pasivadinęs "maršrutiniu", o aš bijojau pakelti ragelį. taip ir stovėjau prie namo ir žiūrėjau į telefoną tipo mes apsikeitem numeriais.


Paaiškinimas: "Košmarišku tau" tai gražus palinkėjimas kaip ir "Sekmės tau".. čia įskaičiau vienoj knygoj ir buvo idomu kaip jie vienas kitam linki "Tamsos" "Bedugnės" pvz "Tansios dienos" "Košmariško vakaro".

.L.U.T.H.O.R.

Sapnavau kad kartu su @San IL ir @Linas Esu sukūrėme mobilių NSO stebėjimo stotelių tinklą padengiantį visą Lietuvą :D

Creative

Citata iš: .L.U.T.H.O.R.  gruodžio 23, 2017, 22:55:43Sapnavau kad kartu su @San IL ir @Linas Esu sukūrėme mobilių NSO stebėjimo stotelių tinklą padengiantį visą Lietuvą :D
Suradot kaip išleisti tuos 22 mln :)

Creative

Miegu sau, kažką sapnuoju ir staiga girdžiu visiškai ne į temą: "Ar girdi mane?", staiga prabudau, nes buvo begalo keista ir tai kad balsas vyriškas ir nešaukė, o tik pakuždėjo, galvoju kartais pasamonė taip buvo įsidirbinėjus, bet neatmetu ir kitų galimybiu (iš fantastikos serijos), nespejau nieko atsakyt ir vargu ar būtų mane išgirdę kas.

elteide

gal įsimylėjusi ...:)

Creative

Gerai papasakosiu panašias istorijas iš savo sapnų gyvenimo. Taigi:

1.  2009. Kažkada sapnavau kažką ir staiga kažkas už rankos griebė ir sapne aš atsipeikejau, mane už rankos laike kažkoks vyrukas ir sake einam drauge... toliau nepasakosiu siuzeto..

2. 2009 Samoningas sapnas  buvo prie mokyklos, bandžiau krumo lapus telekineze pasjudinti kaip tai daro vejas, man kažko nepavyko ir jegos beveik išseko, todel ilipau i autobusą, kad parvežtu namo. Tai vat tik įlipau ir samone praradau. paskui tamsoje girdžiu:"Kodėl tave seka?" ir pakartojo jis gal kokius 5 sykiu kol aš samonę neatgavau tol kol nesuvokiau klausimo, apsižiūrėjau aplink, pasirodo slepemes visai netoli nuo mano mokyklos (matyt netoli nuvažiavau), pastate kažkokiam už nuversto stalo kaip barikada. tas dar kart pakartojo "Kodėl mane seka?" ir aš nuošidžiai "Nežinau". paskui klausia iš kokios mokyklos aš, sakau jokios, tas pradejo vardyti dalykus kaip astra.. meta.. para.. ekstra.. ir pnš neatsimenu dabar tiksliai kokius, sakau kad ne, nepažistu šitų dalykų. tada dar pastovėjom ir aš supratau kad laikas man išeiti nes tipo kažkas juodas stripsojo prie įejimo o jie nedavė jam įeiti, tai vat man pasakė kad lauke jau švaru ir aš su jais atsisveikinau ir išėjau.

3. 2010Sapnuoju kaip stoviu ant šaligatvio ir nyč nieko negalvoju, visišką tyla, gal net apatija. Staiga matau prieina prie manes kažkos vyras su paltu, paima už žandikaulio, prikelia kad matyčiau jo veidą o aš pamačiau jo akis, tiksliau vieną ir jis man priminė vienaveikėja iš animacinio filmuko kažkada matyto, na ir mintis pradejo suktis pačios: "kodel tu čia? gi visi mano kad tu miręs?" ir žinojau, kad tai absurdas nes tai tik mano mintis kvailos ir su sapno realybe nieko bendro neturėjo.

4. 2013 Buvo bučinis sapne. Bet toks kad nesuprasi ar specialiai taip padarė. aš sapnavau savo eilinį sapną su siaubo imitacija tuo metu, ir staiga sapne juntu kaip kažkas paeme mane už skruostu ir pabučiavo.

5. 2013 Antras bučinis buvo irgi sapne bet tik toks pakšt ir viskas ir aš iškart prabudau, tarsi jis ateina ne iš sapnų

6. 2013 Miegu ir girdžiu "tu ištekejusi" tai man buvo adresuota. Man palengvejo po to laiko kažkaip netaip kankinausi.

7. Dabar kitų įvykių neatsimenu...

Creative

Citata iš: elteide  sausio 12, 2018, 20:06:14gal įsimylėjusi ...:)
Būtų viskas tvarkoje jei nebūtų sukelę man dviprasmišku jausmų, nemėgstu kada žaidžia su jausmais taip atvirai iškart sakant, su gailesčiu žaisti. Abejonės iškart užpludo, todėl apie jokį įsimylėjimą kalbos negali būti. Kaip žiniasklaidoje rašė, kad jei kylo abejonės kuriant kažkokį papuošalą tai geriau nesiįmti visai.

Creative

#599
sausio 22, 2018, 18:26:25 Redagavimas: sausio 22, 2018, 18:30:34 by Creative
Sapnuoju kad važiuoju autobusu ir katik man buvo įdėtas pagaliau "sapnų" implantas, nes visas pasaulis jau susidėjęs buvo o aš vis delsiau nes nebuvo reikalo, na ir pagaliau įsidėjau. Bevažiuodama supratau kad pradedu girdeti pašalines mintis, pašalinius jausmus, vaizdus ir supratau kad tai implanto darbas, kuris turėjo tik padeti įsiminti sapnus, bet supratau kad jis keitė ir asmenybes, darydavo kontroliuomais. Išsigandau ir kažkaip valios pagalba sugebejau išguiti jį iš savo galvos, kažkaip išejo kad jis manęs nebeveikė.

Išlipu iš autobuso ir einu gatve, pamatau ateinant pažįstamą su kitais vyrukais. Aš su juo pasisveikinau ir paklausiau:
"kada tau įdėjo sapnų implantą?" aš žinojau kad prieš metus, nes pats sakė kažkada, tai vat jis pasvarste porą sekundžiu ir suprato ką turėjau omeny, akys išpustos pasidarė ir jis rankomis užsiemė savo galvą.

Einu toliau gatve. Perskrenda man kelia kažkoks žalias vaikiškas žaislas. Nereaguoju einu toliau.

Staiga prie manęs prišoką ministras Veryga ir dar du jo bendrai ir pradeda mane spausti prie sienos. Staiga atsirado buvusios klasiokės ir kitą akimirką aš jau stoviu su klasiokemis o viena ju baigė nurengineti pusnuogius ministra su sebrais kurie buvo kažkaip prirakinti prie lango grotų antrankiais. Padėkojau klasiokėm ir išejau, grįžti namo reikėjo.

Einu aš jau savo gatve ir su kažkuo telefonu šnektelejau, paskui pamačiau kaimynę ir su telefonu šnekėjo ir ėjo į kitą jai neįprastą maršrutą. Sustojau prie pašto dežutės, išsiėmiau makulatūrą ir ant dugno gulėjo lapas tarsi "padaryk pats" o jame angeliukų formos. Na ir jį pasiėmiau pastudijuoti kas čia per naujiena pašto dežutėje.

Grįžau namo į savo kambarely, ir girdžiu man telefonas suskambo, pasižiūriu, o gi man siulo pažaisti žaidima kuris sumažina paniką ir leidžia nurimti. pažaidžiau minutę, nieko man jis neveikė,nes ir taip buvau rami, paprastas žaidimas, išjungiau.

Staiga kambario durys atsidarė ir pamačiau savo puseserę kuri matėsi kad jau buvo užvaldyta tuo implantu. Ir atėjo brolis irgi jau senokai implantu užvaldytas. Kuris man bandė trenkti, pirma kart nepavyko, antras trečias pavyko kartas, tada sugriebe už rankų kad nesiginčiau tai pradėjau jį kojom spardyti ir jis išsitraukė iš savo tašės jau paruoštą švirkštą su geltonai rudu skysčiu ir bandė man jį suleisti aš priešinausi tai pirmas bandymas prašovė pro šali, antras pataikė bet kreivai, trečias irgi kreivai o ketvirtas jau turėjo pataikyti tikslingai bet aš nesulaukiau ir prabudau.

Prabudus verkiau gal valandą be sustojimo, seniai košmarų tokių nesapnavau. ašarojau dėl brolio, kad jis toks.

Aukštyn