Besąlyginės meilės išplėtimas santykiuose

Nuo Žemės ir Žmonijos evoliucijos tėkmę reikšmingai pakreipusio Veneros tranzito ciklo 2004-2012 m. mūsų gebėjimas mylėti kitus absoliučiai, giliai ir intensyviai auga. Tai pasireiškia per gilesnius meilės ir vertinimo jausmus mūsų artimiesiems, partneriams ir kitiems žmonėms, kurie yra mūsų gyvenimuose. Kai mūsų emocinga žmogiška prigimtis susilieja su mūsų dvasine prigimtimi, tai išplečia mūsų gebėjimą mylėti besąlygiškai, taip pat ir atvirkščiai – mes vis aiškiau suvokiame ir tampame jautresni santykiuose kitų atžvilgiu. Jei koks nors asmuo nėra susilygiavęs, susiderinęs su mūsų didesniu gėriu, į kurį mes gręžiamės, mes greit pajuntame nusivylimą jais. Mums nebefunkcionuojantys santykiai tampa vis labiau akivaizdūs ir mes galime jausti poreikį pakeisti šių santykių struktūrą ar ribas arba užbaigti santykius, kurie daugiau nebetarnauja mūsų asmeninei evoliucijai. Labai svarbu nepanikuoti dėl to, neįsitraukti į žemesnių dažnių mintis, palaikyti save Šviesoje ir Pasitikėjime, kad viskas, kas jus palieka, stumia jus į jūsų didesnę gėrį.

 

Paslapčių atskleidimas

 

Astrologiškai, Venera reprezentuoja santykius su kitais. Veneros tranzitas pakvietė didesnį sąžiningumą žmonių santykiuose. Sąžiningumas yra gyvybiškai svarbus, kad kiekvieni santykiai veiktų. Kadangi Veneros tranzitas 2004 – 2012 m. sutapo su Urano ir Žuvų ciklu, bedravimas tarp žmonių pradėjo vystytis intuityviame lygmenyje. Šių dviejų ciklų energijų kombinacija paskatino mūsų intuityvų paslėptų emocijų ir troškimų suvokimą, Mes kolektyviai perėjome į Skaidrumo amžių ir su laiku nebegalėsime paslėpti vieni nuo kitų savo tikrų jausmų, išvystysime visišką tarpusavio pasitikėjimą, atjautą ir meilę.

 

Vienas kito matymas

 

Raktinis faktorius visuose mūsų santykiuose – asmeniniuose, verslo ir tarptautiniuose – yra bendravimas. Sėkmingi santykiai yra sukuriami per teisingą bendravimą, abipusę pagarbą ir atidumą vieni kitiems. Geriausiai tai įvyksta tada, kai mes visuose atpažįstame ir gerbiame Vienį, Vieną, tą patį, Dievišką, Begalinį, persmelkiantį Visą. Tai darydami, mes galime sukurti Taiką vieni su kitais, apimant mūsų darbovietes, organizacijas, vyriausybes ir valstybes.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Efektyvus būdas išspręsti kilusius konfliktus yra atpažinti, kad mes esame tokie patys, ne skirtingi. Šis požiūris sukuria pagrindą, ant kurio mes galime statyti taikų, pozityvų santykį. Pavyzdžiui, kai mama praranda savo vaiką kare, nesvarbu, kokia jos odos spalva ar koks jos tikėjimas, skausmas yra toks pats; kai bet kuriam žmogui yra parodoma meilė ir pagarba, džiaugsmas yra toks pat visiems. Jei jūs suvokiate, kad jūs ir jūsų suvoktas priešas abu norite taikos ir ramybės, kad kentėjimas baigtųsi, tuomet jūs pradedate bendrauti iš abipusės pagarbos, o ne iš reakcijos ir paaštrinimo. Iškilus konfliktui bet kokiame santykyje, mes galime stabtelti akimirkoje ir užduoti sau klausimą: “Kas yra didesnė gerovė Visiems įtrauktiesiems?” Didesnis gėris visiems gali būti suvoktas mūsų Širdyse.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Emocijų nugalėjimas

 

Tamsioji Veneros pusė reprezentuoja šešėlinę emocinę žmogiškos prigimties pusę. Mūsų emocinės prigimties šešėliai yra tos neišspręstos, užgniaužtos ir baime pagrįstos psichologinės energijos, kurios sukelia mūsų santykiuose sutrikimą, liūdesį, nelaimingumą. Šios užspaustos emocijos dažnai prasideda mūsų vaikystėse ir/ arba yra atsineštos iš praėjusių gyvenimų. Jos verčia mus elgtis tokiais sąmoningais ir pasąmoniniais būdais, kurie kenkia mūsų santykiams, blokuoja mūsų artumą ir sužlugdo mūsų bendravimą.

 

Šie šešėliai iš esmės blokuoja mūsų gebėjimą iš tikrųjų mylėti kitą asmenį ir savo artimus. Mūsų pasauliui reikia, kad virš tų žemesnio dažnio, labiau savanaudiškų emocijų iškiltų ir pasireikštų aukštesnė, dvasinė, tyra Meilė. Pasaulis, kuriame nugali Besąlyginė, dvasinė Meilė, yra mūsų, kaip žmonių, potencialas. Sąmoningos ir pasąmoninės baime pagrįstos emocijos yra kliūtys šiai aukštesnei Meilei. Kad iš naujo atrastų ir išreikštų šitą didesnę Meilę, žmonija pirmausia turi atskleisti ir išvalyti visas baime pagrįstas emocijas mūsų kolektyvinėje sąmonėje, ir tai prasideda bei plečiasi nuo kiekvieno asmens.

 

Atsakomybės prisiėmimas

 

Mes privalome prisiimti atsakomybę, kaip mes pasirodome savo santykiuose su kitais. Svarbu stebėti savo jausmus bei elgesį su svarbiais mūsų gyvenime žmonėmis ir padaryti taiką, užbaigti su nefunkcionuojančiais emociniais modeliais. Kiekvienam iš mūsų yra naudinga paklausti savęs: “Kur aš nesugebu būti iš tikrųjų atviras, sąžiningas ir nuoširdus savo santykiuose su kitais?”, “Kuriame taške aš esu užsidaręs emociškai?”, “Kur aš palaikau ribas?” ir “Ar šios ribos yra sveikos ar blokuoja mano artumą su kitais, pačiu gyvenimu?”. Kiekvienas iš mūsų turime įsileisti į savo Širdis artumą ir leisti jam išplėsti mūsų santykius su kitais. Artumas gali įvykti tik tada, kai mes leidžiame kitiems “matyti manyje”. Tai išsivysto tada, kai mes nuleidžiame mūsų barjerus ir leidžiame kitiems „matyti mūsų širdyse“. Kad tai sugebėtume geriausiai, mes privalome būti sąžiningi su savimi.

 

Meilės išplėtimas

 

Kai šios Meilės ir Atjautos energijos, kurios dabar ateina į ir per planetą bei mūsų kūnus ir bendrauja su mūsų žmogiška sąmone, jos pažadina bei išplečia atjautą mūsų širdyse. Atjauta atveria duris į Besąlyginę Meilę, pažadina gebėjimą jausti ir išreikšti Besąlyginę Meilę. Gebėjimas mylėti be prisirišimų ar lūkesčių yra aukščiausia meilės forma, kurią žmogus gali išreikšti. Šios rūšies (kokybės) meilė skatina ir remia emocinį kitų gijimą ir kiekvieno iš mūsų individualią evoliuciją, Pakilimą.

 

Vienas iš raktų prieiti prie šios gydančios energijos kiekviename iš mūsų yra per Atleidimą. ATLEIDIMAS yra Raktas paleisti save nuo praeities. Tik tada, kai viskam yra atleista, mums yra prieinama absoliuti MEILĖ. Mes galime pagydyti save visiškai, jeigu mes leidžiame sau būti pažeidžiamiems ir jausti, vietoj blokavimo/ pasipriešinimo, bei išreikšti savo tikrus jausmus, kuriuos mes jaučiame akimirkoje (net jeigu tai yra negatyvios emocijos), ir tuomet atleisti sau bei kitiems už viską, kas kada nors buvo padaryta ir mūsų suvokta, kaip neteisinga. Šis gilus apvalantis procesas pagilina mūsų santykius su kitais ir išlaisvina mus iš mūsų emocinio skausmo bagažo bei praeities prisirišimų. Išsilaisvinus iš praeities ir gyvenant visiškai/ “pilnai“ DABARTYJE, gali būti suvokta mūsų tikroji laimė ir maksimaliai padidinama mūsų galia Kurti, kurti Naują Dabar.

 

Mūsų santykiai su kitais iš tiesų yra mūsų didžiausios dovanos. Pats efektyviausias būdas užbaigti Savęs Suvokimą ir asmeninį Meistriškumą yra per mūsų santykius. Mes galime stebėti savo Meistriškumo procesą, stebėdami save mūsų santykiuose su kitais: Ar mes juose patiriame sąlygotą ar besąlyginę meilę? Besąlyginę meilę remia Dieviškumo kituose matymas ir veikimas sąžiningai su Meile. „Elkis su kitais taip, kaip nori, kad jie su tavimi elgtųsi“. Būkime dėkingi kitiems už visas savybes, kuriomis mes mėgaujamės kituose, ir leiskime jiems žinoti, kaip labai mes vertiname jų buvimą mūsų gyvenimuose. Tai, ką mes vertiname, vertina mus.

 

Šaltinis: gyvenusumeile.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite