Sviesos blyksnis

Pradėjo zmogas19, sausio 30, 2016, 10:44:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

zmogas19

Sveiki, sianakt apie 1h Vilniaus rajone su draugu mateme rysku melynos/zalios spalvos blyksni danguje, po kurio akimirkai buvo dingusi elektra. Butu idomu suzinoti ar ne mes vieni susidurem su sia anomalija :)

Benamis

Citata iš: zmogas19  sausio 30, 2016, 10:44:28Sveiki, sianakt apie 1h Vilniaus rajone su draugu mateme rysku melynos/zalios spalvos blyksni danguje, po kurio akimirkai buvo dingusi elektra. Butu idomu suzinoti ar ne mes vieni susidurem su sia anomalija :)
Galejo buti kokia nors avarija transformatorineje. Jeigu ivyksta labai didele iskrova tai neitiketinu spinduliu apsviecia dangu.

Aisku cia tik spejimas, reiketu LESTO klausti.

Sausio16

Sianakt ir mes su draugu matem melynai/zalsvai apsviesta porai akimirku dangu.nieko nesupratom....

paragraf 78

Citata iš: Sausio16  sausio 16, 2017, 04:18:15Sianakt ir mes su draugu matem melynai/zalsvai apsviesta porai akimirku dangu.nieko nesupratom....
Ir? :) gal papasakok plačiau?

eshter

Na.. Esame mes visi danguje matę ale skrendančiu šviesulius - vadiname palydovais.  Esu tokių matęs daug ir nžn. kas iš tiesų tai yra. Net nestebina. Tačiau į dangų naktį vis pažiūrių kai tik yra proga. Vis matydavau  blyksnius, tačiau akies krašteliu ir galvodavau kad gliukai. Na o neperseniausiai tai aiškiai mačiau danguje. Tai buvo judantis objektas kuris tarsi ryškiai nušvisdavo ir judėjo danguje, tačiau ne viena tiese kaip matomi ale palydovai o tiesiog. Blyksniai buvo nevienodo intensyvumo. Dangus buvo giedras ir gražus, net nufilmavau, nors video matomi tik blyksniai ir net nemačiau kur nutaikęs filmavau ;-D . Na o vakar vilniuje buvo debesuota. Tai namo gryžau apie vidurnaktį. Dangus buvo debesuotas, nors vietomis buvo matyti giedrą dangų. Taigi ėjau namo ir žvelgiau į dangų. Iš šiaurės pusės dangus buvo aptrauktas debesų migla.
Taigi vėl mačiau tai per debesis arba tai švietė kažkur už debesų ....

Gliukai ?

 Gal kas ka žinot ;-D

Visažinis

Citata iš: eshter  rugpjūčio 22, 2017, 14:09:47ne viena tiese kaip matomi ale palydovai o tiesiog.
"Tiesiog", tai kaip?

kiskis

Citata iš: eshter  rugpjūčio 22, 2017, 14:09:47Gliukai ?
Del gliuku pas daktara, ar cia kazkoki kitoki gliukai?

eshter

Skrido tiesiai tada kokiu 60 laipsniu pasuko, tada žypciojo vietoje, tada judejo į tą pusę iš kur skrido, tada vėl ta kryptimi kai vos tik pastebėjau.  Tada danguje mačiau daug vadinamųvpalydovų. Net pirmą kartą pamačiau du skrendančius vienas šalia kito labai arti vienas šiek tiek toliau.

elteide

regėjimas superinis , argi matosi palydovai? 8)

eshter

Nžn kas ten matosi. Dangų matom visi... tai kaip jūs pavandintumėt tuos šviesulius kurie tiesiog skrenda  tiesia linija?

Beto pas tevus būdamas esu matęs tokį reikalą: naktis giedras dangus. Parūkyt išėjau. Per visą dangaus skliautą praskrido šviesulys kuris prigesdvo ir suryškėdavo  tokia spalva kaip visos žvaigždės. Taigi skrido kas beko. Tačiau jis sustojo staiga vietoje. Buvo tiwsiog vietoje, tada sublykčiojo raudona šviesa ir paskui pamažu dingo. Nebemačiau. Tada po kiek laiko vėl mačiau skrido kita kryptim...ta pačią naktį išėjau vėl parūkyt. Tikėjaus vėl kažką pamatyt... nu ir vėl pamačiau maždaug toje pačioje trajektorijoje vėl skrido pulsuodamas šviesulys tik greitis buvo toks kad gal per 2 sekundes praskrido dangaus sklaiutą. Nu tiesiog  pmačiau ir sukau galvą dangumi....įspūdingai atrodė.

Aukštyn