Metų forumietis 2014 (I etapas)

Pradėjo Anomalija, gruodžio 16, 2014, 13:44:24

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Anomalija

Praeitais metais po daug šurmulio sukėlusių rinkimų, Anomalija.lt 2013 metų forumiečiu buvo išrinktas @a.t.sielis. Šiais metais niekas nesikeičia ir tradicija bus tęsiama: nuo šiandien renkamas  2014 metų foriumietis(-ietė).

Metų forumietis - kas tai?

Kas tas metų forumietis? Tai portalo Anomalija.lt forumo dalyvis, kuris išrenkamas kaip daugiausiai forumo bendruomenei nusipelnęs asmuo. Tai toks dalyvis kuris Jūsų nuomone rašo įdomias žinutes, aktyviai prisideda prie forumo veiklos, papildo ar pataiso kitų narių žinutes arba tiesiog dalyvis kuris labiausiai jums patinka :)

Kaip viskas vyksta?

Nuo šiandien iki gruodžio 27 dienos, šioje temoje, kiekvienas gali siūlyti Jūsų nuomone 5 dalyvius (nuo 1 iki max. 5 dalyvių), kurie labiausiai nusipelnė tapti "Metų forumiečiu 2014". Pageidautina (nebūtina), jog siūlydami narius atskleistumėte argumentus, kodėl būtent jie šiemet yra verti šio titulo. Nuo gruodžio 29 dienos iki 2015 m. sausio 10 dienos bus galima atiduoti vieną balsą už vieną iš penkių daugiausiai Jūsų siūlymų surinkusių narių.

Ką reiškia būti metų forumiečiu?

Metų forumietis - tai titulas, kuris parodo, kad žmogus yra užsitarnavęs Anomalija.lt forumo narių pagarbą ir simpatijas. Laimėjęs dalyvis gaus užrašą savo profilyje "Metų forumietis 2014" kuris išliks visam laikui, +30 reputacijos taškų, taip pat administracija pridės papildomai +300 forumo kreditų ir žinoma nereikėtų pamiršti viso forumo dėmesio ir padėkos jam arba jai.

Taisyklės

- Kiekvienas dalyvis šioje temoje gali nominuoti ne daugiau nei penkis kandidatus (argumentai, kodėl būtent šie nariai, - pageidautini).
- Balsai skaičiuojami tik forumo dalyvių. Svečių balsai bus ignoruojami.
- Jei Jūsų nuomonė pasikeitė, ar kilo mintis pasiūlyti dar vieną narį - galite redaguoti pranešimą. Balsai bus skaičiuojami tik pasibaigus paskirtam laikui.
- Negalima siūlyti savęs ir Anomalija.lt forumo administracijos (administratoriai, moderatoriai dalyvauti negali - šiems nariams bus atskiras paminėjimas/padėkojimas).

Būkite aktyvūs ir kartu išrinkime patį geriausią šių metų forumietį! :)

Benamis

Siais metais balsuosiu uz 5 naujus narius (kurie prisiregistravo butent 2014 metais)

Taigi, mano balsai uz siuos forumo naujokus:

@Vitus
@Kopernikas
@Sirius
@Supera
@Parcufas

Argumentus irgi parasysiu (manau), bet ne siandien :)

O visiems senbuviams atskiras mano asmeninis pliusas ;)

Teroras

@gidas (nors visiskai nesutinku ir siaip jo nemegstu, bet objektyviai (sau) pripazistu, kad (kartais) paraso idomiai).
@TinSoldier (amzinas priesas-tolerastas, bet tikiu, kad realybeje smagiai pabendrautume prie bokalo alaus).
@Sirius (vienas is idomesniu siu metu naujoku)
@Vitus (nors dar mazai zinuciu parase ir sunku spresti apie ji, bet zinuciu turinys dazniausiai buna idomus su idomiomis izvalgomis ir svarbiausia be nereikalingu blevyzgu ar perdeto sarkazmo. Trumpiau tariant galvojau, kad bus eilinis trolis is jo avataro - bet maloniai nustebino).

Na ir tada paskutini renku:

@Vytautas (laikosi savo pozicijos, taciau diskutuoja graziai, visuomet susitvardo, paaiskina kaip ka jis mato, gerbia kitu nuomone, o ir siaip retas senbuvis kuris dar neturi ispejimo forume :D)

Jeigu galeciau itraukciau dar ir kitu senbuviu, bet tebunie si karta buna taip :)

Dr. Who

Tikrasis metų forumietis: Bailey - vienareikšmiškai

Benamis

Citata iš: Dr. Who  gruodžio 16, 2014, 16:18:24
Tikrasis metų forumietis: Bailey - vienareikšmiškai


Geras siulymas. Priminsiu tik, kad:

Citata iš: Anomalija  gruodžio 16, 2014, 13:44:24
- Balsai skaičiuojami tik forumo dalyvių. Svečių balsai bus ignoruojami.

czech-kuolis

#5
gruodžio 16, 2014, 16:59:33 Redagavimas: gruodžio 16, 2014, 17:01:29 by czech-kuolis
Šįsyk labai nuoširdžiai pažvelgiau į apdovanojimus, todėl išrinkau penketuką tų, kurie mano manymu tikrai verti titulo, taip, kaip aš jį suprantu. Aišku, vargu, ar šituos žmones kas smarkiai minės, tačiau nesinori palikti užmarštyje smagių momentų. Nes būtent jie [nariai], nors ir nerašė labai daug žinučių yra tikroji forumo druska. Nepykit, ko nenominavau - negaliu visų prisimint, o ir vietos tik penkiems.

Kaip ir neprisijungęs vartotojas virš manęs, pirmiausiai pagalvojau apie
@Bailey - visi supranta dėl ko. Nors ir epizodiškai pasirodęs, bet įžiebtos kibirkšties užteko visiems metams. Ir prigeneravo ne tik krūvą naujų narių, bet ir paliko klonų -vykusių arba nelabai.
@do - dar vienas neabejotinas pretendentas: vėžį gydykite arbata ir kalbėkitės su augalais.
@Jupiteris - kartais nereikia daug parašyti, kad pataikytum į dešimtuką. "bet koki lapeli suglamzyta galiu pakelti geroje busenoje apie 5/7 cm i virsu ir islaikyti kokiu 10/15 sekundziu. Netikinciam zmogui tokio dalyko neparodysi, automatiskai blokuos viska, bent jau man prie zmoniu neiseina to padaryti, netgi filmuojant neiseina, maziausias susireiksminimas ,kad darai jog kazkam parodyti viska sugadina". (gūžteli pečiais).
@duo - kuriam priklausytų dar ir subnominacija "metų feikas" (bet jokiu būdu ne feilas, nes temos gvildenimas buvo gana įdomus). Plačiau: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2787.0
Jau girdžiu klausimą, o kur @Steiblys? Jis čia pat.

Visiems jaučiu pagarbą ir padėką, nes tokios žinutės yra viena pagrindinių priežasčių, kodėl čia užsuku. Tenugali geriausias.



Dr. Who

Lyginti Bailey žinutes su kai kurių narių pasisakymais arba diskusijomis kažkaip net negražu.

Čia kaip auksą į "Š" kibirą įmesti. Su visa pagarba kitiems paminėtiems nariams.

czech-kuolis

Išrinkau įdomiausius. Tai toli gražu nereiškia "labiausiai nusišnekantys", nors galbūt ir gali taip pasirodyti. Nes pvz duo nuotrauka man buvo kur kas įdomesnė nei Bailey RPG tema, nors ir ten geras riešutas. Abiejų tikslas irgi buvo panašus kiek suprantu. 

Benamis

Duo temos, o ir pacio autoriaus iki siol nesupratau. Ar zmogui tiesiog padare poksta ir jis to nesuvokdamas rimtu veidu rase forume, ar tiesiog jis trollino taip, kad mes net trollinime
nesusigaudem ;D

Marius

O tai kaip čia taip..kodėl tarp petendentų dar nesimato praitu metų ''laureto'' ? ar tiesiog balsavusieji atsikando jo,ir jo tauškalų ir beprasmių išvedžiojimų? žiūrėkit,kad su šių metų ''nugalėtoju'' nenutiktų taip,kaip su praitų...

Benamis

Siais metais laureatas ne toks aktyvus ir pastebimas :)

Mastymas jėga

Citata iš: czech-kuolis  gruodžio 16, 2014, 16:59:33
@do - dar vienas neabejotinas pretendentas: vėžį gydykite arbata ir kalbėkitės su augalais.


O čia tau keista ar kaip, kad būtent tai išskyrei?

paragraf 78

Mano kandidatai tokie:


@TinSoldier
@idenmeyou
@Teroras
@xsistemax
@eternal.bliss

Visi prentendentai yra tie, su kuriais mano nuomonės įvairiais klausimais kardinaliai nesutapo, tačiau man būtent tokios diskusijos labiausiai ir patinka, iš jų gauni daugiausiai, taip pat turi palaužyti galvą. Tad dėkui jums už diskusijas.
Dar buvo keli asmenys kuriuos įtraukčiau, bet kadangi reikėjo rinktis tik penkis, tai kiti nepykite, nors norėčiau dar bent tris asmenis nominuoti, na bet gal kitą met :)


.L.U.T.H.O.R.

@TinSoldier  ir @crystal , žmonės daugiausiai palaikantys mokslo pusę šiame forume. Bent jau iš tų kurie daugiausiai reiškiasi. Stalkin'u visas diskusijas, kuriose jie dalyvauja, visada įdomu paskaityti ;D

@Steiblys , nors ir įsisiautėjo su religinėmis temomis forume, verta paminėti dėl atkaklumo ir tikėjimo :D

@Parcufas už neprimygtinį nuomonės reiškimą, temose apie kabalą ir ne tik.

Ir žinau, kad nesiskaito, bet

@Benamis , žmogui, kuris savo sąskaitoje turi tikriausiai daugiausiai sukurtų temų apie magiją ir pan, nors pats nepraktikuoja(o gal jau pradėjo) :D



Benamis

Citata iš: Druwis  gruodžio 16, 2014, 20:17:16
Ir žinau, kad nesiskaito, bet

@Benamis , žmogui, kuris savo sąskaitoje turi tikriausiai daugiausiai sukurtų temų apie magiją ir pan, nors pats nepraktikuoja(o gal jau pradėjo) :D


Oj, ne. Nepradejau :D

Dekui :) Bet geriau Druwi gal mano vieta uzleisk kam nors kitam, kam bus uzskaitomas balsas :)

Aukštyn