Ko geriau neįsimylėti pagal horoskopo ženklą?

Pradėjo Benamis, spalio 13, 2013, 16:38:51

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Kartais poros suderinamumui įtakos turi ir žvaigždės. Juk būna, kad įsimylime tuos, kurie mums visai netinka, tačiau ką daryti, kai širdis sako viena, o protas ką kita?.. Nesiūlome aklai tikėti, tiesiog pasmalsaukime…

Avinas

Netinka įsimylėti Mergelės. Pastarosios yra labai organizuotos, smulkmeniškos, numatančios į priekį. O štai Avinai į jas nė iš tolo nepanašūs karštakošiai, nenuspėjami ir spontaniški, mėgstantys paskutinę minutę priimti sprendimus ar pasielgti taip, kaip niekas nebūtų pagalvojęs. Be to, Avinai prisirišę prie savo įpročių ir labai retai nori dėl kažko keistis. Štai jums ir derlinga dirva įvairaus plauko konfliktams. Tačiau ką daryti, jei jau susisaistėte vienokiais ar kitokiais ryšiais? Neskubėkite deginti tiltų! Labai dažnai santykiai, kai žmonės nuoširdžiai trokšta būti kartu, susiklosto daugiau nei sėkmingai. Bandykite šiek tiek apmalšinti ugninę savo prigimtį, ieškodami stabilumo ir įkvėpimo dvasinėse praktikose, meditacijoje ir susikaupime.

Jautis

Nesuderinami su Šauliais, trokštančiais absoliučios ir nevaržomos laisvės. Jie drąsūs, aktyvūs, mėgsta ekspromtu priimti svarbius sprendimus, o tai žemiškiems Jaučiams kelia nemenką stresą, nes jiems būdingas ramumas, stabilumas ir polinkis viską apgalvoti begalę kartų. Jeigu jau kuriate santykius su Šauliu, tuomet nereikėtų laužyti savęs ir tapti nevaržomai laisvu - Jaučiai paprastai nėra tokie iš prigimties, tačiau ir uždusinti savojo mylimojo taip pat negalima. Tiesiog išmokite vertinti antrąją pusę kaip asmenybę ir priimkite jos poreikius. Dažniausiai situaciją gelbsti paprasčiausi kompromisai.

Dvyniai

Jiems sunkoka su Skorpionais. Pastarieji nuolat apsupti įvairiausių mistinių paslapčių, spėlionių, savianalizės, amžiais susitelkę savyje, o štai Dvyniai gyvi ir betarpiški, trokštantys bendrauti atviromis kortomis, todėl šių žmonių sąjunga gali būti gana komplikuota. Tačiau niekada nesakyk niekada: Dvyniai, pamilę Skorpioną, gali pasistengti labiau suprasti visus jo dvasinius kataklizmus. Vakarai prie žvakių šviesos ir ilgi romantiški pokalbiai gali duoti kur kas daugiau, nei galite tikėtis.

Vėžys

Vėžys ne itin gerai sutars su Vandeniu. Vandeniai - tiesiog gimę romantikai, dievina kūrybą, laisvę, greitai susižavi vienu ar kitu hobiu, kuriuos, deja, taip pat greitai ir apleidžia. O štai Vėžiai - šeimyniški, trokštantys stabilumo ir konkretumo. Vandeniai ne visada gali tai suteikti, nes stabilumas jiems labiausiai asocijuojasi su nuoboduliu... Jeigu jau esate kartu, tuomet nusiteikite sunkiam darbui: arba įsiliesite į kūrybingą ir nuolat kintantį Vandenio gyvenimą, arba... liksite vieni. Tačiau tame slypi ir krislas gėrio - gali būti, kad optimizmo jūsų pasaulyje atsiras daugiau nei buvo iki šiol.

Liūtas

Liūtų ir Jaučių laukia nekokios prognozės. Liūtai tik ir laukia, kol kas nors juos užkels ant pjedestalo, garbins it kokią ikoną ir nuolat girs. Na, iš Jaučio to tikrai nesulauksite - jie paprasčiausiai to nemoka! Bent jau taip, kaip svajoja Liūtai. Ir dar vienas dalykas - Jaučiai yra stabilumo siekiantys žmonės, todėl Liūtai, kuriuos vilioja pašėlęs gyvenimas, jiems ne pora... Bet jeigu esate kartu, tuomet Liūtams patariama būti šiek tiek kuklesniems ir paprastesniems - visas pasaulis ir taip puikiai suvokia, kad esate pats pačiausias... Na, o Jaučiams priimtinos ramios ir jaukios kompanijos, kuriose jis turėtų bendrauti iš širdies. Teatras, kinas, ramūs vakarėliai - prisidėkite ir jūs!

Mergelė

Mergelės turėtų vengti Avinų. Pastarieji visuomet įvykių sūkuryje ir negali nustygti vietoje, o štai Mergelės kur kas santūresnės, susilaikančios nuo nežabotų linksmybių. Trumpai tariant, rizikuojate greitai pavargti nuo tokio mylimo žmogaus gyvenimo būdo, be to, erzins ir nemokėjimas išklausyti, dėmesio trūkumas. Jeigu santykiai jau pažengė į priekį, tuomet reikia aiškiai išdėstyti savo reikalavimus ir poreikius. Juk tyla dar niekam gero neatnešė, ar ne? O Avinai tikrai puikiai moka rūpintis ir saugoti savo antrąją pusę!

