Minčių disciplina ir apie visa kita po truputį

Pradėjo Dvidešimt Trys, balandžio 29, 2016, 00:03:51

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Dvidešimt Trys

Sveiki, anomalija.lt forumiečiai

Taigi sugalvojau sukurti temą apie minčių kontrolę ir kaip tai yra svarbu kasdieniniame gyvenime, taip pat ir viso kito po truputį. Pradžia bus gan nuobodi. :)

Dauguma čia esančių jau puikiai lyg 2 kart 2 žino kokią didelę svarbą turi mūsų sąmonė mūsų gyvenime, dauguma yra susipažinę tiek teoriškai tiek praktiškai, kad mūsų sąmonė kuria mūsų realybę tiesiogine prasme, tad nesileisiu į jokius įrodymus nei iš jokių rytietiškų ar kitų senovinių tiek šiuolainių tradicinių mokymų nei nepateiksiu, ką kvantinė fizika patvirtina, kas buvo jau nuo seno žinoma.

Kiekvienas gerai pagalvojęs rastų daugybę pavyzdžių savo gyvenime, kaip jų mintys bei emocijos/jausmai ir jų tam tikra energetika nulemia atitinkamas situacijas jų gyvenime. Dabar pilnas internetas atskiros informacijos apie Law of Attraction, taip pat ir kalnai knygų apie tai. Kas nežino, trumpai, aiškinama apie traukos dėsnį ir kaip savo mintimis galima pritraukti sau norimus dalykus į savo gyvenimą. Atrodo paprasta, daug kam tai veikia (tikint daug kas įmanoma), kitiems tai skiedalai ir negauna paprastai ko nori. Iš jų išmesta informacija apie tai, kaip esant emocijos/jausmo sąjungai su mintimi galima materializuoti norimas situacijas kurios atneštų norimus dalykus gyvenime. Daugumoje knygų kalbama tik apie vizualizaciją bei nuolatinį bei robotinį kartojimą mintyse tai ko norėtai, bet nieko nėra minima apie emocijos/jausmo sąjungos lemiamą poveikį rezultatui gauti.
Širdis yra vienintelis organas žmogaus kūne turintis stipriausią elektrinį bei magnetinį laukus. Įsivaizduodami tam tikrą scenarijų mes sukuriame arba suteikiame daugiau šanso tai situacijai materializuotis mūsų fiziniame gyvenime. Tikėdami širdimi, sukurdami tikrą jausmą širdyje mes užtvirtiname tai, ko norime, kad įvyktų. Tai yra kalba, kuria visata kalba ir mus supranta.Širdies elektrinis laukas yra šimtą kartų stipresnis už smegenų elektrinį lauką. Širdies magnetinis laukas yra iki penkių tūkstančių kartų stipresnis už smegenų esantį lauką. Taigi mūsų tikėjimas, tas jausmas kuris sukuriamas širdyje, kuria elektrines ir magnetines bangas, kurios keičia pasauly, kurios veikia mūsų išorinį kūną, atomus, mūsų DNR (o mūsų DNR taip pat turi poveikį išoriniam pasauliui).
Minties ir emocijos sąjunga sukuria jausmą širdyje, tas jausmas keičia/veikia mūsų DNR, o mūsų DNR veikia išorę.
 Gyvendami nuolatiniame strese ar baimės jausme mes taip pat sukuriame tik tam tikras situacijas atitinkamas energetikai, vibracijoms kuriomis rezonuojame į išorinį pasauly. Mūsų vidinis pasaulis nuolatos atspindės ir sukurs mūsų išorinį pasauly. Mūsų mintys yra sukuriamos trejose aukštesnėse čakrose, o mūsų emocijos trejose žemesnėse. Sukurdami minty mes jai suteikiame vieną iš dviejų emocijų meilę arba baimę, sukurta mintis kartu su suteikta jai emocija sukuria jausmą vidurinėje, širdies čakroje. O visa kita jau ir taip aišku...

Kvantiniame lygmenyje visos įmanomos galimybės/situacijos jau yra
Taigi dabar įsivaizduokite, kad kiekviena mintis, kiekvienas kūno judesys turi savo atskirą šaką savo medyje, arba kitaip galime įsivaizduoti kelią, kuris išsišakoja į daugybę kitų kelių ir tie į dar kitus ir taip n kartų, o kiekviena mintis atitinka tą kelią. Kiekvieną sekundę mes tiek sąmoningai tiek pasąmoningai RENKAMĖS kelią, pasirinkdami mes pasukame tuo keliu iki kitų pasirinkimų/išsišakojimų, tada vėl pasirinkę vieną vėl pasukame tuo keliu, kuris vėl turi tam tikrą skaičių pasirinkimų. Be viso to pasirinkame tai vieną, bet iš tikrūjų įvyksta visi vienu metu, pasukame visais įmanomais keliais tik to nematome.

Kiekviena mintis nors ir turi po savo atskirą kelią, tai dar nereiškia, kad galvodami apie tai, kad norėčiau ar turėčiau nueiti prie šaldytuvo, išsiimti produktus ir susitepti sumuštinį, neliame kad tai įvyks, bet sustiprina šansą jog ta situacija materializuosis, nes mintis sustiprina šansą, kad "pasiduosi" tai minčiai ir imsies iniciatyvos.

Mintys nėra mūsų, jos tik priimamos mūsų
Tie kas jau susipažinę su tai, jog mintys nėra konkrečiai būtent mūsų, taip kaip įsivaizduojama, o tik nuolat priimame įvairiausio pobūdžio energetiką/mintis. Tie žmonės pradeda tai kontroliuot, nepuola "pasiduoti" kiekvienai minčiai, veikiau stebi jas iš šalies, analizuoja, iš kur tai kyla, kaip jos ateina ir panašiai.

Nagi ir kas iš to visa tai suvokiant?
Pradžiai suprantame teoriškai, o tik vėliau sugebame tai suvokti (yra skirtumas). Kada jau suvokėme, mes galime kažko imtis, kadangi jau jos tiek daug lemia, tai įsivaizduokite kiek tai gali KARDINALIAI pakeisti kontroliuojant.

Nuo ko pradėti?
Pradžioje niekur neskubame ir tiesiog leidžiame joms plaukti sava linkme, kaip ateina, taip išeina, nebūtinai kiekvieną minty priimame už savo tikrąją tiesą, tiesiog stebime kokio pobūdžio mintys kokiais laikotarpiais, kokiomis nuotaikomis. Tarkime slegianti nuotaika ir atitinkamos mintys nuotaikai. Leidžiame toms slegiančioms mintims plaukti, bet neleidžiame joms giliai įsikurti mumyse t.y. palikti jas tik kaip laikinas praeivias, kitaip viena po kitos išsiplečia kaip virusas ir kuo toliau tuo sunkiau būna išbristi iš jų (greit įsišaknija).

Ha.. paprasta ir nuobodu. Kas toliau?
Stebime, kaip mūsų kvėpavimas yra tiesiogiai susijęs su tuo, kaip sugebėsime kontroliuoti ateinančias mintis. Tai yra stengiamės kartas nuo karto susikoncentruoti į savo kvėpavimą ir taip pat stebėti ateinančias/praeinančias mintis ir laikui bėgant, po truputį, pastebėsite patys kaip tai yra susiję (žodžiais to neaprašysi, o ir kiekvienam individualiai skirtingai gali būti).

TAIGI NUOBODU!!! Ar yra kas nors greičiau ir efektyviau!?
Nuo šito žingsnio viskas ir prasidės, taigi reikia būti užtikrintam ir pasiruošusiam, viskas paprasta, bet neįprasta. Turint laisvo laiko ir gerai nusiteikus pradėti gilų, tolygų kvėpavimą (bet ne per daug intensyviai, tik vidutiniškai). Pačioje pradžioje gali atrodyti, kad vargina, bet šiek tiek gali svaigti galva ( neišsigąskite, nenualpsite :) ). Nesustokite, jei jau pradėjote, eikite iki galo. Pusvalandžio tarpe patys susireguliuosite kvėpavimo intensyvumą, tarpais norėsis sustot dėl to, kad atrodys kad iš tikrūjų pavargstate taip kvėpuodami, bet nesustokite. Kai būsit pasiruošę, o tai rekomenduojama už 40-60 minučių, prijunkite susikoncentravimą ties kuo nors (kad nebūtų nuobodu tai atliekant, tiesiog žiūrėkite kokį nors filmą per pc ar tv) tai visiškai netrukdys pratimui, esmė susikoncentruoti ties tuo. Kai jau pilnai susikoncentravę ( dėl kvėpavimo taip pat ir atsipalaidavę :) ), pradėkite "trinti" kiekvieną ateinančią mintį. Tai yra ateina kokia mintis pvz. apie tai ką šiandien veikiau, iškart traukiat šalin, "išjungiate" lyg kokį nors langą savo interneto naršyklėje. Stenkitės nedelsti ir vos tik pasirodžius minčiai iškarto ją "nuslinkt" šalin. Veikiausiai taip darant viskas ims intensyvėti ir vis daugiau ir greičiau minčių pradės "iššokti",  tai suveikia lyg koks apsauginis mechanizmas bandant pasipriešint ir kontroliuoti, taigi turėsite ką veikti. Gali atrodyt varginančiai bedarant, bet nesustokite ir pamatysite patys kaip paprastai ir kur su tuo nueisite. Galiausiai po kokių 2 valandų bus atliktas didelis darbas, galite sustoti vienai dienai, bet rekomenduočiau tęsti iki kokių netgi 5 valandų trukmės, pasieksite tokią būseną, kai jau išsivalo visos mintys ir nebelieka nieko. Taip pat kvėpavimo pagalba pasieksite pakitusią realybės suvokimo būseną tad per daug neišsigąskite, baimė didžiausias priešas ir stabdis.

Achh.. Ir kaip dažnai man šitą nesamonę teks daryti ir kas man iš to?
Viską atlikus puikiai, tarkim 5-8 valandas gali užtekti ir vieno karto, vėliau jau sugebėsite suvokti patys, kaip kvėpavimas ir mintys susiję ir kaip joms ateinant galima nuvyti šalin lyg kokią musę pamojant ranka (tik paprasčiau). Kas beliks tik diena iš dienos kada tik sugebate tai daryti (be intensyvaus kvėpavimo). Didžiausias šalutinis poveikis tai yra būtent tas apsauginis mechanizmas, kuriam įsijungus gali kaip tik padaugėti minčių ir gali darytis vis įkyresnės, bet jau tada sugebėsite labai įspūdingu greičiu susitvarkyt su visom, lyg superkompiuteris ir laikui bėgant galiausiai liks vis mažiau minčių (ypač negatyvių). Tada jau nebereikės nuolat to daryti, tiesiog patys sugebėsite kontroliuoti tai kaip tik panorėsite, vienas mintis priimi, apsvarstai (viskas greit vyksta), nereikalingas veji šalin (tos kurios neturi jokios naudos lyg "šiukšlės").

Na.. Tai kokia gi ten nauda?
O nauda ta, kad po ilgesnio laikotarpio (nenorėkite visko labai greit), net ir ateinančias mintis sugebėsite "girdėti" tyliai, tai yra jos labiau pavirs kaip į energetinę formą ir sugebėsite dideliu greičiu ją skaityti, analizuoti, apsvarstyti ir nuvyti šalin be jokio "minčių balso", kaip mes įpratę.

Kadangi patys sugebėsite rinktis ir kontroliuoti visa tai, tuomet patys ir renkatės kelią jau su daugybę kartų didesne valios laisve.

Sąmoningumas taip pat padidės daugybę kartų, pradėsite pastebėti dalykus, kurių seniau nebuvo pastebima prieš akis.

Labai galimas dalykas, jog ekstrasensorika padidės tiek tų, kurie anksčiau mažai buvo tai išvystę tiek tų, kurie jau daugiau su viskuo susipažinę.

Išmoksite nedėti etikečių ant kiekvieno pamatyto dalyko bei vykstančios situacijos, net nesigręžiosit atgal į įvykusias situacijas, nes tai tik bus laiko gaišimas, tokias mintis vysite šalin, būsite DABARTYJE.

Nededant etikečių arba kitaip sakant neteisiant nieko apskritai, padidėjus sąmoningumui, padidėjus išorinei įžvalgai, sustiprėjus ekstasensorikai taip pat po biškį išnyks ir poliariškumas, nebus nei juoda nei balta, nei bloga nei gera, veikiau bus balansas tarp abiejų dalykų.

Taip pat daug daugiau dalykų, kurių dabar nevardinsiu ir kiekvienam individualiai skirtingai gali būti, telieka pabandyti ir pamatyti.



P.S. Per daug "neišskriskite į kosmosą", stenkitės buti įsižeminę, bet šiame momente, per daug NESIGILINKITE į naujus pojūčius, sensorius ar kitus dalykus, kuriuos išmoksite, viskam leiskite po truputį nusėsti ir viskam leiskite plaukti pasroviui.

Benamis

Uzsiregistruok forume, 23. Bus patogiau bendrauti :)

Dvidešimt Trys

Tiems kas pirmą dalį aiškiai įsidėmėjo skiriu šią dalį taip pat įsisąmoninti. Čia pateiksiu jau paka

nkamai aiškiai ir detaliai viską, kaip yra.

Yra daug minčių archetipų, taip pat kaip krypčių (galimų variantų) (esant/darant pasirinkimui) kiekvieną sekundę ir kiekvienam žingsnį gyvenime. Dažniausiai iškyla žmonėms dilema esant pasirinkimui, kai jie nežino pasirinkimo, kvantiniame lygmenyje visi įmanomi variantai vistiek yra pasirenkami ir išsišakoja į visas įmanomas puses, net ir jei nieko nepasirenki, kaip krentanti kometa išsidalinanti į kelias dalis, o tos kitos dalys į dar daugiau dalių. Šitaip skyla viskas šviesos greičiu ar net greičiau iki kol lieka vienas pasirinkimas ir tada vėl iš kvantinio lauko, materializuojasi mintimi ir susidaro dilema ar tai rinktis ar prijungti tą "dilemą" prie kito einančio kelio. Triukas/žaidimas tame yra, kad neužkibti ant vieno ar kito minčių archetipų rūšių, tereikia jas pagauti ir paleisti, kad vėl dalintūsi į visas dalis iki kol vėl atsiras pasirinkimas. Tik tau spręsti esant pasirinkimui ar nori su juo pasirašyti tam tikrą kontraktą ir apsikeisti energetika. Taip pat čia ir galioja ta pati taisyklė - meilė ar baimė, turi būti abiejų po lygiai, kad išliktų balansas tarp minčių archetipų arba renkiesi viena iš jų, nuo Tavęs paties priklauso. Mintys gali būti greitos lyg demonai/angelai, įsikūnijantys ir laiduojantys Tavyje taip apsikeisdami energijom. Taip kaip prisiėmi vieną ar kitą velniūkštį/angelą kuris priklauso tam tikram minčių archetipui, taip pat lengvai ir greitai jį paleisti ir palikt vietos naujam. Taip vyksta mainai, viskas sukasi ratu.

Iron Tara

Visai cool parašyta. Šitoks ''gyvenimo reguliavimo'' konceptas man visad buvo priimtinas. Ir jau ne pirmą kartą skaitau apie tą patį, tik kitais žodžiais. Domiuosi Vadim Zeland'o Transerfingu ir įžvelgiu daug panašumų.

Aukštyn