Politikos demoralizacija: faktai ir versijos

Pradėjo a.t.sielis, gegužės 17, 2016, 16:01:53

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

a.t.sielis

Citata iš: Mekabciel  gegužės 19, 2016, 18:11:03Kokia visuomene tokia ir jos galva. :)
Na ne, galva tiesiog nukirsta, valdo pilvas. Jeigu būtų galva pagal visuomenę, tai dar būtų gerai.

Mekabciel

Citata iš: a.t.sielis  gegužės 19, 2016, 19:06:12Jeigu būtų galva pagal visuomenę, tai dar būtų gerai.
Tai vat visuomene dar nesubrendusi suprast, jog ji tokia pat kaip galva.
Jei visuomene butu visuomeniska ar nors per lasa kazkiek geresne, tokios galvos nebutu.



a.t.sielis

Galvą galima prisiauginti, kaip anakondai :)

Mekabciel

Kad tik galva butu pagal paskirti. :)

kiskis

Kol zmones galvos , kad jie patys gudriausi mesainiai (mastanti mesa) sioj palnetoj, geresnes tvarkos nebus. Jei morale sugalvojo zmones, kodel as turiu jos laikytis, jei esu gudrus ir manes nepriciups, o poto pasiplausiu i graba(gyvenam 1 kart). Istatymai morale cia lopam. Jei zmones zinotu , kad gyvena ne 1 kart ir nepasiplaus i graba, butu kitokia tvarka.

Mekabciel

Citata iš: kiskis  gegužės 19, 2016, 20:08:04Kol zmones galvos , kad jie patys gudriausi mesainiai (mastanti mesa) sioj palnetoj, geresnes tvarkos nebus. Jei morale sugalvojo zmones, kodel as turiu jos laikytis, jei esu gudrus ir manes nepriciups, o poto pasiplausiu i graba(gyvenam 1 kart). Istatymai morale cia lopam. Jei zmones zinotu , kad gyvena ne 1 kart ir nepasiplaus i graba, butu kitokia tvarka.
Bet kad be zmoniu nera daugiau nieko gudraus...
Morales gali ir nesilaikyt, bet morale tam, kad moketum ja pazabot, o jei tik nepaisysi morales tai ir teks isvenginet, kad nepriciuptu. :}

kiskis

Citata iš: Mekabciel  gegužės 19, 2016, 20:16:08bet morale tam, kad moketum ja pazabot
Panasu, kad didele dalis zmoniu ismoko ja pazabot, ir todel galim pasikliaut tik policija, kuri taip pat didziaja dalim ismoko pazabot morale. Ziurim , kas bus toliau.

Mekabciel

Citata iš: kiskis  gegužės 19, 2016, 20:37:25o ja pazabot, ir todel galim pasikliaut tik policija, kuri taip pat didziaja dalim ismoko pazabot morale. Ziurim , kas bus toliau.
Kaip rodo faktai - isvengineja atsakomybes visokie politikai.  Tai jei tenka isvenginet atsakomybes, kur cia ta pazabota morale?


kiskis

Nesusikalbejom

Mekabciel


a.t.sielis

Sąmokslo teorija po vakar:

Žymėti pinigai patenka pas M. STT agentai stebi, laukia, kur nukeliaus pinigai. Prie partijos būstinės į STT agentus įkala kitas automobilis. STT apsišviečia, M supranta, kad ragai. Pinigų iš namų išgabenti negali, nes STT seka. Kad pinigai žymėti - nežino. Ruošiami gynybiniai viešųjų ryšių planai, suslapstomi visi galai partijoje. STT suvokia, kad apsišvietus, tyrimas aklavietėje, ir supakuoja M.

a.t.sielis



Logikos yra, jeigu "atkatas" būtų 10 proc., tai derinasi su korupcijos skandale figūruojančiomis nelegaliomis sumomis.

SPACE

Tai dauguma firmų veikia tokiu principu, jei žmonės taptų turtingesni, korupcijos būtų mažiau.

Dabar yra proga atvesti į valdžią jaunimą, galima per 1 dieną įsteigti partiją pvz. "Progresas" ir senieji prieštvaniniai otkatčikai nueitų į šlovingą praeitį.

a.t.sielis

Matonio komentaras kariuomenės kainų skandalui:

CitataPo šios dienos informacinių pranešimų ir TV laidų srauto, galutinai neapibendrindamas, pasidalinsiu keliomis mintimis.
Pirma. Kiekvienas mokesčių mokėtojų euras, išleistas nederamai, smarkiai kerta į pakinklius kariuomenei ir suteikia pigių, bet veiksmingų argumentų kariuomenės oponentams. Deja, "šakučių istoriją" dabar visi daug metų išnaudos negatyviame kontekste.
Antra. 4000 eurų. Ne 178 tūkstančiai. Tiek kainavo ydingas pirkimas.
Trečia. Krašto apsaugos sistema bėdą pastebėjo ir pabandė ją gydyti savo jėgomis bei pasitelkiant išorines institucijas. Kreiptasi visur, kur galima. Tačiau tai, kad šiemet kalbame apie kastuvėlių ir palapinių pirkimų kontroversijas, rodo, kad gydymo kursas nebuvo efektyvus.
Ketvirta. Krašto apsauga veikia pagal įstatymus ir yra teisės aktų įkaitė. Tai, kad egzistuoja teisė įtraukti tam tikrus tiekėjus į juodajį sąrašą, o įtraukti nepavyksta dėl biurokratinių kabliukų - absurdas.
Penkta. Per kepurę švelniai gavo kariuomenės pareigūnai, kurie, pasirašydami sutartis, į jas nesigilino. Tai yra bėda. Taip pat yra bėda, kad yra pavaldiniai, kurie į tas sutartis įrašo peilius ir samčius už tokią kainą. Klausimas atviras - kodėl jie taip padaro.
Šešta. Dabar visos strėlės nukreiptos į kariuomenės Materialinių resursų departamentą ir jo darbuotojus. KAM pirkimų struktūra tuo tarpu lieka šešėlyje. O tame šešėlyje, man regis, ir yra esmė.
Žodžiu, vyksta tipiška lietuviška viešoji isterija. Faktai, skaičiai - nusispjaut, niekam neįdomu.

Aukštyn