Burejos. Ekstrasensai

Pradėjo Samanta777, rugsėjo 21, 2014, 20:16:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Samanta777

Sveiki visi  :) Gal galetumete man padeti ir jei ka zinote, pasiulyti Vilniuje gera ekstrasensa ar bureja? Esu gyvenimo kryzkeleje, yra du keliai, nezinau kuri rinktis, nes abu variantai geri, taciau, reikia rinktis tik viena... Tai lemia mano tolimesni gyvenima, nes tureciau visam vykti i uzsieny, arba jau visam pasilikti Lietuvoje.. Tie kurie sakysite, kad turiu vadovautis savo nuojauta, pati spresti ar eiti pasiklausti kitu nuomones, tai viska bandziau, todel man reikia pagalbos is auksciau :)
Busiu begalo dekinga uz betkokia suteikta info :)

paragraf 78

O negeriau pačiai prisiimti atsakomybę ir padaryti sprendimą? Ar tu nori kad kažkas kitas už tave spręstų tavo likimą?
Juk likimas iš esmės dalykas, kur nuo tavęs viskas priklauso, o tu nori jį atiduoti į nepažįstamo asmens rankas.

nereikalinga

O kas jei,"iš aukščiau"duotas patarimas,kurį pasirinksi ,laikui bėgant suprasi jog padaryta klaida ? kad reikėjo elgtis visai kitaip.


Nors netikiu ir bet man patiko,ir kartais patinka,per TV žiūrėti Vaivos Budraitytės pranašystes. Ji sako irgi atlieka paslaugas,tik kainuoja nemažai.

.L.U.T.H.O.R.

Jei turi gerą pasiūlymą užsienyje, tai tik mauk iš tos Lietuvos :) Užims Putinas Lietuvą ar sugalvos numest branduolinę bombą, geriau būt kuo toliau :)

a.t.sielis

#4
rugsėjo 21, 2014, 21:59:21 Redagavimas: rugsėjo 21, 2014, 22:09:34 by a.t.sielis
Aš tai būdamas tokioje pasirinkimų kryžkelėje mąstyčiau taip, spręsčiau pagal tokius kriterijus/klausimus:

a) ar aš pasiruošęs naujai aplinkai, ar galėsiu ten funkcionuoti taip pat arba geriau negu dabartinėje? Pasiruošimas vienas svarbiausių žodžių gyvenime.

b) kuri situacija yra parankesnė ir palankesnė mano funkcionavimui pagal prigimtines savybes bei dvasiniam tobulėjimui?

c) kuri aplinka yra geresnių savybių? "Žuvis ieško kur giliau, žmogus - kur geriau". Jeigu yra šansas pakliūti į geresnę aplinką, reikia juo pasinaudoti. Geresnės savybės, turima galvoje, geresnės religiniu, moraliniu, etiniu, doroviniu, darbo etikos , šeimos etikos , tarpžmogiškų santykių požiūriu (atitinkamai kur mažiau nusikalstamumo ir priklausomybių); talentų ir ekonominio gyvybingumo bei stabilumo požiūriu; natūralių žmogaus troškimų įgyvendinimo požiūriu; dvasinio išsivadavimo požiūriu.

O apskritai, kokie čia negrįžtami sprendimai, "visam gyvenimui į užsienį", arba "visam gyvenimui likti Lietuvoje"? Nebent būtų vedybos, o visa kita galima pakeisti, ir sugrįžti ar išvažiuoti belenkiek kartų.

Asmeniškai, nematau Lietuvoje nieko ypatingo, dėl ko reiktų prie jos prisirišti, nors Vakaruose irgi kai kas atrodo nyku. Bet kaip prieš važiuojant į NBA krepšininkas turi būti geras žaidėjas savo vietiniam Europos klube, taip galbūt sunkumai ir iššūkiai su kuriais susiduriam lietuviškoj realybėj padaro mus stipresniais ir duoda vertingų pamokų. Su sąlyga, kad lietuviška pelkė nepadaro taip, kad degraduotume, o tai nemaža galimybė.

Nors šiaip galbūt Lietuva turi potencialą. Pastebiu, kad dvasinė atmosfera gerėja, ateina nauja karta žmonių, su kuriais ateina ir nauja kokybė.

Vytautas

Sprendimus priimi tik pats ir niekas kitas. Jokia būrėja ar kažkas tau neturi jokių galimybių patarti. Tiesiog niekas nežino ateities. Kas liečia dėl išvykimo tai savo laiku teko paklaidžioti po Rusiją. Visur gerai bet namuose geriausia. Tokia standartinė išvada bent man. O gyvenimo kokybę kuriesi pats. Iš kitos pusės jei kas ir patars sprendimą priiminėti teks pačiam. Taip kad ar iš viso yra prasmės klausti kitų. Darai kaip sako nuojauta. Pats geriausias patarėjas.

TinSoldier

Na va, jei turi anomalija.lt paskyrą, nereikia nei ekstrasensų, nei draugų, nei psichologų. Visokias paslaugas ir patarimus čia gausi :)

Lestras

Citata iš: Samanta777  rugsėjo 21, 2014, 20:16:55
... tureciau visam vykti i uzsieny, arba jau visam pasilikti Lietuvoje..

Ar išvykimas į užsienį susijęs su "širdies" reikalais?

Samanta777

Lietuvoje vyras kuri myliu, su kuriuo gyvenu ir planuojame bendra gyvenima, jis cia turi darba, daro karjera, todel apie uzsieny net negalvoja.. o uzsienyje gyvena mano tevai, sesuo, nemazai giminaiciu, as juos daznai aplankau, bet ir pasiulymas man ten igyti dar geresni issilavinima, auskciau kilti, ir siaip paprasciau gyventi, nes Lietuvoje situacija patys zinote kokia, kaip viskas brangu... Tiesiog, turiu pasirinkti tarp karjeros ir mylimo vyro su kuriuo tikrai noreciau kurti seima

Lestras

Vis tik iš tiesų pagrindas širdies reikalai, klausimo uždavimo momentui sustatytas horoskopas nesumelavo :). Jei iškilo tokia dilemą, reiškiasi santykiai su mylimuoju ne ypatingai super. Jūsų suderinamumą reikia žiūrėti.

massuer

Važiuok į užsienį. Nu dar žiūrint kokia šalis.

paragraf 78

Lestrai, čia ir be horoskopo sudarymo viskas buvo aišku :)
Samanta777, vistiek turi pati nuspręsti, nes mes tiesiog neturime teisės užkrauti kitiems savo sprendimų padarymą.

Lestras

Paragrafai, ji pati ir priims sprendimą, jai tik reikia papildomos info :)

Benamis

Nemoralizuokite jus zmogaus. Noretu isgirsti jusu patarimu, zmogus ju ir paprasytu. Siuo konkreciu atveju buvo uzduotas aiskus klausimas:

Citata iš: Samanta777  rugsėjo 21, 2014, 20:16:55
Gal galetumete man padeti ir jei ka zinote, pasiulyti Vilniuje gera ekstrasensa ar bureja?


O jau pades tai ar nepades ne mums spresti. Zmogus kaip suprantu suauges, ne vaikas.

Burejo ar ekstrasenso (patikimo) asmeniskai pasiulyti negaliu. Taciau jeigu pati negali nuspresti, ir tikrai taip norisi is "tos" ir "panasios" srities sulaukti papildomos informacijos ar patarimo, pabandyk kreiptis i astrologus. Galiu nukreipti pas viena, pats paslaugomis nesinaudojau, taciau girdejau nemazai atsiliepimu. Garantuoti nieko negaliu :)

Sekmes.

TinSoldier

#14
rugsėjo 22, 2014, 14:40:23 Redagavimas: rugsėjo 22, 2014, 14:41:56 by TinSoldier
Citata iš: Lestras  rugsėjo 22, 2014, 13:43:09
Vis tik iš tiesų pagrindas širdies reikalai, klausimo uždavimo momentui sustatytas horoskopas nesumelavo :). Jei iškilo tokia dilemą, reiškiasi santykiai su mylimuoju ne ypatingai super. Jūsų suderinamumą reikia žiūrėti.


Bet kodėl čia dabar netingėjai ir turėjai laiko sustatinėti horoskopą, aiškindamasis klausimo motyvus. Bet kai paragraf'as, jei neklystu, prašė eksperimentą padaryti, kur tu sudarytum kažkokį horoskopą, sakei, kad per daug darbo taip žaisti (ar kad kainuoja horoskopų sudarinėjimas).... Šiuo atveju pasirodė prasmingiau taip laiką praleisti, nei kad eksperimentuką padaryti?  ::) Nesikabinėju. Tik šiaip įdomu.

Aukštyn