Zodiako ženklas. Astrologija.

Pradėjo vitake, gruodžio 10, 2012, 17:38:53

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Cerber

Citata iš: Legionas  rugsėjo 13, 2017, 12:18:27Esmė kad kuo mažiau grupių tuo abstrakčiau ir tuo netiksliau :) Dar blogiau kai pridedi astrologiją.
Nes taip sugalvojai? Ar tokie prielaida darai remdamasis kokiais nors tyrimais? Ar tiesiog realiais gyvenimiškais pavyzdžiais?

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Cerber  rugsėjo 13, 2017, 19:07:43Nes taip sugalvojai? Ar tokie prielaida darai remdamasis kokiais nors tyrimais? Ar tiesiog realiais gyvenimiškais pavyzdžiais?
Tiesiog elementarūs dalykai ;)

Cerber

Citata iš: Legionas  rugsėjo 13, 2017, 20:18:13Tiesiog elementarūs dalykai ;)
Sveikinu istojus i "Plokcios zemes" ir "Dievas sukure ir uzkase dinozauru kaulus kad patikrintu tikejima" kluba! Nuostabiu ir spalvingu zmoniu bendruomene, kuriems viskas elementaru.

Andreliooo

Avinas. Horoskopais tikiu, nesenai buvau perskaites menesio horoskopa, tai buvo parasyta, kad sirgsiu ir ant kitos dienos susirgau.

Arvy

  Šaulys.  :)
 Kas dėl horoskopo,tai netikiu. Kartais paskaitinėju, kai netyčia užkliūna,bet didelės reikšmės neskiriu.Charakteris pagal ženklą irgi nemanau,kad atitinka.Daugiau linkęs manyti,priklauso nuo to, kokioje aplinkoje esi augęs, kokios aplinkybės susiklostė ir daug visokių kitų faktorių. Turiu dvi dukras dvynukes , skarpijonės, skirtingos kaip diena ir naktis.

vytra

Citata iš: Cerber  rugsėjo 14, 2017, 10:25:38Dievas sukūrė ir užkasė dinozaurų kaulus!
- juokinga.. :) Juokinga, kaip įmanoma suprimityvinti.. :) Dievas su lituokliu ir kąstuvu!

p.s.
.. sakykim žmogus jau yra "sukurtas", nuo pirmųjų lastelių skilimo, visiškai žinoma, kad bus žmogus. Bus žmogus o ne šuo, ne krokodilas ir ne gorila. Tačiau gemalas praeina visas Grb. Darwieno fazes, bet be kovos ir be pergalių! Vyksta numatyta, planinga vystymosi evoliucija.


:(

Svogunas

Jautis :) horoskopus skaitau , bet ar juose buna kiek tiesos sunku pasakyt. Cia jau manau nuo zmogaus priklauso tiket ar ne :)

vytra

Citata iš: Svogunas  sausio 18, 2018, 18:57:34.. horoskopus skaitau, bet ar juose buna kiek tiesos?
- jei domiesi, gali susirasti, gali skaityti, bet kaip paaiškinti prievartinį horoskopų "kišimą" per visas radijo stotis? aš kai tik išgirstu tą "nesąmonę", iš karto perjungiu radijo imtuvą į kitą programą, tokiu būdu suradau be.

p.s.
.. esu prieš Šv. Mišių transliavimą irgi, nes jos neskirtos "šventinti" akmenis, paminklus ar dar ką, gryna pagonybė čia, kardinaliai prieštaraujanti Kristaus mokymui.


:)

Svogunas

Tuos per radijas ir as bandau isjungt:) tiesa sakai kad kai kur juos tiesiog "bruka" i eteri :) sutinku su ta nuomone kas domisi tas iesko ir skaito :)

eziukasruke

Aš remiuosi taisykle, kad tas, kas tinka viskam, dažnai netinka niekam. Spaudoj, radijuj horoskopai gali būti ir šiaip sugalvoti lakios vaizduotės žmogaus. Kažkam tiks, kažkam ne. Juk daug vieno ženklo atstovų. Man atrodo, kad net buvo atvejis, kai žmonės to paties teksto horoskopą rado po savaitės ar kiek laiko. Copy-paste padaryk po daugiau laiko ir niekas neprisimins :)

Supernatural

Citata iš: eziukasruke  vasario 22, 2018, 02:35:40Aš remiuosi taisykle, kad tas, kas tinka viskam, dažnai netinka niekam. Spaudoj, radijuj horoskopai gali būti ir šiaip sugalvoti lakios vaizduotės žmogaus. Kažkam tiks, kažkam ne. Juk daug vieno ženklo atstovų. Man atrodo, kad net buvo atvejis, kai žmonės to paties teksto horoskopą rado po savaitės ar kiek laiko. Copy-paste padaryk po daugiau laiko ir niekas neprisimins :)
o kam klausytis radijo horoskopų, jei galima kasdien išsimesti kortas ar runas, ar peržiūrėti Zetą ir pažiūrėti ką žada ir ką atneš diena.

Aukštyn