Sekso vaidmuo pasaulinėje istorijoje

Visiems mums būdingi mūsų emocinę būseną veikiantys išoriniai veiksniai. „Didieji“ pasaulio žmonės šiuo klausimu nėra išimtis. Parodę silpnumą ir atsidavę savo seksualiniams troškimams, jie už tai sumokėjo savo reputacija ir karjera. Tačiau buvo situacijų, kai valdančiojo elito atstovų neapgalvoti veiksmai turėjo nenuspėjamą poveikį pasaulio istorijos eigai.

 

Kleopatra, Gajus Julijus Cezaris ir Markas Antonijus

 

Egipto karalienė valdė I a. prieš mūsų erą, o jos grožio šlovė išliko iki šių dienų. Nė vienas vyras negalėjo atsispirti šiai moteriai. Kai Gajus Julijus Cezaris papuolė į Egipto karalienės tinklus, Kleopatra buvo tremtyje. Siekdamas laimėti sau naudą, romėnų vadas nusprendė sutaikyti karališkąją personą su broliu ir pabandyti grąžinti ją į sostą. Tačiau taikiai to padaryti jam nepavyko ir viskas baigėsi kariniais veiksmais tarp tautų. Kai Markas Antonijus patraukė Kleopatros dėmesį, ji nusprendė užkariauti ir šį griežtą karo lyderį. Jos bandymus karūnavo sėkmė, bet vietos gyventojams tai virto kruvinu pilietiniu karu, kurio metu žuvo ir patys mylimieji.

 

Henrikas VIII Tudoras ir Anna Bolein

 

Henrikas VIII Tudoras – Anglijos karalius, kuris buvo toli gražu neabejingas moterims ir turėjo labai žiaurų būdą. Kai Henrikas VIII užsidegė aistra Annai Bolein, jis buvo vedęs Kateriną Aragonietę. Anna griežtai atsisakė tapti monarcho meiluže. Norėdamas turėti šią moterį, anglų karalius privalėjo išsiskirti su savo žmona. To nepalaikė Katalikų Bažnyčia. Tada valdovas pasirašė dokumentus, pagal kuriuos jo įgaliojimai tapo didesni už popiežiaus. Tai ir nulėmė diplomatinių santykių su pačia Roma nutraukimą ir Henriko išbraukimą iš Katalikų Bažnyčios.

 

Edvardas VIII ir Wallis Simpson

 

Didžiosios Britanijos karaliaus sūnus Edvardas VIII, beviltiškai įsimylėjo paprastą merginą Wallis Simpson. Karališkoji šeima kategoriškai prieštaravo princo pasirinkimui. Tačiau karalius paliko šį pasaulį taip ir nesulaukęs savo sūnaus meilės istorijos pabaigos. Edvardas turėjo paimti karalystės vadžias į savo rankas, bet ne ilgam. Jaunasis valdovas žinojo, kad be mylimosios, jis negalės vykdyti savo pareigų. Todėl Edvardas VIII palieka sostą savo brolio Jurgio VI naudai ir gauna kunigaikščio vardą.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kaip matote, švelnus meilumas, stiprus patrauklumas, neįprastas seksualinis noras, gali ne tik užgožti žmogaus protą, bet ir paveikti pasaulio istorijos eigą. Mes visi esame žmonės ir visa, kas žmogiška, mums nėra svetima, o ypač žinomoms personoms.

 

Šaltinis: https://miridei.com/

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite