Spiritizmo patirtis

Pradėjo BloodyMary, kovo 03, 2012, 13:36:50

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

kiskis

Citata iš: Cerber  balandžio 28, 2017, 00:03:27materialioj formoj as galiu daryti zymiai stipresne "itaka" nematerialiom formom, nei kad jos man..
Tikrai nelabai padejo, kas is to kad as galiu daryt didesne itaka, jei as ju nematau :(, o jos mane mato?

Cerber

taigis, visiskai jokios naudos  :)

xsistemax

@kiskis ,nemato jos tavęs,kažkokiu kitu būdu jaučia,bet nemato.
Paeksperimentuok:tegul seanso metu tau kas nors ką nors parašo ant kaktos.Svarbu,kad tu nežinotum,kas parašyta.Paprašyk "dvasių",kad perskaitytų.Ir.....niekaip. :)

kiskis

Citata iš: xsistemax  balandžio 28, 2017, 01:40:04@kiskis ,nemato jos tavęs,kažkokiu kitu būdu jaučia,bet nemato.
Paeksperimentuok:tegul seanso metu tau kas nors ką nors parašo ant kaktos.Svarbu,kad tu nežinotum,kas parašyta.Paprašyk "dvasių",kad perskaitytų.Ir.....niekaip. :)
"Mato"- as visus pojucius i kruva sudejau, ta prasme (matimas, girdejimas ir betkokie kiti), nes as ju tai niekaip nejauciu, ir jei jos man darys kokia kiaulyste as ir nezinosiu ir nepasipriesinsiu. Delto as ju ir nekvieciu.

Iridescent

#154
balandžio 28, 2017, 10:42:50 Redagavimas: balandžio 28, 2017, 10:55:13 by Iridescent
Citata iš: kiskis  balandžio 28, 2017, 08:28:08"Mato"- as visus pojucius i kruva sudejau, ta prasme (matimas, girdejimas ir betkokie kiti), nes as ju tai niekaip nejauciu, ir jei jos man darys kokia kiaulyste as ir nezinosiu ir nepasipriesinsiu. Delto as ju ir nekvieciu.

Nemato. As, kaip minejus esu, galiu matyti mirusiuosius. Matyti. Su akimis. Ir ka galiu pasakyti- kai, tarkim, as sedziu kambary ir pro uzdarytas duris ieina dusele kokia nors, ji taip ir praeina, bet nebuna, kad pasisuktu i mane, ar dar kas. Ji i mane nesureaguoja. Jei pabandytum pasakyti joms kazka, tokiu atveju taip- jos tave girdetu. Bet matyti jos taves nemato. Pvz, kai as sukteliu, tarkim 'hei!', buna, kad dvasia sustoja. Bet nebuna, kad pasisuktu konkreciai i mane. Labiau i ta puse, is kurios garsas eina. O pacios jos skleidzia auksto daznio garsus, kuriuos as girdziu tik kaip cypciojima.
O va del spiritizmo seansu, kazkada esu bandzius, bet man nieko nepavyko. Nejudejo plansete. Nezinau kodel.

TinSoldier

Citata iš: Iridescent  balandžio 28, 2017, 10:42:50<...>Pvz, kai as sukteliu, tarkim 'hei!', buna, kad dvasia sustoja. Bet nebuna, kad pasisuktu konkreciai i mane. Labiau i ta puse, is kurios garsas eina<...>
Iridescent, tu vaideniesi šmėkloms :O
*mindfuck*

Iridescent

Citata iš: TinSoldier  balandžio 28, 2017, 11:23:40Iridescent, tu vaideniesi šmėkloms :O
*mindfuck*
Baik juokint, a tai man ir taip skrandi skauda siandien, tai dar juokiuos susirietus :D

kiskis

Citata iš: Iridescent  balandžio 28, 2017, 10:42:50. O pacios jos skleidzia auksto daznio garsus, kuriuos as girdziu tik kaip cypciojima, taigi ka jos sako, suprast negaliu.
Taigi turbut magnetofono reik labai jautraus , ar tai visai neiisirasytu, o poto paleidi suletintai, ir isgirsti koki tai pranesima...Pagalvojau stai kodel moteris bijo peliu, jos irgi cipsi ... :D

elteide

#158
balandžio 28, 2017, 13:02:36 Redagavimas: balandžio 28, 2017, 14:33:04 by elteide
Citata iš: Cerber  balandžio 28, 2017, 00:03:27na dar sako telefonai vezy sukelia, o lektuvo praskrisdami palieka toksninius "chemtrail" kad padidint mirtinguma ar pan.anapus yra pavojingu dalyku, bet siapus yra pavojingesniu.
o tai dvasiom klaidžiojančiom tarp čia ir ten nereikalinga energiją? girdėjau, kad reikia tokiom dvasiom, dėl to trinasi aplink ir labiausiai joms gerai kai miršta žmogus , tuomet išsiskiria didelis pliūpsnis energijos, dėl to jos neretai veda žmogų į liūdesį, iš proto net t.y. į savižudybę
2, ir kaip su apsėdimais?

Cerber

#159
balandžio 28, 2017, 18:35:58 Redagavimas: balandžio 28, 2017, 18:38:43 by Cerber
Citata iš: elteide  balandžio 28, 2017, 13:02:36o tai dvasiom klaidžiojančiom tarp čia ir ten nereikalinga energiją? girdėjau, kad reikia tokiom dvasiom, dėl to trinasi aplink ir labiausiai joms gerai kai miršta žmogus , tuomet išsiskiria didelis pliūpsnis energijos, dėl to jos neretai veda žmogų į liūdesį, iš proto net t.y. į savižudybę
2, ir kaip su apsėdimais?
na tame kazkiek tiesos turbut yra.
cia pries gilinantis reiktu iterpti disklaimeri, kad visa ka sakau neturi buti priimama kaip faktai, o veikiau kaip sapaliones, speliones ir siaip devintas vanduo nuo kisieliaus grynai pramoginio tipo informacinis turinys. neprisiimu atsakomybes del jokios patirtos teorines ar realios zalos diskusijos dalyviams, ar tai butu fizine, psichologine, emocine ar dvasine zala. ir pan ir t.t.
reikalinga energija, geriausia ir tyriausia energijos forma yra zvakes liepsna, mano ziniomis, bet siaip berods bet kokia ugnis tinka. del mirties tai techniskai imanoma, gal net ir pasitaiko, bet tai krastutiniai atvejai. siaip yra tikima kad kartais kencianti siela i kurios pagalbos prasymus niekas neatsiliepia gali "issivesti" kazkoki artima giminaiti vien del kad dazniausiai, tradiciskai, kai visi kalba poterius ir maldas uz ta giminaiti, daznai ir kiti ne perseniausiai mire artimieji buna pamineti, ir uz juos malda buna sukalbama, zvakele uzdegta. negaliu pasakyti kiek tame tiesos. teoriskai imanoma. "apsedimai" vienokia ar kitokia forma irgi galimi, bet zmogus turi buti psichologiskai-emociskai silpnos busenos, ir tai irgi tik krastutiniai atvejai. mano poziuriu, gyvieji paprastai kaimynu ir broliu seseru nezudo ir zmogienos nevalgo, siaip jau, bet jei jie iskankinti bado tuomet, ne visiems, bet kai kuriems "nepateisinamos priemones tampa pateisinamos". krastutiniais atvejais net patiems doriausiems visos dogmos nuostatos ir etiketo taisykles subyra.
ka norejau tuo pasakyti, tai kad tavo isvardinti dalykai imanomi, pasitaiko kartais sen bei ten, bet tai veikiau isimtys is taisykliu, krastutiniai atvejai.

elteide

tai va ...vaikučiai...patikėkit yra daug idomesnių dalykų ir mažiau pavojingų šiam pasauly nei spiritizmas ..  ;D

.L.U.T.H.O.R.

Pff, kas nerizikuoja negeria šampano :D

illuminati

Tai va brangieji, spiritizmas išties veikia. Tarkim prieš pora dienų grįžau iš darbo visas nusikalęs, pervargęs dar ir tokia priešgripinė savijauta buvo. Ką gi, reik padaryt spiritizmo seansą gal padės.
 Žodžiu perėjau per spintas ieškodamas žvakės reikalingos apeigoms, bet niekaip neradau, tad paprasčiausiai įjungiau dujinę viryklę. Ugnis šiaip ar taip. Iš šaldytuvo, pagalvojau, išsitrauksiu gabalą žalios mėsos aukai. Žalia tai žalia, bet nuo vakar jau neblogai pasimarinavus su garstyčiom. Galvoju nuo altorėlio reik pasiimt aukojimo indą, bet žiūriu semkių lukštų pilnas... Tiek jau tos paaukosiu keptuvėje...  Vistiek vienintelis švarus indas užkliuvęs už akių. Keptuvę su auka užmečiau ant ugnies. Pačiupęs ritualinį peilį įgudusiais judesiais suraikiau bejėgį,nekaltą pomidorą(jis taip sakė, kad yra nekaltas, aš netikrinau).
 Medium rare mesos šmotą, pomidorą ir pora riekelių juodos duonos (ne skystos) sudėjau į kitą indą ir nunešiau ant altorėlio. Visą šią auką paskyriau vienam galingiausių panteono demonų - Ventriculus. (Merginoms, norinčioms užkariauti tą vienintelį - perpraskit Ventriculus demono galią, tai daug efektyviau nei burtai su menstruacijų krauju).

Seansą užbaigiau su stikline jėgerio, aišku spiritistinės savybės jo ne pačios stipriausios, bet iš padėties visgi kažkaip išsisukt reikėjo.

Ryte atsibudau, kaip naujas. Spiritizmas veikia. Rekomenduoju.

elteide

#163
balandžio 30, 2017, 13:23:26 Redagavimas: balandžio 30, 2017, 13:26:08 by elteide
Citata iš: illuminati  balandžio 30, 2017, 04:07:29(Merginoms, norinčioms užkariauti tą vienintelį - perpraskit Ventriculus demono galią, tai daug efektyviau nei burtai su menstruacijų krauju).

merginos žino, kad yra paprastesni patikimesni dalykai už demonus- silikonas , botoxas ir špaklius ..:D
p.s.
http://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/ventriculus

illuminati

Skrandis lot. ventriculus ;DD

Aukštyn