Noriu i astrala, bet baisu truputi. :D

Pradėjo ViliusBaranauskas, kovo 26, 2014, 18:46:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Na kadangi aš sakau kad po 2012m liepos-rugsėjo pasaulėdara pasikeitusi tai į astralą nėra kaip nusigauti. Tiesiog nėra tos aplinkos, pasaulio ar būvio.  :)

Trance

Vytautai.. Smarkiai perdedi, sorry, bet skamba tikrai nesąmoningai.. Ir kur jis tavo manymu išgaravo.. Astralas niekur negalėjo išnykt, tai neatskiriamas dalykas nuo žmogaus, kiekvienas turim astralinį kūną ir po mirties būtent į astralą keliaujam.

Master

Kalbat lyg Dievai... Lyg būtumėte pabuvoję anapusiniame pasaulyje ar dar daugiau, susisteminę jų dėsnius. Šaunu :D (y)

Trance

Na astrale teko pabūvoti ir po Vytauto datos :)

eshter

Citata iš: Trance  kovo 26, 2014, 22:07:47Siaip patekus i astrala sunku ten ilgai isbuti, menkas isgastis ir grizti i kuna. Kiek kartu buvau, visus issigandau, ismusa is veziu tokie dalykai,  :) turi buti tam pasiruoses, jei ne, pasekmes gali buti tragiskos. Galima isprotet, uzmigt letargo miegu, (kadangi ten esancios butybes tau gali neleist sugrizti i kuna) zodziu 100% isitikinimas ir pasirengimas, laimingos keliones:)
Kas per būtybės iš kur tokios žinios ? plačiau o ne tik šast ir viskas, tada geriau nieko nerašyti ....

Cerber

bijai vilko, neik i miska

Laurynas

Man visai idomu kaip naujokiu ar gali buti kokiu neigemu kuniu bairiu vistiek sustingi ir panasia tas baisiause man paranoja varo kaip stikgsti, beto buvau pasiekes jau net ir energijos pliupsni lyk kaskas butu zarijomis aplieja arba energija bet pakliti nejo perdaug.

Laurynas

Gal kasnrs galit padeti su muzika kokia geriau klausyti ar kokia jums padeda ar isvis nenaudojat>

Aukštyn