5 Daiktai, kurių jokiu būdu negalima skolinti ar skolintis


Pasak liaudies prietarų, kai kuriuos daiktus kategoriškai draudžiama skolinti ar skolintis. Tai žinodami jūs galėsite apsisaugoti nuo problemų ir nesėkmių. Jeigu jūs jau padarėte tą klaidą, pasistenkite jos nekartoti, todėl kad energetinės problemos atima iš žmonių sėkmę visose sferose gyvenime.

DRUSKA

Druskos jokiu būdu negalima skolinti. Jeigu jūsų kaimynas paprašė druskos, duokite tik su ta sąlyga, kad tai bus jūsų dovana. Pavojus slypi energetinėse druskos savybėse, kurios daro poveikį likimui.
Druska yra vienas svarbiausių maginių komponentų, todėl priimti jąiš kitų žmonių paprasčiausiai negalima. Daugelis žmonių skolino druską, o vėliau, ją atgavę prarasdavo sėkmę, susirgdavo, išsiskirdavo su mylimaisiais. Tai labai pavojinga.

INDAI

Indai pasikrauna namų, kuriuose nuolat yra, energija. Jeigu kažkas nori padaryti kažką bloga kitam žmogui, tai gali jam duoti pasinaudoti savo puodeliu, lėkštute, šaukštu ir taip toliau. Neduokite niekam indų ir jų neprašykite, kad nepaveiktumėt negatyviai kito žmogaus ar savo likimo.
Skolinti indai gali sukelti sveikatos sutrikimus, naujas baimes ir gali turėti daugelį kitų negatyvių pasekmių. Galima naudotis indais kartu su kitais žmonėmis, jeigu jūs gyvenate, pavyzdžiui, bendrabutyje. Bet ir čia reikia atsargumo. Dar pavojingesni suskilę, pažeisti indai. Juos iškart reikia išmesti ir nelaikyti namie.

RŪBAI

Daugelis vyrų ir moterų laiko visai normaliu dalyku, jeigu laikinai pasikeičia rūbais. To geriau nedaryti. Jeigu jūs perkate naudotą daiktą, tame nieko baisaus nėra, todėl, kad jūs už jį mokate. Bet ir tuo atveju nepakenks jį energetiškai išvalyti.
Rūbai – asmeninis daiktas. Todėl, net paėmę juos iš giminaičių, kurie tikrai nelinkės jums nieko blogo, geriau duoti kažką mainais. Nesiskolinkite jų – jie gali atnešti jums nesėkmes. Didžiausią pavojų kelia batai. Jie sugeria didžiausią kiekį neigiamos energijos.

PAPUOŠALAI, BRANGENYBĖS

Kategoriškai draudžiama skolinti brangenybes. Papuošalai pasikrauna žmogaus, kuriam priklauso, energija. Todėl tą, kuris jais naudosis, jie paveiks labai negatyviai. Dovanojimo triukas taip pat nepraeis – akmenys ir metalai dažniausiai yra labai kategoriški.
Užsimovę žiedą ar įsivėrę auskarus, kurie priklauso kitam, jūs galite sugerti jo problemas. Bioenergetikos specialistai pažymi, kad apsauginio charakterio brangenybės svetimą žmogų gali „užkrėsti“ ligomis, atimti sėkmę. Iš metalų ypač reikėtų saugotis sidabro ir platinos. Iš akmenų-talismanų patys pavojingiausi nelaimių magnetai svetimam žmogui yra mėnulio akmuo, deimantai ir kalnų krištolas.

ŠLUOTA

Jeigu žmogus kuriam laikui skolina ar skolinasi šluotą, tai, pagal prietarus, jį gali pradėti persekioti nesėkmės finansuose. Gali prasidėti „juodas periodas“, būti atsitiktinių pinigų praradimų, prasidėti problemos darbe. Šluota jokiu būdu neturi palikti jūsų namų. Tai leidžiama tik tuo atveju, jeigu ji jums daugiau nebereikalinga. Jeigu jūs ją skolinatės, tai jus taip pat gali pradėti persekioti nesėkmės.
Skolinti daiktai paima jūsų energiją ir jėgas. Tai taip vadinami daiktai-vampyrai. Jų tarpe gali būti ir tokių, kurie net teisėtiems savininkams atneša nesėkmes. Sėkmės!

Šaltinis: Fb: Mėnesiena: Būrimas kortomis

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite