Kai sunku – replikuojame: “šuniškas gyvenimas”

“Nesėkmingai” klostosi situacija tik “aš” ribotame suvokime. Kiekviena “nesėkmė” – galimybė patirti jėgą, kuri veda į patyrimą. Situacija “matuoja” ramybės lygį, kaip termometras matuoja kūno temperatūrą.

 

Prabudimo nei sau, nei draugui nesuplanuosi ir nesukursi, ramybės rieškučiomis iš visatos nepasisemsi tada, kada norisi. Duoda, kiek duoda. Daug kartų tikrina, bet visada duoda.

 

Kančia, baimė – ne kliūtis, o galimybė patirti. Žemiškas gyvenimas be patyrimų neįmanomas. “Nesėkmę” kuria protas. Jam taip lengviau. Lyg būtų atrastas kaltas ir tas kaltas – “nesėkmė”.

 

Kiekviename “nepasisekė” – galimybė atverti Šviesos duris. Tik leisk būti “nesėkmei”. Nugalėti, pabėgti neįmanoma. Galima tik išbūti…

 

Šaltinis: https://www.facebook.com/onute.navickiene

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
paprika [aitrioji]

ramybe- pats svarbiausias zmogaus ramstis.. kas ta sugeba suvokti, tuom pasinaudoti gyvena ilgai ir ju nepuola jokios ligos. gyvena kol naturaliai ‘sunyksta’ kunas ir ramiai ‘uzgesta’.. sugebet ramiai priimt viska ka duoda gyvenimas, neklausiant ”kodel, uz ka, kodel butent man”. juk to neklausiam kai nutinka geri dalykai- dziaugiames, bunam laimingi… kai uzpuola bedos- visa demesi sutelkiam i jas =galybe savo energijos iseikvojam skriaudoms ismastyt, isanalizuot ‘kas butu, jeigu butu’, kai tuo tarpu situacijos pakeist negalim, turetume ja priimt ir gyvent ta etapa, kol ateis kitoks buvimas.. kaip sudetinga ta pritaikyt gyvenime!! protas suvokia, bet…. ..kazkas seimoj ar darbe sunervino, kazkas… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite