Ką daryti sapnuojant samoningai

Pradėjo Artūrassss, spalio 26, 2016, 01:09:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

pilkasai

nereikia taip sudetingai (aisku galima ir taip) daryt kazkokiu skyliu, prieini prie artimiausiu duru o jei nera jas "pasidarai" sugalvoji ka nori uz ju pamatyt ir viskas, o del knygu tas pats, turi sugalvot ka nori paskaityt ar pan ir viskas, jei imi negalvodama tai kaip loterija gali istraukt bile ka :)

Supernatural

Mmm...tas jausmas sapne su o,ti, kad sapnuoji, kokia kasdienybe, ...pasakysku viena, nifiga issimiegot neina...kita vertus pasikartojantis sapnas, kad ir su skirtinga siek tiek aplinka, bet ta pacia mintimi, yra zenklas...zenklas, kad kazka prazioplinai real...rusiskai tariant- podskazka dlia necto ili kavo to

Creative

Perskaičiau, kad samoningi sapnai tai tik žingsnis į kontroliojamus sapnus. Tikslas - Kontroliuojami sapnai.

Supernatural

Kontroliuojamo sapno aplinka yra moderuojama, t.y. tai kas vyksta - tampa žinojimu sapne, kad tai jau matei, tai vyko, tai išgyvenai, išgyveni ir tuoj išgyvensi pakartotinai, tačiau akimirksnio suvokimas leidžia tarsi numatyti kas bus ir bandyti išvengti pasikartojimo, t.y. keisti sapną, nes tu suvoki ne tik kad sapnuoji, bet kad kažkodėl vėl ir vėl esi tame pačiame sapne, t.y. tame pačiame kieme su tais pačiais taip pat šnekančiais žmonėmis, tame pačiame pastate ar pan..esu bandžiusi keisti sapną, kaip kažkas čia minėjo - baigėsi ne kažką, tiesiog sapno bazė išnyko pačiame sapne ir kažkas pradėjo traukti gilyn į niekur, į bedugnę, į tamsą..teko atsibusti..nes sapne tos durys link kurių tiesėsi rankos tik tolo, nematoma kažkokia jėga tarsi nutempė nuo jų ir viskas pradėjo aplink nykti. Kaži ar tai gera išeitis.

JurateVan

Sveiki, as del tu samoningu sapnu. Patys sapnai - atskiras mokslas:). Jei zinote, kad sapnuojate, tai puiku:). Yra net tam tikros technikos padedancios suvokti, kad esate sapne. Tai kad matote bildukus, gali buti ivairiu priezasciu. Svarbiausia nesielgti agresyviai, nepykti. Jei jauciate is ju puses negatyva - pasitraukite nuo ju. Labai rekomenduoju uzsiimti meditacija. Butent ta meditacija, kuri ramina prota. Yra dar analitine meditacija. Internete galima lengvai rasti budistu momyma medituoti (butent budistu, bet ne civiliu europieciu ar lietuvaiciu:)). Kada protas nurims, pats suprasite, kodel tie bildukai jums gadina gyvenima. Tai, kad blogai issimiegate, gali buti zenklas, kad miego metu bunate zemesnese sferose. Medituokite sviesa. Sekmes. Su geriausiais linkejimais Jurate. Linkiu Jums ramiu ir sviesiu sapnu.

vatari

#20
vasario 18, 2017, 23:21:51 Redagavimas: vasario 19, 2017, 01:16:33 by Benamis
neperseniausiai pavyko sąmoningai sapnuoti. kai jau pagavau kampą, jog sapnuoju tai pradėjau įsivaizduoti gražias blondines ir pyst ten jos atsirado, [cenzura] atsimenu ten buvo mano geriausias sapnas, norėčiau pakartot, o poto bandžiau grįžt iš sapno bet niekaip nėišėjo (šokinėjau, rėkiau ir t.t), ko pasekoje nusiraminau ir atsibudau. best experiencas.

Benamis:
Nevartok keiksmazodziu!

Vitus

Specialiai nesidomiu tokiais dalykais, bet neperseniausiai sapnavau pora "sąmoningų" sapnų.

Vieną naktį sapnuoju, kad sėdžiu parke ant suoliuko ir mane apsupo grupė vyrukų, ginkluotų peiliais. Suprantu, kad iš tokios padėties nėra išeities, niekaip nuo jų neapsiginsiu. Išsigąstu ir pabundu. Pabudęs mąstau, kodėl aš nesupratau, kad tai buvo sapnas?

Po kurio laiko nusiraminu ir vėl užmiegu. Vėl sapnuoju tą patį sapną, tik dabar jau žinau, kad tai sapnas ir nieko nebijau.  Užpuolu patį aršiausią pilietį, kuris mojavo peiliu. Smūgis - užpuolikas tiesiog lūžta per pusę. Antras smūgis - dar vienas atjungtas. Pamažu viskas išnyksta, parkas, suoliukas, blogi vyrukai. Sapnas baigiasi...

Po to buvo dar vienas panašus sapnas. Praėjo mėnuo, gal du, kol kas sapnuoju tik gražius sapnus :)

Aukštyn