Vyriškas patrauklumas

Vedose yra parašyta, kad moteriai vyras reikalingas tam, kad ji galėtų nuraminti savo protą. O, kad tai įvyktų, vyras turi būti tam paruoštas. Paruoštas – reiškia, jis pats turi turėti emocinį stabilumą. Dar kitaip tariant, vyras turi būti pats emociškai suaugęs.

 

Turbūt ne paslaptis, kad moters psichika už vyro psichiką yra stipresnė maždaug apie 6 kartus, todėl neparuoštas vyras, pasireiškus negatyviai moteriškai prigimčiai, pats labai greitai gali „persimesti“ į emocijas. Vietoj to, kad jis savo ramybe iškrautų susidariusią negatyvią situaciją, jis pradeda prisitaikyti prie moteriškų kaprizų ir isterijų ir tuo pačiu, kaip tik atvirkščiai, dar labiau įkaitina jau ir taip įkaitusią padėtį. Tokiu būdu, pats vyras net to nesuprasdamas, parodo moteriai savo silpnumą.

 

Jei vyras nesugeba kontroliuoti savo proto ir nesugeba išlikti ramus, kada moteris kelia bangas, tuomet po kelių tokių atvejų, moteris nustoja tokį vyrą gerbti. Kai tik moteris nustoja gerbti tokį vyrą, tuomet ir aplinkiniai žmonės nustoja jį gerbti. Tokiu būdu, vyras praranda savo kūrybinę energiją, jėgą, svarbumą ir patrauklumą.

 

Senovėje žmonės žinojo, kad moteriškas kūnas yra skirtas tam, kad siela panaikintų Karmą, o vyriškas kūnas – kad sukurti naują Karmą. Todėl senovėje berniukus specialiai mokindavo, kad jie užaugę padėtų moteriai nugalėti karminius procesus todėl, kad moteriška Karma yra daug sunkesnė už vyrišką.

 

Moteriai savų jėgų ir pastangų užtenka vien tik tam, kad ji galėtų panaikinti tiktai savo Karmą, o ne dar kieno nors kito, kai tuo tarpu vyriškoje esybėje, jau taip Gamta sutvarkė, vyrui duotas sugebėjimas ne tik, kad jis savimi pasirūpintų, bet dar galėtų pasirūpinti ir savo mylima moterimi. Todėl, emociškai stabilus vyras padeda moteriai nuraminti jos protą, o kada moteris yra rami, tuomet su tokiu vyru moteris gali kurti jų abiejų šeimyninį gyvenimą ir eiti tiktai į priekį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Todėl, moteris pasąmoningai renkasi tokį vyrą, kuris turi savyje vidinės jėgos ir gali susidoroti su moters nepalankiu Likimu, kuris susikuria per jos emocijas. Todėl, moterys ne visada kreipia dėmesį į vyro fizinį patrauklumą, o daugiau žiūri ir analizuoja vyro charakterį ir psichologinį brandumą.

 

Mokėjimas kontroliuoti savo emocijas – yra tikro ir stipraus vyro savybė. Taip pat ši savybė padeda atskirti į nuo kitų vyrų ir tokį vyrą moterys atpažįsta tiesiog intuityviai. Jo kalba, laikysena ir manieros sukuria aplink jį labai stiprią charizmą ir tokiam vyrui nereikia nieko niekam įrodinėti, tiesiog jo savybės kalba pačios už save.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Todėl, kol dar vyras nėra pasiruošęs sukurti šeimos, jis prieš tai turi psichologiškai suaugti ir surimtėti. Pas tokį vyrą turi atsirasti laimės skonis, kuris nepriklausytų nuo jo žmonos kaprizų ir nuotaikų kaitos.

 

Vyras, kuris sugeba savyje išsiugdyti savarankiškumą ir nepriklausomumą, išsiugdo savyje vidinį grožį ir patrauklumą, kuris nedingsta iš jo iki pat gilios senatvės. Toks vyras visada išlieka patrauklus, tiek savimi, tiek savo žmonai.

 

Šaltinis: http://www.ezoterinismokslas.lt/straipsniai/

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite