Perskaityti pranešimai

Pradėjo _Anonimas_, lapkričio 17, 2015, 20:30:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

_Anonimas_

Sveiki, neradau tokios temos, tad noriu pasiteirauti vieno dalyko. Ilgai Anomalijoje nesilankiau, bet dabar čia daug kas pasikeitę ir esmė tame, kad bent jau man pranešimai neveikia taip kaip turėtų. Seniau, kai atsirasdavo koks pranešimas, paspaudus ant jo, raudonas vienetas ir pats pranešimas iš pranešimų skydelio pranykdavo. Dabar, net ir perskaičius ir paspaudus ant pranešimo, tiek raudonas vienetas, tiek pats pranešimas lieka, kol nepaspaudžiu "Žymėti skaitytais". Čia taip turi būti ar tai yra klaida?

Benamis

Buvo kazkur atsakymas, kad keite pranesimu sistema. Todel dabar tam, kad jie dingtu, reikia spausti: "Žymėti skaitytais". Nepatogu, bet yra kaip yra. Asmeniskai jau pripratau :)

_Anonimas_

Žiauriai keista ir nepatogu.
Bet ačiū už atsakymą.

Supera

Šitas ir dar asmeniškai nepatodu, kad visas temas kartu rodo. Buvo geriau, kai atskirai rodydavo tas kuriose rašei kažką. Patogiau, jei ilgai nebūni tai pameti kur diskutavai.

Teroras

Sutinku del "Žymėti skaitytais". Labai nepatogus dalykas. Kazkada buvo zymiai paprasciau, kai tiesiog paspaudi ir automatiskai pasizymi, kad perskaitei viska.

Anomalija

Kas liečia pranešimus, tai kol kas viskas veiks taip kaip veikia. Tiesiog buvo pakeista visa pranešimų sistema.

Citata iš: Supera  lapkričio 17, 2015, 23:54:48Šitas ir dar asmeniškai nepatodu, kad visas temas kartu rodo. Buvo geriau, kai atskirai rodydavo tas kuriose rašei kažką. Patogiau, jei ilgai nebūni tai pameti kur diskutavai.
Kaip jau buvo minėta, tai bus ištaisyta (maždaug gruodžio viduryje) :)

Supera


Aukštyn