Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?

Pradėjo klajunas, sausio 02, 2016, 20:39:34

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

#30
sausio 07, 2016, 10:54:39 Redagavimas: sausio 07, 2016, 11:05:26 by Vytautas
Matau labai vietoje mano asmeninė patirtis klinikose kai buvau komos būsenoje. Kaip kažkada minėjau kad toje būsenoje niekaip nebuvau praradęs sąmonės ar ji būtų kokioje tai pakitusioje būsenoje. Viską aplinkui suvokiau kaip visuomet tik buvo "atimtas" kūno valdymas. Aišku suvokimas tik per klausą. Ir galvoje mano mintys ir ne mano mintys su kuriomis buvo labai įdomu bendrauti. Su jokiomis tarnybomis jokių reikalų neturėjęs nes niekaip nesikėsinau kenkti šitai sistemai. Ir esant tokioje būsenoje įstrigo vienas fragmentas. Gulint priimamajame Kauno klinikose aplinkui savotiškas visiškas chaosas. Ligoniai pikti. Šalia esantis ligonis nesileidžia kad jam suleistų vaistus. Gydytojai vos ne iš jėgos kariauja su juo. Moteriškės seselės keikią kažkokią neatėjusią į darbą nes negali išeiti namo. Moterėlės sėdėdamos kažkur netoli aptarinėja kaip blogai dirba gydytojai. Toliau kažkas klykia. Žodžiu toks bendras fonas. Ir tame kontekste aš klausiu tų kitų minčių ar galima padaryti taip kad čia viskas sutvarkytų. Sako taip bet turi paprašyti. Aišku paprašau kad viskas būtų "gražu".  Ir minutės bėgyje viskas pasikeičia iš esmės. Šalia ligonis pats siūlosi kad būtų suleisti vaistai. Gydytojai jo atžvilgiu tampa malonūs. Moteriškės aptarinėjusios kokie blogi gydytojai pradeda juos girti ir užjausti. Darbuotojos nepatenkintos neatėjusia į darbą pradeda svarstyti gal jai nutiko kokia problema ir tik smulkmena padirbti už ją. Kažkur klykiantis nustoja klykti. Ir visa tai vyksta akimirksniu. Aišku tam momentui aš likau patenkintas. Bet vėliau pagalvojau juk tai absoliutus žmonių valdymas. Jokių problemų juos "padaryti gerais", bet tai gan absurdiška. Tai tik biorobotų valdymas, o kur žmogaus laisvė ir laisva valia. Galų gale iš viso  tokių biorobotų egzistavimo jokios prasmės. Žaidimas su lėlėmis. Tai beprasmiška iš kūrėjų pusės. Suprantama žmogus ar žmonių grupė tokios situacijos siekia visomis įmanomomis ir neįmanomomis priemonėmis. Tai juk absoliutaus žmonijos valdymo galimybė. :)

Tai va turėta galimybė pasinaudoti kažkokiu super psichologiniu ginklu. :) Klausimas kas tai suteikė? :) Nepanašu kad tai žmonių kūrybos vaisius. Per daug efektinga. :)

Vienuoliktasis

Klajūne, manau, puiki proga Jūsų paklausti. Ar tiesa, kad iliuminatai dažniausiai yra Rh neigiamos kraujo grupės ir dažniausiai nusitaiko į Rh neigiamos kraujo grupės žmones? Jeigu tai tiesa, kodėl?

klajunas

Nesu kilęs iš jokios kilmingos šeimos, nesu inicijuotas į jokią organizaciją, ypač Iliuminatų, nes jai priklauso tik tikrieji aristokratai. Nesu ir jų tarnas, nepritariu jų idėjoms ir nedalyvauju jų žmonijos valdymo projektuose. Mano tėvai ir seneliai kilę iš lietuviško kaimo ir aš esu labai paprastas žmogus, ne toks kuris kaip potencialus veikėjas galėtų būti inicijuotas į šią ar kokią nors kitą organizaciją. Taip pat stengiuosi laikytis principo, kad rašau tik tai, ką pats esu patyręs arba savo sąmonėje suvokęs. Aišku, domiuosi literatūra, bet jos niekada nenaudoju kaip savo pagrindinės informacijos šaltinio. Esu skaitęs tokius „konspirologus" kaip D. Icke, D. Wilcock, bet jų teorijomis tiesiogiai nesiremiu. Jeigu atitinka tai tik todėl, kad patiriame vienodą realybę. Tai yra patvirtinimas, kad visame tame yra tiesos grūdas. Todėl apie Iliuminatus esu skaitęs, žiūrėjęs filmus, bet informacija apie klausimą, kuriuo domitės - nedisponuoju. Tai gali būti tiesa, bet pagal visą logiką tai būtų susiję su giminių genetinėmis linijomis ir eugenikos programomis. Bet aš tame nematau daug prasmės. Ką Iliuminatai persekioja arba kontroliuoja? Atsakymas - visus. Tai taip pat teisinga, kaip faktas, kad visi turi pasus. Jeigu turi pasidaręs pasą, tai reiškia kad valstybės esi suskaičiuotas ir kontroliuojamas. Ar yra koks nors požymis, pagal kurį persekioja dažniau? Nežinau, nes persekiojimai vyksta dėl įvairių priežasčių ir pagal įvairius požymius. Ar gali būti specialus susidomėjimas Rh+ kraujo grupe? Gali. Atsakymų reikia ieškoti žmogaus genetikoje ir kilmėje, taip pat savybėse. Čia gali būti kažkas panašaus į selekciją. Ar dauguma Iliuminatų yra šios kraujo grupės? Abejoju, nes šis požymis norint daryti šioje organizacijoje karjerą yra antrinis. Pirminiai požymiai susiję su sąmonės savybėmis. Iš kur ir kaip gaunu informaciją? Šiuo metu esu kolektyvinės sąmonės būsenoje su man nežinomais žmonėmis. Kurie palieka didelę veikimo laisvę. Tai yra veikia tam tikra subendrinimo ir sinchronizavimo sistema, bet paliekama laisvė su informacija elgtis pagal savo įsitikinimus. Tai rodo, kad kažkiek tai ko siekiame sutampa, nors tai neapsaugo manęs nuo jų noro manimi pasinaudoti savo tikslais. Kitaip sakant nesu visiškas robotas.

Mekabciel

Citata iš: klajunas  sausio 07, 2016, 12:45:51Šiuo metu esu kolektyvinės sąmonės būsenoje su man nežinomais žmonėmis.
Gal galite papasakoti kokiu budu esate kolektyvines samones busenoje ir kaip i ja pasijungiate?

klajunas

Citata iš: Mekabciel  sausio 07, 2016, 13:25:29Gal galite papasakoti kokiu budu esate kolektyvines samones busenoje ir kaip i ja pasijungiate?
Ilgais pasakojimais čia neužsiimsiu, nes viskas papasakota mano tinklaraštyje ir įrašų rinkiniuose "Psichotronika 2007-2011", "Psichotronika 2012-2014" ir "Psichotronika 2015-2016". Galiu pasakyti tik tiek, kad man prieš valią buvo įdėti implantai, per kuriuos palaikomas psichotroninis ryšys. Jis yra tik vienkryptis, tai yra, aš kitos sąmonės nematau, bet matau tik tai, ką man siunčia. Tai aišku iš to, kad galvoje atsiranda idėjos apie dalykus, kurių specialiai niekada nesu studijavęs, taip pat vyksta atviras vidinis dialogas, pagrįstas sintetinės telepatijos technika, kuri naudoja Frėjaus radijo bangų akustinį efektą. Tai technika, kuri yra kiekvieno agento galvoje, naudojama visos sistemos telepatiniame ryšiui. Aš nesu agentas, tad man ši technika buvo įdėta kitais tikslais: išgauti kažkokią informaciją arba susidoroti.

Mekabciel

Aisku, aciu, nerimta.

Benamis

#36
sausio 07, 2016, 14:07:17 Redagavimas: sausio 07, 2016, 14:14:31 by Benamis
Klajune, pas mus forume buvo toks narys inkognito, kuris irgi sake, kad jam ateiviai idejo kelis implantus (i ranka, galva ir dar kazkur). Irgi turejo savo pasakojima (ne trumpa), hipotezes. Taip pat parase net visa knygos apimti siekiancia istorija, taciau paprasius parodyti rengteno nuotraukas (buvo zmones kurie siulesi uz viska sumoketi), jis pareikalavo 6 zenkles sumos, visus isvadino durniais kurie juo netiki ir dingo is forumo.

Stai tema kur jam siulo padaryti rentgeno nuotraukas: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1904

Jeigu man butu ideti implantai, tai as tikrai jau buciau padares rentgeno nuotrauka ir tureciau kaip viena geriausiu irodymu, ir sunkiai patikesiu, kad tu jos neturi. Tad butu tikrai idomu pamatyti, kaip jie atrodo, kurioje implantai kuno vietoje ir pan (aisku cia su salyga, kad jie tikrai yra).

Tada tavo visi zodziai igautu ne tik didesni patikimumo faktoriu, taciau ir zmones priverstu susimastyti apie ju ateiti, nes butu gyvas irodymas ka su mumis daro valstybe.

Problema yra ta, kad as beveik esu isitikines, kad rasi argumentu kodel neturi rentgeno nuotrauku, ar kodel jos nerodysi. Ir cia mes vel patenkam i akligatvi (kaip ir kiekviena karta panasiais atvejais).

P.S. As nenoriu nei izeisti, nei dar ko nors padaryti. As tik noriu, kad pabandytum isijausti i kitus zmones ir pats pagalvoti ar ju vietoje nebandytum paprasyti kokio nors apciuopiamo dalyko, kad galetum patiketi tuo ka kas nors raso.

klajunas

Galiu tik dar kartą pakartoti atsakymą pacituodamas save, nes į tai jau esu atsakinėjęs:

Citata iš: klajunas  sausio 04, 2016, 20:52:17Labai malonu, kad turiu galimybę pratęsti temą, nes prie viso to, kas jau buvo pasakyta, norėčiau pridurti dar vieną argumentą, liečiantį įrodymus ir įrodinėjimo galimybes. Greičiausiai visi sutiksite, kad visas žmogaus patyrimas yra daug platesnis ir gilesnis, nei leidžia parodyti "adokuliniai" (ad oculos) įrodymai. Jeigu laikysime, kad galioja tik tokie įrodymai (panašiai kaip įrodymų padėjimas ant stalo prieš akis, net jeigu jie nematerialūs), tai didžioji žmogaus patirtis bus visiems laikams pastatyta į niekaip "neįrodomos" padėtį. Kodėl žmonės iš pažiūros kartais atrodo agresyvūs? Todėl, kad diskusija vyksta skirtingomis kalbomis ir neįmanomas susišnekėjimas. Tai yra, pats žmogus visada turi omenyje ir bando žodžiais išreikšti visą, giliąją savo patirtį, o kritiką girdi tik pagal "adokulinius" argumentus. Ir būna išjuokiamas todėl, kad kažkam įrodymų nesugeba pakišti po nosimi. Tačiau stiprioji pusė situacijos ta, kad tikrovė yra daug platesnė už adokulinę ir jeigu kiti nesugeba to įžvelgti, tai problema nebūtinai yra tikroviškumas ar pagrįstumas.

Iš kitos pusės, reikia suprasti, kad ši situacija sudaro puikias sąlygas manipuliacijoms, kai nusikaltėliai darydami nusikaltimą stengiasi viską suorganizuoti taip, kad nebūtų iš vis jokio liudijimo, pėdsakų, ženklų, o jeigu tai neįmanoma, tai veikia taip, kad ta patirtis nebūtų niekaip paverčiama adokuline. Tada bus galima abejoti, neigti, nepripažinti, o teismui įrodymų pakišti po nosimi nebus įmanoma. Taip iš karto planuojama galimybė išsisukti ar išnešti sveiką kailį. Kaip tik tokiu principu ir veikia psichotroninė technika, į kurią labai lengva numoti ranka, nes atseit žmogus nepadės ant stalo ir šie nusikaltimai bus anapus įrodomumo galimybių. Bet galiu tik pakartoti, kad be adokulinės patirties žmonės turi ir giliąją patirtį, kuria ir remiasi keldami kaltinimus užsimaskavusiems nusikaltėliams, kurie daro nusikaltimus sėdėdami už horizonto ir juokiasi, kai kas nors bando juos "įrodyti".

Benamis

Graziai parasyta. Nesakau, kad teisingai. Aisku tiesaus atsakymo (kaip dazniausiai ir buna) nera, taciau visvien dekui uz citata.

klajunas

#39
sausio 07, 2016, 14:36:05 Redagavimas: sausio 07, 2016, 14:40:16 by klajunas
Pažadu nusiskenuoti smegenis. Nuotraukos tikrai bus ir jeigu man leis aš jas paviešinsiu, nes man ir pačiam įdomu kas ir kaip. O dabar aš be visų "potyrių", apčiuopiu pirštais tam tikras vietas, kur jaučiasi, kad po oda nėra kaulo, gilūs grioveliai (ypač kairio pusrutulio motorinėje ir Broca žievėje) ir kai kur apvalios gręžimo skylutės. Toliau yra po oda išvesti gumburėliai (gali būti varžtas) viršugalvyje, kur už somatosensorinės zonos prasideda parietalinė žievė. Aš implantų niekada neakcentuoju, mano argumentai daugiau subjektyvūs psichologiniai. Bet aš šį kozirį laikau laukdamas, kada prasidės atviro susidorojimo stadija ir tai bus naudojama kaip vienas iš argumentų. Pažadu, kad ne šiandien, ne rytoj, bet ateityje kurios konkrečiai neapibrėžinėsiu, nuotraukos bus. Visada kai kalbu apie savo atvejį aš implantų neakcentuoju, tai tik papildymas prie to, kad aš matau savo sąmonėje. Tai labai rimta.

P.S. reikia tikrai nepriklausomos klinikos, nes valstybės organizacijos agentūrų turimi aparatai artefaktus nuotraukose retušuoja.

Benamis

Citata iš: klajunas  sausio 07, 2016, 14:36:05Pažadu, kad ne šiandien, ne rytoj, bet ateityje kurios konkrečiai neapibrėžinėsiu, nuotraukos bus. Visada kai kalbu apie savo atvejį aš implantų neakcentuoju, tai tik papildymas prie to, kad aš matau savo sąmonėje. Tai labai rimta.
Dziugina tokie atsakymai. Nezinau kaip kiti, taciau asmeniskai tikrai lauksiu.

Rasai idomiai, logiskai. Ziniu bagaza irgi turi, taciau pats supranti, kad zmones tai tokios butybes, kurioms reikia siek tiek daugiau, nei pamatyti kazkieno parasyta teksta ekrane. Ateityje jeigu sulauksime nuotrauku, bus tikrai dar idomiau analizuoti tavo pateikta informacija ir zinias.

Mekabciel

Citata iš: klajunas  sausio 07, 2016, 14:36:05Pažadu nusiskenuoti smegenis. Nuotraukos tikrai bus ir jeigu man leis aš jas paviešinsiu, nes man ir pačiam įdomu kas ir kaip. O dabar aš be visų "potyrių", apčiuopiu pirštais tam tikras vietas, kur jaučiasi, kad po oda nėra kaulo, gilūs grioveliai (ypač kairio pusrutulio motorinėje ir Broca žievėje) ir kai kur apvalios gręžimo skylutės. Toliau yra po oda išvesti gumburėliai (gali būti varžtas) viršugalvyje, kur už somatosensorinės zonos prasideda parietalinė žievė. Aš implantų niekada neakcentuoju, mano argumentai daugiau subjektyvūs psichologiniai. Bet aš šį kozirį laikau laukdamas, kada prasidės atviro susidorojimo stadija ir tai bus naudojama kaip vienas iš argumentų. Pažadu, kad ne šiandien, ne rytoj, bet ateityje kurios konkrečiai neapibrėžinėsiu, nuotraukos bus. Visada kai kalbu apie savo atvejį aš implantų neakcentuoju, tai tik papildymas prie to, kad aš matau savo sąmonėje. Tai labai rimta.

P.S. reikia tikrai nepriklausomos klinikos, nes valstybės organizacijos agentūrų turimi aparatai artefaktus nuotraukose retušuoja.
Visa tai galima aprasyt keturiais zodziais: детский лепет на лужайке.

Aisku tik viena, tokie veikejai su tokiom aukstom temom, reikalingi kitiems naivumui issklaidyt.

Vitus

Citata iš: Vienuoliktasis  sausio 07, 2016, 00:13:29Paprastas klausimas: kaip maistą veikia mikrobangų krosnelė? Ir kas būtų, jeigu šiuo principu galėtume pagaminti prietaisą, kuris mikrobangas spinduliuotų į pasirinktą objektą?
Nieko ypatingo nenutiktų. Žmogus jaustų šilumą, kurios dydis būtų tiesiogiai proporcingas elektromagnetinio lauko stiprumui ir atvirkščiai proporcingas atstumo iki antenos kvadratui. Panašiai veikia medicinoje naudojami šildymo įrenginiai, tik ten dažnis žemesnis ir "antenos" dedamos tiesiai ant žmogaus kūno.

