Del astralines keliones

Pradėjo Edv3, vasario 08, 2012, 23:14:01

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

unco

Citata iš: astropasaulis  rugsėjo 30, 2012, 15:27:43
Labai greitai laikas praeina medituojant. Šiandien norėjau išeiti į astralą, bet nesigavo. Buvau meditacijos būsenoje 1h. Atrodo, kad viską padarau, ko reikia, tačiau niekaip nekyla astralinis kūnas į viršų. Kodėl gali nepavyko atsiskirti? Nors nepatekau į astralą, tačiau jaučiuosi labai gerai po meditacijos. :)


Siūlyčiau paskaityt astralo keliautojų knygas (žinoma, visiškai nepasiduok žodžiams - visuomet išlieka tikimybė jog tai melas).
Kiek man teko skaityt, daugumai jų astralinės kelionės yra lyg įgimtas dalykas, pasireiškęs ankstyvoj vaikystėj, tačiau dar neivienam [mano skaitytam] išeiti į astralą nebuvo lengva be praktikos. Tie patys keliautojai, ar bent didžioji dalis jų, turi savo mokinius, kuriuos ruošia tam pačiam išėjimui iš kūno, ir dažniausiai pasiruošimas trunka net ne metus. Išties, atpalaiduot kūną pastangų reikia daug, tačiau ištuštint mintis, neapleidžiant blaivaus proto, yra be galo sunku...

astropasaulis

#16
spalio 01, 2012, 17:57:41 Redagavimas: spalio 01, 2012, 18:22:12 by astropasaulis
Jau žinau keletą savo klaidų: kai nekila kūnas, aš tari spiceliai bandau, kad jis kiltų, o turi būti viskas automatiškai, be priešinimosi...
Daugelis sako, kad geriausia atlikti astralinę kelionę rytais, kai atsibundi, bet dar neatsimerki. Kelis kartus tai bandžiau ir labai nusivyliau. Mane supykina, galva pradeda skaudėti tiesiog, kai ryte bandau tai atlikti.

.L.U.T.H.O.R.

Nepasirengęs...

astropasaulis

Citata iš: Šešėlis  spalio 01, 2012, 18:03:11
Nepasirengęs...

Jau tai rašei. Tiesiog aiškinuosi aplinkybes. :)

crystal

astropasauli- o buvai kada išėjęs iš kūno? Teko keliauti astralu?  :)

astropasaulis

Citata iš: crystal  spalio 01, 2012, 18:42:53
astropasauli- o buvai kada išėjęs iš kūno? Teko keliauti astralu?  :)

Vaikystėje teko, dar net atsimenu, kai mane neša ant rankų tarsi miegantį, o aš stoviu priešais ir matau viską. Manau, kad tada buvo astralinė kelionė. O dabar nebepavyksta, nes per daug streso patyriu. Bandau atgauti jėgas medituodamas. :)

crystal

Gal buvai labai mažas  :) Nemanai, kad sapnavai? Visokių tų sapnų būna  :)

astropasaulis

Citata iš: crystal  spalio 01, 2012, 18:51:36
Gal buvai labai mažas  :) Nemanai, kad sapnavai? Visokių tų sapnų būna  :)

Tai, kad tas įvykis buvo tiesioginis, kuris ir įvyko realiai (tas manęs nešimas).

crystal

Na nelabai supratau. Kas tave nešė?

astropasaulis

Citata iš: crystal  spalio 01, 2012, 19:02:53
Na nelabai supratau. Kas tave nešė?

Tam tikras asmuo. Manau, kad tai buvo astralinė kelionė, nes ištikrųjų mane nešė miegantį pas močiutę, o aš mačiau iš priekio tą veiksmą.

crystal

Na jei jau taip tau atrodo... :) Šiaip aš kai buvau labai labai maža, kaikuriuos sapnus laikydavau realiais įvikiais :D

TinSoldier

#26
spalio 01, 2012, 19:27:12 Redagavimas: spalio 01, 2012, 19:34:07 by TinSoldier
Citata iš: astropasaulis  spalio 01, 2012, 19:07:43
Tam tikras asmuo. Manau, kad tai buvo astralinė kelionė, nes ištikrųjų mane nešė miegantį pas močiutę, o aš mačiau iš priekio tą veiksmą.


Kažkur jau rašiau apie James Randi nutikimą.
Jei ką, James Randi - skeptikas, ne vieną dešimtmetį tyrinėjantis/atmetinėjantis paranormalius reiškinius. 14 ar 19(nepamenu) metų siūlė milijoną dolerių tam, kuris kontroliuojamomis sąlygomis parodys kažką antgamtiško.

Ir kartą buvo surengęs skeptikų konferenciją. Kadangi žmogus jau nebe jaunas, nuėjo miegoti. Miega miega sau ramiai ir staiga patenka į astralą. Ypač realistiškai mato save gulintį ant lovos, šalia jo, savo įprastoje vietoje - lovos viduryje - Randi šuo.

Ryte atsikėlė su mintimi, kad tikrai išgyveno OBE. Skeptikų skeptikas, o dabar turi pripažinti, kad paskrajojo astralinėse erdvėse. Ir, žodžiu, galbūt būtų tai ir pripažinęs, jei ne kitas žmogus, pasakęs, kad šuo per naktį buvo prirakintas lauke, kad netrukdytų svečiams.

Jei ne pašalinis žmogus, žinojęs tikrus faktus, James Randi galbūt būtų įtikėjęs astralu. Jam pasisekė. Kitiems nepasiseka - jie negauna informacijos apie tai, kas iš tiesų įvyko. Jie neturi kaip patikrinti savo išgyvenimų. Tu - vienas iš jų. Neturi kaip patikrinti savo sapno. Todėl tiki, kad skraidžiojai nežemiškose erdvėse.

Originalus James Randi pasakojimas:



Nes aš tiksliai jo neatsimenu ir greičiausiai ganėtinai iškraipiau.

EDIT: Joa, pakankamai iškraipiau pasakojimą. Ne šuo, o katė buvo. Ne skeptikų, o magų suvažiavimas. Ir dar panašių smulkmenų prikūriau. Bet esmė ta pati: nepasivarginai pasidomėti savo išgyvenimu rimčiau, todėl ir tiki tokiu mėšlu.

crystal

Galima būtų manyti, kad visos tos astralinės kelionės yra tiesiog neištirtos smegenų išdaigos  :)

Xma

Galbūt jis tą kate matė taipat jai būnant astralinio pavidalo ,o ne fizinio..

crystal

Galbūt į nepaaiškinamus reiškinius pirmiau reiktų žiūrėti racionaliai iš savo pusės. Kam svarstyti, kad visi matomi daigtai ir gyvūnai yra astrale ir padaryti tokias išvadas, kad viskas čia astralas, tame tarpe ir aš? O ir šiaip kodėl katė tūrėtų būti astrale?

Aukštyn