Burejos. Ekstrasensai

Pradėjo Samanta777, rugsėjo 21, 2014, 20:16:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Lestras

TinSoldier, nes tai visai skirtingos laiko sąnaudos. Ir Samantos atveju man pačiam buvo daug įdomiau

Sharikovas

Nereik tau Samanta jokiu bureju, geriau klausyk manes. Lik cia su vyru, kurkit seima. Jei kazkas nepaeis gimines niekur nedings ir priims bet kada. Uzsieni musu tautieciai nekoks materialas seimai, o ant gero uzseniecio papult sunku ir kulturu skirtumas yra, taip rizikuoji senmerge pasilikt, bent jau daug laiko issvaistyt taip ir nesukurus savo seimos, jau ne vienai taip nutiko anksti isvaziavusiai.

Lestras

Citata iš: Sharikovas  rugsėjo 22, 2014, 15:02:12
.. Lik cia su vyru, kurkit seima. .. taip rizikuoji senmerge pasilikt, bent jau daug laiko issvaistyt taip ir nesukurus savo seimos, jau ne vienai taip nutiko anksti isvaziavusiai.

Įtariu, kad Samanta šiai minčiai pritartų visu 100 proc., tik kažin, ar pagrindinis stabdys šioje situacijoje yra jinai?

Sleeping_angel

Citata iš: Sharikovas  rugsėjo 22, 2014, 15:02:12
taip rizikuoji senmerge pasilikt, bent jau daug laiko issvaistyt taip ir nesukurus savo seimos, jau ne vienai taip nutiko anksti isvaziavusiai.


:D Keista, bet mano pažįstamų tarpe atvirkščiai. Kas Lietuvoje nieko nerado, rado užsienyje.

Jolanta

Sveiki.gal kas gali pasiulyti kas padetu susilaukt vaiku :'(  :'( daktarai jau visi pereiti

paragraf 78

Lenkijoje yra viena klinika, kurios dėka mano draugai sėkmingai pradėjo kūdikį nors LT ir kitur niekas 10 metų nepadėjo, jei nori galiu paklausti kur tai buvo. Ten daug kitų porų irgi sėkmingai susilaukė vaiko, nors LT daktarai sakė, kad beviltiška situacija

SPACE


Vitus

Citata iš: Benamis  rugsėjo 22, 2014, 14:25:38Nemoralizuokite jus zmogaus. Noretu isgirsti jusu patarimu, zmogus ju ir paprasytu. Siuo konkreciu atveju buvo uzduotas aiskus klausimas:

Citata iš: Samanta777  rugsėjo 21, 2014, 20:16:55Gal galetumete man padeti ir jei ka zinote, pasiulyti Vilniuje gera ekstrasensa ar bureja?
O jau pades tai ar nepades ne mums spresti. Zmogus kaip suprantu suauges, ne vaikas.
Ateina senutė į banką, pasakoja kasininkei, kad jos anūkas pateko į avariją, prašo išmokėti jos indėlį ir klausia, kokiais banknotais geriausia būtų pasiimti pinigus...

Kaip turėtų pasielgti kasininkė?
Patarti senutei imti kupiūras po 50 Eur, ar pabandyti paaiškinti, kad geriausiai būtų neduoti pinigų sukčiams?

Benamis

Buvo forume analogiska diskusija forume. Tokiu atveju siulau apskritai uzdaryti foruma, nes:

- Burejai neegzistuoja. Neleisime gi zmonems vejais pinigu svaistyti. Nes kaip cia anomalijos forume temoje apie burimus atsakysime zmogui konkreciai i konkretu klausima, ar ne?
- Paranormalus reiskiniai neegzituoja. Moksliskai tai neirodyta.
- Alternatyvi istorija neegzistuoja. Tai samokslininku teorijos.
- Samokslo teorijos - abdurdas. Jas kuria nesveiki zmones arba tie kurie nori is to uzsidirbti.

Ir t.t.

Tai kam tada skirta si vieta? Retorinis klausimas. Atsakymo nelaukiu.

Vitus

Citata iš: Benamis  spalio 05, 2015, 21:38:31Buvo forume analogiska diskusija forume. Tokiu atveju siulau apskritai uzdaryti foruma, nes:

- Burejai neegzistuoja. Neleisime gi zmonems vejais pinigu svaistyti. Nes kaip cia anomalijos forume temoje apie burimus atsakysime zmogui konkreciai i konkretu klausima, ar ne?
Tikriausiai kasininkė irgi panašiai galvoja: čia bankas, mums svarbiausiai - pelnas. Kas mums darbo, kad kažkokia nukaršusi senutė praras paskutinius savo pinigus. "Imk po penkiasdešimt eurų, močiut, po penkiasdešimt..." :)

Kadangi aš nedirbu banke ir niekaip nesusijęs su anomalija.lt, tai galiu parašyti tai, kas man atrodo teisinga: būrėja (ekstrasensas) padės Samanta777 tiek pat, kiek senutės pinigai jos anūkui....

Benamis

Citata iš: Vitus  spalio 05, 2015, 23:39:44Kadangi aš nedirbu banke ir niekaip nesusijęs su anomalija.lt, tai galiu parašyti tai, kas man atrodo teisinga <...>
Tavo teise :)

As tik priminsiu kitiems, kad skirtingai negu apgautos mociutes, yra tukstanciai zmoniu pasaulyje kurie teigia, jog vienaip ar kitaip burejai jiems padejo. Nezinau kaip, ar suveike savitaiga, ar burtai, ar placebo ar dar velniai zino kas, bet esme lieka ta pati - jie tikrai pajuto pagerejima vienoje ar kitoje gyvenimo situacijoje. Zinoma ne visada, taciau tokiu atveju yra. Skirtingai negu apgautoms mociutems. Joms deja pagerejimo jokio nebuvo. Niekada.

Tuo ir skiriasi pateikta "analogine" situacija.

TeiwazA

Mano nuomone, galbūt ekstrasensų būrėjų (arba tokių kurie turi gerą intuiciją ir iš prigimties yra geri psichologai irgalbūt iš tiesų padės) yra. Tačiau labai daug ir apsimetelių. Taig negali žinoti, ant kokio pataikysi. Aš geriau nusipirkau taro kortas ir pati save buriu. Jei kas nesutaps tik pati save galėsiu kaltint ir pinigų nebūsiu išleidusi. O plius mano nuomone geriausi atsakymai ateina iš ramaus aiškaus proto, tai galima pasiekti, kas kam priimtiniau ar per maldą bažnyčioje ar per meditaciją, mantras ir pan. Ne vieną kartą tai patyriau tik bam ir ateina aiškumas :)

ele

Nurimk ir kvepuuok 5minutes pati pajusi ka ir kaip daryti ir neklausk zmoniu nes jie ne visi geri

vilma

Sveiki,noreciau rasti tikra ekstrancenca kuris man  galetu padeti ns baisiausiai niekas nsiseka vien nelaimes buna atsitinga pastoviai

Supernatural

Gerai, tai apibendrinkite savo suvokimą ir apibrėžimus, kas yra ragana, kas yra fėja, kas yra laumė, kas yra ekstrasensai, kokios jų rūšys, kas yra apdovanotieji, kas yra blogis, kas yra gėris? Manau bus tiek skirtingų nuomonių, kad bendro sprendimo nepaaiškinamiems dalykams surasta nebus niekada. Mes, žmonės, kolkas daug nemokam ir nesuprantam, esam įpratę gyventi trimatėje dimensijoje su laiko dedamąja ir tiek. Net nesugebam paaiškinti patys sau - kas yra pasąmonė? :) o dimensijų yra kur kas daugiau, energijos dėsniai nebūtinai pasiskirsto tik taip, kaip fizikai sako. Juk teleportacija jau išrado :) o ar kas suvokia, kaip tai vyksta? juk keliauti į ateitį irgi galime, nors ji dar neatėjo - fizikai tai įrodė ir nebūtinai kvantinės fizikos dėsnių tam reikėjo. Į praeitį fiziškai keliauti negalime, tą irgi įrodė fizikai, bet teleportacijos aspektu jau kyla klausimų kuriame laike vyksta teleportacija ir t.t. Laikas turi ir neigiamą skalę - tą įrodė nesenai fizikai, t.y. jis gali suktis ne tik į priekį, bet ir turi neigiamą reikšmę, t.y. gali suktis į kitą pusę (neseniai skaičiau mokslinį straipsnį - sudėtingas suvokti, bet realus). Juk net lexiboardai ir savaime užsirišantys raišteliai batų - juk irgi skamba nerealiai, o jau išrasti seniausiai ir tai kas atrodė magija, kad lenta pati skrenda, ar raišteliai patys užsiriša - šiai dienai atrodo natūralu ir jokios magijos, tiesiog žmogus kitaip pradėjo suvokti aplinką. Z kartos vaikai jau kitokie auga, dauguma jų indigo vaikai, ne tokie kaip mes Y kartos atstovai, jau nekalbant apie mūsų tėvus iš X kartos klasės. Nebūtina juk manyti, kad tik telefonas šifruoja ir dešifruoja signalą, yra ir kiti informacijos skleidimo ir gavimo būdai, skirtumas tik tame, kad tai gali daryti žmonės, kurie irgi beje yra "varomi" ta pačia energija ir joje gyvena ir t.t. tad netikėjimas kažkuom tuo, ko dar žmogus nesuvokia ir nesugeba suvokti - būtų tiesiog nepriimtinas visatos dėsniams, kuriu vėlgi - niekas nežino :) Čia tas pats, kad žmogus nesuvokia kas tai yra begalybė, bet laiko, kad visata yra begalinė, bet tuo pat metu toje begalybėje pats gyvena..gyvena ir nesuvokia vistiek to begališkumo ribinio artėjimo link kintamosios dedamosios. žodžiu..daug galima kalbėt apie tai kas yra, ko nėra, kodėl vieni vienaip jaučia, kiti nieko nejaučia ir ...

Aukštyn