Atrofizionomika. Planetos ir išvaizda

Pradėjo zalia.arbata, liepos 29, 2013, 17:46:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

zalia.arbata

Su kokia planeta draugaujate?
(Planetos ir išvaizda)


Ką gali atskleisti astrofizionomika?
Jau senovės astrologų traktatuose galima rasti įdomių ir naudingų žmogaus išvaizdos aprašymų, siejant juos su planetomis. Astrologai iš horoskopo brėžinių gali smulkiai nusakyti charakterio ypatybes, numatyti skirto likimo vingius. O vertindami žmogaus išvaizdą, jie sugeba tiksliai atstatyti gimimo laiką - netgi sekundžių tikslumu! Astrofizionomikos žinios padeda ir klausimo (horarinėje) astrologijoje, norint apibūdinti ieškomo žmogaus išvaizdą. Pagal vyraujančias planetas galima nesunkiai pasakyti, kaip atrodo asmuo, kurį norima surasti. Tarkime, kažkas apvogė jūsų namus. Įtariate, kad tai gali būti kaimynai. Klausimo horoskopas, pasitelkiant astrofizionomikos žinias, gali atskleisti, kaip vagis atrodo. O tada beliks surasti būtent taip atrodantį kaimyną...'

Ar ji gali būti naudinga kasdienybėje?
Astrofizionomika - puikus pagalbininkas visiems žmonėms, ne tik astrologams. Ji padeda atpažinti ir apibūdinti žmogaus charakterį, numatyti, ko iš jo galima tikėtis. Tai praverčia ir darbe, įvertinant kolegas, viršininką, ir naujos pažinties metu. Vos pažiūrėjus į vaikiną ar merginą, jau galima numatyti, kuo baigsis pasimatymas, ar verta tęsti santykius. Iš žmogaus veido bruožų galima atspėti ir jo zodiako ženklą.

Gal galite pristatyti visas planetas ir joms būdingus bruožus?
Saulė. Ji apdovanoja žmogų šviesia oda, kartais veiduką papuošia gražios strazdanėlės. Veidas apvalus, akys „spindi". Plaukai šviesūs, dažnai garbanoti. Vyrai anksti plinka (tai priklauso ir nuo to, kokiame zodiako ženkle pati Saulė). Kakta iškili, antakiai ploni, puslankio formos. Nosis gana maža. Didesnis atstumas tarp nosies ir lūpų. Lūpos su „plačiu kirpimu", siauresnės, lūpų kampučiai užriesti į viršų.
Elgesio maniera - saulės žmogus laikosi išdidžiai, jo eisena iškilminga, kiekvienas žingsnis tarsi pabrėžiamas, jaučiamas pasitikėjimas savimi, savarankiškumas. Jis elgiasi teatrališkai, kaip aktorius scenoje. Pasakodamas pagauna efektingą pozą ir kelioms sekundėms užfiksuoja, kad kiti pastebėtų ir spėtų susižavėti, jį įvertintų.
Paprastai saulės žmonių išeina puikios nuotraukos, tai fotogeniški žmonės. Jie mėgsta gražiai ir ryškiai rengtis, puoštis auksiniais papuošalais. Šie žmonės turi kūrybingą požiūrį į darbą, monotoniškas, pasikartojanti darbas - ne jiems.
Saulės žmonės: O.Tabakovas, E.Beart, Sc.Johansson, B.Pitt. 

Mėnulis. Šie žmonės turi vandens stichijoms būdingus bruožus. Jų veidas apvalesnis, blyškesnis, kartais tarsi patinęs. Moterys kartais dėl to išgyvena, nes jų kūnas gali būti grakštus, o žandukų niekaip neišeina „suploninti". Mėnulio žmonių veidas proporcingas, su didelėmis apvalios formos akimis, kurių kampučiai gali būti nulinkę į apačią, o po akimis „maišeliai". Nosis nedidelė, apatinė dalis platesnė, galiukas riestas. Burna nedidelė, lūpos jausmingos, be ryškių linijų. Gali būti ryški apatinė lūpa. Nedidelis apvalus smakras. Laikui einant, su amžiumi, gali atsirasti dvigubas smakras.
Tai geraširdžiai, taikūs, švelnūs asmenys. Kituose pirmiausia pastebi dalykus, susijusius su jausmais. Mėnulio žmonės tikrai nėra vieniši, asmeninis gyvenimas jiems labai svarbus ir dažnai darnus. Mėnulio žmonės yra ypatingai jautrūs, emocionalūs, geraširdžiai, neabejingi kitų poreikiams ir jausmams. Tai darbštumu, reiklumu, pareigingumu pasižymintis žmonės, kuriems būdingas atvirumas, intuityvumas, rūpinimasis savo šeima, tarpasmeniniais santykiais.
Mėnulio žmonės: A. Shirvindt, O.Mutti, P.Cruz, Frank Jr.Sinatra.

Merkurijus. Tai bene lengviausiai atpažįstama planeta. Merkurijaus žmonių veidas siauras, nosis užaštrinta, akys „įsodintos" siauriau, mėgsta jas primerkti. Kalbėdami jie gali neramiai dairytis, tarsi žvilgsniu vis matuotų erdvę ar tikrintų, net kontroliuotų aplinkoje vykstančią situaciją. Gyva mimika, daug gestikuliuoja. Lūpos siauros, o kai jas praveria - daug kalba ir mėgsta paerzinti kitus.
Kadangi Merkurijus valdo du ženklus, kartais tie skirtumai atsispindi ir išvaizdoje. Mergeliškas Merkurijus taip pat suteikia užaštrintus bruožus, tačiau nosis būna trumpesnė, kakta žemesnė, o smakras labiau atsikišęs į priekį.
Bendraudami, Merkurijaus žmonės smalsūs ir intelektualūs, puikiai orientuojasi situacijoje, yra talentingi organizatoriai, greitai priima sprendimus, moka paskaičiuoti savo žingsnius toli į ateitį. Sutikę tokį žmogų, žinokite, jog jie kūrybingi, išradingi, bendraujantys, pakantūs ir atlaidus, nemėgstantys rutinos.
Merkurijaus žmonės: J.Moore, H.Grant, D.Beckham, K.Orbakaite.

Venera. Jei prieš save matysite gražų žmogų, neabejotina, kad horoskope jis turės ypatingą Veneros padėtį. Veneros žmonėms būdingas gracingumas, elegancija ir žavingumas. Jų akys išraiškingos, blakstienos natūraliai riestos, graži veido oda. Putnios, gražios formos - tarsi kaspinėlis - lūpos. Skruostuose ar smakre - žaismingos duobutės, kurios pakeri ne vieną širdį... Jų pirštai gražūs, ploni. Tauriška Venera šiek tiek suapvalina formas, oda būna matinė, sprandas pilnesnis, bet bruožai visuomet išlieka švelnūs. Svarstykliška Venera žmogų labiau „ištemptų": jis būtų ilgesnių kūno ir veido proporcijų.
Tokie žmonės visada elgiasi maloniai, draugiški, geba puikiai bendrauti, yra sąmojingi. Jie nelinkę pykti, pavydėti ar įsižeisti. Bet koks griežtumas ar pyktis šiuos žmones sutrikdys. Veneros žmonės, priimdami sprendimus, visada atsižvelgs į kitų poreikius. Jiems taip pat nesvetimas svetingumas. Sugeba save apsupti atmosfera, pilna meilės ir harmonijos. Jie greitai susižavi ir įsimyli. Laimė būti šalia jų!
Veneros žmonės: B.Affleck, A.Jolie, S.Quatro, D.Cameron.

Marsas. Šios planetos žmonės visuomet būna sausesnės kūno konstitucijos. Tačiau jų fizinė forma - puiki, gražus raumenynas.Veido forma dažnai primena trikampį, gali būti kiek pailga. Patys bruožai gana ryškūs. Būdinga ne visada ilga, bet smaili, stambi nosis, vadinama „romėniška", dažnai su kuprele. Kakta aukšta, nuolaidi, su aiškiai išsiskirančiais virš antakių esančiais iškilimais. Antakiai stambūs, gausūs, nulinkę, gali būti tarpusavyje suaugę. Išskirtinis bruožas - veido oda turinti raudoną atspalvį. Jei pravers burną, išgirsite griausmingą balsą, judesiai bus staigūs.
Pamatę tokį charakteringą veidą, galite tikėtis, jog tai aktyvūs, atkaklūs, greitai į viską reaguojantys, nedvejojant priimantys sprendimus, nepasiduodantys be kovos asmenys. Kuo labiau jaučia spaudimą, tuo labiau priešinasi ir nenori nusileisti. Marso žmonės yra kategoriški, linkę viską kontroliuoti, turintys geležinę valią. Dažnai nekreipia dėmesio į aplinkinių reakcijas ar nuomones, nesistengia laikytis taisyklių. Mėgsta gerą kompaniją, kurioje mielai patriukšmauja, palaido pinigus vaišindami kitus. Tai - husariškas stilius.
Marso žmonės: B.Clinton, M.Hemingway, Seal, B.Streisand.

