Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

Sapnuoju kad važiuoju autobusiuku baltu su žymiu man patikusiu psichoterapeutu. Nors norėjau su juo taip pašnekėti bet galvoju kad nebučiau kaip viena iš jo fanatikų, todėl tylėjau sedėjau ir galvojau kad ir taip man dovana kad vaziuojam vienu autobusiuku. Paskui aurobusiukas sustojo, mes visi išlipom ir jis kažko manęs paklausė kažko tokio nereikšmingo ir aš kažką tokio nereikšmingo atsakiau (dabar neatsimenu ką tiksliai) ir jis išsitraukė popieriuką ir kažką užrašė ir padavė man. Aš pasižiūrėjau ir tik perskaičiau savo vardą ir kito teksto neskaičiau, galvojau kad palauksiu kai jis išvažiuos tada ramiai sau prailginsiu malonumą, bet jis žinojo mano vardą ju-hu laimės pilnos kelnės, nes aš jam net neprisistačiau. ir ten dar kažkas vyko sapne ir aš prabudau su tokiu šiltu jausmu širdyje, kad vis dėlto pastebėjo :D

sara

Creative, cia tai geras! Ka dar sapnuoji?

Creative

Citata iš: sara  spalio 12, 2017, 17:17:01Creative, cia tai geras! Ka dar sapnuoji?
Sapnuoju kaip einu su savais kaimo  takeliais iki reikiamos vietos dar 4 val žygiuoti. Ir staiga vienas iš musiškiu sako žiūrėk kas kaba ant tvoros. Aš atsisuku ir žiūriu kad ant virvės prie tvoros kaba du kunai, Vienas iš musiškiu nudėgo nurėžįti kilpą ir atsuko uos du vyrukus kilpoje į mus, Abudu buvo atmerktom akim ir su šypsena veide, nei balti nei raudoni nei mėlini jų veidai. Galvoju kad jie gyvi ir tai garsiai pasakiau, o šalia esantis vyrukas sako "Ne, iie mirę" ir man taip širdį suspaudė neglėjau patykėt nusisukau kad  į juos nebežiūrėti. Ir tas vyrukas kur sake kad jie negyvi sako kad reikia pranešti ir atsidarė teleportą ir aš į jį įlipau. tuo ir baigėsi sapnas.

sara

Creative, svarbiausia kad tie numireliai šypsojosi vadinasi mirė laimingi. Bet siaip kraupus sapnas.

elteide

paguodė:)
aš užvakar irgi sapnavau už kojų pakabintus palei pastato dideles kolonas ant virvių žmones, tiesa, gyvus irgi laimingus, nes šypsojosi..buvo stipriai įdegę, nuogi su lapų sijonais kaip laukiniai ,supratau, kad  indėnai ir kad vyksta kaip perfomancas

Afrodite

Daznai sapnuonu labai padrikus sapnus. Taip pat labai daznai sapne matau savo vyra. Kartais sapnuoju pirma jo zmona ir nesuprantu kodel

sara

O ka, elteide, tu sianakt sapnavai? Ar pameni? Nes man atrodo kad as tave sapnavau-tu buvai apsilankiusi mano namuose.
Ka sapnavai? Siaip is smalsumo klausiu. Nenori-nesakyk. Atstosiu.

SPACE



Svarbu, kad viskas gerai baigiasi.


elteide

#563
spalio 13, 2017, 15:02:14 Redagavimas: spalio 13, 2017, 15:05:14 by elteide
ot ačiū ..Space..
 Sara, kažkaip blogai pamenu ką šiąnakt sapnavau..tiesa, nakty prabudau , tankiai kvepavau, sapną matyt įtempta sapnavau, bet lyg ne košmarą ..dabar išvis, keista aš naktim beveik visada prabundu
ps..
aš dabar trumpai kirpta , tiesa jau biški sukasi, autauga ir nesu blondė :)

sara

#564
spalio 13, 2017, 15:06:45 Redagavimas: spalio 13, 2017, 15:12:56 by sara
Tave sapnavau, elteide. Tu buvai pas mane. Esi tikra šaunuolė, jau moki i svetimus namus prasibrauti per sapnus. Tu suvoki kokia tu šaunuolė esi?!
Sapne galima atrodyti bet kaip. Bet ten tikrai buvai tu. :-)))

Svarbiausia gaudyk visas erotiskas energijas ir sapne ir gyvenime ir viskas eis kaip per sviestą. Bet žinok yra ir mirtis. Taves laukia labai didelis išbandymas bet as tau padėsiu.

elteide

ok...
dabar tavo eilė  :) kava pavaišinsiu..

sara

Įsivaizduok kad as gyvenu kalėjime ir as negaliu pajudėti is vietos. Bet as kitus prisisauksiu pas save. O tu žinai ka darei atėjusi pas mane? Ogi pajudinai mano rūbus sumestus ant kedes. Paskui mes vos nesusitrenkem kaktomusa ir tu tada prakalbai.

sara

#567
spalio 13, 2017, 15:21:46 Redagavimas: spalio 13, 2017, 15:26:19 by sara
O man toksai zmogus kaip klajunas reikalingas kuris paskendes savo protingume( priburbuliaves). O man reikia pralauzti ledus.
Supranti klajunas yra labai paskendes, nes as jo nuo savo tevo neskiriu( sapnuose), o tai įrodo paskendimo laipsnį. Jam reiktų is dangaus nusileisti ant zemes ir buti paprastesniam ar visai paprastu.

elteide

Citata iš: sara  spalio 13, 2017, 15:16:48Įsivaizduok kad as gyvenu kalėjime ir as negaliu pajudėti is vietos. Bet as kitus prisisauksiu pas save. O tu žinai ka darei atėjusi pas mane? Ogi pajudinai mano rūbus sumestus ant kedes. Paskui mes vos nesusitrenkem kaktomusa ir tu tada prakalbai.
kodėl kalėjime? ir ką aš šnekėjau?

sara

 Sapnavau katik:

      KURYBA

Aukštyn