Pabandysiu viską paaiškinti paprastai, be sudėtingų formulių.
Šiais laikais dauguma žmonių naudoja mobiliuosius telefonus. Jų siųstuvas spinduliuoja maždaug 1-1,5W galingumo radijo signalą. Jeigu telefoną laikome pridėję prie ausies, tai galime laikyti, kad apspinduliuojam smegenis iš maždaug 3-5 cm atstumo. Tokio galingumo sukurtas elektromagnetinis laukas nėra pavojingas žmogui, žinau piliečius, kurie prašneka bent kelias valandas per dieną ir kad nors kas :)

Tarkime, kad 10 kartų didesnis lauko stiprumas (10W) jau pavojingas žmogaus sveikatai. Nesunku paskaičiuoti, koks galingumas turi būti naudojamas, kad tokiu būdu būtų galima pakenkti žmogaus sveikatai spinduliuojant iš didelio atstumo. Gaunasi įspūdingi skaičiai, kilovatai ir net šimtai kilovatų! Plius dar masė kitų techniškai sunkiai realizuojamų dalykų. Pavyzdžiui - signalo spinduliavimui viena kryptimi reikalingos didelės antenos, kurių negalima paslėpti. Tokiu būdu galima apspinduliuoti tik kokį nors namą. Bet namo konstrukcijos (ypač jei daug gelžbetonio) suvalgys didžiąją dalį energijos ir poveikis bus visiškai mizernas. Tokiu būdu pakenkti žmogaus sveikatai galima, bet kam tiek vargti, kai šoviniai kapeikas kainuoja? :)

Citata iš: xsistemax  sausio 07, 2016, 08:27:38300 megahercų sukelia nerimą,baimės pojūtį,tą patį poveikį daro ir infragarsas.Dažnių sintezė efektą sustiprina eksponentiškai.Neveikia iškart,reikia laiko.Pradžioje atsiranda nerimas,po to baimė,perauganti į paniką.Pabunda baisiausi žmogaus košmarai.
Po trijų parų tokio poveikio-sudie,razumėli. :)
Net nežinau, juoktis ar verkti. Ir kur jūs surandate tokią "informaciją"? :)
Sovietiniais laikais veikė analoginis radijo telefonų tinklas "Altaj". Ten buvo naudojami kaip tik tokie dažniai, 300-350 MHz. Viskas veikė patenkinimai (įvertinus tų laikų elektronikos pasiekimus) ir jokios baimės ta sistema niekam nekėlė. Taigi, dar vienas mitas. Jokio psichotroninio ginklo naudojant 300 MHz dažnį nesukursite, tuo labiau muilinėje...

Citata iš: Vytautas  sausio 07, 2016, 08:43:44Šiaip labai paprasta. Nusiperki prietaisą skirtą baidyti pelėms. Kokio radisto paprašai kad padarytų galimybę plačiau keisti dažnį. Sėdi keiti ir žiūri kaip tau važiuoja stogas. :) Greituoju būdu turi psichotroninį ginklą. :)
Pelės, uodai ir kiti gyvūnai dažniausiai yra baidomi ne radijo dažniais, o ultragarsiniais virpesiais. Parenkamas toks virpesių dažnis, kuris juos labiausiai erzina arba imituoja kokius nors jų pačių pavojaus metu skleidžiamus garsus. Tokį prietaisą iš bėdos gal ir galima priskirti prie "psichotroninio ginklo", nes jis veikia ir žmogų. Žmogus ilgai būdamas ultragarsinėje aplinkoje greičiau pavargsta, tampa nervingas, jam gali skaudėti galvą ir t.t.

klajunas

Citata iš: Vitus  sausio 07, 2016, 15:34:08Net nežinau, juoktis ar verkti. Ir kur jūs surandate tokią "informaciją"?
Citata iš: Mekabciel  sausio 07, 2016, 15:22:17tai galima aprasyt keturiais zodziais: детский лепет на лужайке.
A kur patento sutriuškinimas???   :D

Mekabciel

Citata iš: klajunas  sausio 07, 2016, 15:47:20
Citata iš: Vitus  sausio 07, 2016, 15:34:08Net nežinau, juoktis ar verkti. Ir kur jūs surandate tokią "informaciją"?
Citata iš: Mekabciel  sausio 07, 2016, 15:22:17tai galima aprasyt keturiais zodziais: детский лепет на лужайке.
A kur patento sutriuškinimas???   :D
Jau kelis kart sutriuskinai.

Aukštyn