Nusivažiavimas

Pradėjo DesolatedColors, gegužės 06, 2016, 11:18:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

DesolatedColors

gegužės 06, 2016, 11:18:56 Redagavimas: gegužės 06, 2016, 11:22:03 by DesolatedColors
Aš pastebėjau, kad per pastrajį pusmetį ar daugiau labai suprasteėjo anomalijos straipsnių kokybė...

Seniau daug buvo apie sąmokslo teorijas,  visokios žiaurybės, apie kurią įdomu paskaityt, įdomūs tyrimai, o dabar daugiausia visokie marazmai orientuotį į visai kitą auditoriją: numerologija, "užkėrimai kad mestu gerti", parapsichologija, šmėklos ar dar koks bbsir t.t. karočia šūdas, seniau įdomu būdavo skaityt ir norėtusi daug straipsnių kaip ankščiau,

paragraf 78

Tai imk ir pats parašyk kažką stulbinančio :)

DesolatedColors

Nepasakyčiau, kad turiu talentą straipsnius rašyt, galiu nebent kažką nukopint ar išvert į LT

o šiaip skaityt labiau man

paragraf 78

Tai versk, mielai laukiami tokie dalykai, nes pabambėti kiekvienas gali, o va daryti didžioji dalis nieko nesiruošia.

Benamis

Galima suprasti ir autorius projekto: Lietuva per maza rinka, kad rasytu analitinius straipsnius dar ir paranormalia tematika. Labiau orientuojasi i mases ir tiek.

Ta pati daro ir didieji salies portalai. Tiesa dabar 15min keicia krypti, nors nezinau ar jiems tai pasiteisins, nes kaip ten bebutu, bulvariniu naujienu skaitytoju yra zymiai daugiau.

DesolatedColors

Ir čia skudas ne dėl straipsnių kiekio, o turinio/kokybės, paragrafai

Benamis

Bet reikia tureti omeny, kad vienam kazkokia informacija ar straipsnis gali buti:

Citata iš: DesolatedColors  gegužės 06, 2016, 11:18:56karočia šūdas
o stai pensininkei Onutei, aukso gysla :)

paragraf 78

Citata iš: DesolatedColors  gegužės 06, 2016, 11:46:47Ir čia skudas ne dėl straipsnių kiekio, o turinio/kokybės, paragrafai
Tai aš apie turinį ir kalbu, jei manai kad turinys prastas, tada pirmyn, daryk kažką kas jų turinio kokybę pakeltų (rašyk, versk, surask kas tai kokybiškai galėtų daryti, ar kitaip pirštą pajudink, nes laiks nuo laiko vis atsiranda koks aiškintojas kaip čia viskas lievai daroma, o kai yra paprašomas nors pirštą pajudinti iškart pasiplauna :)
Esė ta, kad visuomenė pripratusi imti ir imti, pačiam kažką daryti noro nėra, sąmoningumo užtenka tik pasakyti: ne taip duodate :)
Jei kiekvienas toks bambėtojas pajudintų pirštus... bet ne, juk tingisi, geriau tik pabambėti :)

TinSoldier

Bet kas ten žino, gal tas bambėtojas kitoje srityje visą savo laiką ir gyvenimą atiduota, kad viską kuo geriau padarytų. Toje srityje visą save į kokybę įdeda, o kažkur kitur ateina ir mato - nu, nulis kokybės. Nesistengia kiti. Pats kokybę vienoje vietoje duoda, o kitoje jos jau nebegauna. Na, tai ir burba :D

paragraf 78

Geras pastebėjimas, tik tik kad tie kas išties stengiasi kokybiškai kažką daryti, žino, koks tai sunkus kelias, tai atėjęs bet kur nebamba, bet siūlo konkrečią pagalbą ar bent jau pasiūlymus duoda, ką pagerinti. Tas kas kažką daro supranta, jog pasakymas, kad čia viskas nusivažiavo iki rudo džiaugsmo kelnėse, ne tik kad nepadeda, bet gali demoralizuoti tuos kurie čia angažuojasi :)
Suprantu, jei būtų prašyta:
Manau, suprastėjo lygis, gal reikia pagalbos? / galiu padėti /
arba bent jau
suprastėjo šios sritys, tai gal galėtumėte pabandyti padaryti taip ir taip

DesolatedColors

Nu ok, aš paprasčiausiai norėjau paklaust, kodėl, taip keičiasi straipsnių tematika? Seniau lyg ir geros rašliavos buvo, o db - marazmai visokie, kuriuos tik mažiem vaikam skaityt
Kartais yra gerą straipsnį užmatau, tačiau, kartais.. o bendrame kontexte marazmų daugiau nei ankščiau-

Beje, straipsnius kelti čia gali kas nori..?

Benamis

Citata iš: DesolatedColors  gegužės 06, 2016, 15:19:29Beje, straipsnius kelti čia gali kas nori..?
Rasyti straipsnius gali kas nori: http://anomalija.lt/skelbk/ - aisku pries tai patikrina ar nera straipsnyje tokiu issireiskimu kaip:
Citata iš: DesolatedColors  gegužės 06, 2016, 11:18:56ar dar koks bbs ir t.t. karočia šūdas

Bla

Pamačiau šią temą ir kilo toks klausimas. O kokių gi straipsnių šio portalo lankytojams šiuo metu reikia?

mcgyver

Daugiau apie religijas, dievą, astralinės projekcijas ir panašiai.

Tip

Šiek tiek paskaitinėjau ir kaip tik panorau keletą pastabų paskelbti apie kokybę. Ne dėl turinio. Čia jau skonio reikalas ir kas kam patinka tą ir skaito ar rašo. Nežinau kaip čia yra ar adminas nekreipia dėmesio, ar neturi laiko, ar bendrai niekam neįdomu, tačiau skaitant straipsnius vos ne kiekvienoje eilutėje paprasčiausios rašybos klaidos. Dar suprasčiau jei straipsnio autorius rašytų „moderniškai", tipo, nenaudoja lietuviškų raidžių. Tai būtų jo „stilius" ir jo noras, tačiau kai viename žodyje yra nosinė ar ž, š, o kitame jau nėra, tai čia jau ne stilius, o kažkoks apsileidimas. Jei jau piramidė Gizos, tai kodėl sekančiame sakinyje ji tampa Gyzos ir t.t.
Mano pasiūlymai būtų arba turėti redaktorius, panašiai kaip moderatorius, arba paskelbti, kad straipsniai su ištisinėmis kalbos klaidomis nebus publikuojami, tuo įpareigojant autorius atidžiau perskaityti savo rašinį prieš publikuojant.
Čia daug rašoma apie kultūros poreikį, žinias, tai ar nereikėtų to prisiimti kaip portalo vieno iš tikslų, kad neatrodytų, jog straipsnius publikuoja kažkokie beraščiai ar negerbiantys skaitytojų autoriai?

Aukštyn