Fleimas/"Stumimas"/Nepagarba

Pradėjo 2Pacas, gruodžio 20, 2013, 10:55:40

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

inkognito

Citata iš: Benamis  gruodžio 20, 2013, 12:05:28
Inkognito, rasyk peticija steigejams, kad mane nuimtu, mano nuomone visvien nepasikeis: as ten nematau izeidimo.

CitataO kad visi kariškiai yra vos ne debilai buvo taikyta man <...>


Visu pirma niekas nepavadino kariskiu debilais, o del smegenu plovimo (http://lt.wikipedia.org/wiki/Smegenų_plovimas) kuris jiems taikomas kiekvieno asmeninis reikalas - tau atrodo, kad kariskiams smegenu neplauna, o man atrodo atvirksciai. Tai del to, kad man atrodo atvirksciai, as kazkaip izeidziu tave? Ar as kazko nesupratau? :)

Niekam nieko nesiruošiu aš rašyti,gyvenkite tame savo forume  kaip išmanote,po naujų metų vėl atgaivisnime "Meškos ausies" forumą,turėsime kur diskutuoti europietiškai ,o ne rusiškai.

Benamis

Na va, gal ten teisybe bus :)

inkognito

Nu jo čia kaip ir Lietuvoje visoje Teisingumas ir Teisėtvarka tai visiškai skirtingi dalykai. Už tai ir vargstate vargšeliai ir dar ilgai ilgai vargsite su tokiu savo supratimu...Na bet nieko su laiko vargas jus išmokys suprasti, kad Tvarka,teisėtvarka  ir teisingumas negali skirtis vienas nuo kito...

Teroras

Zinoma, kai atsiradys Meskos ausies forumas kuriame diskutuos 3 dalyviai (+ visi jie draugai), tai vienintele teisybe ir bus :)

.L.U.T.H.O.R.

Vaikų darželis kažkoks :D Inkognito, kurk savo forumą palei savo taisykles tada būsi administratorius ir visi tavęs klausys, visus kritikus galėsi banint lauk :D Deja aš irgi kaip ir Benamis neįžvelgiu pažeidimo tam pranešime, tik tiesiai šviesiai išsakytą nuomonę :)

Matai inkognito galėčiau dabar tavo paskutinę žinutę laikyt įžeidimu, nes laikai ale visus vargšeliais nesupratėliais. Benami duok inkognito 10proc įspėjimo :D

Marius

#20
gruodžio 20, 2013, 12:32:05 Redagavimas: gruodžio 20, 2013, 12:36:23 by Marius
Greičiau gaivinkit kasnors tą meškos uodega,ar ausį..nes žmogus šiame forume patiria neteisybę ir neteisingumą.

Gal tu rūpinkis tarpgalaktiniais savo reikalais ir mažiau rūpinkis mumis ''vargšeliaias''

P.S. gal kas iš moderatorių galėtų panaikint mano terorui uždėtą minusą šioje temoje,nes tiesiog nesugraibes pelės neta paspaudžiau.

Benamis

Citata iš: Marius  gruodžio 20, 2013, 12:32:05
P.S. gal kas iš moderatorių galėtų panaikint mano terorui uždėtą minusą šioje temoje,nes tiesiog nesugraibes pelės neta paspaudžiau.


Neturim tokios galimybes ??? Dabar ir antra karta negalima balsuoti uz ta pacia zinute, taigi net ir tau pakeisti neiseis. Pasitaiko :)

EDIT: kazkas pliusa uzdejo ir tiek ;)

Teroras

Nieko baisaus.

Kas liecia tema tai siulau ja rakinti, nes tiesa sakant bus cia pasaka be pabaigos :)

Marius

Na va teisybė atstatyta:-) nors kaip sakė žmogus pagrobtas ateivių:čia nėra nei teisybės ,nei teisingumo:-)

O minusų lietus pasipylė :-D

Temos rakint manau nereik,tiesiog kasnors padėkit ta ''ausį'' greičiau paleist..kad žmogus tūrėtų savo europietiškai teisingą kampelį:-)

Benamis

Tema rakinu ir raginu suprasti visus, kad cia renkasi "n" dalyviu kurie turi savo pasauleziura, savo tiesas, savo nuomone ir t.t. Jeigu diskutuojame panasiomis temomis tai dar nereiskia, kad cia bus tik jusu bendraminciai. Toje pacioje ateviu/NSO temoje vieni gali tiketi tik reptilijomis, o kiti tik pilkaisiais, tai ka jau kalbeti apie kitus fenomenus ir asmeninius potyrius.

Aukštyn