Svarstyklės

Šioms ne pakeliui su Žuvimis. Šios dvi asmenybės lyg ir panašios: turi galvą ant pečių ir kuo puikiausiai orientuojasi įvairiose srityse, t. y. gana realiai suvokia juos supančią aplinką. Taigi, kur šuo pakastas? Svarstyklės per daug neryžtingos ir daug kuo abejojančios. Žuvims, deja, taip pat  neretai būdingas šis bruožas.  Taigi dviejų dvejojančių žmonių po vienu stogu gali būti tiesiog per daug. Ką daryti, jei negalite gyventi vienas be kito? Ieškokite kompromiso bet kurioje situacijoje - tik ilgi pokalbiai ir svarstymai gali atnešti šeimyninę laimę. Ir atsipalaiduokite, apsaugokite save nuo dvejonių: leiskite Žuvims pačioms priimti sprendimus!

Skorpionas

Skorpionai ir Svarstyklės taip pat nėra geras atradimas vienas kitam. Nors iš kurios pusės pažiūrėsi... Svarstyklės labai greitai susižavi ir įsimyli, yra kur kas paprastesnės nei Skorpionai, dažnai paklūsta jų vadovavimui santykiuose. Gal todėl Skorpionams ilgainiui viskas atsibosta... Nebent jis pasistengs tapti ne tokiu atšiauriu, o delikatesniu, mandagesniu ir šiek tiek jautresniu draugu. Reikėtų liautis pro mikroskopą tyrinėjus savo išrinktąjį ir pagaliau įsileisti jį į savo pasaulį. Gal jūsų laukia tikra meilė?

Šaulys

Jei Šaulys pasirinko Vėžį... Vienas eina į priekį, o kitas atgalios. Kodėl? Intravertiškieji Vėžiai mėgsta pasiknaisioti savo emocijose ir išgyvenimuose. Vieną dieną jie yra vienokie, kitą - jau kitokie. O štai Šaulys nori tiesiog aktyviai judėdamas ir toliau keliauti savo tikslo link - nėra kada čia verkšlenti! Trokšdami laimės, turėtumėte į savo gyvenimą įsileisti kuo daugiau kūrybiškumo. Pabandykite surasti tokių užsiėmimų, kurie abiem būtų prie širdies - gal tai aistringasis tango, gal bendras verslas, o gal tiesiog meilė tiems patiems dalykams?

Ožiaragis

Ožiaragiui sunkiai sekasi kurti santykius su Dvyniais. Dvyniai - tikri chameleonai, su jais sutarti tikras menas! Svajotojai, laisvo gyvenimo gerbėjai - jie tikrai ugningos asmenybės. Jeigu būsite pavydūs, o tai Ožiaragiams nesvetima, netgi nekaltas flirtas gali aitrinti sielą ir širdį lyg druskos krislas ant žaizdos. Jūs gimę būti pačiais svarbiausiais santykiuose, kelrode žvaigžde, tad kokios dar pasijos ir aistros ar posūkiai į kairę? Santykiai gali klostytis palankiai, jeigu lengviau ir paprasčiau žvelgsite į gyvenimą, nesistengsite mylimojo uždaryti auksiniame narvelyje, neapribosite jo laisvės... Ar jūs tam pasiruošę?

Vandenis

Nepakeliui šiems su Ožiaragiais, kurie gana šaltokos prigimties, mėgstantys kontroliuoti ir vadovauti. O štai romantiškieji Vandeniai, aplink save kuriantys grožį, dėl to jausis neįvertinti. Taigi, santykius kurti nebus lengva vien dėl skirtingo požiūrio į gyvenimą ir to, kaip viskas turi atrodyti. Vėlgi vienintelė išeitis - tai išdėstyti savo nuoskaudas, pastebėjimus ir įgeidžius. Vadovai Ožiaragiai dažnai atsižvelgia į tai, kas jiems padėta ant lėkštutės ir padaro tam tikras išvadas. Be to, galite džiaugtis, kad Ožiaragiai retai kada dairosi į priešingos lyties atstovus - ištikimybė, jeigu negarantuota, tai daugiau mažiau tikėtina.

Žuvys

Su Liūtais geriau neprasidėti... Liūtai yra Liūtai - jie charizmatiški, itin patenkinti savimi ir nori būti garbinami visą gyvenimą. Kad ir kaip bežiūrėtum, už juos geresnių nerasime, ir taškas! Beje, Liūtas ir pats nevengs apie tai pasigirti. Žuvims tai nepatiks, nes šios yra subtilios ir jautrios natūros - tad tokį tiesmuką ir egocentrišką džiunglių karaliaus dominavimą iškęsti joms gali būti tiesiog per sunku. Kaip kurti santykius? Liūtas jumis pasitiki, dažniausiai yra tvirto charakterio, todėl jeigu negailėsite jam komplimentų ir pagyrų, gali būti, kad santykiai susiklostys. Tik ar esate pasiruošę dėl jo paaukoti visą save?..

Ji24

nereikalinga

įdomu visada tokius paskaityti bet tuo niekur nesinaudoju :) Juk vieno zodiako ženklas,o žmonės skirtingi .

Teroras

Paparagrafinsiu truputeli:

Barnumo efektas!

Na va, sutaupysiu siek tiek laiko kaikam is forumo :-)

ajolu

ką aš žinau :D... juk kiekvieno horoskopas unikalus. Tarkim, čia parašyta, kad ožiaragiams netinka dvyniai, o kas tuomet jeigu to ožiaragio ASC yra Dvynys? :) Šiaip retorinis klausymas...

Supernatural

Nesutinku su teiginiais, netgi dauguma. Yra dar metu inasas i sias teorijas, ties kuriais keiciasi poziuriai zenklu, arsieji uzsimano nusesti, ramiemi- paselti.

Simon202

Man atitiko su avinu. As mergele. :D Nezinau kodel, bet nesusikloste santykiai vercia nemegti visu avinu vyru, bent jau kolkas.

Aukštyn