Astraliniu kelioniu pasekmes

Pradėjo Aš, kovo 23, 2014, 12:07:38

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

O dieve, vel kuriu nauja tema. Noriu papasakoti. Reikia patarimo. Vakar isbandziau astraline kelione. Susitareme , jei man pavyks , nukeliausiu pas drauge ir duosiu jai koki nors zenkla.
Kai jau atrodo, kazkas pradejo vykti, isgirdau toki garsa, lyg balionas srogtu tiesiai priesais ausi.  Veliau - suns lojimas, nors niekas loti negalejo...
Gulejau lovoje jau apie 20 min., bet niekas nesidare. Supykusi atsikeliau, svaigo galva, o laikrodis rode, kad praejo  ne 20, o 40 min. Puoliau rasyti draugei.
Sakiau jai , jog deja nepavyko. Bet si puole i panika, mat musu sutartas zenklas buvo daikto numetimas, o tas daiktas tikrai krito, nors buvo pastatytas stabiliai. Ir po 2min. as pamaciau trumpa vizija, kazkoki kambari...
Papasakojau draugei, apibudinau tiksliai, pasirodo, tai buta jos kambario, nors sveciuose dar lankytis neteko. Ir tai, kad ji girdejo lygiai tokius pat garsus, kokius pradzioje girdejau as.
Gal kas zinote, kas cia vis delto buvo?
Beja, drauge sake, kad nakti pabudusi regejo maza mergaite, kuri is veido buvo panasi i mane. Bet veliau susimaste kad tai galejo buti sapnas.
Taip nieko ir nesupratome.

lukas11xxf

Turiu kelis dalykus pasakyt:
1.Su astralinu kūnų ,tu negalipajudint ar paveikt fizikinius "kūnųs"(augalus,gyvūnūs,daiktus ir pnš.) ,nes astralinis kūnas yra nematerialus ,tai neįmanoma pajudint kūnųs
2.tu vizijos gali matyt?
3. o tie garsai ,kurios sakai tavo draugė girdėjo ,ar pas ja namuose buvo (kad ir šuo ,kuris lojo)?

Viziju as matyt tikrai negaliu, toks jausmas lyg imciau prisiminti kazka, ir ta ka prisiminiau viska uzrasiau. Ir uzrasai atitiko drauges kambario vaizda. Nors gyvenime pas ja nebuvau dar.
O del garsu tai pas ja buvo visi garsai. Pas mane suo loti negalejo. Na vienu zodziu, visi garsai buvo pas ja, bet kazkodel as juos taip pat girdejau.

Aukštyn