Mityba

Pradėjo Asasinas, vasario 09, 2012, 01:20:14

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1297.0

Va po šito tai tikrai nemiegosit (N-18)  :D

vitake

Asasinai, kas tave paskatino apie tai susimąstyti?
Citata iš: Asasinas  vasario 09, 2012, 01:20:14

Noriu paklausti, ar sveika šaltą žiemos dieną srėbti šaltibarščius? Aš pavyzdžiui juos mėgstu ir neseniai lapnojau.


Šaltibarščių sveikumas nepriklauso nuo metų laiko. Paprastai juos valgome vasara, kad atsigaivintume, bet jei tu juos valgai nors ir taip yra vėsu, tai nelabai ką ir keičia, priklauso nuo to kur tu valgai, jei patalpoje tai viskas priklauso nuo tavo organizmo, jei tavęs tai dar labiau nesušaldo tada viskas gerai, bet jei tu valgai lauke tai pasekmės gali būti tokios pačios kaip valgant ledus. :D
Citata iš: Asasinas  vasario 09, 2012, 01:20:14

Ką geriau daryti pavalgius: griūti į lovą ar eiti vaikščioti po lauką? Vieningos nuomonės čia nėra. Visi sako skirtingai. 


Pagrinde siūloma ramiai pagulėti kol susivirškins, nes jei intensyviai vaikščiosi gali viską atpilti.
:D

advena

Citata iš: ponaitis  sausio 24, 2013, 19:45:58
Tai aišku kad parduotuvinis pienas š,juk visi gyvuliai(ne vien karvės)gauna antibijiotiku,visokiu augima skatinančiu fermentu ir pns..Ir ka,visa tai keliauja mums.O dabar pasidžiaugsiu jusu bemiegėmės naktimis ;D

Karvės yra gerai prižiūrimos. Ūkininkai gauna pieno tyrimus ir į juos atsižvelgia. Taip...parduotuvėse parduodamas pienas yra apdorojamas, tad jei turite sąlygas parsigabenti natūralaus pieno tai būtų sveikiau. Antibiotikų gaunančios karvės yra melžiamos atskirai (jos priskiriamos prie sergančiųjų). Jų pienas nėra maišomas su bendru kitų karvių pienu, nes tai atsispindi pieno tyrimuose.

.L.U.T.H.O.R.


la.benas

Pfff... Lyg turėtume iš ko rinktis. Telieka tik susitaikyti su mintimi, kad mirsime lėtai ir skausmingai, nuo visų tyčia ir netyčia dedamų nuodų...

Asasinas

Heh, atgaivinot čia seną temą - tai prisidėsiu prie paveikslėlio - advena, tell us more of it. :D

advena

Jau viską pasakiau ką norėjau pasakyti ir nieko čia juokingo nematau. :-[

LMX

Geriausia butu misti tik is saules ar pranos :) Bet jei kolkas to neina pasiekti, tai rekomenduojama valgyti maista kuris ima energija tiesiai is saltinio, ty augalus. Jeigu valgome gyvunus, tai imame, kelis kart apdirbta energija... Reikia stengtis naudoti augalini maista nepaveikta termiskai, virtame/keptame/garintame maiste dingsta netik daug naudingu medziagu, bet ir fermentai, kurie reikalingi virskinimui. Jeigu valgome virta maista, tada organizmas turi pats pasigaminti sau fermentus... Tobuliausias budas, neskaitant breatharian'ismo butu misti tiktai sultimis.
Kazkas klause, ka daryti pavalgius ar eiti miegoti ... Jeigu ima miegas tai reiskia, kad didzioji dalis kraujo is smegenu sutekejo i virskinimo sistema ir smegenyse truksta deguonies. To nebutu jeigu valgytume, zalia maista arba gertume sultis. Nes organizmas butu daug maziau apkrautas.
Pienas ? Aisku jo nereikia, reikia tik kai buni mazas, kai dantu neturi, ir tai tas pienas turi buti Motinos, o ne Karves, Kates ar Suns :)
Maisto papildai ? Nejaugi jus juos perkat ? Dilgele ir Kiaulpiene, stai jums duoti papildai...

elteide


pažiūrėja, nors ir anksčiau jau girdėjau  ir aš noriu kaip Uspaschikas pakeisti mitybą , gyv.kokybę :) ...kaip pradėt valgyt be mėsos.. žaliavalgystė man per žiauru .. ?
 8)

Skeletonas

Aš pats visa gyvenima valagau viska ka pasiiamu iš gamtos, aišku kartais ir tu saldumynu ir tu dešeeliu pavalgau iš maxsimos :D bet esmė, kad man jokiu problemu nekila del mitybos. Visi produkatai parduotuvėse ira žalingi ir mokslinkai nieko valgyt nebeleidžia ;) ir pats buvau pradejas sveikiau maitintis ir valgyti ne visus produktus, bet pradėjo trukti to. Mažiau jėgu net buvo. Na aišku kiekvienam skirtingai reikia rinktis ;)

elteide

Citata iš: Skeletonas  birželio 24, 2017, 17:32:59ir pats buvau pradejas sveikiau maitintis ir valgyti ne visus produktus, bet pradėjo trukti to. Mažiau jėgu net buvo. Na aišku kiekvienam skirtingai reikia rinktis ;)
ką konkrečiai atsisakėt valgyt, ir ką valgėt kaip ilgai?

Mekabciel


Va kątik iš makdonaldo grįžom... Skaniai cheesburgerį sukramsnojau... :D
Ir nesuku galvos. Tiesiog su sveiku protu maitiniesi ir gerai...

Nieko nedarau per prievartą ir savęs nekankinu. Jei kam malonu kažko atsisakinėt ar turėt ypatingą dietą ir dar gauna iš to malonumą - jėga. :)


elteide

gal ir taip...
noriu pabandyt, man gaila karvyčių , paršiukų...beto Uspaschikas sako, kad mityba išprovokuos ryšį su prana, indomu  :)
ko jau ko bet iš Uspaschiko nesitikėjau, suintrigavo baisiai ir juo tikiu :)

Skeletonas

Citata iš: elteide  birželio 24, 2017, 17:34:52ką konkrečiai atsisakėt valgyt, ir ką valgėt kaip ilgai?
Atsisakyt,mažai ko atsisakiau, bet beveik nevaryojau druskos, labai mažai ciukraus, kavos ir dabar nebegeriu, mesa dažniausiai keistavau žuvimi( dabar taip pat truputi mažiau riebios mėsos, daugaiu vaisiu daržoviu vartojau. Dažniausai ne iš parduotuviu, kiaušiniu mažiau suvartodavau,bulviu ir nebevartojau pusgaminiu beveik visiškai ir t.t tai truko apie 1-1'3 metus tada po truputi vel isibalansavau ;) niekada nevengiu su draugais sukirsti pica ar kokį kebaba :)

Skeletonas

Citata iš: elteide  birželio 24, 2017, 18:22:13gal ir taip...
noriu pabandyt, man gaila karvyčių , paršiukų...beto Uspaschikas sako, kad mityba išprovokuos ryšį su prana, indomu  :)
ko jau ko bet iš Uspaschiko nesitikėjau, suintrigavo baisiai ir juo tikiu :)
Marinuoti agurkėliai irgi kenkia pagal mitybos žinovus, bet reikiamais momentais tikrai geras ir labai kuom padedantis maistas :D

Aukštyn