Del treciosios akies

Pradėjo viliusinas, birželio 03, 2014, 18:22:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Mekabciel

As tai manyciau jog -
Jokiu realiu ekstrasensu neisvysi viesoje erdveje ir juolab laidose. Ekstrasensas ir viesumas yra du skirtingi poliai, kurie kartu nesiderina ne pro joki gala.

Jei esktrasensas daro kazka savanaudiskai(pinigai, garbe, pripazinimas) ka galima isvysti tokio tipo laidose, jo jegos senka ir jis praranda savo galias. Jei sutiksi kada nors realu ekstrasensa ir turesi realia beda tai pamatysi, jog jis is taves net negales paimti pinigu, nebent tu juos jam ikisi. Jis negali ivertinti kiek kainuoja jo pagalba tau, del to, kad tai nematuojama ir neismatuojama. Matas yra skaidymas, o skaidymas apribojimas. Kas ir riboja jegas.
Ka veikia "ekstrasensai" laidose, man isvis yra nesuvokiama. Butu galima apibudint taip: esu "ypatingas", bet kazkodel trainiojuos su degradais. Tai tas trainiojimasis su degradais ir isduoda jog pats esi degradas.
Ekstrasensai saves nereklamuoja, ekstrasensa zmones patys suranda ir jis lieka ten kur ji surado.

Ekstrasensas nepriklauso jokiai stichijai, magijos rusiai, kastai ar dar kam nors...
Tik "ekstrasensai", magai gali save priskirti, juodam baltam, žaliam, žilam  ar dar kokiam nors kitam atspalviui.
Man rods situos atspalvius sau suteikia visiski neismaneliai uzsiimantys dar labiau neismaneliska veikla.

Del Kastanedos tai as i tokius guru, literatura isvis ziuriu labai ir labai ribotai. O siaip - isvis neziuriu ir jei butu galima patarciau ir kitiems neziuret. :)
Kiek teko susidurti su zmonemis studijavusiais sia literatura, tai jokio gero ispudzio nesusidariau, o ir dazniausiai jie patys ta patvirtindavo, kad tai yra šlamštas.

Del Mesingo, galima butu pasiskaityt apie ji bent jau vikipedijoje, irgi labai, labai abejotina persona:

Мессинг, Вольф Григорьевич
Происхождение легенд
Николай Китаев в своей брошюре «Криминалистический экстрасенс. Вольф Мессинг: правда и вымысел» утверждает, что «мемуары» Мессинга были сфабрикованы известным журналистом-популяризатором, заведующим отделом науки «Комсомольской правды» Михаилом Васильевичем Хвастуновым[16][17][18]. То, что книга Мессинга «Я -- телепат» на самом деле написана Михаилом Хвастуновым, а также то, что написанное в ней -- вымысел, подтвердил популяризатор науки писатель и журналист Владимир Губарев (бывший научный редактор «Комсомольской правды»)[19].

Кроме того, специалист по чтению идеомоторных актов В. С. Матвеев отмечал, что при встрече с ним Мессинг отказался продемонстрировать умение гипноза или какой-либо другой трюк, описанный в мемуарах[20][21].

По утверждению психиатра Михаила Буянова, Вольф Мессинг в последние годы жизни обращался к нему за врачебной помощью, страдая многими фобиями[22].

Участие в раскрытии преступлений
В публицистике многократно упоминается об участии Мессинга в раскрытии различных преступлений (поимка шпиона, указание во время суда на истинного убийцу и т. п.). Как показало исследование Н. Н. Китаева, почти все подобные истории недостоверны: в архивах участие Мессинга в расследовании дел не указано, и кадровые работники суда и прокуратуры, работавшие в местах предполагаемых событий, единогласно утверждают, что ничего похожего на самом деле не было[11].

Исключением являются события июня 1974 года в Иркутске. При расследовании дела директора магазина плодовощеторга, обвиняемого в крупном хищении, Мессинг присутствовал на его допросе и в тот же день уполномоченный ОБХСС ознакомил следователя со «справкой», составленной якобы после беседы с Мессингом. В справке были указаны ранее неизвестные факты, разоблачавшие обвиняемого. Справка была подшита в секретное дело оперативного учёта, сведения были проверены и подтверждены. Однако, как позже выяснилось, таким нестандартным образом следователь легализовал агентурную информацию, не желая раскрывать её истинный источник[11].

pašalietis

Noriu papasakoti pačiam vieną seną istoriją. Tai buvo berods kažkur 1960 metai. Aš jaunas vaikygalis įsitryniau į žemės ūkio akademijos turistų grupę, kuri keliavo į Zervynų kaimą. Nepamenu ar tai buvo ankstyvas pavasaris ar vėlyvas ruduo. Jau beveik temstant priėjome Varėnos miškuose pasimetusi nedidelį kaimelį. Tuo metu palapinės buvo primityvios, neturėjo "grindų", tekdavo prisilaužius eglišakių dengti brezentu ir ant jų praleisti naktį. Apie miegmaišius tada niekas nesvajojome. Dėl to stengdavomės dairytis kokio nuošalaus klojimo ar kaimiečio kuris leis jo klojime pernakvoti. Ir štai matom prieblandoje prie aplūžusių vartelių stovintį žmogelį ir rūkant pypke. Apsidžiaugėm, bus pas ką į klojimą nakčiai įsiprašyti. Su plačiom šypsenėlėm prieiname, pasisveikiname. Žmogelis klausia mūsų iš kur gi mes čia tarp miškų tokiu laiku. Paaiškinome jog link Zervynų traukiame. Paklausė iš kur einam. Pasisakėm, kad iš Kauno. Tada jis pasigyrė, kad ir jo anūkai mokosi kokiuose tai universitetuose Vilniuje, kad pereitą savaitgalį viešėjo pas jį. Po to lyg ir nusiskųsdamas ėmė pasakoti: jie mane laiko kvailu, galvoja senas, gyvenam čia tarp miškų tai ir durni esam. Mes pradėjome jį guosti, kad anūkai tikrai taip negalėjo su juo pasielgti, kad jie tirai jį gerbia, gal jis tiesiog jo nesupranta. Na įsiprašėm į kluoną nakvynės, pasižadėję jog nerūkome ir kluono nepadegsime. Vakare kieme ir vėl pasirodė namų šeimininkas. Ir vėl kalba pakrypo apie jo anūkus. tada jis ėmė pasakoti, kad jie atvažiavę jam įrodinėjo, kad žemė apvali, kad ji sukasi: visai už durną manę laiko. Mes pasimetėm, galvojom kaip čia su juo dabar kalbėti, negali gi jam pritarti. bandėm ir mes jam tai paaiškinti. Žmogelis tik numojo ranka ir pasakė: ir jūs galvojat kad aš durnas. Va kaime savo kaimynams ir draugams tai pasakiau, tai jie sako nekreipk dėmesio, jie jauni, pas juos dar viskas gyvenime sukasi. Kai sulauks mūsų metų tai ir nebesisuks ir nebeapvali bus. Mes ir vėl bandėm kažką sakyti, bet jis nusivylusiai nutraukė mus: negalvokit kad aš toks kvailas, tai ką, tie kurie gyvena to rato apačioje žemyn galvom krenta? Tai jei ji suktus tai nei jūs nei aš ant kojų nepastovėtume ir viso trobos sugriūtų ir nusivylęs mumis nuėjo miegoti. Ryte jis į mus kreivai žiūrėdamas išlydėjo.
Iki dabar tai prisimenu ir labai gerai tai suprantu - žmogus gyvena savo suvokimo lygio pasaulyje. Visi mes suvokiame iki tam tikro lygi, o kas už tos ribos mums nepriimtina, nepažįstama, nežinoma.
Berods Pitagoras paprašė savo mokinių nupiešti popieriuje apskritimą. Vieni nupiešė didesni kiti mažesni. tada jis jiems pasakė: tas apskritimas kurį jūs nupiešėte- tai jūsų žinios, jos visos apskritimo viduje, linija, kuri apriboja jūsų apskritimą - tai dėl tų turimų žinių jums kylantys klausimai. Kuo didesnis bus apskritimas, tuo bus ilgesnė jį apibrėžianti linija, tuo daugiau klausimų jums iškils. Na o tai kas yra už to apskritimo ribos- tai viskas ko jūs nežinote, ką jūs neigėte, kas jums svetima. Bet kada tas jūsų apskritimas didės, vis daugiau jums bus aišku kas gi buvo toje aplinkoje, ko jūs nežinojote, neigėte ar nepripažinote.
jeigu žmogus sako : aš materialistas ir kol nepačiupinėsiu tol nepatikėsiu - tai toks žmogus yra ribotas, jis neturi vaizduotės, jo protavimas apsiriboja tuo ką jis dantimis sukanda, rankomis paliečia. Bet juk ne viską galima paliesti. O kaip tada su radio bangomis, magnetiniu lauku? jų paliesti negalima, tai ką, vadinasi jų nėra? Pas tokius žmones sunku su vaizduote, su mastymu, sunkiai dirba pilkosios lastelės, kaip sako venas kriminalinių romanų herojus. Jeigu aš vakar prisigėriau iki sąmonės atsijungimo, viską išdaužiau, o ant rytojaus nieko nebe atsimenu, neatsimenu vakar dienos, tai nereiškia kad vakar dienos nebuvo.
Žmonės dažnai daug ką neigia dėl nežinojimo.
Yra ir kitas momentas. Kiniečių išmintis sako: vienas pamelavo, devyni tą melą pakartojo ir kada tą melą kartoja dešimtas, tas melas tampa tiesa. Mes dažnai remiamės kuo? O aš tai girdėjau jau net iš penkių žmonių, jie gi nemeluoja? Žinoma ne, pamelavo pirmas, jie kartoja melą, o mes jais patikime.
Ir visą tai kuo ir kiek mes tikime priklauso nuo musu sąmonės tankio. Juk ne syki teko girdėti - ką ten jo klausytis, jo gi smegenėlės minkštos, nusišneka. Arba teko girdėti - o jis kietas kietai pasakė.
Taip pat viskas priklauso ir nuo klausančio smegenėlių taip pat. jei jos minkštos - tai tas ir tampa pigia reklamos auka.
kas link ekstasensų, kurie dalyvauja TV šou. tai vieni daro dėl reklamos, kiti dėl garbės. Tikras magijos mokyklą baigęs magas į tokius žaidimus nelenda. Žinau tik vieną tokį, kuris mokėsi magijos, po 10 metų mokslo šiek tiek pramokęs metė mokslus ir nuėjo į verslą. Jam reikėjo reklamos. Jis ir sudalyvavo tame šou. Laimėjo, po to įkūrė savo mokyklą ir dabar kažko moko kitus.
Šiaip tai ten dalyvauja vardinių mokyklų atstovai, tie kurie atsinešė tauo gebėjimus iš pereito gyvenimo ir daug ko kas vyksta patys nesupranta.
Šiaip tai ekstrasensas - tai magijos žemiausia grandis, tai žmogus galintis sąmoningai veikti keturmatėje erdvėje.
Yra šou dalyvė Merlin, mediumė, visą tai atsinešė iš praeiti gyvenimo, puikiai dirba su Raudonąja magija, su Vudu magija.
Kas link mokslo ir mokslininkų tai jau kita kalba, tai labai palti tema. Yra tik vieną - deja pjie pripažįsta tik tai ką pačiupinėja. Vienas mokslų daktaras, chirurgas sakė man: žinai kiek aš per savo gyvenimą pjausčiau žmonių, bet nei viename jokios sielos, jokios bioenergetikos juose neradau, visą tai paistalai. Taigi, jis turi savo požiūrį pagl savo pasaulio suvokimą.
Visi mes suvokiame pasaulį pagal savo sugebėjimus jį suvokti ir jeigu vakar dienos neprisimename tai nereiškia kad jos nebuvo, jei nebuvome prie Eifelio bokšto, tai nereiškia kad jo nėra.

Mekabciel

Citata iš: pašalietis  vasario 13, 2017, 12:51:15Žmonės dažnai daug ką neigia dėl nežinojimo....
...Taip pat viskas priklauso ir nuo klausančio smegenėlių taip pat. jei jos minkštos - tai tas ir tampa pigia reklamos auka.
Aišku idomu būtų bent jau Kastanedos atveju sužinot, ką pačiam gero davė? Gal kažkokių dvasinių potyrių? Papildomų sugebėjimų? :)

Citata iš: pašalietis  vasario 13, 2017, 12:51:15kas link ekstasensų, kurie dalyvauja TV šou. tai vieni daro dėl reklamos, kiti dėl garbės. Tikras magijos mokyklą baigęs magas į tokius žaidimus nelenda.
Visi mes suvokiame pasaulį pagal savo sugebėjimus jį suvokti ir jeigu vakar dienos neprisimename tai nereiškia kad jos nebuvo, jei nebuvome prie Eifelio bokšto, tai nereiškia kad jo nėra.
O kam magija reikalinga ir ką su ja daryt?

pašalietis

Aišku idomu būtų bent jau Kastanedos atveju sužinot, ką pačiam gero davė? Gal kažkokių dvasinių potyrių? Papildomų sugebėjimų? :)

Karlos Kastaneda  baigęs mokslus (biologija) nutarė plėsti savo žinias ir rinkti medžiagą apie augalus Meksikoje. Jis ten nuvykęs susipažino su vietiniais šamanais ir pamatė jų galias. Jam pasisekė su šamanais suartėti ir toliau jis jau mokėsi pas šamanus šamanizmo ir tai aprašė savo knygose. dabar jo knygomis vadovaujasi daugelis tradicinių magijos mokyklų ( jogos, sufijai ir kt.) Svarbiausias dalykas kurį jis aprašė - tai surinkimo taškas. Iki Kastanedos niekas nebuvo taip detaliai aprašęs tai. Jo knygos savotiškos, sudėtingos , neturint pagrindų jos gali būti sunkiai suprantamos.


Žodis magija atkeliavo iš Babilonijos laikų. taip buvo vadinami žmonės dirbantys protinį darbą. Vėliau magais imti vadinti žiniai, kurie savo darbe naudojo sąmonės galis.
Magija - tai psihokinezė, t.y. sąmonės pagalba atliekamas koks tai darbas. Su magija daryti nieko nereikia, magija - sugebėjimas kažką daryti už trimatės erdvės ribų. Mes gyvename trimatėje erdvėje, magai peržiangia tą ribą. Pasaulis mūsų sudarytas iš dvidešimtdvimatės erdvės, žmogaus sąmonė gali suvokti ne daugiau dvylikamatę ardvę.

Mekabciel

Citata iš: pašalietis  vasario 13, 2017, 14:58:19Aišku idomu būtų bent jau Kastanedos atveju sužinot, ką pačiam gero davė? Gal kažkokių dvasinių potyrių? Papildomų sugebėjimų? :)

Karlos Kastaneda  baigęs mokslus (biologija) nutarė plėsti savo žinias ir rinkti medžiagą apie augalus Meksikoje. Jis ten nuvykęs susipažino su vietiniais šamanais ir pamatė jų galias. Jam pasisekė su šamanais suartėti ir toliau jis jau mokėsi pas šamanus šamanizmo ir tai aprašė savo knygose. dabar jo knygomis vadovaujasi daugelis tradicinių magijos mokyklų ( jogos, sufijai ir kt.) Svarbiausias dalykas kurį jis aprašė - tai surinkimo taškas. Iki Kastanedos niekas nebuvo taip detaliai aprašęs tai. Jo knygos savotiškos, sudėtingos , neturint pagrindų jos gali būti sunkiai suprantamos.
Del jogos nezinau, bet sufizmas per daug rimta dvasine srove, kad sufijams tektu remtis Kastanedos ziniomis.
Siaip klausiau apie tave pati: ką pačiam gero davė? Gal kažkokių dvasinių potyrių? Papildomų sugebėjimų?

Citata iš: pašalietis  vasario 13, 2017, 14:58:19Žodis magija atkeliavo iš Babilonijos laikų. taip buvo vadinami žmonės dirbantys protinį darbą. Vėliau magais imti vadinti žiniai, kurie savo darbe naudojo sąmonės galis.
Magija - tai psihokinezė, t.y. sąmonės pagalba atliekamas koks tai darbas. Su magija daryti nieko nereikia, magija - sugebėjimas kažką daryti už trimatės erdvės ribų. Mes gyvename trimatėje erdvėje, magai peržiangia tą ribą. Pasaulis mūsų sudarytas iš dvidešimtdvimatės erdvės, žmogaus sąmonė gali suvokti ne daugiau dvylikamatę ardvę.
Babilonijos laikais, tai kai žmonės pradėjo materialėt vat ir atsirado visokio plauko magijų.
Abraomo tėtė buvo didis magas. :) Magas tai reiškia - stabmeldys. Gamino statuleles, is zvaigzdziu burė, materialu pasauli itakojo. Egipto žyniai taip pat buvo stabmeldžiai.

Abraomas zenge priekin ir mete lauk visas statuleles.

Visi didziausi mistikai, kaip pvz Dovydas ismane magija, bet ja nesinaudojo. Magija isvis nera reikalo naudotis.

Magija tai atotrukis nuo Dievo ir kompensavimas prarasto rysio su Dievu per subtilesnes materialias plotmes. Kitaip tariant, tai yra ne zmogaus dvasine raida, o atidejimas jos labai ilgam. I sekancia pakopa turi eit nezinodamas kas taves laukia, tam kad butu vietos tavo pastangai, o jei tu pasiziuresi i laiko juosta, pasiziuresi per siena, materializuosi daikta, levituosi, teleportuosies ir t.t. ir t.t. tai tu atvirksciai regresuosi. Gali zinot savo ateity, bet ja pakeisti gali tik netikedamas ja ir net neatsizvelgdamas i ja, uzmerkdamas akis jai.

"Nežyniaukite ir neburkite."
Galima net butu pasidomet, kodel taip parasyta.





pašalietis

Kokie tavo santykiai su dievu su bažnyčia su religijomis?

Mekabciel

O kam tau tai?

pašalietis

Visi tie, kurie užsiiminėja magija, dirba su čakrų energijomis, naudojasi surinkimo taško sąnprata, tik gal vienaip ar kitaip tai trktuodami, pritaikant savo tradicijai. Sufizmas - tai mistinis islamas. Tau labai pažangus mokslas, tai praktiškai ne religija. Jis naudojasi 18-tu energetiniu srautu.

Kastanedos knygos man leido suprasti kai kuriuos reiškinius, kurių anksčiau perprasti negalėjau


Magija ir religija - tai visai nesusieti dalykai. kas link Egipto, tai kaip žinai buvo trys Egipto periodai ankstyvasis Egiptas, vidurinysis ir vėlyvasis. Egipti žyniai niekada nebuvo tikintys dievu. Buvo dievų bet tai jau visai kiti reikalai. Dievai reikalingi tik pirmoms trims kastoms.

Mekabciel

Egipto zyniai niekada nebuvo tikintys Dievu, nes jie buvo beDieviai.

Nezinau apie kokias cia kastas rasai, bet kaip supratau tau reikia magijos, o ne Dievo?

klajunas

Citata iš: pašalietis  vasario 13, 2017, 14:58:19Magija - tai psihokinezė, t.y. sąmonės pagalba atliekamas koks tai darbas. Su magija daryti nieko nereikia, magija - sugebėjimas kažką daryti už trimatės erdvės ribų. Mes gyvename trimatėje erdvėje, magai peržiangia tą ribą. Pasaulis mūsų sudarytas iš dvidešimtdvimatės erdvės, žmogaus sąmonė gali suvokti ne daugiau dvylikamatę ardvę.
Iš kur tiek matavimų, net 22 gavai ir kodėl tau atrodo, kad mes gyvename "trimatėje erdvėje"? Mes gyvename visuose matavimuose, kurie tik egzistuoja, tik gal prie kai kurių iš jų sąmonė labiau prisirišusi jusliškai.

Trys matavimai yra tik trys statmenos viena kitai tiesės, kurios rodo į tokią pat vieną niekuo nuo kitų dalių nesiskiriančią erdvę. Ką gauname prie šių trijų statmenų tiesių pridėję dar 19 tiesių. Turbūt įsivaizduoji, kad jie žymi atskirus pasaulius.

Ką turi galvoje kai sakai, kad sąmonė aprėpia tik 12 matavimų erdvę. Ar tai, kad 3 išorinės juslinės sąmonės ir 9 - vidinės sąmonės arba kitaip vaizduotės. O gal yra 3 juslinės sąmonės, 3 vaizduotės ir 6 kokios nors viršsąmonės. Pavyzdžiui, mano vidinė sąmonė yra išorinės sąmonės atsipindys ir ji taip pat turi 3 matavimus, t.y., mano vidinė grafika juda trijų statmenų tiesių rėmuose, plius turi rakurso funkciją.

Tai daugiau matavimų tai kokia nors kitokia, papildoma sąmonė, ar tik daugiau tiesių.

Citata iš: pašalietis  vasario 13, 2017, 14:58:19Svarbiausias dalykas kurį jis aprašė - tai surinkimo taškas.
Gal galėtum apie tai plačiau, keliais žodžiais? Tokios literatūros apie kuria tu kalbi neskaitau, nes mano mąstymas pagrįstas tik asmenine patirtimi. Kitų patirtimi nesinaudoju. Todėl tokia sąvoka man nežinoma.

Citata iš: pašalietis  vasario 13, 2017, 17:38:38Tau labai pažangus mokslas, tai praktiškai ne religija. Jis naudojasi 18-tu energetiniu srautu.
Kam tie energijų srautų skaičiai ir kas juos suskaičiavo? Kokiose dimensijos jie yra. Man sąvoka "energijos srautas" nieko nesako, nors vaizduotėje kokį nors srautą įsivaizduoti nėra sunku.

Esu linkęs manyti, kad visi tie dalykai apie kuriuos kalbi - matavimai, srautai - yra projekcija į išorinių ir vidinių objektų Z struktūrą?

pašalietis

del religijos - visada dera žinoti kokią religiją žmogus išpažįsta, kokiai partijai priklauso, kuo užsiima ir kuo domisi, tada žinosi į kokią bažnyčia jis vaikšto ir kada gali jį rasti laisvą neatitraukdamas nuo maldų, kalbėdamas apie politiką neįžeisi jo savimeilės ir politinių įsitikinimų, niekada blogai neprasitarsi apie vienos ar kitos specialybės žmones bei visada galėsi pakalbinti jį dominančiais klausimais

Dėl erdvės daugiamatiškumo - tai medžiaga, kurią tu galėsi gauti įstojęs i Tamplierių ordiną, patekęs į Masonų lože, iškilęs Maltos ordine, priimtas į Rzenkreicerių ordiną ar įstojęs į kokia tai rimtesnę tradicinę mokyklą ar siekdamas aukštojo mokslo kokioje tai magijos aukštojoje. Tai plati tema. Ten taip pat sužinosi apie pasaulio modelius, buvusias civilizacijas, planetos gyventojų monadas ir t.t. Ten išmoksi naudotis pirminiais švariaisias 22 energetinias srautais.

Surinkimo taškas - tai vieta kuri yra įtempčiausia žmogaus kokone. Ji yra ten kur susikoncentruoja žmogaus čakrų maksimali suminė energija. Per surinkimo tašką žmogus mato pasaulį ir pasaulis mato žmogų. Tai palti tema

Energijų srautai - Kabalistai išsaugojo vieną iš pasaulio modeliu o taip pat planetos sąmonės brėžinį jei taip galima būtų pavadinti. Jis dar vadinasi Gyvybės medis arba Sfirot medis. Jis sudarytas iš 10 sferų kurias jungia 22 energetiniai srautai. Kažkada iš Televivo man atsiuntė apie  300 paskaitų apie tai. Tai labai plati tema.

Ar žiūrėjai filmą Meistras ir Margarita? Kaip suprantu rusiškai supranti. Internete yra tas filmas ir yra tos knygos audio variantas. Laisvalaikiu pažiūrėk jei nematei.

Buvau paėmęs trumpas atostogas, bet jau laikas ir man kibti į darbus, kalnai nesuvirškintos informacijos, reika dirbti, o gal tiksliau reikia tęsti toliau kas pradėta. Aš esu dar labai labai mažai nusimanantis tame kas supa mus, dar labai labai mažai žinau apie praeitas civilizacija apie Jotunus, jų planetą Faetoną, apie dirbtinas žemės rases...o kur dar kabalos mokslai kurie nebuvo įrašyti į toras. Aš dar labai labai mažai žinau tą ką turėčiau žinoti. Dabar turiiu sėsti prie Neel Tbeto mirusiųjų knygos, dar turiu padirbėti su Šventąja Toto knyga, dar laukia Tibeto magų paslaptys ir daug kitų, taigi laiko tinklalapiams tokiems kaip šis jau nebeliks. O dar turiu grįžti prie Radža Jantros. Taigi matai kuo aš užsiimu ir kur dingsta mano laikas. Kada pavargsiu nuo viso gal to vėl trumpam grįšiu čia prasiblaškyti. 

Aš pradėjau ir visiems patariu pradėti nuo Okultinės aksiomos - begalybė pagimdė erdvę, amžinybė - laiką, energija - materiją. Tai dalis aksiomos. Taigi bandykite ją pilnai suprasti ir pradėti eiti energijos keliu kol prieisite iki materijos, na o toliau keliai kuriais eiti patys jums siūylis save.

Sėkmės tau pasirinktame kelyje, nuramink savo kolegas, jiems daugiau netrukdysiu gyventi šiame tinklalapyje nes dabar laiką leisiu jau kituose uždaruose forumuose.

Mekabciel

Kokiai religijai kas priklauso idomu tau, tam kad galetum SAVO savimeile patenkinti, mol tu cia tokias nivji**nas knygas skaitai, kad apsishik aukshtelninkas...
Jei nemoki sneket su zmogum nezinodamas jo politiniu ir religiniu interesu ir nepaliesdamas ju tai problema tik tavyje.

Atejo, apie cakras nieko nepapasakojo ir bega i uzdarus forumus...
O tu aceit tupas asilas zinokis, jog tamplieriai, masonybe, rozenkreiceriai ir kitas okultinis biesas yra high end'as... O sito pasvestojo laukia nereali ateitis ir mes busime labai laimingi jei jis dar kada nors gris papasakot ka nerealaus suzinojo. :)
Nesupyk, bet man sitas high end'as i Gaidi panasus. :)
 
Dievas jus ir patalpino i uzdarus forumus, kad viesumos neterstumete. Aciu Dievui!

Beto visa sita  isvardinta skaitalyna galima i viena padorios knygos pastraipa sutalpinti. Sekmes klajonese ir klejonese.

cs

Uždaruose forumuose iki tavęs niekas nedasikąs, tuo mažiau kas tave žinos. Yra giriežti reikalavimai, kurių tu nesilaikydamas, daug pripasakoji briedo, nesusijusio ar net nereikalingo žinoti. Iki tol, tu turi išnaudoti pyktį kitur, bet ne prieš nesusijusius su tavo bėdomis žmonėmis. Niekas nekaltas, kad tu kenti ir nori keršto. Pasiskaityk apie drugelio efektą.

Turi daug įspūdžių, domiesi istorija, religija ir ezoterine praktika (ir tai labai gerai). Labai paprasta, tereikia mokėti pagarbiai diskutuoti, mokėti išklausyti su tavim diskutuojantį, kaip norėtum, kad tave išklausytų. (Ar tai išpildyti labai sunku?)

Linas Esu

#43
vasario 14, 2017, 00:19:07 Redagavimas: vasario 14, 2017, 00:20:39 by Linas Esu
Sveiki , niekada neteko nieko panašaus skaityti , apšvieskite kas ta trečioji akis ?  tiek daug informacijos , nesusigaudau .

Pašalieti ", dėl ko esi anonimas ? Prisiregistruok . Vistiek visiems atrašinėji , nepanašu jog vengtum šio forumo . Litanijas vien tik pili .

Mekabciel

Citata iš: klajunas  vasario 13, 2017, 18:22:30Iš kur tiek matavimų, net 22 gavai ir kodėl tau atrodo, kad mes gyvename "trimatėje erdvėje"? Mes gyvename visuose matavimuose, kurie tik egzistuoja, tik gal prie kai kurių iš jų sąmonė labiau prisirišusi jusliškai.

Realybeje egzistuoja tik forma(ketinimas) ir materija. Forma(ketinimas) buna dvieju tipu - del saves ir del kito. Del saves iliuzine. Pradine.
Kai zmogus jaucia realybe per egoistine forma(ketinima) jis jaucia realybe isskaidyta i objektus, laika, judejima ir erdve.
22 ismatavimai tai 22 raidziu issitaisymo sistema, kuriomis Dievas sukure pasauli. 22 trafaretai(formos) + 5 galines raides. Raides tai atidavimo savybes(forma). Tai kaip 27 ispaudai i zmogaus nora gaut, kurie istaiso zmogu(zmogaus samone((liuzini trimates realybes pojuti ir susiskaidyma), tam kad jausti dvasini pasauli, kuriame visos sielos ir sielu Tevas(Dievas) jauciama kaip viena). Raidziu forma(atidavimo savybe) tam tikru principu, transformuoja zmogaus nora gauti(materija). Raides(savybes) keicia nora(materija) ir suteikia analogiska forma(atidavimo ketinima).
 Kaip pvz.: Tora buvo parasyta kaip vienas zodis, nes tai aprasytos visos zmogaus samones keitimosi busenos iki galutinio issitaisymo. Visos raides parasytos Toroje yra zmogaus kelias nuo pradzios iki pabaigos. Tai yra visi laipteliai, kaip zmogaus noras(materija) transformuojasi(igauna) atidavimo savybe(forma, ketinima).




Aukštyn