Vaistas nuo vėžio - kanapių aliejus

Pradėjo Benamis, liepos 23, 2013, 10:48:17

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Ne vienas is musu girdejo apie teigiama kanapiu poveiki zmogaus kunui. Internete radau informacini teksta apie kanapiu alieju kuris galimai padeda pasveikti susirgus veziu.

Gydytojas Gyzmamas iš Ispanijos tyrinėjo jas 17 metų. Yra tyrimų ataskaitos iš įvairių tyrinėtojų ir organizacijų, tarp jų ir "Health Canada". Ir jokio žalingo poveikio neaptikta iš vis. Bet daugumas gydymo įstaigų to vaisto nepripažįsta... Žolė negali būti patentuota, o tai reiškia nešti pelno... Na o tai jums turbūt ir patiems aišku kam nereikalinga, tuo labiau kad ji rimtai gali sumažinti kažkieno klientų skaičių, kas yra neleistina šiuolaikinės medicinos ir farmacijos tradicijose. Na o pats Rikas Simpsonas pastoviai persekiojiamas, jo žemėje auginamos kanapės konfiskuojamos, nor jis nepardavinėja vaistų o tik dalina juos veltui, kad žmonės pasijustų geriau.

Yra trys skirtingi gydomojo aliejaus naudojimo būdai : valgyti, garinti ar naudoti išoriškai (kaip tepalą). Vidiniams sutrikimams tokiems kaip plaučių vėžys, valgymas veikia nuostabiausiai.



Riko Simpsono patarimai

Kanapių aliejai, kuriuos pardavinėja narkotikų prekeivos gali turėti daug chemikalų ir labai mažai arba visai neturėti THK. Dažniausiai reikėtų vengti kanapių aliejaus pardavinėjamo gatvėse. Pasigaminkit savo arba turėkite žmogų, kuriuo pasitikite, kad pagamins gryną, aukštos kokybės kanapių aliejų.

Kiek gaminti ir kaip vartoti?

Iš 500g džiovintų kanapių žiedų galima pagaminti apie 55-60 ml aukštos kokybės kanapių aliejaus. Toks aliejaus kiekis gali išgydyti daugumą susirgimų vėžiu. Vidutiniškai žmogus tokį kanapių aliejaus kiekį gali suvartoti maždaug per 3 mėnesius. Kanapių aliejus yra stipriai veikiantis, todėl gydymas pradedamas labai mažomis dozėmis. Grūdo dydžio aliejaus lašiukas 2-4 kartus per dieną turėtų būti gera pradžia. Po 4 ar 5 dienų pradėkite dozę didinti labai palaipsniui.

Su laiku kūnas įgyja toleranciją aliejui, taigi galima vartoti vis daugiau ir daugiau. Kai kuriais atvejais žmonės kenčia didelius skausmus, taigi aš rekomenduoju dozę greičiau padidinti kol skausmas nurimsta. Aukštos kokybės aliejus numalšina skausmą net kuomet nepadeda morfinas. Kanapių aliejus gali būti tepamas ant žaizdų norint greitai numalšinti skausmą.

Ar galiu apsvaigti?

Sekant anksčiau nurodytomis dozėmis daugelis žmonių gali priimti pilną gydymą ir niekuomet neapsvaigti. Net jeigu asmuo pavartotų daugiau ar per daug aliejaus, poveikis greitai dingtų nepalikus jokios žalos. Niekas niekuomet nemirė naudojant kanapių vaistus.
Ar aš priprasiu? Kanapių aliejus nepriverčia tavo kūno prašyti daugiau. Tai nepriprantamas, nepavojingas ir efektyvus praktiškai esant bet kokiai ligai.

Ar tai tas pats kas kanapių sėklų aliejus?

Ne! Tai kanapių aliejus pagamintas iš kanapės augalo žiedų ir lapų. Sveikatingumo parduotuvėse pardavinėjamas aliejus pagamintas iš kanapių sėklų ir dažnai painiojamas su kanapių aliejumi. Vis tik kanapių sėklų aliejus yra mažiau naudingas. Jis neturi pakankamai THK, kad turėtų poveikį gydant vėžį ar kitas rimtas ligas.

Ar visos kanapės vienodos?

Įsigykite tą kanapės rūšį, kuri turi didžiausią kiekį THK. Gydant depresiją aš rekomenduoju sativą. Didžiajai daliai kitų ligų aš labiau patariu naudoti indicą. Indicos labiau atpalaiduoja ir suteikia žmogui daugiau poilsio bei gerina miegą.

Kaip naudoti?

Aukštos kokybės kanapių aliejus gali būti tepamas, ryjamas ar vartojamas naudojant vaporaizerį.

Aš dažniausiai pradedu dirbt su 500g ar daugiau geros kokybės kanapių dalių. Galite naudoti vieną unciją (28.35 gramo). Iš uncijos vidutiniškai galima išgauti 3-4 gramus aliejaus. Pagaminamo aliejaus kiekis iš uncijos gali skirtis priklausomai nuo rūšies, bet visa tai vis tiek turi nuostabių gydymo galių.

1 - Sudėkite gerai išdžiuvusį materialą į plastikinį indą.
2 - Sudrėkinkite viską jūsų naudojamu tirpalu. Gali būt naudojami įvairūs tirpalai. Man patinka naudoti gryną žibalą, bet jis brangus. Galite naudoti 99% izopropilo alkoholį (isopropyl alcohol). Alkoholis sugeria daugiau chlorofilo (chlorophyll) iš augalo dalių negu žibalas. Tai suteikia augalui tamsesnę spalvą, bet neatima pastebimos potencijos. Naudojant tiek žibalą tiek butaną galima išgauti aliejų permatomą, gintaro spalvos. Šie šviesūs aliejai atrodo geriau, tačiau tamsios spalvos aliejus taip pat gali būti lygiai naudingas. Jeigu procesas atliktas teisingai, naudoto skysčio produkte lieka mažai arba visai nebelieka. Aš naudojau kanapių aliejus išgautus naudojant skirtingus tirpalus 8 metus ir nebuvo jokių pašalinių efektų. Tau reikės dviejų galonų tirpalo norint išgauti aliejaus iš vieno pound'o (453,6 g). 500 mililitrų tirpalo turi užtekti norint išgauti THK iš vienos uncijos kanapių žiedų.
3 - Sutrink kanapių žiedus su lapais naudodamas medinį ar kokį nors kitą įrankį. Net sumirkius kanapes tirpale tu pamatysi, kad jos smulkinasi lengvai [beveik susismulkino].
4 - Pilkit tirpalą kol kanapių dalys bus užpiltos pilnai. Pilant tirpalą pastoviai viską trinkite su įrankiu, taip THK išsiskiria ir susijungia su tirpalu.
5 - Tęskite tai apie 3 minutes.
6 - Išpilkite tirpalo-aliejaus mišinį į kitą indą atskirdami likusias kanapių stambias dalis. Jūs ką tik išskyrėt apie 80% THK iš augalo dalių.
7 - Antras plovimas - vėl įpilkite tirpalo ir tęskite trynimo/maišymo/išskyrimo veiksmu, kad išgautumėte likusius 20% THK.
8 - Supilkite visą mikstūrą atgal į pirmąjį indą, su kuriuo dirbote.
9 - Išmeskite du kart plautas ir likusias kanapių dalis.
10 - Perkoškite esamą mikstūrą per filtrą į švarų indą.
11 - Išvirkite visą tirpalą. Pastebėjau, kad labai tam tinka naudot ryžių virimo aparatą, kuriame viskas išverda puikiai. Aparatas, kurį turiu turi du nustatymus - aukšta ir žema [temperatūra] ir talpa yra apie 2.5 litro.
12 - Supilkite visą mikstūra į aparatą. Maždaug tris ketvirtadalius.
Būkit tikri, jog viską darote gerai vėdinamoje patalpoje, kad nesunkiai ištrauktumėte mikstūros garus. Garai yra labai degūs. Stenkitės viską daryti toliau nuo ugnies šaltinių, tokių kaip cigaretės, žiežirbos ir panašiai.
13 - Įjunkite ryžių viryklę ir nustatykite ant aukštos temperatūros.
14 - Tęskite kanapių-tirpalo mikstūros įpilimą į aparatą kol supilsite viską nes palaipsniui mikstūros kiekis aparate mažėja.
15 - Mažėjant mikstūros lygiui aparate įlašinkite labai nedaug vandens paskutiniam kartui. Pilamo vandens kiekis priklauso nuo to kiek pradžioje buvo kanapių dalių. Jei aš išgaunu aliejų iš pound'o gerų žiedų, paprastai aš įlašinu apie 10 lašų vandens.
16 - Kai aparate belieka apie vienas colis verdamos mikstūros užsimaukite savo virtuvines pirštines ir lengvai pasukite visą turinį.
17 - Viską sukite tol, kol tirpiklis išgaruoja. Keli lašai vandens leidžia lengviau išgaruoti naudotam tirpikliui ir sumažina viso mišinio karštį. Kai viskas išverda aparatas automatiškai persijungia ant mažesnio kaitinimo režimo. Taip išvengiam aliejaus pervirinimo.
18 - Išimkite indą iš aparato ir supilkite visą skystį į metalinį indą. Pastatykite indą ant dehidratatoriaus ar lengvo šilumos šaltinio. Gali užtrukti kelias valandas, tačiau visi lakūs skysčiai išgaruos iš aliejaus. Kai aliejaus paviršiuje belieka jokio veikimo, aliejus tinkamas naudojimui.
19 - Supilkite karštą aliejų į butelį arba plastmasinį švirkštą. Iš švirkšto vaistas lengvai išsispaudžia.
Kai kanapių aliejus atvėsta jis pasidaro kaip tiršti taukai/riebalai. Kai kurios rūšys išgauna labai klampų aliejų, todėl būna sunkiau jį išspausti iš švirkšto. Jei taip nutinka, tuomet įdėkite švirkštą su vaistais į šiltą vandenį prieš naudojant.

