Paaiškės tikrieji 9/11 kaltininkai?

Pradėjo Benamis, balandžio 26, 2016, 18:07:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

28 puslapių slapta ataskaita, kruopščiai slepiama Vašingtono Kapitolijuje, atsidūrė pačiame Jungtinių Valstijų ir Saudo Arabijos santykių krizės centre. Krizės, kuri grasina rimtais ir itin skaudžiais padariniais, skelbia „The Independent".

Jungtinių Valstijų Kongresas šiuo metu svarsto įstatymo projektą, kuriuo Rugsėjo 11-osios teroristinių išpuolių aukų artimieji gali į teismą paduoti Saudo Arabiją (kurią Vakarai įvardija kaip pačią vertingiausią sąjungininkę Artimuosiuose Rytuose) dėl spėjamų ryšių su „Al Qaedos" teroristais (kurie ir buvo atsakingi už teroristinius išpuolius Niujorke ir Vašingtone).

Ši problema meta ilgą ir tamsų šešėlį ant JAV prezidento Baracko Obamos vizito Rijade: jeigu tik Kongresas minėtajam įstatymo projektui uždegs žalią šviesą, Saudo Arabija grasina parduosianti jai priklausančius amerikiečių aktyvus, vertus apie 740 mlrd. dolerių.

Išslaptinti puslapiai paimti iš bylos „Finding, Discussion and Narrative Regarding Certain Sensitive National Security Matters" (Konkrečių nacionalinio saugumo problemų ir klausimų įvardijimas, aptarimas ir išdėstymas), kuri dar nebuvo skelbta. Ši byla priklauso Kongreso atlikto teroristinių išpuolių, per kuriuos žuvo daugiau nei 3 tūkst. žmonių ir dar 6 tūkst. nukentėjo, tyrimo išvadoms.

 Buvęs JAV prezidentas George'as W. Bushas pareiškė, kad šios tyrimo ataskaitos dalies paviešinimas kaip reikiant pakenks Amerikos nacionaliniam saugumui, nes atskleis „šaltinius ir metodus, tad karas su terorizmu taps dar sunkesniu iššūkiu".

Nepaisant to, vis garsiau raginama šiuos puslapius išslaptinti, bei tvirtinama, kad Saudo Arabija tokiu būdu stengiasi nuslėpti savo vaidmenį teroristiniuose išpuoliuose. Vienas iš tų, kurie reikalauja kuo skubiau išslaptinti medžiagą, yra ir tuometinis Niujorko meras Rudi Giuliani. Kaip teigia buvęs meras, vienas iš Saudo Arabijos princų jam davęs 10 mln. dolerių čekį - jis tvirtina, kad šie pinigai turėjo padėti nukreipiant jo dėmesį nuo Saudo Arabijos.

Buvusio Niujorko meto tvirtinimu, čekį jis suplėšė ir grąžino. „Tegul savo pinigus pasilaiko sau ir danginasi į patį pragarą. Amerikiečiams būtina tiksliai žinoti, kokį vaidmenį Saudo Arabijos valdžia atliko teroristiniuose išpuoliuose: mes turime teisę žinoti, kas nužudė mūsų artimuosius ir vos nepražudė mūsų pačių", - tvirtina R. Giuliani.

Sekmadienį paaiškėjo, kad Baltųjų rūmų valdininkai ne spaudai tarsi prasitarė, kad bus paviešinta bent dalis iš slaptųjų 28 puslapių. Buvęs demokratų senatorius Bobas Grahamas, seniau vadovavęs Senato žvalgybos komitetui, dar kartą prabilo apie savo įsitikinimą, kad Saudo Arabija buvo susijusi su teroro aktais aukščiausiame lygmenyje.

 „Pats svarbiausias iš neatsakytų klausimų dėl Rugsėjo 11-osios teroristinių išpuolių skamba taip: ar tie 19 žmonių šį itin sudėtingą planą įgyvendino patys ar jiems kažkas padėjo? Kokia valstybė galėjo tokią pagalbą suteikti? Manau, kad visi įrodymai veda į Saudo Arabiją. Esu tikrai, kad jie apima labai platų visuomenės spektrą - nuo pačių įtakingiausių iki fizinių asmenų", - yra sakęs B. Grahamas.

 Už judėjimą, kuris kovoja už slaptojo dokumento paviešinimą (šią iniciatyvą palaiko abi partijos) stovi du kongresmenai - demokratas Stephenas Lynchas iš Masačusetso ir respublikonas Walteris Jonesas. Pirmasis teigia, kad ataskaitoje yra įrodymų dėl „konkrečių Saudo Arabijos piliečių" ryšių su teroristais, surengusiais 2001 metų išpuolius.

W. Jonesas teigia, kad slaptais laikomi dokumentai suteiktų informacijos, kodėl buvęs prezidentas G. W. Bushas taip priešinasi jų paviešinimui. „Tie dokumentai - apie G. W. Busho administraciją ir jos ryšius su Saudo Arabija", - tvirtina W. Jonesas.

DELFI

Paskutinioji pastraipa netiesiogiai atsako is kur pvz. milijardierius Larry Silvestreinas zinojo apie gresiancia katastrofa ir vos kelis menesius pries atakas, WTC buvo apdraudes butent pries teroristinius ispuolius. Larrys po ispuoliu gavo 4,5 mlrd. doleriu.

Nezinia ar suinteresuoti asmenys buvo apskaiciave ar reikia papildomai dar imontuoti sprogstamuosius uztaisus (kad dvyniai tikrai sugriutu), taciau, kad pati JAV grietinele zinojo apie busima ataka kuri pareikalavo 3000 zmoniu gyvybiu neigti gali tik aklas zmogus.

Marius

Jop...o Obama reptiloidas..viska valdo masonai ir iliuminaciai..aisku ir Obama jie valdo, nes jis vienas is ju..ai ai..dar bus NWO.. jie ir mus visus valdys..o siaube siaube..KA DARYTI? zinau..paklausysiu gintaro pokalbiu, jis visad zino kas daryti..

Benamis

Kaip visada - issamiai, argumentuotai. Nieko naujo.

Marius

Kokia tema, toks ir atsakymas..Nieko naujo..

simas12

Citata iš: Marius  balandžio 26, 2016, 23:51:29zinau..paklausysiu gintaro pokalbiu, jis visad zino kas daryti..
Pramušė :D Kozeris :DDD

Visažinis

Keista kodėl taip mariukas nervinasi be jokios argumentacijos iš savo pusės... Ką galvoji tik ruskiai pasaulyje vienintėlis blogis?

Aukštyn