Jupiteris. Tai dažniausiai aukšto ūgio (aukščiausi žmonės iš visų planetų), stambių kaulų, atletiškos išvaizdos žmonės. Jupiteris nenori duoti smulkaus kūno, stomuo visada bus tvirtas ir solidus. Jų galva pailga, kiek kampuota, veidas ovalo formos, tačiau su ryškesne apatine dalimi, panašia į kriaušės formą. Antakiai puslankio formos, vešlūs, akys didelės, svajingos. Nosis ilga, stambesnė apatinėje dalyje. Dažnai išsiskiria aukšta nugarėle ar ryškia kuprele, ryškios šnervės. Burna didoka, lūpos plačios ir pilnos, ausys gali būti truputį atlėpusios, linkusios nusmailėti į viršų. Plaukai pasižymi vešlumu ir polinkiu banguotis.
Tai dori, garbingi, plačios natūros asmenys. Laikosi duoto žodžio. Jupiterio žmonės greitai užsiplieskia, tačiau greitai ir atsileidžia. Aktyvūs, nekantrūs, gebantys puikiai bendrauti, puikūs mąstytojai, intelektualūs. Tokius žmones visada ir visur pastebi ir būtinai pasiūlo vadovaujančias pareigas. Kartais tai susiję ne su užtarnauta padėtimi, o talentu būti reikiamu laiku reikiamoje vietoje. Būkite arčiau šių žmonių - sėkmė aplankys ir jus.
Jupiterio žmonės: V. Fisher, A.Conan Doyle, J.Fonda, M.Callas.

Saturnas. Tai neaukšti, liekni, netgi kaulėti žmonės. Jų kaklas ilgas, plonas ir smulkus. Nosis dažnai smaili ir nulenkta žemyn. Saturno žmonių veido bruožai aiškiai išreikšti, smulkūs. Akys nedidelės, arti viena kitos, įdėmiai žvelgiančios ir giliai „įsodintos". Kakta aukšta ir kvadratinė, pabrėžtinais, plačiais ir lygiais skruostikauliais tarsi aptempta oda. Ausys didelės, aukštai „pasodintos", maža burna su tvirtai sučiauptomis lūpomis. Mimikų labai mažai. Skulptūrinės formos ypač ryškios šiems žmonėms stovint profiliu. Tai tarsi iš akmens išskobta figūra, žmogus - uola. Jaunystėje jie atrodo vyresni, o vyresniame amžiuje stebina ilgai išlaikyta jaunatviška išvaizda.
Elgesyje juntamas griežtumas ir šaltumas, kartais beširdiškumas. Saturno žmonės linkę abejoti, priima apgalvotus sprendimus, gali atrodyti nepatiklūs ir priešiški. Jie neparodo savo jausmų, ilgai nešioja senas nuoskaudas, nėra linkę pasitikėti kitais, ypač asmeniniame gyvenime. Dėl to su jais gali būti sunku artimiesiems, draugams. Saturno žmonės mažakalbiai. Tačiau puikūs vadovai, atkaklūs, nepasiduodantys spaudimui, valingi, ištvermingi ir užsispyrę. Bet kokia kaina siekia užsibrėžtų tikslų. Gyvenime jie daug pasiekia, nes jiems būdingas aukštas intelektas, gudrumas, atsakingumas, stipri valia, ištvermė, ryžtas, greita reakcija ir smulkmeniškas požiūris.
Saturno žmonės : D.Shostokovich, S.Connery, D.Summer, A.Wigmor.

Uranas. Ši planeta oro stichijos, todėl Urano žmonių veidas turi „užaštrintus" bruožus, jų kūnas sausas ir blyškus. Kakta dažnai būna aukšta, akys didelės, išraiškingos, gyvos, plačiai išsidėsčiusios, o žvilgsnis atviras ir tiesus, linksmas, su ironija. Jei patrauksite jų dėmesį, bus proga pamatyti tą keistą žvilgsnį su „elektrine kibirkštim". Tiesi ir ilga nosis, plonos lūpos. Eisena lengva, tarsi pasišokinėjanti, judesiams būdingas nervingumas. Urano žmonės mėgsta išskirtingai rengtis, dažnai nesilaiko etiketo, yra laisvų manierų.
Šių žmonių elgesys gali būti ekscentriškas. Jie mėgsta paerzinti. Įvairiais akibrokštais meistriškai griauna visuomenėje priimtas normas. Jie labai draugiški, moka bendrauti, yra sąmojingi ir turi gerą jumoro jausmą. Iš Urano žmonių visuomet galima sulaukti pokštų. Esant nemaloniai situacijai, jie ras netikėtą frazę, kuri prajuokins ir pašalins įtampą tarp žmonių. Šiems žmonėms būdingas gebėjimas lengvai ir maloniai bendrauti, gebėjimas kalbėti įvairiomis temomis su skirtingais asmenimis. Dėl intelekto ir lakios vaizduotės jie puikiai planuoja, numato ateitį, kuria įvairias strategijas. Jiems būdingas ambicingumas, atsparumas spaudimui, atkaklumas.
Urano žmonės: B.Gates, K. Rowland, E.Po, F.Roosevelt, Che Guevara.

Neptūnas. Jei pro šalį eidami pamatysite įkvėptą poeto veidą ir svajingą, ilgesingą, tarsi plaukiantį, žvilgsnį - neapsiriksite: tai Neptūno įtaka. Neptūno žmonių judesiai plastiški, balsas tylus ir malonus. Kūno sandara ir veido struktūra primena Mėnulio žmogų, bet bruožai dar labiau „išplaukę". Kūnas aptakių formų, linkęs sudribti, pečiai gunktelėję, apvalėjantys. Šie žmonės būna mažo ūgio, smulkūs, tačiau proporcingo sudėjimo. Jų veidas ovalo formos, akys didelės ilgomis blakstienomis, apvalėjančiais vokais. Nosis tiesi, trumpa, lygi ir maža, pats galiukas užapvalintas („antelė"). Ilgas kaklas. Gali būti dvigubas ar net trigubas smakras, nors žmogus smulkus.
Tai - geraširdžiai, taikūs, „minkšti" žmonės, mėgstantys patogumą ir geras kompanijas. Linksmo būdo, turi polinkį greitai ir romantiškai įsimylėti. Nori priklausyti nuo kito asmens, trokšta ilgalaikių, pastovių santykių. Puikūs pašnekovai, mokantys nuoširdžiai įsitraukti į pokalbį, skleidžiantys vidinę šilumą. Jie visada pajaus jūsų nuotaikas, emocijas ir netgi paslėptas mintis. Visada pirmieji puls dalyvauti labdaros projektuose, humanitarinėje veikloje. Neptūno žmonės labai religingi ir dvasingi. Vidus jiems visada svarbesnis už išorę.
Neptūno žmonės: L.Minnelli, A.Cooper, Eminem, A.Witt.

Plutonas. Šių žmonių išvaizda visada išskirtinė: arba labai keista, neharmoninga, arba atvirkščiai - magiškai patraukli. Galva stambi, plati, veido bruožai ereliški. Akys giliai įspaustos, žvilgsnis hipnotizuoja lyg kobros ir skverbiasi kiaurai. Šių žmonių energetika labai stipri. Veido išraiška niūresnė, su tragiškumo gaidele. Vešlūs, platūs antakiai, atsikišusi su kuprele nosis, ryškus apatinis žandikaulis. Veido oda retai būna šviesi ir skaisti.
Bendraujant, itin juntamas Plutono žmonių valingumas, ištvermingumas, užsispyrimas, atkaklumas. Tai žmonės, turintys karštą temperamentą ir norą vadovauti. Tačiau daryti įtaką jie moka tylėdami, ne tiesiogiai. Šie žmonės nebijo susidurti su sunkumais, netgi pats provokuoja sudėtingas situacijas. Mėgsta pokyčius, įvairovę, nors kartais asmenybėje gali pasireikšti perdėtas išdidumas, niūrumas, pesimizmas ir išlaidumas.Jie yra drąsūs, valdingi, tarpusavio santykiuose paskutinis žodis įprastai būna būtent jų. Tačiau nereikia bijoti - jie neabejingi kitų poreikiams.
Plutono žmonės : R.Nadal, S.Seagal, J.Nicholson.

astrostudija.lt

paragraf 78

Ech, tas Barnumo efektas :)
Šiaip kiek būta visokių sistemų kaip pagal išvaizdą nustatyti charakterius, nei viena nepasitvirtino. Šita irgi nenustebino :)

Benamis

Tai kaip supratau teigiama, kad pagal zmogaus gimimo data galima nustatyti kaip daugmaz jis atrodo? Hmmm... idomu nors sunkiai tiketina... Gaila, kad kainos ganetinai dideles tame puslapyje, butu siek tiek mazesnes tiesiog idomumo delei uzsisakyciau :)

zalia.arbata

#3
liepos 29, 2013, 19:06:12 Redagavimas: liepos 29, 2013, 19:18:59 by zalia.arbata
Gal ir netikra, bet smagu juk :D

Benami- taip. Jie skiria dėmesį ir į valandą. Gal bandei auros fotografiją?
Paragraf, pažiek šitą- http://www.personotipai.lt/ . Šitas rimtas ir net pagrįstas :)

_Anonimas_

Kažkaip net nesinori žvelgti į teorijas, kur saulė ir mėnulis yra planetos :)

Supernatural

Pagal zodiakus zmogus apibudinamas bendrine forma daug tiksliau, nei pagal valdanciasias planetas

Supernatural

Citata iš: _Anonimas_  liepos 29, 2013, 19:58:37Kažkaip net nesinori žvelgti į teorijas, kur saulė ir mėnulis yra planetos :)
Saulė yra žvaigždė, mėnulis- palydovams priskiriamas, tai ne planetos. Todel ir netikslus apibudinimai.

Aukštyn