Kiekvienam pradedančiam naudoti kanapių aliejų kaip vaistą, keli faktai. Kanapių aliejus mažina kraujospūdį ir jei jūs naudojate vaistus nuo spaudimo jūs pastebėsite, jog pirktų vaistų daugiau nebereikia. Tas pats ir diabetikams. Teko matyt kaip kanapių aliejus kontroliuoja cukraus kiekį kraujyje ir tuomet insulinas tampa nebereikalingas.

Aš nesu daktaras ir neturiu teisės nurodinėti žmonėms ką daryti. Asmeniškai aš nesirinkčiau jokių mūsų medicinos gydymo būdų vėžiui gydyti ir nerekomenduoju naudot kanapių aliejaus kartu su chemoterapija. Koks tikslas pačiam pasigaminti vaistus ir tuo pačiu naudoti medicininės sistemos nuodus?

Iš savos patirties su kanapių aliejumi aš atradau, jog jokie vaistai nebereikalingi pradėjus naudoti kanapių aliejų. Panašu, kad kanapių aliejus tinkamas vartoti kartu su didžiaja dalimi natūralių vaistų, tačiau buvo keletas žmonių raportų, kurie bandė naudot kanapių aliejų kartu su farmacijos vaistais ir skundėsi skrandžio skausmais ir t.t. Visos problemos baigėsi kai jie nustojo naudot jiems prirašytus vaistus.

Aš linkiu jums didžiausios sėkmės ir sveikatos. Šilčiausi linkėjimai, Rick'as Simpson'as."

Kanapių aliejaus dozavimas

Vidutiniam žmogui prireikia apie 90 dienų suvartoti 60 gramų vaistų. Aš rekomenduoju, kad žmonės aliejų pradėtų vartoti 3 kartus per dieną dozėmis lygiomis pusei ryžio. Tokia dozė turi būti lygi ketvirtadaliui lašo. Po keturių dienų vartojimo tokiomis dozėmis pradėkite dozes didinti kas keturias dienas kol pasieksite ribą, kuomet naudosite 1 gramą per 24 valandas, taigi dozė turės būti lygi trečdaliui gramo.

Vidutiniam vartotojui prireiks apie 5 savaičių kol jis galės naudot gramą per dieną. Kai pasiekiate šį dozavimo kiekį, toliau galite nebedidinti ir aliejų naudoti kol vėžys išnyks. 1 gramas yra truputį mažiau nei 1 mililitras.

Naudojant šį metodą kūnas palaipsniui įgyja toleranciją vaistui ir po teisybei turiu žmonių liudijimus, kurie teigia, jog jie niekuomet nebuvo apsvaigę. Mes visi skirtingai toleruojame bet kokius vaistus. Jūsų kūno dydis ir svoris truputį turi įtakos kanapių aliejaus tolerancijai.

Būkite atidūs, kuomet pradedate kanapių aliejaus vartojimą nes jis mažina kraujo spaudimą, taigi jei šiuo momentu jūs naudojate vaistus mažinančius kraujospūdį, labai tikėtina, kad tų vaistų jums daugiau nebereikės.

Kai žmonės naudoja kanapių aliejų, man patinka kuomet jie tai daro savo ramioje komfortiškoje aplinkoje. Kuo greičiau pradedate aliejaus vartojimą, tuo didesnė galimybė išlikti. Gydymo pabaigoje didžioji dalis žmonių tęsia kanapių aliejaus naudojimą, tačiau žymiai sumažintomis dozėmis. Nuo 6 iki 12 gramų per metus būtų tinkamas kiekis profilaktikai. Man nepatinka, kuomet žmonės perdozuoja kanapių aliejaus, bet perdozavimas žalos nedaro. Pagrindinis šio aliejaus šalutinis efektas yra mieguistumas ir poilsis, kuris yra labai svarbus gydymo procesui.

Paprastai praėjus maždaug valandai po dozės suvartojimo jums kanapių aliejus „liepia" atsigulti ir atsipalaiduoti. Nekovokite su mieguistumu, tiesiog atsigulkite ir ilsėkitės. Paprastai mėnesio bėgyje nuvargimas susijęs su šiuo gydymu išnyksta, bet pacientas naktimis vis tiek miega gerai. Vienintelis kartas, kuomet aš žmonėms rekomenduoju pradėt gydymą nuo didesnių dozių tai norint atsikratyti pavojingų nuskausminančiųjų prie kurių priprantama. Kuomet žmonės vartodami tokius nuskausminamuosius pradeda gydymą kanapių aliejumi, jie paprastai sumažina tų nuskausminamųjų dozes per pusę. Tikslas yra vartoti pakankamai aliejaus, kad atsikratyt skausmų ir vartojamų pavojingų nuskausminamųjų farmacinių vaistų. Vartojant kanapių aliejų pacientui lengviau atsikratyt šių pavojingų, keliančių priklausomybę chemikalų.

Paprastai žmonėms pasakau, kad aliejus padarys viena iš dviejų; tai arba sunaikins vėžį arba kai kuriais atvejais, kuomet per vėlu suveikt vaistams bent palengvins kančias ir leis numirti oriam. Kanapių aliejus turi labai didelį pasisekimą gydant vėžį, tačiau labai gaila, kuomet ateina žmonės labai pažeisti medicininės sistemos su chemoterapija ir t.t. Žala sukelta tokių gydymų turi ilgalaikį poveikį ir žmones, kenčiančius nuo tokių gydymo metodų sukeltų poveikių gydyti yra sunkiausia. Taip pat turi būti paminėta, jog kanapių aliejus atjaunina gyvybiškai svarbius organus kaip kasa. Daugelis diabetikų, kurie vartoja kanapių aliejų pamato, jog maždaug po 6 savaičių aliejaus vartojimo jiems nebereikia insulino, kadangi kasa vėl pradeda dirbti.

Teisingai pagamintas kanapių aliejus yra geriausias vaistas šioje planetoje. Kartą patyręs ką gali šis vaistas tu suprasi kodėl istorija ir aš laikom kanapes vaistu viskam".


Tai tik pirma filmo dalis. Youtube svetaineje rasite tesinius.

Is: atsibudimas.ucoz.com pagal L.rytas, 2003 m. sausio 7 d., Nr. 4 phoenixtears.ca

paragraf 78

Dar viena nenaudinga panacėja :)

Teroras

Citata iš: paragraf 78  liepos 23, 2013, 10:57:33
Dar viena nenaudinga panacėja :)


Argumentuota ir tikrai idomi zinute ;D Zinoma, kam ieskoti alternatyvu kai yra visaziniai ir geradariai farmacininkai ;D

paragraf 78

Sakau taip, nes dar nei viena tokia panacėja nesuveikė, nors ir buvo tokie patys slambūs pavadinimai. Ir tai ne nuomonė, o spejimas

Teroras

Citata iš: paragraf 78  liepos 23, 2013, 11:12:56
Sakau taip, nes dar nei viena tokia panacėja nesuveikė, nors ir buvo tokie patys slambūs pavadinimai. Ir tai ne nuomonė, o spejimas


Jeigu cia tavo spejimas tai tada viskas ok ;)

Pasidomejau siek tiek Rick'o Simpson'o metodu, tai tikrai daug zmoniu teigiamai atsiliepia :) O zinant kanapiu gydomasias savybes, nenustebciau, kad jo metodas dar veiksmingesnis nei iprastai gydant zmones kanapemis :)

paragraf 78

Visada atsiradus tokiam gydymo metodui atsiranda žmonių kurie teigia jog jis veiksmingas. Deja vėliau paprastai pasirodo kad nieko veiksmingo tame nebuvo, tik elementarus įsikalbėjimas. Žmogus kaip sirgo taip ir numirė nuo vėžio

Teroras

Citata iš: paragraf 78  liepos 23, 2013, 11:19:34
Visada atsiradus tokiam gydymo metodui atsiranda žmonių kurie teigia jog jis veiksmingas. Deja vėliau paprastai pasirodo kad nieko veiksmingo tame nebuvo, tik elementarus įsikalbėjimas. Žmogus kaip sirgo taip ir numirė nuo vėžio


Gerai, kad po chemoterapijos vezys niekuomet neatsinaujina ir zmones niekuomet nemirsta :)

paragraf 78

Na madicina irgi ne visagalė. Bet ji bent jau veikia. O va kai žmonės pasitiki tokiais va spejimais, tai ir išmiršta paskiau.
Va pavyzdys. Daug kas bandė gydytis kviečių daigais. Deja pasirodė jog jie skatina vėžio lastelių gamybą, kaip beje ir visų kitų lastelių gamybą.
Mano mama dirba onkologijos dispanseryje, tai daktarai keikiasi pastoviai nuo tokių ir panašių gydymo metodų, nes ligoniai ateina jau pavėluotai

Teroras

Naturalu, kad zmones zinodami, kad gali greitai mirti grebiasi siaudo... Nezinau kodel tau tai atrodo keista?

Kitas dalykas yra tada, kai gydytojai nuleidzia rankas sakydami: ieskok sau tinkamo karsto - o zmones butent tokiasi metodais ne tik pasveiksta, bet ir dar nugyvena iki gilios senatves :) Bet to nesupras konservatyvus zmones :)

TinSoldier

Būna, kad gydytojai mirtį prognozuoja, nieko efektyvaus nebedaro, o žmogus ima ir savaime pasveiksta. Tai ką, tai reiškia, kad reikia nebesigydyti, ir pasveiksi?

Tokie visokie "liaudiški" ir alternatyvūs metodai geriausiu atveju privalo būti derinami su tradicine medicina. O ne pakaitom. Ir, jokiu būdu, ne prieš tradicinę mediciną.

Jeigu žmogus nori visokiais aliejukais ar ritualais vėžį gydytis, tai tegul gydosi tuo metu, kai jam atliekamos veiksmingos procedūros. Negi sunku derinti?

Teroras

Kad zmones dar labiau butu suinteresuoti tai daryti turi buti kazkoks paskatinimas is gydytoju... O ka  mes dabar matome? Vyksta atvirkstinis procesas kuris teigia, kad tik tai kas yra "oficialu" yra geriausia.

O ka jau kalbeti, kad del visiems zinomu priezasciu neimanoma atlikti objektyviu tyrimu kurie galbut padetu isitikinti tokiu alieju veiksmingumu arba neveiksmingumu... Belieka spelioti. O kodel zmonems belieka spelioti? Atsakymas:


TinSoldier

Citata iš: Teroras  liepos 23, 2013, 11:52:44
Kad zmones dar labiau butu suinteresuoti tai daryti turi buti kazkoks paskatinimas is gydytoju... O ka  mes dabar matome? Vyksta atvirkstinis procesas kuris teigia, kad tik tai kas yra "oficialu" yra geriausia.


Oi, kiek man teko su tuo susidurti, tai net šlykštu, kaip medikai kiša visokias idiotiškiausias alternatyvas. Nuo homeopatijos, vos ne iki maldų. O tuos, kurie nekiša - gerbiu. Jei tu būtum savo srities profesionalas, ar kištum savo pacientui, kurį nori išgelbėti, kažkokį neaiškų dalyką, kuris neturi jokio mokslinio įrodymo? Ar siūlytum procedūras/vaistus, kurie yra tinkamai praėję ikiklinikinius, klinikinius tyrimus, yra kontroliuojamuose eksperimentuose išbandyti ant žmonių, pateikė veiksmingumo įrodymus su konkrečiais procentais? Aš bijočiau tokių medikų, kurie vietoje antro varianto sakytų: "gal tu geriau eik pas čigonę pasiburti, girdėjau, kad kai kuriems padeda".

Citata iš: Teroras  liepos 23, 2013, 11:52:44
O ka jau kalbeti, kad del visiems zinomu priezasciu neimanoma atlikti objektyviu tyrimu kurie galbut padetu isitikinti tokiu alieju veiksmingumu arba neveiksmingumu... Belieka spelioti. O kodel zmonems belieka spelioti? Atsakymas:


Dėl konkrečiai su kanapėmis neatliekamų tyrimų pritariu

Teroras

Citata iš: TinSoldier  liepos 23, 2013, 12:09:10
Oi, kiek man teko su tuo susidurti, tai net šlykštu, kaip medikai kiša visokias idiotiškiausias alternatyvas. Nuo homeopatijos, vos ne iki maldų. O tuos, kurie nekiša - gerbiu. Jei tu būtum savo srities profesionalas, ar kištum savo pacientui, kurį nori išgelbėti, kažkokį neaiškų dalyką, kuris neturi jokio mokslinio įrodymo? Ar siūlytum procedūras/vaistus, kurie yra tinkamai praėję ikiklinikinius, klinikinius tyrimus, yra kontroliuojamuose eksperimentuose išbandyti ant žmonių, pateikė veiksmingumo įrodymus su konkrečiais procentais? Aš bijočiau tokių medikų, kurie vietoje antro varianto sakytų: "gal tu geriau eik pas čigonę pasiburti, girdėjau, kad kai kuriems padeda".


TinSoldieri, nekisk tu savo cigoniu ir kitu krastutinumu, ne naujokas esu ir puikiai zinau tavo zurnalistinio tipo diskutavimo buda... Tikrai supranti apie ka as kalbejau: visu pirma reikia pertvarkos medicinos sistemoje, kad medikai galetu siulyti kokia nors alternatyva - o ta alternatyva turetu buti nors dalinai patikrinta (kad ir su tuo kanapiu aliejumi)... Manau, kad mazai sansu turinciam ligoniui tai tikrai nepakenktu, bet cia vel griztame prie to, kad kol virsu ims sie dalykai:



pertvarkos dar ilgaaai nebus :)

paragraf 78

Kad visos tos alternatyvos būna pseudomokslinės. Va man kelis kartus daktarai siūlė homeopatiją. Kas čia per absurdo teatras.
Žinoma, daktarai gali siūlyti alternatyvą ir turi, bet kad iš esmės jie neturi kokios rimtos alternatyvos kurią galėtų pasiūlyti

TinSoldier

Aš duodų kraštutinį pavyzdį, nes taip tiesiog vaizdingiau. nebūtina už gryna pinigą priimti visko :)

Gydytojai dabar ne tik gali, bet ir siūlo alternatyvas. Kartais net labai absurdiškas (minėta homeopatija ir pan.).

O, kad profesionalus gydytojas teikia pirmenybę patikrintiems ir įrodytai efektyviems gydymo būdams, - manau tik teigiamas dalykas. Vienas bus apie kanapių aliejų prisiskaitęs internete, kitas dar apie ką nors, ir visi kiš visokius bobučių receptus.

Aš tikrai sutinku, kad tiek kanapių aliejus, tiek kiti gydymo metodai turėtų būti tikrinami, testuojami, su jais eksperimentuojama ir pan. Ir tai turėtų būti daroma objektyviai. Tikrai nesiginčyju, kad farmacijos kompanijos galbūt slopina kitokių metodų suklestėjimą ir pan. Aš tik sakau, kad gydytojas turėtų ir elgtis kaip gydytojas, o ne kaip šamanas koks nors, kuris neturėdamas visos informacijos apie vaistą jį kištų.

Aukštyn