Video zaidimai ir lucid?

Pradėjo Naujasisaš, rugpjūčio 31, 2014, 15:17:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Naujasisaš

Taigi susiduriau su vienu straipsniu ir norėjau jusu pačiu paklaust nuomonės. Visgi ar tikrai zaidziant video zaidimus pries miega gali padeti paskatinti nakti kontroliuoti savo sapnus ? :)

straipsnis: http://www.livescience.com/6521-video-gamers-control-dreams-study-suggests.html

Trance

Nemanau, aš mėgdavau vakarais prieš miegą "pageimint". Bet tas jokio efekto nesuteikia. :) Na, bent jau man.. :)

Naujasisaš

dėkui už atsakyma, smagu išgirst kitu nuomone :)

idenmeyou

Labai tikėtina, kad žaidimų mėgėjas gali sapnuoti jog ir sapne daro panašius veiksmus kaip žaidime, tik greičiausiai tai bus ne lucid sapnavimas, o įspūdžių įtaka. Žaidėjas pabudęs iš miego patikės, kad  sąmoningai sapnavo ir šaudė, bet greičiausiai įvykių sapne nekontraliavo, tik buvo įtemptas į prisimenamas žaidimo situacijas.

.L.U.T.H.O.R.

Na mano asmenine patirtimi ir nuomone jeigu sąmoningai sapnuoji, tai tikrai žinosi. Gali aišku sapnuoti, kad tik žaidi, bet realiai laba lengva atskirti. Bent jau man :D

idenmeyou

@Druwis Sutinku, kad kartą sapnavus ir užteks to karto, kad jau žinotum kas yra sąmoningas sapnavimas, įspūdis pasilieka atmintyje, bet kas visgi nėra sapnavęs sąmoningai gali užkibti ant per didelių įspūdžių, čia iš tų variantų kai žmonės žiūri siaubo filmą vakare, o paskui sapnuoja košmarus.

Naujasisaš

Na aš tikrai žinau ką reiškia sąmoningai sapnuoti :D tik labai gaila kad apleidau savo sapnų dienorašti :/ nes su juo dingo ir sąmoningi sapnai :/

Aukštyn