Paieška

Pradėjo Hetamelian, kovo 05, 2016, 00:44:24

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Hetamelian

Skambės manau labai keistai, bet nesvarbu :) lyg turiu ką prarasti. Aš jau maždaug 7 metai ieškau kažkokios merginos, kurią regiu nuo mažens savo pasąmonėje. Kada bandau suvokti kas ji yra, mane upžlūsta labai keisti jausmai, panašūs į nostalgiją arba dejavu ir dažniausiai patiriu tuštumą. Asmeniškai pats jaučiuosi nepilnas ir manau nebūsiu, tol kol nerasiu šio žmogaus. Galbūt tai tik iliuzijos, bet tam tikra patirtis gyvenime pasakė, kad mano intuicija nėra melaginga, o ties šiuo ieškomi žmogumi sako, kad ji kažkur egzistuoja, tad mano gyvenimo tikslas - ją surasti. Norėčiau pasiteirauti, galbūt jūs irgi kažką jaučiate ar esate jautę panašiai kaip aš? :)

time

#1
kovo 05, 2016, 01:05:30 Redagavimas: kovo 05, 2016, 01:34:06 by time
Citata iš: Hetamelian  kovo 05, 2016, 00:44:24Kada bandau suvokti kas ji yra, mane upžlūsta labai keisti jausmai, panašūs į nostalgiją arba dejavu ir dažniausiai patiriu tuštumą.
Bandžiau nagrinėti tavo situaciją detaliau. Tai nėra kažkas labai gryno. Tai negali atstoti jausmų, kuriuos tu vardini ir jauti tuo momentu - nes jie nėra pasiekiami mokslui ir neatrasti, neištirinėti. Bandydamas pritempti prie labai populiarių, visiems žinomų jausmų, nebežinosi kas su tavimi daroma. Visa tai yra paslaptys, kurias iminus galima nebegrįžti į realybę. Bet jeigu tu seki tais keliais, kurie kaip užuomenos pasako kaip elgtis ar daryti, turėtum susivokti, kad čia klaidinimas.

Citata iš: Hetamelian  kovo 05, 2016, 00:44:24Galbūt tai tik iliuzijos, bet tam tikra patirtis gyvenime pasakė, kad mano intuicija nėra melaginga, o ties šiuo ieškomi žmogumi sako, kad ji kažkur egzistuoja, tad mano gyvenimo tikslas - ją surasti.
Taip ir maniau, visa tai įrodo, kad yra daugiau negu 5-6 žmogaus juslės, kuriomis jis orientuojasi erdvėje ir laike. Bet tai nėra intuicija ir ekstrasensorinės galios, bet kažkas tokio, kas yra alternatyvu ar net netikra.

Yra viso to šalia netikros juslės ir yra paralelinės juslės ateinančios iš kitų pasaulių, kurios trigdo ir maišo, supainioja, suklaidina suvokimą apie realybę.

Citata iš: Hetamelian  kovo 05, 2016, 00:44:24Asmeniškai pats jaučiuosi nepilnas ir manau nebūsiu, tol kol nerasiu šio žmogaus.
Nepatarčiau ieškoti to žmogaus, nes jis negyvas. Jis yra iš anapusinio pasaulio ir nori tave ten nusitempti kartu.

Nesek to žmogaus.

O kas tave liečia...

Tau padėtų melas.

1. Anapusinio pasaulio nėra ir niekada nebuvo;
2. To žmogaus nėra;
3. Tu viską išsivaizduoji;
4. Tu niekuom nesergi ir esi sveikas;
5. Tau viskas gerai;
6. Tai ką matai praeis;
7. Kažkada atsibos sekti ir viską užmirši.


Creative

Karlas Gustavas Jungas psichoterapijoj rašė apie tokius Anima ir Animus, sapnų veikėjus.

Iš vikipedijos:
CitataAnima (lot. anima - siela) ir animus (lot. animus - protas) yra K. G. Jungo analitinės psichologijos sąvokos. Tai yra du svarbiausi archetipai, t. y. kolektyvinėje pasąmonėje esantys ir nuo individualaus pažinimo nepriklausomi pirminiai vaizdiniai, kurie pasireiškia ir per religinius pasakojimus, mitus, sapnus.

Analitinės psichologijos kritikai bei dalis šios mokyklos šalininkų nurodo, kad Jungas apibūdindamas anima ir animus sąvokas į jas perkėlė savo laikmečiui būdingus vaidmenų stereotipus, t. y. anima įvardindamas kaip vyro nesąmoningąją pusę, o animus - kaip moters.
Anima

Anima Jungui reiškė "Gyvenimo archetipą", vyro pasąmonės dalis, psichinio aparato "moteriškoji pusė". Pagal Jungą, anima yra sielos sinonimas ir priešinga išorinei asmenybei. Animos projekcija į išorę dažnai yra trikdantis faktorius santykiuose, nes vyras iš moters laukia vidinės moteriškumo idėjos įsikūnijimo.

Anima gali pasireikšti skirtingose vyro vystymosi stadijose, priklausomai nuo jausmų funkcijos išsivystymo lygio. Literatūroje su anima tapatinamos tokios figūros kaip Gretchen ir Helenė J. W. Goethe "Fauste", aba Beatričė Dantės "Dieviškojoje komedijoje".

Animos pasireiškimai sapnuose tarnauja kaip tarpininkas tarp pasąmonės ir aš. Anima gali pasireikšti kaip Mergelė Marija ar kaip kekšė, taip išpildant įvairius galimus vyro įsivaizdavimo apie moteriškumą aspektus.

Jaunuoliams anima nuolat persipina su motinos archetipu. Animos išsivadavimas iš pastarojo yra esminis vystymosi etapas.
Animus

Anima atitikmuo yra animus, t. y. nesąmoningų vyriškų savybių ir potencialų rinkinys moters pasąmonėje. Animus pasireiškia moterų sapnuose, pvz., kaip paslaptingas ir žavus meilužis, tėvo figūra, dvasininkas, profesorius, princas, burtininkas ir pan. Kaip ir visi archetipai jis gali veikti tiek pozityviai, tiek negatyviai. Pasakose animus pasireiškia kaip princas, pvz., Mėlynbarzdis.
Iš savo patirties sakau, kad mano animusas mane "gelbėjo" nuo nereikšmingu dalyku (kuriu nepasakosiu), nuo vienatves ir pnš. Taip ir aš galvojau kad ta vaikinuką norėčiau surasti realybėje tačiau žinau kad tai neįmanoma, telieka fantazijos.

Ką su tuo daryt net nežinau, gal tiesiog gerai sutart su anima/animusu gal kažką naujo parodys.


Creative

Šiandien sapne pirmą kartą pamačiau jo veidą, tiksliau įsižiūrėjau idėmiai(dažnai taip spoksant tiesiog veidas keičiasi o čia stabilus). O tas stovi meiliai šypsodamas irgi žiūrėjo į mane ir nieko nedarė nei aš nei jis, taip ir prabudau.

Kodėl pirmą kartą? Tai sąmoningai pirmą kartą taip išėjo, aš ji atpažindavau pagal jo "būvi", tiesiog nujausdavau kad tai jis. Ši kartą pirmą kartą žiūriu į veidą ir pasirodo kad aš jį jau mačiau daugybę kartu, nors pirmą kartą matau.

Creative

Sapnavau, kad su Putinu irgi šiltus jausmus sukelė. Net nežinau kaip jaustis, gal tiesiog nepripažistu ir šito fakto  :D

Aukštyn