Edmundas Petruoka - reiki paskaita

Pradėjo a.t.sielis, vasario 06, 2014, 21:32:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

a.t.sielis

Gyvai sutikti neteko. Bet nemažai būdavau tuose pačiuose forumuose, kuriuos būdavo ir jis. Virtualiai "pažįstu" jį dar nuo tikslas.lt laikų, nuo 2004 m.

Bet niekas nemačiau jo video, tai dabar susiradau ir žiūriu:


a.t.sielis

Žiūrinėju senus Edmundo post'us forumuose. Vienas iš įdomesnių:

CitataAs Reiki vadinu tyros maldos energija. Tiesiog jei sirgciau as noreciau kad mane gydytu pamaldus dievotas savo reikala ismanantis zmogus, kuris seansui pasibaigus sakytu - as viska padariau, tebunie Viespatie Tavo valia. O Viespaties Valia sunku pajusti kai sureiksminame tai ka matome ar juntame (P.S. as nieko pries matymus is subtilius pajutimus, puiku jei Pats Viespats juos atveria zmogui, reiskias jis to vertas, jis sugebes atlaikyti tuos isbandymus neissipus is pasiputimo kad girdi ir mato daugiau, neprades manipuliuoti ir eksplotuoti neismaneliu, nematanciu negirdinciu... o kas buna kai kitu atveju zmogus atveria matymus?)...

Nes buna kad liga yra pamoka sielai o mes isikise su savo matymais (visko neimanoma matyti) galime labai pakenkti zmogaus dvasiniam tobulejimui. Gali buti ir taip jog isgyde liga mes galime atidaryti vartus nzn kokioms nelaimems ir dar baisesnems ligoms... arba bedoms kurios uzgrius musu paciento artrimuosius, vaikus anukus ir t.t.

Aukštyn